Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Κίνδυνος Mc'Donalds και KFC


  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#31 steliospal

steliospal

    How far to paradise

  • Members
  • 200 posts

Posted 30 January 2008 - 02:48

Ξαδέλφη του Λιακόπουλου????
υπογραφή εκτός κανονισμών

#32 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

    Παρλιακό του Σατανά.

  • Members
  • 815 posts

Posted 30 January 2008 - 02:49

Wat? :/

in simple words.
Posted Image

:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

Posted Image


#33 kabamaru-1986

kabamaru-1986

    Koenma-Sama

  • Members
  • 627 posts

Posted 30 January 2008 - 03:04

Πριν 4-5 χρονο ειχα δει ενα ντοκιμαντερ στο ΕΤ1 για τα Mac στο οποιο εδειχνε μια ομαδα οικολογον(η κατι τετοιο) που ειχαν μπει στην Mac και ειχαν καταγραψει αυτα τα ωραια ζωακια.Συγκεκριμενα ηταν γενετικα τροποποιημενα γουρουνακια ωστε να φτανουν τα 100κιλα με ελαχιστη τροφη,να μην αποβαλουν και να παραγουν μονο κρεας.Οταν τα εβλεπες νομιζες οτι ηταν Ανθρωπος 300 κιλων σε ενα κρεβατι!Στην συνεχεια εδειξε το κλοουν που ειχαν στης αρχηκες διαφημησεις μιας και αργοτερα εφυγε αφου εμαθε τι παρουσιαζε!Επισης η ομαδα αυτη αφου κατηγκιλε ολα αυτα εμαθε οτι ακομα και το κρατος ηταν στο κολπο.Δυστηχος δεν θυμαμε αλλα μιας και περασε πολυς καιρος!

Τελος μακαρη να τηγανιζαν τα μαγαζια με λαδι αλλα ουτε λαδι δεν χρησιμοποιουν, αλλα μια ειδικη ουσια(δεν θυμαμε το ονομα της) η οποια
προκαλη καρκινους!
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#34 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 30 January 2008 - 10:02

Αυτο που ειπε ο προλαλησας για το λαδι ισχυει... Δεν ειναι ακριβως λαδι αλλα ενα πραγμα τιγκα στις τοξινες... Για αυτο στην Αγγλια παντα προτιμουσα τα Burger King που ηταν flame-grilled και οχι τηγανισμενα σαν των McDonalds.

Το κακο σημερα ειναι οτι με τιποτα δεν την γλιτωνεις... Και χορτοφαγος να γινεις, εχεις τα φυτοφαρμακα και τις φυτο-ορμονες να φοβασαι.. Για αυτο και τα ειδικα μαγαζια με βιολογικα προιοντα θησαυριζουν στο εξωτερικο.. Και φυσικα στην Ελλαδιτσα μας τα γ***σαμε και αυτα με ενα σωρο κομπινες.. Προσφατα δεν βρηκαν οτι σε ενα πρωτοκλασσατο βιολογικο μαγαζι στην Αθηνα, μονο βιολογικα προιοντα δεν πουλουσε?

Η λυση ειναι μια.. KILL YOUR OWN FOOD!!!!!

Θα παω να ζησω σε μια καλυβα στην Πινδο με ADSL και δορυφορικη, και θα τρεφομαι με ζαρκαδια, αγριογουρουνα, φασιανους και ελαφια, και ας φαω και τον Μπαμπι...

:wooi2:
Posted Image

#35 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

    Just do it!

  • Members
  • 774 posts

Posted 30 January 2008 - 10:57

Τελικα θεωρηθηκα γραφικη...
Ειτε σας πειραξε αυτο που εγραψα για το κομμουνισμο τους μισους ειτε οι αλλοι μισοι με βρηκαν γελοια που ανησυχω...

