Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2261 replies to this topic

#1996 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 23:52

Και εγω μην νομιζεις δεν ειμαι σιγουρη γιατι ειχε ειπωθει στο ss arc. Απλα θυμαμαι την διατυπωση της φρασης. Νταξει donald13 οταν θα συμφωνησουμε εμεις οι δυο θα ειναι η μερα που θα ερθει ο Αρμαγεδων.....
Μην κρινεις τους αλλους με βαση μονο αυτα που λενε... Κοιτακαι λιγο τις πραξεις τους. Ο Tousen Μπορει να ελεγε οτι ηθελε. Ελεγε οτι ειναι πασιφιστης και ελεος ηταν Captain του Gotei 13. Δλδ αν ηταν πολεμοχαρης τι θα ηταν? Ο Kenpachi σε Arrancar εκδοση?

#1997 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:21

Για μένα ο Tousen είναι πολύ ενδιαφέρον προσωπικότητα στο Bleach. Έχει την ιδεολογία του περί ειρήνης και μένει προσκολημμένος σε αυτήν. Επίσης δεν θα έλεγα ότι το Bankai του είναι ανούσιο,....άγευστο, άοσμο(όπως λέγαμε στην χημεία στο σχολείο :bleh: ). Για μένα είναι το πιο ενδιαφέρον Bankai που έχω δει μετά του Aizen. Σχεδόν όλα τα άλλα βασίζονται στην 'ωμή δύναμη' και είναι λίγο-πολύ....συνηθισμένα.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 05 Ιούνιος 2008 - 02:27

#1998 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:29

Συμφωνώ απολύτως για το bankai του, και μου αρεσει το αληγορικό στοιχείο με το απολυτο σκοτάδι! Αλλα το bankai του Aizen ποτε το ειδαμε και δεν θυμαμαι????
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1999 Jimaruto

Jimaruto

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:37

Συμφωνώ απολύτως για το bankai του, και μου αρεσει το αληγορικό στοιχείο με το απολυτο σκοτάδι! Αλλα το bankai του Aizen ποτε το ειδαμε και δεν θυμαμαι????

Διορθωσέ το και κάντο Shikai... Sorry, :blingeye2: εννοούσα τον...

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 05 Ιούνιος 2008 - 02:46

#2000 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 10:34

Για μερικα ποστ πιο πριν οσον αφορα τον Hitsugaya.Δεν νομιζω να ειναι απο τους πιο αδυναμους captains

Spoiler:

Οσον αφορα το γιατι εγινε καπταιν,μαλλον θα το ηθελε και ο ιδιος και φυσικα πληρει τις προδιαγραφες bankai και μαγεια (δεν θυμαμαι πως αναφερεται μεσα).

Aυτα και πολλα περισσοτερα οταν βγει η ταινια (τουλαχιστον καταλαβανε οτι ο μικρος πουλαει και του βγαλανε ταινια)

jeez...mendoxe...διαβασε ολο το ποστ..οχι τις πρωτες γραμμες...ο hitsu απο οτι ειπα ειναι αδυναμος τωρα γτι ειναι inexperienced σε σχεση με τους αλλους captains και μιλαω για τωρα...σε λιγο καιρο θα ειναι απλα τρομερος

@iristela
εγω θα συμφωνησω απολυτα με την ιριστελα,δν τν παω καθολου τον tousen και τον θεωρω φουλ υποκριτη.δλδ κατσε ρε φιλε π εισαι υπερμαχος της ειρηνης και κανεις τοσα και τοσα??π ειναι μωρε η ειρινικη του πλευρα?οταν εκοψε το χερι του grimmjaw?ξ σ ολες τις πραξεις του??π δν ελεγε την αληθεια στν ιδιο του τον φιλο?..(komamura)

αν θες να βοηθησεις http://www.anime.gr/forums/186428-post1977.html
πατα εδω να δεις το ποστ μουμν τα ξαναγραφω^^
οποισδηποτε π θελει η ξερει ας βοηθησει plx
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2001 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 11:57

Παίδες ο Tousen ΔΕΝ είναι πασιφιστής. Σε καμία περίπτωση. Οπως το κατάλαβα ο Τυφλός Ξιφομάχος πιστεύει σε μια ανώτερη μορφή δικαιοσύνης. Οι πράξεις του καθοδηγούνται απο την βαθιά και έντονη πίστη του στο ιδανικό της Δικαιοσύνης.
Spoiler:

Επίσης
Spoiler:

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, δεν θεωρώ τον Tousen υποκριτή. Κάθε αλλο, είναι ενας Shinigami που ενεργεί με βάση τα ιδανικά του και οχι το προσωπικό ώφελος

#2002 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 12:02

Παίδες ο Tousen ΔΕΝ είναι πασιφιστής. Σε καμία περίπτωση. Οπως το κατάλαβα ο Τυφλός Ξιφομάχος πιστεύει σε μια ανώτερη μορφή δικαιοσύνης. Οι πράξεις του καθοδηγούνται απο την βαθιά και έντονη πίστη του στο ιδανικό της Δικαιοσύνης.

