Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

rosario+vampire

• Please log in to reply
253 replies to this topic

#136 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 October 2008 - 09:24

Episode 3 HD NyaaTorrents >> Torrent Info >> [Chihiro]_Rosario_to_Vampire_Capu2_03_[h264][7485EA2D].mkv

#137 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 October 2008 - 10:40

the opening sucks hard btw
the ending on the other hand is really nice

also if the story continues like this, I'm seriously thinking to drop it.

Edited by Melkor, 18 October 2008 - 11:16.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#138 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 18 October 2008 - 11:57

the opening sucks hard btw
the ending on the other hand is really nice

also if the story continues like this, I'm seriously thinking to drop it.

Story? Which story? Like it's first season, this is a fanservice centered anime and nothing more. If you like panchou shots watch it, if not, this is not for you. I personaly watch it only when I feel braindead and cannot watch anything complicated at that moment.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#139 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 18 October 2008 - 12:38

Εμενα προσωπικα μ'αρεσει αν και ειναι λιγο υπερβολικο με το Fanservice σε σχεση με το manga,το οποιο απο την πλευρα της ιστοριας ειναι πιο ενδιαφερον.

Posted Image

#140 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 October 2008 - 13:35

Ρε παιδια να ρωτησω και στα τρια επεισοδεια μετα την μεση περιπου ο ηχος καθηστερει πολλυ σχετικα με την εικονα.Και στον wmp και στον wmp classic και στον VLC κανει το ιδιο πραμα.Μηπως φταιει το CCCP?Εσεις πια εκδοση εχετε?Η μηπως φταιει το αρχειο?(και τα 3 επεισοδεια ειναι απο το ιδιο γκρουπ)

#141 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 18 October 2008 - 17:44

Εγω το βλεπω απο Youtube και δεν το εχω προσεξει αυτο που λες.

Posted Image

#142 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 18 October 2008 - 17:58

Αν δεν σταματήσει αυτή η ****νυχτερίδα να μου σταματάει το fanservice θα το dropάρω... :hihi2: Πολύ :nbleed: είχε το νέο ep (βασικά μόνο αυτό έχει, αλλά γι' αυτό το βλέπουμε... ) Τώρα αυτό με τον ήχο δεν το έχω πάθει, αλλά πρέπει να φταίει το pc σου.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#143 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 18 October 2008 - 18:03

Οι αγαπημενες μου ειναι η Kurumu,η Kokoa και η inner Moka(η δυνατη για οσους δεν καταλαβαν).Η κανονικη Moka μου την σπαει λιγο,πολυ λιγο.
Εμενα το OP της δευτερης season μ'αρεσει,ειδικα η κινησεις του χορου.Ειναι πολυ ρεαλιστικες.

Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν κοριτσια που διαβαζουν το manga ή βλεπουν το anime.

Posted Image

#144 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 October 2008 - 18:39

Story? Which story? Like it's first season, this is a fanservice centered anime and nothing more. If you like panchou shots watch it, if not, this is not for you. I personaly watch it only when I feel braindead and cannot watch anything complicated at that moment.

καλα, πλακα μου κανεις? λες σε μενα για fanservice, που ειμαι ο official apprentice του Jiraiya?:hahaha::hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#145 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 18 October 2008 - 19:10

Ρε παιδιά στο Chihiro λέει ότι δεν θα βγουν άλλα uncensored επεισόδια (σε περίπτωση που δεν το ξέρετε το anime παιζόταν σε δυο εκδοχές το censored με την κώλο νυχτερίδα:smokingg: και το uncensored:nbleed:) γνωρίζει κανείς αν ισχύει η μπας και είναι κάνα troll :orly: γιατί αν ισχύει θα αναγκαστώ να περιμένω κάνα uncensored dvd-rip για να το δω:uhh:.

#146 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 18 October 2008 - 19:58

Εγω uncensored το ειδα αν θυμαμαι καλα.

Posted Image

#147 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 18 October 2008 - 20:10

Εγώ uncensored το ειδα αν θυμαμαι καλα.

Βασικά μιλάω για το 3ο επεισόδιο από chihiro. Και όταν λέω censored ενοω την νυχτερίδα που μας κρύβει την θέα :nbleed:.

#148 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 18 October 2008 - 20:39

You're right.Damn that bat.
Εχει περισσοτερη πλακα uncensored.

Posted Image

#149 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 18 October 2008 - 20:44

You're right.Damn that bat.
Εχει περισσοτερη πλακα uncensored.

Damn right the ecchi loses its meaning this way .Τελος παντων ελπιζω να ειναι απλος κανα troll, ετσι και αλλιως αυριο μαλλον θα ξερω και θα πραξω αναλογα:kill4u:.

#150 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 18 October 2008 - 20:48

Ohohoho....I'll ask again.Do other girls watch Rosario + Vampire or am I the only one?

Παντως στο Capu2 περιμενα την φωνη της Kokoa πιο "χαριτωμενη" κατα καποιο τροπο.

Posted Image