Ε δεν σας ειπα οτι ερχονται οι εξωγηινοι να μας φανε!!!
Σας ειπα οτι αν δεν ειστε ενημερωμενοι για τους αυξανομενους καρκινους καλυτερα να μην μιλατε!Οτι αν νοιωθετε βολεμενοι που γνωριζετε οτι σας ταιζουν μεταλλαγμενα και καρκινογονα και ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τοτε δικαιωμα σας...
Αλλα επαναλαμβανω οτι η ποιοτητα ζωης δεν περιλαμβανει μονο την ελευθερια της σκεψης και τη δωρεαν παιδεια αλλα και την υγεια...
Και εχουμε φτασει σε ενα σημειο οπως ειπε ο Ayu-Mania και ο Kabamaru που δεν μπορουμε πια να φαμε κατι ακινδυνο διοτι δεν υπαρχει.

Και πιστευω οτι δεν ειναι σωστο πια να πηγαινουμε τοσο κοντρα στη Φυση για τοσο ηλιθιους σκοπους οπως ο πλουτισμος 10 ατομων στο πλανητη...Διοτι να το πιο σοφο πραγμα στον κοσμο ειναι η Φυση και οταν πας και φερνεις τα πανω κατω σε οτι δημιουργηθηκε μεδσα σε 3 δις χρονια καποτε θα το πληρωσεις..
Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση θρησκος που λεει πιστευε και μη ερευνα,αντιθετα πιστευω οτι πρεπει να ερευνησουμε μεχρι αηδιας πριν ξεκινησουμε και αφηνουμε μεταλλαγμενα ελευθερα στο δρομο.Οπως και με την ατομικη βομβα που την εριξαν και μετα ελεγαν για δικαιολογια οτι δεν ηξεραν οτι ηταν τοσο καταστροφικη.

Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να παιζει με τις ζωες τοσων δισ ανθρωπων μονο και μονο επειδη βιαζεται και δεν ερευνα αυτο που πουλαει.

#36 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 30 January 2008 - 11:11

κοίτα μικρή είτε το θες είτε όχι αυτή είναι η πραγματικότητα, πρώτα βγες από το αποστειρωμένο κλουβί που μεγάλωσες και που είσαι και μετά έλα να ξαναδιαβάσεις αυτά που γραφεις για να δεις ότι αυτόs ο κόσμος έτσι είναι.

χαίρομαι που μιλάς έτσι αλλα να δεις που και εσύ μια μέρα δεν θα γίνεις διαφορετική από αυτό που κοροϊδεύεις.

#37 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

    Just do it!

  • Members
  • 774 posts

Posted 30 January 2008 - 11:23

Κοιτα δεν ειπα οτι κανω τπτ περισσοτερο απο αυτα που κοροιδευω.Και εγω θα παω σε φαστφουνταδικα,θα παρω μεταλλαγμενα αμερικανικα δημητριακα γιατι μου αρεσουν και πολλα αλλα.
Διοτ ικαι να ηθελα να κανω κατι δεν μπορω.Και αυτο οφειλεται στον καθενα ο οποιος δεν αντιδρα σε αυτη την κατασταση(και σε εμενα μαζι)

Απλως λεω οτι ειναι ενα σημαντικο βημα να αναγνωρισουμε το προβλημα γιατι στην περιπτωση μας ουτε αυτο δεν εχει γινει!
Και ενοχληθηκα διοτι πολλοι οι οποιοι ειχαν αναγνωρησει το προβλημα στον πολιτικο τομεα(ναι το ιδιο ειναι) σε αυτο το thread ειτε ειπαν ειναι gtp ειτε αρχισαν να με κοροιδευουν.
Δεν ειπα οτι ειναι αναγκη να ειναι δραστηριοποιημενος σε ολα τα θεματα!
Αλλα ειναι ντροπη να φερομαστε σαν τα ατομα τα οποια κοροιδευουμε σε αλλα ζητηματα. Μεινε ουδετερος αν δνε σε ενδιαφερει ή οπως ειπε και εσυ Erisabetsu πες οτι η ζωη δεν σου δινει χρονο για να ανησυχησεις για αλλα πραγματα εκτος απο τις βασικες αναγκες,πραγματικα σε αυτο συμφωνω μαζι σου.

