Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2261 replies to this topic

#1711 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 08 May 2008 - 19:56

Η καινουργια αρκ του το bleach ηταν που ηταν επαναληψη της soul society πρεπει να αντεξει και τα fillers !Tουλαχιστον το manga ειναι ωραιο επειδη εχει καλες μαχες (χωρις διακοπη),αλλα οπως ειπα και πριν σεναριακα για εμενα περνει (0)

Βεαβαια το μανγκα δεν ειναι πολυ μακρια απο το anime ...οποτε τα φιλλερ ηταν επομενο να μπουν.

#1712 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 May 2008 - 20:06

Ρε σεις δεν παρατηρήσατε κάτι πολύ περίεργο;
Άρχισε να κλέβει το Naruto τώρα;
Το barrier το δημιούργησε χρησιμοποιώντας hand seals!!!:oo:
Επισης προσπαθούν να βγάλουν γέλιο από το πουθενά και χαλάνε και τους χαρακτήρες των ηρώων...τι ήταν αυτό που είπε η Orihime για το dominatrix?!!!:fromabove::uhh::sigh2:
Τι άλλο να πρωτοκράξω; Το χιλιοειδωμένο bankai του Ichigo που σε λίγο θα το βλέπουμε να το χρησιμοποιεί για να κόψει ψωμί;
Epic fail αυτό το filler arc, και να φανταστείτε ότι το Bounto arc μου ψιλοάρεσε!
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1713 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 May 2008 - 20:10

Ρε σεις δεν παρατηρήσατε κάτι πολύ περίεργο;
Άρχισε να κλέβει το Naruto τώρα;
Το barrier το δημιούργησε χρησιμοποιώντας hand seals!!!:oo:
Επισης προσπαθούν να βγάλουν γέλιο από το πουθενά και χαλάνε και τους χαρακτήρες των ηρώων...τι ήταν αυτό που είπε η Orihime για το dominatrix?!!!:fromabove::uhh::sigh2:
Τι άλλο να πρωτοκράξω; Το χιλιοειδωμένο bankai του Ichigo που σε λίγο θα το βλέπουμε να το χρησιμοποιεί για να κόψει ψωμί;
Epic fail αυτό το filler arc, και να φανταστείτε ότι το Bounto arc μου ψιλοάρεσε!

καλα ναι εχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1714 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 08 May 2008 - 20:11

ναι παιδια, μην το βλεπετε σαν bleach. χυμα στο κυμα εντελως. σαν να εχετε δει το full metal panic και τωρ4α να βλεπετε fumoffuu. μετριοτατο, αλαλ το βλεπεις ετσι για να δεις λιγο καποιους χαρακτηρες που γουσταρες και εχεις πολυ καιρο να δεις. σαν αποτυχημενο OVA αντιμετωπιστε το

εμενα σαν κατι ΟΧΙ BLEACH k etc μαρεσε αρκετα. Ηταν σαν να βλεπω ενα αλλο ανιμε και απλα να μαρεσει.

Ίσα ίσα αν όντως άξιζε δεν θα είχα πρόβλημα να το δώ παρόλο που είναι ξεκάρφωτο.Το θέμα είναι ότι πήραν όλα τα αστεία σκετσάκια των χαρακτήρων και τα κόλλησαν το ένα μετά το άλλο.Εκτός αυτού οι χαρακτήρες μου φάνηκαν σαν να παίζαν μονόλογο και η εμφάνιση του καθενός στις σκηνές φάνηκε άχρηστη (ακούγομαι σαν κριτικός κινηματογράφου...).Δεν βρήκα τίποτα αστείο.
Το χιούμορ του Bleach γενικά μου αρέσει αλλα εδώ...μου φαίνεται ψεύτικο.

Edit: Συμφωνώ με Fingolfin (που δικαιολογεί και την άποψή μου) και προσθέτω ότι ο "Μουγκός" χαρακτήρας όπως μπήκε με το φαγητό προς το τέλος μου θύμησε Major Armstrong από FMA.Επιπλεόν όταν οι τρεις μπήκαν στην τάξη ήταν ίδιοι οι Ντάλτον...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1715 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 08 May 2008 - 20:18

νταξει δν ηταν και τοσο χαλια αλλα δν ηταν και καλο! μπορω να πω ειναι μετριο και βλεπεται!

Edited by nasia27, 08 May 2008 - 20:25.

#1716 e3orc1st

e3orc1st

Bleaching...

