Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

rosario+vampire

• Please log in to reply
253 replies to this topic

#151 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 18 October 2008 - 20:54

Ohohoho....I'll ask again.Do other girls watch Rosario + Vampire or am I the only one?

Παντως στο Capu2 περιμενα την φωνη της Kokoa πιο "χαριτωμενη" κατα καποιο τροπο.

Why is anything wrong with her voice? :oo: εμένα πάντως μου αρέσει ταιριάζει στον χαρακτήρα της :orly:

#152 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 18 October 2008 - 20:58

Κι εμενα μ'αρεσει απλως μου'χε δωσει την εντυπωση απ'το manga οτι θα της εβαζαν μια φωνη σαν της Yukari.Παραδεχομαι ομως οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την φωνη που εχει.
Κατα την γνωμη μου ειναι μια απ'τις καλυτερες φωνες εκει μεσα.

Posted Image

#153 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 October 2008 - 02:14

Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κοριτσια που διαβαζουν το manga ή βλεπουν το anime.

Κάποια κορίτσια που ξέρω προτιμούν το manga από το anime, επειδή το manga είναι λιγότερο pervy... :P
Διάβασε λίγο τις προηγούμενες σελίδες του thread. ;)
Posted Image
Posted Image

#154 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 17:56

Πωπω το δευτερο μερος αρχιζει και τα σπαει ειμαι μεγαλος φαν να σκεφτειτε εβαλα ολη τη παρεα μου να βλεπει rosario.Αχα εχει να φαει δαγκωματα ακομα ο τsukune αδε να δουμε ανα 8α φαει κολλημα και η μικρη με αυτον ¨)

Posted Image

#155 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 20 October 2008 - 22:06

Spoiler:

Posted Image

#156 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 October 2008 - 23:08

Βασικα αυτος που μου εχει κανει τη μεγαλυτερη εντυπωση ειναι ο οδηγος απλα imba kai chaotic oeo τι ρολο να παιζει οεο?8α τον βρει ο χαρδαβελλασ οεο?:burningbe3:

Posted Image

#157 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 22 October 2008 - 16:55

Παντος εγω περιμενω καμια μεγαλη αποκαλυψη για τον οδηγο,οπως να ειναι κανενας παντοδυναμος βρυκολακας η τπτ τετιο.Ρε παιδια τι εχει η φωνη της Κοκοα?

#158 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 23 October 2008 - 09:26

Το επεισόδιο 4 παραμένει σταθερό στις ecchi αξίες του, ως συνήθως καθόλου σενάριο με μεγάλες δόσεις fanservise.
Spoiler:

Τελικά τα νέα για τα uncensored episodes φαίνεται πως είναι αλήθεια, μάλλον θα πρέπει να περιμένω κάνα uncensored DVD rip :uhh:.

#159 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 23 October 2008 - 20:39

Ειπαμε δεν εχει τπτ η φωνη της Κοκοα.

Ελπιζω παντως στο 2ο κυκλο να δουμε και τις υπολοιπες να συμμετασχουν περισσοτερο στις μαχες,οχι οπως στον 1ο που ολους τους νικουσε η Μοκα.

Posted Image

#160 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 23 October 2008 - 21:27

Check it asap!!!:8):,a true paradise!:D

Spoiler:

Posted Image

#161 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 23 October 2008 - 22:02

Check it asap!!!:8):,a true paradise!:D

Spoiler:

nice:nbleed::riiight::nbleed:. Kokoa:awww: .
on topic .mega spoiler if you havent seen 1st season dont open:chigau:.
Spoiler:
sory αν έχει απαντηθεί ήδη.

#162 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 23 October 2008 - 22:43

Spoiler:

Posted Image

#163 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 23 October 2008 - 23:21

Ερώτηση προς τους manga readers. Το anime ακολουθεί καθόλου το story του manga, η πάει όπως να 'ναι?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#164 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 23 October 2008 - 23:57

the first 2 ep are based on the manga of rosario to vampire II and the 3rd is based on chapter 35 of the first manga series,τα ψιλομπερδεψαν οι μλκες!:oo:

Posted Image

#165 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 24 October 2008 - 10:23

Spoiler:

Για δείξε στο profile μου όμως να μην χαλάμε το anime thread:orly: μπας και ξεκινήσω το manga που το έχω στην αναμονή εδώ και καιρό.