#38 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 30 January 2008 - 11:43

Spoiler:


dora, να πω κατι και εγω
αφενος, απο οσο θυμαμι απο την βιολογια της 3ης λυκειου, τα μεταλλαγμενα καμια σχεση δεν εχουν με τα προιοντα που νομιζουν οι περισσοτεροι οτι ειναι. δηλαδη: μια μεταλλαγμενη ντοματα δεν σημαινει οτι εχει κερατα ή αν την φας τηα βγαλεις ουρα ή οτι μονο ντοματα δεν ειναι αλλα ειναι αυγο με οψη και υφη ντοματας.
τα λεω ολα αυτα γιατι εχω ακουσει ανθρωπους να τα λενε.τα μεταλλαγμενα εχουν απλως ενα κομματι dna μεσα στο δικο τους το οποιο ειναι χημικα ενεργοποιημενο. συγκεκριμενα ειναι κομματι dna απο το e.coli και δεν θυμαμαι τι ακριβως ιδιοτητα του δινει. εδω, αν καποιος το εχει προχειρο ας ποσταρει αν μας διαφωτισει παρακαλω.

αφετερου, δεν σε θεωρω γραφικη. χαιρομαι που υπαρχουν ακομα ατομα που αντιδρουν στο σαπιο περιβαλλον τους. πλην ομως: ναι πλουτιζουν 10 κεραταδες σε αυτο τον κοσμο απο τα μεταλλαγμενα προιοντα σε αυτο τον κοσμο. αλλ ασκεψου λιγο σε παρακαλλω οτι αν δεν εβγαζαν μεταλλαγμενα λαχανικα, τα οποια μπορει να μην εχουν γευση ως επι το πλειστον αλλα αν τα φας κα ιπαλι θα σε χορτασουν, σκεψου, ποσοι ακομα ανθρωποι δεν θα ειχαν να φανε γιατι οι σοδειες δεν τηα ηταν καλες , γιατι δεν θα κρατουσαν τοσο τα προιοντα και ποσα ακομα. το ιδιο πιστευω κα ιγια τα κατεψυγμενα. αν τα καταψυξεις σε βαθια καταψυξη (deep frost) τοτε ποιο εινα ιτο προβλημα?

ολοι μας θελουμε να φαμε φραουλες που εναι μικρες σαν το δαχτυλο μας και μοσκοβολανε και δεν ειναι νεκταρινια που βγαινοθν απο τον γεναρη( ειδα φραουλες το σαββατο στη λαικη και ηταν σαν μικρα μηλα) πλεον αν δεν τις ποτισεις φαρμακα και δεν τις μεταλλαξεις αντι αν εχει 100 κεσεδακια ο παραγωγος θα εχει 15. καταλαβαινεις τα προβληματα που προκυπτουν μετα φανταζομαι. καταλαβε οτι καποια πραγματα εχουν περασει ανεπιστρεπτι.

και στην τελικη βιολογικο προιον, αν δεν το καλλιεργησεις μεσα σε αποστειρωμενο εργαστηριο δεν μπορεις να το λες βιολογικο προιον.( τοτε βεβαια απο τον ορισμο του δεν εινα ιβιολογικο προιον) διοτι αν στο ενα χωραφι ο ενας ριχνει οσα φυτοφαρμακα προλαβει και στο διπλανο ο αλλος και καλα καλλιεργει βιολογικα σε ενημερωνω οτι μονο βιολογικο δεν θα ειναι αλλα τιγκα στο φυτοφαρμακο. χωρια η ραδιενεργεια που ποτισε την ελλαδα το τσερνομπιλ και μετα οι βομβαρδισμοι στο κοσσυφοπεδιο (το '99 ηταν ? δεν θυμαμαι ποτε ακριβως) επι κλιντον.
για να μην μιλησω για ατμοσφαιρες και ρυπανση τωρα.

να ιπροφανως δεν εινα ιφυσιολογικο αν τρωμε τετοια πραγματα. ναι προφανως κατι τρεχει με τα μεταλλαγμενα. ναι αλλο πραγμα ειχε στο νου της η φυση( πειτε το θεο ή οπως αλλιως θελετε) οταν εφτιαχνε τα φρουτα κα ιτα λαχανικα. αλλα εγω το βλεπω ως εξης: οπως ο Ιουλιος Καισαρας ( και πολλοι αλλλοι )επαιρνε καθε μερα λιγο κωνιο για να συνηθισει ο οργανισμος του και να μην μπορουν να τον δολοφονησουν με αυτο, ετσι και εμεις πρπει να καταλαβουμε οτι αλλιως δεν γινεται. δηλητιαριαζουμε σιγα σιγα τον οργανισμο μας με διαφορα φαγια για να μην πεθανουμε κατευθειαν σε 15-20-50 χρονια που θα εινα ιμονο φυτοφαρμακα και και καρκινος ολα τα φαγητα.

