Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

rosario+vampire

• Please log in to reply
253 replies to this topic

#241 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 01 April 2010 - 23:37

βλεπεις το ανιμε που ειναι ενα χαλαρο light echi ανιμε

και μετα πας στο μανγκα και ειναι πρακτικα action-supernatural.

θελω να πω το ανιμε με το μανγκα εχει μικρη σχεση. και σαν στυλ και σαν πλοκη.

οποτε αν πας στο μανγκα με τις εντυπωσεις απο το ανιμε και περιμενοντας το να ειναι σαν το ανιμε δεν θα σου αρεσει.

#242 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 02 April 2010 - 03:19

Νταξει προφανως, δεν κατηγορω κανεναν, απλα δινω πολύ σημασία στην πλοκη ενός εργου και το συγκεκριμενο ως ecchi διαβάζοντας πρωτα το manga ειχα πολυ καλυτερες εντυπωσεις απο το anime που ειδα μετα

#243 just_me

just_me

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 05 April 2010 - 13:16

εμένα πρωσοπικα μ αρέσουν και τα δύο δεν βρίσκω καμιά τεραστίον διαστάσεον διαφορά-ενταξει εχει κατί λιγεσ εκι πέρα διαφορές-αλλα τα βρίσκω και τα δυο μια χαρα u__u
Yoru ha hitori hoshi-tachi ni negai wo kakeru
Ashita mo ano hito ni aemasu you ni~
one day i will be just like mikuru :sigh2:but i need to work on it.....btw i lov roleplaying

#244 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 14 April 2010 - 22:46

είδα και εγώ τις 2 season καπάκι, (χωρίς να έχω καμιά επαφή με το μανγκα, γιατι στα πιο πίσω ποστ βλέπω παίζει flamming :P ) Και έχω να πω 2 πραματάκια..

1)Mizore FTW!! ασε το φλώρο και make babies with me!
2)Το οpening της 2ης season(που παίζει και σε κανα 2 σαν ending έτσι για να γουστάρουμε) θα το κάνω video ringtone.. τέλος!

Κατα τα άλλα δοκίμασα να το δώ απο m.3.3.w στην αρχή, αλλα η κατάσταση με τις νυχτερίδες και τις αρκούδες με το παραμικρό παραέγινε, και κατέβασα τη dvd version που είχε λίγο χειρότερη εικόνα.. Ένα 7αράκι στη σειρά γιατι ως φαν του είδους την ευχαριστήθηκα:P

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#245 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 16 June 2010 - 21:33

εμενα παντος μου αρεσε το ανιμε ετσι πως ειναι αν και θα ηθελα να εχεις την βασικη πλοκη του μανγα(δεν το εχω διαβασει ακομα)
δεν καταλαβεν γιατι δεν σας αρεσε το 2 opening 2 σειρας(καλα γουστα ειναι αυτα δεν κρινω)προσωπικα μου αρεσε πολυ και το ending της πρωτης σειρας και το 2 version το opening

ερωτηση θα βγει τριτη σειρα?αν και αφου πουληθηκε η εταιρια το βλεπω χλωμο αλλα δεν βλαπτει να ελπιζεις
well?:hmmm:

#246 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 June 2010 - 21:55

ερωτηση θα βγει τριτη σειρα?αν και αφου πουληθηκε η εταιρια το βλεπω χλωμο αλλα δεν βλαπτει να ελπιζεις
well?:hmmm:

οχι

#247 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 June 2010 - 00:54

NNOOO:nooooo: :sadist::nanteee:
κριμα την λατρεψα την σειρα :Crying2:
ελπιζω παντος η τουλαχιστον για remake:congrats:

#248 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 17 June 2010 - 01:06

Νταξει μακάρι αλλα ουτε γι αυτο το κόβω :P

#249 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 17 June 2010 - 16:50

NNOOO:nooooo: :sadist::nanteee:
κριμα την λατρεψα την σειρα :Crying2:

Remake και γω θα 'θελα να δω πολύ,αλλά μην περιμένεις και πολλά από μία Ιαπωνία που στα top έχει moeblobs και περίσσιο fanservice...

#250 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 18 June 2010 - 02:35

Remake και γω θα 'θελα να δω πολύ,αλλά μην περιμένεις και πολλά από μία Ιαπωνία που στα top έχει moeblobs και περίσσιο fanservice...

αυτα τα λες επειδη το rosario + vampire δεν εχει fanservice? :orly:

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#251 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 21 June 2010 - 00:36

αυτα τα λες επειδη το rosario + vampire δεν εχει fanservice? :orly:

Όχι,δεν ήταν ειρωνία.Το Rosario+Vampire είναι ακόμα μία σειρά που αποδεικνύει περίτρανα τα γούστα των Ιαπώνων otaku...Προτιμούν fanservice αντί για την ατμόσφαιρα του manga,οπότε όταν έκαναν το anime αποφάσισαν να κόψουν τα ωραία του manga και να πετάξουν fanservice μέσα για να τους ευχαριστήσουν...

#252 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 21 June 2010 - 00:51

Αφού έβαλε και η Gonzo το χεράκι της...

#253 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 21 June 2010 - 09:51

Η σειρά είναι κορυφή guys:wooi2:,ξέρω και το παιδί που μεταφράζει την season 2(η 1 είναι ήδη
μεταφρασμένη)αλλά θέλει raw αν έχετε κάνα link πείτε το μου

#254 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 21 June 2010 - 11:09

Η σειρά είναι κορυφή guys:wooi2:,ξέρω και το παιδί που μεταφράζει την season 2(η 1 είναι ήδη
μεταφρασμένη)αλλά θέλει raw αν έχετε κάνα link πείτε το μου

http://www.tokyotosho.info/search.php?terms=rosario+%2B+vampire+capu2&type=0&size_min=&size_max=&username=

αν κανει μεταφραση κατευθειαν απο τα ιαπωνικα να βαζει στο search και την λεξη raw

Edited by Daz, 21 June 2010 - 11:16.

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.