no offense αλλά πότε ωριμάζανε οι χαρακτήρες στο bleach; Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι κάτι σαν κι αυτό:Το Bleach την έχει χάσει καιρό τώρα την μπάλα. Που πήγαν οι καλές εποχές που οι χαρακτήρες πραγματικά ωριμάζανε; Τώρα μόνο δυνατότεροι γίνονται και μας πασάρουνε δευτερεύοντες τυπάδες για να περνάνε έτσι τα επεισόδια.
Ichigo: Εμένα φιλαράκι μην μου πουλάς μαγκιά, γιατί εγώ τους γ**** όλους και γίνομαι πιο δυνατός στο πι και φι. Και έχω και να σώσω και την Rukia που φάγαμε μαζί ψωμί και αλάτι!
Rukia: Εγώ πήγα στον κόσμο, ε βρήκα εκεί τον Ichigo και λέω, καλά περνάω δεν κάθομαι μαζί του; Αμάν! Ήρθαν να με βρούν από το soul society:( Έπρεπε να χα γυρίσει πίσω... Α, Ichigo θες να με σώσεις; Έλα μωρέ, δεν είναι ανάγκη!
Ishida: Εγώ εκτός από το να πλέκω, είμαι σοβαρός και ξέρω να σκέφτομαι. Kανονικά είμαι εχθρός των shinigami αλλά δεν βαριέσαι... Καλή παρεούλα κάνω με τον βλάκα το Ichigo.
Chado: Εγώ γενικά δεν νιώθω απλά ο Ichigo είναι καλός μου φίλος και τον στηρίζω.
Inoue: Εγώ είμαι στον κόσμο μου, είμαι καημένη και παρόλου που θέλω να βοηθήσω απλά διακοσμώ τον χώρο.
Ίσως το ξεφτίλισα λίγο παραπάνω, απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρω δεν μου δόθηκε ποτέ η εντύπωση ότι οι χαρακτήρες έχουν βάθος και σοβαρά κίνητρα για το τι κάνουν