συγνωμη για το λογυδριο.
mistress εισαι κυνικη αλλα εκτος του οτι εχεις απολυτο δικιο, δυστυχως μονο αν εισαι κυνικος μπορεις να αντιμετωπισεις την σημερινη πραγματικοτητα:nod:

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#39 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 30 January 2008 - 11:48

Tα έχουμε ακούσει αρκετες φορές αυτα.
Χωρις να θελω να υποστηρίξω οτι τα mc donalds δεν είναι σκουπίδια εμπιστεύομαι περισσοτερο αυτη τη σελιδα στο συγκεκριμενο θέμα μέχρι να δώ μία φώτο απο τα γενετικα τροποποιημένα ζώα.:emptyonexg1:
Είχα ψάξει πάλιότερα να βρώ φωτο απο αυτα τα λεγομενα τροποποιήμενα ζώα αλλα τζίφος... Τελικά υπάρχουν?


Οσο για τα KFC μία χαρα χρησιμοποιούν τη λεξη κοτόπουλο φυσιολογικά για τα φαγήτα τους. Ριχτε μια ματιά στον κατάλογο.
K F C
Posted Image


#40 PreToRiaN

PreToRiaN

    Make love, NOT warcraft

  • Members
  • 81 posts

Posted 30 January 2008 - 11:49

Καταρχας περιτο να πω οτι ολες ι ιστοριες περι μεταλαγμενων ζωων με 15 κεφαλια πιο πολυ σεναριο επιστιμονικης φαντασιας μου ακουγεται παρα πραγματικοτητα.Και το θεωρω και καπως ανορθοδοξο να μπει μια εταιρια σε τοσο χρονοβορες και υπερακριβες διαδικασιες , ενω προμηθευοντας απο κτηνοτροφους ζωα τους παρεχει απεριοριστα κερδη . Επομενως να ρισκαρουν κεφαλαιο και χρονο για κατι που μπορει να αποτυχει το θεωρω ακομη πιο γελειο.


Κοιτα δεν ειπα οτι κανω τπτ περισσοτερο απο αυτα που κοροιδευω.Και εγω θα παω σε φαστφουνταδικα,θα παρω μεταλλαγμενα αμερικανικα δημητριακα γιατι μου αρεσουν και πολλα αλλα.
Διοτ ικαι να ηθελα να κανω κατι δεν μπορω.Και αυτο οφειλεται στον καθενα ο οποιος δεν αντιδρα σε αυτη την κατασταση(και σε εμενα μαζι)

Απλως λεω οτι ειναι ενα σημαντικο βημα να αναγνωρισουμε το προβλημα γιατι στην περιπτωση μας ουτε αυτο δεν εχει γινει!
Και ενοχληθηκα διοτι πολλοι οι οποιοι ειχαν αναγνωρησει το προβλημα στον πολιτικο τομεα(ναι το ιδιο ειναι) σε αυτο το thread ειτε ειπαν ειναι gtp ειτε αρχισαν να με κοροιδευουν.
Δεν ειπα οτι ειναι αναγκη να ειναι δραστηριοποιημενος σε ολα τα θεματα!
Αλλα ειναι ντροπη να φερομαστε σαν τα ατομα τα οποια κοροιδευουμε σε αλλα ζητηματα. Μεινε ουδετερος αν δνε σε ενδιαφερει ή οπως ειπε και εσυ Erisabetsu πες οτι η ζωη δεν σου δινει χρονο για να ανησυχησεις για αλλα πραγματα εκτος απο τις βασικες αναγκες,πραγματικα σε αυτο συμφωνω μαζι σου.


