Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Bleach anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 08 May 2008 - 19:56
Βεαβαια το μανγκα δεν ειναι πολυ μακρια απο το anime ...οποτε τα φιλλερ ηταν επομενο να μπουν.
Posted 08 May 2008 - 20:06
Άρχισε να κλέβει το Naruto τώρα;
Το barrier το δημιούργησε χρησιμοποιώντας hand seals!!!

Επισης προσπαθούν να βγάλουν γέλιο από το πουθενά και χαλάνε και τους χαρακτήρες των ηρώων...τι ήταν αυτό που είπε η Orihime για το dominatrix?!!!

Τι άλλο να πρωτοκράξω; Το χιλιοειδωμένο bankai του Ichigo που σε λίγο θα το βλέπουμε να το χρησιμοποιεί για να κόψει ψωμί;
Epic fail αυτό το filler arc, και να φανταστείτε ότι το Bounto arc μου ψιλοάρεσε!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 08 May 2008 - 20:10
Ρε σεις δεν παρατηρήσατε κάτι πολύ περίεργο;
Άρχισε να κλέβει το Naruto τώρα;
Το barrier το δημιούργησε χρησιμοποιώντας hand seals!!!
Επισης προσπαθούν να βγάλουν γέλιο από το πουθενά και χαλάνε και τους χαρακτήρες των ηρώων...τι ήταν αυτό που είπε η Orihime για το dominatrix?!!!
Τι άλλο να πρωτοκράξω; Το χιλιοειδωμένο bankai του Ichigo που σε λίγο θα το βλέπουμε να το χρησιμοποιεί για να κόψει ψωμί;
Epic fail αυτό το filler arc, και να φανταστείτε ότι το Bounto arc μου ψιλοάρεσε!
καλα ναι εχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα
Posted 08 May 2008 - 20:11
ναι παιδια, μην το βλεπετε σαν bleach. χυμα στο κυμα εντελως. σαν να εχετε δει το full metal panic και τωρ4α να βλεπετε fumoffuu. μετριοτατο, αλαλ το βλεπεις ετσι για να δεις λιγο καποιους χαρακτηρες που γουσταρες και εχεις πολυ καιρο να δεις. σαν αποτυχημενο OVA αντιμετωπιστε το
εμενα σαν κατι ΟΧΙ BLEACH k etc μαρεσε αρκετα. Ηταν σαν να βλεπω ενα αλλο ανιμε και απλα να μαρεσει.
Ίσα ίσα αν όντως άξιζε δεν θα είχα πρόβλημα να το δώ παρόλο που είναι ξεκάρφωτο.Το θέμα είναι ότι πήραν όλα τα αστεία σκετσάκια των χαρακτήρων και τα κόλλησαν το ένα μετά το άλλο.Εκτός αυτού οι χαρακτήρες μου φάνηκαν σαν να παίζαν μονόλογο και η εμφάνιση του καθενός στις σκηνές φάνηκε άχρηστη (ακούγομαι σαν κριτικός κινηματογράφου...).Δεν βρήκα τίποτα αστείο.
Το χιούμορ του Bleach γενικά μου αρέσει αλλα εδώ...μου φαίνεται ψεύτικο.
Edit: Συμφωνώ με Fingolfin (που δικαιολογεί και την άποψή μου) και προσθέτω ότι ο "Μουγκός" χαρακτήρας όπως μπήκε με το φαγητό προς το τέλος μου θύμησε Major Armstrong από FMA.Επιπλεόν όταν οι τρεις μπήκαν στην τάξη ήταν ίδιοι οι Ντάλτον...
Posted 08 May 2008 - 20:18
Edited by nasia27, 08 May 2008 - 20:25.
Posted 08 May 2008 - 20:53

Αυτα για τo filler arc.....
uni2.ogame.gr
Posted 08 May 2008 - 22:24

.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 08 May 2008 - 22:31
Posted 09 May 2008 - 00:09
αλλα πιστευω οτι το αρκ ειναι πολυ νωρις για να λετε οτι "σεναριακα 0"
ακομα μασ παρουσιαζει τους καινουριους χαρακτηρες χαλαρωστε λιγο.
Posted 09 May 2008 - 02:01
Posted 09 May 2008 - 08:47
Ακόμα πιο γραφικό και απο το Bankai του Ichigo, είναι οτι ΚΑΘΕ χαρακτήρας που έρχεται στην Karakura ΠΡΕΠΕΙ να γραφτεί μαθητής στο σχολείο
και να καταληξει στην ιδια ταξη με αυτον. κεντρο διερχομενων
Posted 09 May 2008 - 09:42
+στο διαολο τα fillers..
Posted 09 May 2008 - 10:35
Καλά αυτό ήταν άψογη φάση!!καλα, η ηλιθια φατσα της Rukia οταν εδειχνε τη ζωγραφια με τα λαγουδακια/κουνελακια, ηταν απλα ολα τα λεφτα. μη μου πειτε οτι δνε γελασατε? και προφανως το τραβανε απο τα μαλλια, για να γεμισουν τηλεοπτικο χρονο.

Γι'αυτό σας λέω τώρα είναι ακόμα πολύυυυυυ καλο!Εκεί που θα βλέπαμε κανα comedy μέχρι να ξαναρχίσει το aizen arc(για να το πω λίγο γενικά)
την παλεύουμε να δούμε αυτά τα επεισόδια...