Spoiler:

Επίσης
Spoiler:

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, δεν θεωρώ τον Tousen υποκριτή. Κάθε αλλο, είναι ενας Shinigami που ενεργεί με βάση τα ιδανικά του και οχι το προσωπικό ώφελος

Συμφωνούμε απολυτα φιλε μου!:drink:
Αυτό προσπαθώ να εξηγησω και εγώ και μου την πεφτουν συνέχεια! Ο διαλογος την ωρα της αποχωρησης ειναι τρανη απόδειξη του πως αντιλαμβανεται καποια πραγματα ο Τούσεν!Επαναλαμβανω δεν συμφωνώ μαζί του κατανοώ ομως απολυτα τα κινητρα του!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2003 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 12:57

Spoiler:

yeah that episode really sucked

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 05 Ιούνιος 2008 - 13:15

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2004 Jimaruto

Jimaruto

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 13:08

το σημερινο επισοδειο::puke::puke::puke:
το εχουνε παρακανει. και σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα, βαλανε τον θεο, τον Kenpachi Zaraki, να κατσει στο ιδιο τραπεζι με 5 μουλικα που κανανε και καλα tea party. και να μου το θυμηθειτε, οτι αυτη που ειναι να παντρευτει, θα παντρευτει τον αδελφο της Rukia και θα γελαμε. και καθε φορα που ελεγε Lurichi, σκεφτομουν Luigi, κα ιελεγα τωρα θα πεταχτει απο καπου ο super Mario.

yeah that episode really sucked

Βάλε ρε Melkor κανένα 'spoiler tag' γιατί δεν είδα το επισόδιο και μου το ψιλοχάλασες τώρα... :nosey:

#2005 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 14:29

Oλα αυτα γινονται γιατι δεν εγινε καλα το προξενιο?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2006 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:28

I dissagree.This episode was supreme...............NOT.
Πραγματικά έχει φτάσει στο σημείο που το να το βλέπεις είναι χάσιμο χρόνου.
Πάντως, ο μόνος λόγος που συνεχίζω να το βλέπω είναι για να μπορώ κάθε βδομάδα να το θάβω...

Εκτός των άλλων κακών, αυτό το ep είχε και διαφορετικό animation τόσο που ώρες ώρες ο Ichigo θύμιζε καρικατούρα.

Τέσπα όσοι μπορείτε μην το δείτε. Πηγένετε κατευθείαν στο Shinigami's Illustrated. Είναι το μόνο που αξίζει.

PS: Σε όσους αρέσει το opening, το single βγαίνει στις 2/7 (συμφωνα με το site των Kelun).

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2007 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:59

Βασικά δεν είναι εντελώς χάσιμο χρόνου...Μου άρεσαν τα δευτερόλεπτα Zaraki-assassin ^_^

#2008 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 21:57

@ Jimaruto.... Nαι γιατι ειχε τρελη αγωνια και suspence το επεισοδιο αυτο και τωρα που ειδες το spoiler εχασες το νοημα της ζωης:hahaha: ...Σε πειραζω, δικιο εχεις απλα ηταν τοοοσο μα τοοοσο αθλιο το επεισοδιο που και να μην το δεις δεν χανεις και τπτ...μονο το shinigami illustrated αξιζει απο τα 25 λεπτα.
@ Melkor1431...Nταξει αυτο που ειπες για το προξενιο ειναι ιεροσυλια προς τον Byakuya:hahaha:(και μονο στην σκεψη τον λυπηθηκα)......Lurichi - Louigi οντως
Ας μου εξηγησει ομως καποιος
Spoiler:

O μονος λογος για τον οποιο συνεχιζω και βλεπω τα fillers ειναι γιατι ελπιζω οτι καποια στιγμη θα πετυχω και το Bankai του Kenryuu και θα φτιαξω καινουριο συκωτι απο το γελιο.

#2009 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 22:06

xaxa sto illustrated τα ματια του πως πηγαινανε περα δωθε πολυ γελιο

#2010 Jimaruto

Jimaruto

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2008 - 00:02

Δηλαδή σε κάθε επισόδιο πρέπει να συμβαίνει το ίδιο πράγμα;;

Spoiler:

Πραγματικά, πιστεύω τώρα ακόμα πιο πολύ ότι την ιστορία την γράφουν την τελευταία στιγμή. Ότι τους βγει στην τύχη δηλαδή...:emptyonexg1:

Επίσης Iristella σχετικά με αυτό που είπες, ότι ο Ichigo στα fillers φαίνεται πιο άσχετος, είναι ένα φαινόμενο που δεν εμφανίζεται πρώτη φορά. Αν δεις και σε άλλα animes, πχ. στο Naruto στο μεγάλο filler arc πριν τα shippuuden ο Naruto φαινόταν επίσης πιο άσχετος. Πάντα τους main ήρωες τους αχρηστέουν αρκετά στα fillers.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jimaruto: 06 Ιούνιος 2008 - 00:11