Κοιτα λογικο ειναι να μην παρει καποιος την σταση σου στα σοβαρα επειδη δεν εχει λογικη.Δεν μιλαμε για καταπατηση δικαιωματων ουτε σε καταπιεζει κανεις και σε αναγκαζει να φας απο μακ ντοναλτς αλλα ουτε καν μεταλαγμενα.Ειναι καθαρα δικη σου επιλογη διοτι σε καθε καταστημα και στην αγορα υπαρχει διακριση μεταξυ μεταλαγμενων και μη επομενως για πιο λογο να αντιδρασεις και σε τι? και δεν μπορεις να πεις οτι στις μερες υπαρχει ελειψη πληροφορησης. Ολοι ξερουν και την κακιστη ποιοτητα των φαστ φουντ και περι μεταλαγμενων(στην θεσσαλονικη πχ στην τσιμισκη υπαρχουν ατομα απο την γρηνπης που ενημερωνουν τους περαστικους). Απο εκει και περα ειναι δικια σου αποφαση το τι διατροφη θα επιλεξεις ;)
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#41 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

    Just do it!

  • Members
  • 774 posts

Posted 30 January 2008 - 11:59

dora, να πω κατι και εγω
αφενος, απο οσο θυμαμι απο την βιολογια της 3ης λυκειου, τα μεταλλαγμενα καμια σχεση δεν εχουν με τα προιοντα που νομιζουν οι περισσοτεροι οτι ειναι. δηλαδη: μια μεταλλαγμενη ντοματα δεν σημαινει οτι εχει κερατα ή αν την φας τηα βγαλεις ουρα ή οτι μονο ντοματα δεν ειναι αλλα ειναι αυγο με οψη και υφη ντοματας.
τα λεω ολα αυτα γιατι εχω ακουσει ανθρωπους να τα λενε.τα μεταλλαγμενα εχουν απλως ενα κομματι dna μεσα στο δικο τους το οποιο ειναι χημικα ενεργοποιημενο. συγκεκριμενα ειναι κομματι dna απο το e.coli και δεν θυμαμαι τι ακριβως ιδιοτητα του δινει. εδω, αν καποιος το εχει προχειρο ας ποσταρει αν μας διαφωτισει παρακαλω.

αφετερου, δεν σε θεωρω γραφικη. χαιρομαι που υπαρχουν ακομα ατομα που αντιδρουν στο σαπιο περιβαλλον τους. πλην ομως: ναι πλουτιζουν 10 κεραταδες σε αυτο τον κοσμο απο τα μεταλλαγμενα προιοντα σε αυτο τον κοσμο. αλλ ασκεψου λιγο σε παρακαλλω οτι αν δεν εβγαζαν μεταλλαγμενα λαχανικα, τα οποια μπορει να μην εχουν γευση ως επι το πλειστον αλλα αν τα φας κα ιπαλι θα σε χορτασουν, σκεψου, ποσοι ακομα ανθρωποι δεν θα ειχαν να φανε γιατι οι σοδειες δεν τηα ηταν καλες , γιατι δεν θα κρατουσαν τοσο τα προιοντα και ποσα ακομα. το ιδιο πιστευω κα για τα κατεψυγμενα. αν τα καταψυξεις σε βαθια καταψυξη (deep frost) τοτε ποιο ειναι το προβλημα?

ολοι μας θελουμε να φαμε φραουλες που εναι μικρες σαν το δαχτυλο μας και μοσκοβολανε και δεν ειναι νεκταρινια που βγαινοθν απο τον γεναρη( ειδα φραουλες το σαββατο στη λαικη και ηταν σαν μικρα μηλα) πλεον αν δεν τις ποτισεις φαρμακα και δεν τις μεταλλαξεις αντι αν εχει 100 κεσεδακια ο παραγωγος θα εχει 15. καταλαβαινεις τα προβληματα που προκυπτουν μετα φανταζομαι. καταλαβε οτι καποια πραγματα εχουν περασει ανεπιστρεπτι.

