Το μεγαλύτερο ποσοστό που τρώνε απο αυτα τα "κολασμένα" μέρη, είναι απληροφόρητο, --απληροφόρητο όχι πως τρώει όντα χωρίς κεφάλι γιατί αυτά ειναι royal bullshit, αλλά εντάξει δε γνωρίζει και ακριβώς τι παίζει-- ή και να γνωρίζει πολύ που χέστηκε γιατί επικρατεί η λογική "έλα μωρέ θα είχαν πεθάνει όλοι τώρα!"
Προσωπικά δε τρώω συνέχεια "βρώμικο" αλλά παίζει μεγάλο ρόλο στο μενού μου. Ξέρω πως δεν είναι και τα πιο υγιεινά, αλλά πλέον τίποτα δεν έιναι τόσο καθαρό όσο πλασάρεται και υποτίθεται πως είναι.
Έτσι δε σκοπεύω να περάσω τη ζωή μου κάνοντας τον κυνηγό στους λόγγους για να εξακριβώνω αν η τροφή μου είναι αγνή σαν παρθένο ελαιόλαδο, ούτε σκοπεύω να τη περάσω μια ζωή με τραχανά και σουπίτσα! Απλά μπορώ να περιορίσω τα junk food.
p.s Βρε Dora δεν είμαστε όλοι γιατροί για να ξέρουμε τις μελέτες, γενετικές κλπ. Αν θέλετε και εμείς οι "άσχετοι" απο τις άλλες σχολές να γίνουμε informed, αρχίστε να κολλάτε αφίσες around the campus!! --no irony intended-- 
Οκ εχεις δικιο στο να λες οτι δνε μπορεις να περασεις την υπολοιπη ζωη σου με το να ασχολεισαι με το τι να φας-life is sooooo short!
Και αυτο επαληθευει αυτο που ειπα,και απανταει και στον Pretorian.
Οχι δεν μπορων α αφιερωσω την υπολοιπη ζωη μου προς αναζητηση βιολογικων εχω και αλλα πραγματα να κανω και ο καθενας μας πιστευω.
Αν πραγματικα κανεις βιοχημικο ελεγχο σε καθε σταγονα λαδι που θα βαλεις στο φαγητο σου τοτε εισαι πραγματικα δυστυχισμενος(ειχα γνωρισει μια τετοια γυναικα σε ενα ταξιδι που το μονο που την ενοιαζε ηταν το ποσο βιολογικο ηταν αυτο που ετρωγε,σηκωνε το εστιατορια στο αερα γιατι δεν ειχαν ανανα...το μισο group την κοροιδευε και δικοι ειχαν γιατι αυτη κυριολεκτικα δεν ζουσε...δεν ενιωθε...)
Επειδη λοιπον ο καθε ανθρωπος εχει περισσοτερα και πιο σημαντικα πραγματα να κανει ας μας προστατευσει καποιος.
Ναι βαριεμαι να ψαχνω για βιολογικα μαγαζια αφου δνε εχω ενα στη γειτονια μου,δεν θα χαλαω μια ωρα για να παρω ενα μαρουλι...
Και επαναλαμβανομαι και εγω τωρα,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ και να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ???
Ναι δεν υπαρχει καμια ενημερωση εχετε δικιο.Ουτε εγω ξερω τπτ στην ουσια?(δεν ειμαι διατροφολογος) και βαριεμαι να ασχοληθω, δεν εβγαλα τον εαυτο μου ποτε εξω απο τους κατηγορουμενους.
Επισης πρεπει και εγω να ακολουθησω το παραδειγμα σου και να ανοιξω λιγο τη βιοχημεια γιατι με βλεπω να κοβομαι...
Αυτο που ειπες Γεωργια ειναι καλη ιδεα για την ενημερωση κλπ!!!
Θα το προτεινω στη συναντηση της Helmsic (γιατι να μοιραζουν μονο προφυλακτικα?

)
Aλλα χλωμο το βλεπω διοτι κανεις δεν ειναι ενημερωμενος απο εμας.Εγω προσωπικα δνε μπορω να βοηθησω και πολυ ειμαι ομοιως "ασχετη".
Τωρα αν κανενας απο μεγαλυτερα ετη εχει καποιο μαθημα επιλογης σχετικο ή ξερει κατι παραπανω νταξ μπορει να βοηθησει
EDIT,προς Kenny(τελικα το εκανα το post,παει μονη μου θα μιλαω στο τελος...

):
Κοιτα ποτε δεν ειπα οτι ειχε σχεση με το θεμα αυτο που ειχα για τον κομμουνισμο...(εγραψα σε παρενθεση οτι απλα επρεπε να το πω καπου αυτο)Δεν σε πειραξε νομιζω μια σελιδα απαντηση που βγηκα και off topic για 2 γραμμες.
Και τι σχεση εχει η φοβια με τις πεποιθησεις μου?Απλως εννοουσα οτι δεν ειναι αρκετο καποιος να ειναι συνειδητοποιημενος για μια ομαδα δικαιωματων του και μετα να ονομαζεται φιλελευθερος και αγωνιστης και δεν ξερω γω.Ειναι απαραιτητο να αναγνωριζεις ολα τα δικαιωματα σου και να μην απαρνεισαι μερικα απο αυτα θεωροντας τα γελοια.
Ετσι και αλλιως αν και δεν εχω διαβασει και κανενα βιβλιο ο κομμουνισμος μιλαει για την εννοια των "αναγκων".Βλεπω λοιπον οτι ποτε δεν θα συνειδειτοποιησουμε ολοι τις αναγκες μας αρα ποτε δεν θα εφαρμοστει ο κομμουνισμος και η οποια προσπαθεια ειναι ασκοπη,αρα καλυτερα ας κοιταξουμε να βελτιωσουμε αυτο που εχουμε.