• Members
  • 96 posts

Posted 08 May 2008 - 20:53

προσωπικα δεν εχω δει ακομα τα επεισοδια. Ειπα οτι δεν θα τα δω μεχρι να συνεχισει το Hueco Mundo Arc. Απλα θεωρω οτι εχουν κανει διαλειμμα και απλα περιμενω μεχρι να ξαναξεκινησει ;)

Αυτα για τo filler arc.....

Posted Image

:tensai: uni2.ogame.gr :tensai:

#1717 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 08 May 2008 - 21:59

Χα χα. Εμένα μου άρεσε. Ειδικά η φάση με τον Sado στην αρχή και η Orihime!!!:hahaha:

#1718 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 08 May 2008 - 22:24

Επισόδειο που έχει τον Kon και έστω και μια μικρή υπόνοια για τα drawing skills της Rukia το θεωρώ πετυχημένο.Εγώ νόμιζα ότι θα συνεχίζαν το filler με τον νέο Captain..

:gn2:

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1719 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 May 2008 - 22:31

καλα, η ηλιθια φατσα της Rukia οταν εδειχνε τη ζωγραφια με τα λαγουδακια/κουνελακια, ηταν απλα ολα τα λεφτα. μη μου πειτε οτι δνε γελασατε? και προφανως το τραβανε απο τα μαλλια, για να γεμισουν τηλεοπτικο χρονο.

#1720 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 09 May 2008 - 00:09

συμφωνω με ολους οτι το ψιλο καψανε με τα πολλα αστεια
αλλα πιστευω οτι το αρκ ειναι πολυ νωρις για να λετε οτι "σεναριακα 0"
ακομα μασ παρουσιαζει τους καινουριους χαρακτηρες χαλαρωστε λιγο.

Posted Image

#1721 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 09 May 2008 - 02:01

Ακόμα πιο γραφικό και απο το Bankai του Ichigo, είναι οτι ΚΑΘΕ χαρακτήρας που έρχεται στην Karakura ΠΡΕΠΕΙ να γραφτεί μαθητής στο σχολείο

#1722 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 09 May 2008 - 02:39

Χα χα. Για να είναι κοντά στον The Man επειδή περνάνε πολλές ώρες στα σχολεία εκεί.:drink:

#1723 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 09 May 2008 - 08:47

Ακόμα πιο γραφικό και απο το Bankai του Ichigo, είναι οτι ΚΑΘΕ χαρακτήρας που έρχεται στην Karakura ΠΡΕΠΕΙ να γραφτεί μαθητής στο σχολείο

και να καταληξει στην ιδια ταξη με αυτον. κεντρο διερχομενων

#1724 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 09 May 2008 - 09:42

Ρε σεισ, στο Ηueco mundo δεν ηταν? Πωσ γυρισαν πισω? γιατι δεν εδειξε?

+στο διαολο τα fillers..

#1725 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 09 May 2008 - 10:35

καλα, η ηλιθια φατσα της Rukia οταν εδειχνε τη ζωγραφια με τα λαγουδακια/κουνελακια, ηταν απλα ολα τα λεφτα. μη μου πειτε οτι δνε γελασατε? και προφανως το τραβανε απο τα μαλλια, για να γεμισουν τηλεοπτικο χρονο.

Καλά αυτό ήταν άψογη φάση!!:hahaha:Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι καλά!AKOMA!Γιατί επέστρεψαν όλα στην κλασσική φάση.Orihime μες στην αφηρημάδα(εως βλακεία),μπόλικα αστειάκια κτλ...Aλλά είμαι πεπεισμένος ότι όπως και κά8ε filler arc από ένα σημείο και μετά 8α πάρει τον εαυτό του στα σοβαρά και τότε θα γίνει αηδία...Θυμάστε εποχές bounto?Που κάθε επεισόδιο είχε ένα βαρύγδουπο τόνο λες και ήταν και καλά ό,τι πιο γαμάτο έχουμε δει απο bleach?Ε,φαντάζομαι ότι σε μια φάση θα αρχίσει το σοβαρό "περιπετειώδες" τμήμα του filler και 8α γίνει απαράδεκτο(ν-οστη φορά θα τους σκίζει με το bankai,θα έχει μια μάχη με το μεγάλο boss εχθρό,θα αστράψουν γαλάζια τα μάτια του από το "resolve",yada-yada-yada:deadga6:)
Γι'αυτό σας λέω τώρα είναι ακόμα πολύυυυυυ καλο!Εκεί που θα βλέπαμε κανα comedy μέχρι να ξαναρχίσει το aizen arc(για να το πω λίγο γενικά)
την παλεύουμε να δούμε αυτά τα επεισόδια...
Posted Image