και στην τελικη βιολογικο προιον, αν δεν το καλλιεργησεις μεσα σε αποστειρωμενο εργαστηριο δεν μπορεις να το λες βιολογικο προιον.( τοτε βεβαια απο τον ορισμο του δεν εινα ιβιολογικο προιον) διοτι αν στο ενα χωραφι ο ενας ριχνει οσα φυτοφαρμακα προλαβει και στο διπλανο ο αλλος και καλα καλλιεργει βιολογικα σε ενημερωνω οτι μονο βιολογικο δεν θα ειναι αλλα τιγκα στο φυτοφαρμακο. χωρια η ραδιενεργεια που ποτισε την ελλαδα το τσερνομπιλ και μετα οι βομβαρδισμοι στο κοσσυφοπεδιο (το '99 ηταν ? δεν θυμαμαι ποτε ακριβως) επι κλιντον.
για να μην μιλησω για ατμοσφαιρες και ρυπανση τωρα.

να ιπροφανως δεν εινα ιφυσιολογικο αν τρωμε τετοια πραγματα. ναι προφανως κατι τρεχει με τα μεταλλαγμενα. ναι αλλο πραγμα ειχε στο νου της η φυση( πειτε το θεο ή οπως αλλιως θελετε) οταν εφτιαχνε τα φρουτα κα ιτα λαχανικα. αλλα εγω το βλεπω ως εξης: οπως ο Ιουλιος Καισαρας ( και πολλοι αλλλοι )επαιρνε καθε μερα λιγο κωνιο για να συνηθισει ο οργανισμος του και να μην μπορουν να τον δολοφονησουν με αυτο, ετσι και εμεις πρπει να καταλαβουμε οτι αλλιως δεν γινεται. δηλητιαριαζουμε σιγα σιγα τον οργανισμο μας με διαφορα φαγια για να μην πεθανουμε κατευθειαν σε 15-20-50 χρονια που θα εινα ιμονο φυτοφαρμακα και και καρκινος ολα τα φαγητα.

συγνωμη για το λογυδριο.
mistress εισαι κυνικη αλλα εκτος του οτι εχεις απολυτο δικιο, δυστυχως μονο αν εισαι κυνικος μπορεις να αντιμετωπισεις την σημερινη πραγματικοτητα:nod:



Οπα παιζει να γινομαι λιγο σπαστικη που απανταω σε καθε post αλλα δεν μπορω!:P
Κοιτα Melkor δνε ειπα οτι τα μεταλλαγμενα ειναι απαραιτητα βλαβερα για την υγεια μας αλλα οτι η ανεξελεγκτη καταναλωση τους χωρις πρωτα να εχει γινει ερευνα πανω σε αυτα ειναι καταστροφικη.
Γιατι δνε εφαρμοζουν τη γονιδιακη θεραπεια αληθεια οσο ομορφα την περιεγραφε στο βιβλιο της τριτης λυκειου?Αφου ολα ακουγονται τελεια και φαινεται οτι μπορει να σωσει τον κοσμο.
Η απαντηση ειναι οτι ειναι σε πειραματικο σταδιο και για αγνωστους λογους προκαλει μερικες φορες καρκινο.Διοτι δεν ειναι σε θεση να γνωριζουν τα παντα για το γονιδιωμα ενος οργανισμου σε καμια περιπτωση,ουτε τον πιο απλο κυτταρο δεν εχουμε κατανοησει πληρως.
Και επισης ξερεις πως δημιουργουνται τα μεταλλαγμενα φυτα.Χρησιμοποιουν οιους των φυτων που μεταφερουν το συγκεκριμενο ποθητο γονιδιο της ανθεκτικοτητας πχ και εχουν και καλα απενεργοποιημενα τα γονιδια που βλαπτουν το φυτο.
Αλλα δεν εχουν ολα τα γονιδια τους απενεργοποιημενα!Και εδω ειναι το κακο!Δεν ξερει κανενας στα σιγουρα τι απιδραση θα εχουν τα προιοντα των αλλων γονιδιων στο φυτο.Στα τυφλα τα φτιαχνουν.

Και πιστευω οτι αν ηταν στε χερι του καθε επιστημονα που ασχολειται με αυτες τις ερευνες ποτε δνε θα εβγαζαν εξω προιοντα που δεν εχουν μελετηθει ολοκληρωμενα.Αλλα τη δυναμη την εχουν οι εταιριες που χρηματοδοτουν και διαφοροι ανθρωποι που πραγματικα ειτε δεν γνωριζουν τους κινδυνους ειτε δεν τους ενδιαφερουν.


