Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 12:53
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 13:15
ειπε να της δειξει τι μακρυ Bankai εχει...
δεν το ειχα σκεφτει απο αυτη τη γωνια
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 14:21
ειπε να της δειξει τι μακρυ Bankai εχει...

Πωπω,αυτό ήτανε πραγματικός κανιβαλισμός!!Εύγε!

Ό,τι πρέπει για μέλος της εκμεκ!
Καλά τι παρακμή κι αυτή,ότι θηλυκό υπάρξει στο bleach θα το καπαρώνει ο Ichigo?!
Κατούρα και λίγο Kurosaki:df13952b:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 23:24
Πάντως μπορεί να μην έχει σχέση με τα κανονικά επεισόδια,αλλά εγώ λύθηκα στα γέλια σε κάμποσα σημεία

Πωπω,αυτό ήτανε πραγματικός κανιβαλισμός!!Εύγε!
Ό,τι πρέπει για μέλος της εκμεκ!
Καλά τι παρακμή κι αυτή,ότι θηλυκό υπάρξει στο bleach θα το καπαρώνει ο Ichigo?!
Κατούρα και λίγο Kurosaki:df13952b:
Όχι πως αυτό γίνεται σε σχεδόν κάθε σειρά...Δηλαδή αν δεις τον Makotο τι θα κάνεις?
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 02:10
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 13:25
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 10 Μάιος 2008 - 17:18
transliterated: http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 16:37

Βασικά όχι, κι άλλες φορές έχουν χρησιμοποιήσει hand seals στο Bleach. Και τα hand seals δεν είναι τελείως δημιουργία του Naruto προέρχονται από πραγματικές παραδόσεις κλπ...Ρε σεις δεν παρατηρήσατε κάτι πολύ περίεργο;
Άρχισε να κλέβει το Naruto τώρα;
Το barrier το δημιούργησε χρησιμοποιώντας hand seals!!!
Βασικά αυτό πάντα το κάνουνΕπισης προσπαθούν να βγάλουν γέλιο από το πουθενά και χαλάνε και τους χαρακτήρες των ηρώων...τι ήταν αυτό που είπε η Orihime για το dominatrix?!!!

Τι άλλο να πρωτοκράξω; Το χιλιοειδωμένο bankai του Ichigo που σε λίγο θα το βλέπουμε να το χρησιμοποιεί για να κόψει ψωμί;
Χαχαχα, καλό

Υ.Γ.
Stileto να σου θυμίσω ότι απαγορεύονται τα greeklish σε αυτό το forum

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 17:17
Ε,όχι και σε κά8ε σειρά...Υπάρχουν πάμπολεσ σειρές που ο πρωταγονιστής είναι το τρελό λουζερι!Αλλά πάντα θα υπάρχει μια που να τον γουστάρει(βλ.naruto-hinata).Και για να συνεχίσω λίγο το offtopic,ποιος είναι ο Makoto??(δεν συγκρατώ ονόματα πες μου απο ποιά σειρά είναι μπας και ξέρω...)Επιτέλους μία σωστή loli στο bleach.....................or not..?
Πάντως μπορεί να μην έχει σχέση με τα κανονικά επεισόδια,αλλά εγώ λύθηκα στα γέλια σε κάμποσα σημεία
Όχι πως αυτό γίνεται σε σχεδόν κάθε σειρά...Δηλαδή αν δεις τον Makotο τι θα κάνεις?

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2008 - 17:21
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 01:47
Αχα!Ναι το έχω και ξέρω και τι παίζει με την υπόθεση(κατάλαβα δλδ τι εννοούσε ο Darth)αλλά έχουν μαζευτεί πολλά και δεν το χω ακουμπήσει ακόμα.Τhanx anyway!Ο Darth εννοεί τον Makoto από το School Days (cultιά, δες το).

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 16:21

Τετοιες μαχες πρεπει να εχει το bleach
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 01:26

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 02:05
To καινουριο επεισοδιο ηταν ωραιο και περιμενω πολλα απο το επομενο ..να γινει καμια ωραια μαχη να μας ανοιξει το ματι ρε παιδι μου!!!
Τετοιες μαχες πρεπει να εχει το bleach
Youtube Video
Περασμένα μεγαλεία και διηγόντας τα να κλαίς που λένε... Δεν κaκίζω κανένα παιδί που γουστάρει αυτή τη σειρά ( στην αρχή και εγώ το λάτρευα) αλλα το να μην βλέπεις ότι πάει απο το κακό στο χειρότερο παραπάει... Ωραίο το ξεκάρφωτο filler που εκτός τόπου και χρόνου ( κυριολεκτικά) μας σέρβιραν αυτή τη βδομάδα... Την άλλη βδομάδα κάτι ακουσα για μια ιστορία σχετικά με τη πρώτη γκόμενα του παπαροβιτς Νο 2 ( πρώτος είναι ο Naruto....

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 20:08
θελω να ξεκινισω κινιμα κατα της roukia δεν μπορω αλλο αυτη η γκομενα εχει ψυχολογικα με τον εαυτο της και χωρις να το καταλαβαινουν οι αλλοι τους δημιουργει και σε αυτους ψυχολογικα κανοντας τους να απομακρυνονται απο το ποιοι πραγματικα ειναι και απο το τι πραγματικα μπορουν να κανουν...ελεος πια ποσο ξυλο πρεπει να φαει ο ichigo (και οχι μονο) για αυτη την γκομενα?! πραγματικα χαιρομαι που η σειρα πηρε αλλη τροχια αμεσα αλλα την μυριζομαι την δουλεια, παλι η ιδια ιστορια αλλα αυτη την φορα θα μπει το κοριτσακι(δεν θυμαμαι πως την λενε) στην θεση της roukia...ελεος πια αυτα τα ψυχολογικα απο female characters δινουν την πατεντα "how to manipulate the barbaric mascular strong males" doh πια...
Αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη σκηνη στο τελευταιο επ??

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 20:30