Συμφωνω σε αυτο που λες για το οτι θα πρεπει μαλλον στο τελος να αναπτυξουμε ενα ειδος ανθεκτικοτητας σε αυτα τα πραγματα γιατι αλλιως δεν γινεται!Αλλο να ποτισεις τα παιδια της γενιας μας φυτοφαρμακα και αλλο τους γονεις μας.Τα αντεχουμε περισσοτερο!:P
Διοτι ναι ο οργανισμος ειναι ανθεκτικος στους οποιους κινδυνους αφου η ζωη καταφερε να επιβιωσει δημιουργουμενη απο ανοργανες ουσιες σε ενα πολυ εχθρικο περιβαλλον.Αν τα κυτταρα εχουν μηχανισμους να επιβιωνουν μεσα στι λαβα του ηφαιστιου καποτε θα βρουν και μηχανισμο για να επιβιωσουν απο τα καρκινογονο.Αλλα το ζητημα ειναι οτι ειναι λογικο να περιμενουμε εμεις να μεταλλαχθουμε μπας και δεν μας πειραξουν αυτα που τρωμε?:P
Eιναι μια λυση αλλα σκεψου melkor ποσα ατομα μπορει να θυσιαστουν στο βομο αυτο(μιλαω για καρκινους)


Καταρχας περιτο να πω οτι ολες ι ιστοριες περι μεταλαγμενων ζωων με 15 κεφαλια πιο πολυ σεναριο επιστιμονικης φαντασιας μου ακουγεται παρα πραγματικοτητα.Και το θεωρω και καπως ανορθοδοξο να μπει μια εταιρια σε τοσο χρονοβορες και υπερακριβες διαδικασιες , ενω προμηθευοντας απο κτηνοτροφους ζωα τους παρεχει απεριοριστα κερδη . Επομενως να ρισκαρουν κεφαλαιο και χρονο για κατι που μπορει να αποτυχει το θεωρω ακομη πιο γελειο.




Κοιτα λογικο ειναι να μην παρει καποιος την σταση σου στα σοβαρα επειδη δεν εχει λογικη.Δεν μιλαμε για καταπατηση δικαιωματων ουτε σε καταπιεζει κανεις και σε αναγκαζει να φας απο μακ ντοναλτς αλλα ουτε καν μεταλαγμενα.Ειναι καθαρα δικη σου επιλογη διοτι σε καθε καταστημα και στην αγορα υπαρχει διακριση μεταξυ μεταλαγμενων και μη επομενως για πιο λογο να αντιδρασεις και σε τι? και δεν μπορεις να πεις οτι στις μερες υπαρχει ελειψη πληροφορησης. Ολοι ξερουν και την κακιστη ποιοτητα των φαστ φουντ και περι μεταλαγμενων(στην θεσσαλονικη πχ στην τσιμισκη υπαρχουν ατομα απο την γρηνπης που ενημερωνουν τους περαστικους). Απο εκει και περα ειναι δικια σου αποφαση το τι διατροφη θα επιλεξεις ;)


Να μια ωραια λογικη!Προβλημα σου τι τρως,αν θες λοιπον να φας σωστα πηγαινε στο μικροσκοπικο ραφι με τα βιολογικα και διαλεξε και παρε!Ή πηγαινε σε ενα απο τα μετρημενα στα δαχτυλα καταστηματα με βιολογικα και πληρωσε μια μικρη περιουσια για να φας μια ντοματα!Και σε καθε περιπτωση στα μισα προιοντα να μην εχεις καμια εγγυηση οτι ειναι πραγματικα βιολογικα!
Και να πας στο super market(το οποιο εχει τοσο περιορισμενα βιολογικα προιοντα) και να περιτριγυριζεσαι απο 98798798473 παγκους με διαφορα αλλα πραγματα αμφιβολου ποιοτητας αλλα εσυ να περιορισεις τη διατροφη σου σε 6-7 πραγματα επειδη μονο αυτα ειναι βιολογικα.

Και σαν καλη κυβερνηση ασε τον καθε μαλακα να βγαζει ο,τι θελει εξω και να το παιρνει ο καθε ανυποψιαστος καταναλωτης και μαλιστα να υπαρχουν και ατομα που να μην μπορουν και να θελουν να παρουν βιολογικα διοτι δεν εχουν καν την οικονομικη δυνατοτητα(ναι ειναι ειδος πολυτελειας)

Εγω δνε νοιωθω οτι ελυσα το προβλημα μου αν παρω 5 πακετα με βιολογικα μακαρονια και δημητριακα!

Ειναι σαν να μου λες να μην με νοιαζει ουτε για τη μολυνση.Επιλογη μου ειναι να παρω ενα χωραφακι να κλειστω σε μια γυαλα και να μην πεταω σκουπιδια στην περιοχη μου και να αφησω τους αλλους να κανουν οτι θελουν και να μη με νοιαζει...:wooi2:
Ok!

#42 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 30 January 2008 - 12:10

1000 δικια σου δινω dora
οπως τα λες. συννενοουμαστε
το θεμα ειναι οτι μαζι με αυτους τους 10 που βγαζουν λεφτα , ( δεν εφαρμοζουν την γονιδιακη θεραπεια γιατι τοτε οι φαρμακευτικες δεν θα χρειαζονταν να βγαλλουν φαρμακα= πολλα λεφτα μειον ) αλλοι εκατομμυρια τρεφονται. οποτε ουδεν κακου αμιγες καλου

θα θυσιαστουν πολλοι απο καρκινους, αλλα θα εχουν μεγαλωσει για να πεθανουν απο καρκινους και στο μεταξυ θα εχουν τραφει και πολλοι περισσοτεροι.

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#43 Matthew

Matthew

    Anime Amateur

  • Members
  • 88 posts

Posted 30 January 2008 - 12:15

το προβλημα ειναι οτι δεν πρεπει μονο να το
παραδεχθουμε οτι υπαρχουν ολα αυτα τα τροποποιημενα
αλλα και οτι τα τρωμε καθημερινα και πρεπει
να κανουμε κατι, δεν μπορουμε να φοβομαστε ακομα και το
κρεας που αγοραζουμε και απο τον κρεοπωλη μας


εκτως αν θελετε να ζησετε μεσα σε ενα ψεμα το
οποιο σας πλασαραν και σαν ανεγεφαλοι τι χαψατε

#44 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 30 January 2008 - 12:18

η καλυτερη λυση (εκτος απο αυτη που ανεφερα πιο πανω) ειναι να εχουμε μια ισσοροπημενη διαιτα. Αμα τρως απο ολα σε φυσιολογικες δοσεις και ποσοτητες, ο οργανισμος μας θα προσαρμοστει αργα η γρηγορα οτι και να εχουν τα φαγητα. Εχουμε αυτη την βιολογικη ικανοτητα σαν οντα. Το μονο κακο ειναι οτι επειδη ειμαστε απο τις πρωτες γενιες που δοκιμασαν μεταλαγμενα φαγητα, θα εχουμε περισσοτερες απωλειες.

παντως για το KFC ενα εχω να πω. Δεν υπαρχει καλυτερο συνοδευτικο για αγωνα champions league η τελικου κυπελου Αγγλιας, απο ενα κουβα με κοτοπουλο και πατατες απο τα KFC. Αυτη η πετσα δεν παιζεται.. Ωρες ωρες μου τη σπαει που δεν εχουμε εδω στη Θεσσαλονικη..
Posted Image

#45 steliospal

steliospal

    How far to paradise

  • Members
  • 200 posts

Posted 30 January 2008 - 12:45

ειναι να εχουμε μια ισσοροπημενη διαιτα. Αμα τρως απο ολα σε φυσιολογικες δοσεις και ποσοτητες,

αυτό το απλό πράγμα... όλα βλάπτουν οπότε τρώγε λίγο απ ' όλα και θα την παλέψεις άνετα μετριάζοντας τα αρνητικά του κάθε προϊόντος...
υπογραφή εκτός κανονισμών