Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 30 September 2010 - 18:01
nice ava :3
http://ikaros.teipir.gr/mecheng/ (ελπίζω να έχω βρει κάτι παραπάνω από σένα)
Κερδίζω τίποτα?
Posted 30 September 2010 - 18:07

Εδιτ: Θενκς για το κοπλιμεντο

Posted 30 September 2010 - 18:14
Κοίτα, έχω ένα γνωστό που φέτος πέρασε στη Λαμία Πληροφορική και Τεχνολογία Υπολογιστών (άσχετο αλλά τεσπα

Το θέμα είναι ότι τα είχε πάρει επειδή ειδικά για τα εργαστήρια έπρεπε να πάει εκεί να γραφτεί.
Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει και για σένα, ψάξ' το.
Posted 30 September 2010 - 18:23
μμμ...
Κοίτα, έχω ένα γνωστό που φέτος πέρασε στη Λαμία Πληροφορική και Τεχνολογία Υπολογιστών (άσχετο αλλά τεσπα).
Το θέμα είναι ότι τα είχε πάρει επειδή ειδικά για τα εργαστήρια έπρεπε να πάει εκεί να γραφτεί.
Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει και για σένα, ψάξ' το.
Α, δεν το διευκρίνησα, δεν ψάχνω για μένα, αλλά το αδερφό μου. Δεν μπορεί λόγω του ότι δεν έχει Ιντερνετς να ψαχτεί και ψάχνομαι λίγο εγώ να τον βοηθήσω. Όποτε και εγώ εμμέσως ξέρω πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία. Ειδικά για Η/Υ - Προγραμματισμό θέλει μέσω Διαδικτύου εγγραφή και σπαζόμαστε και εμείς

Posted 01 October 2010 - 18:31
σταματιστε να κριτικαρετεMα το συγκεκριμένο ακριβώς από πάνω σου είναι ότι πιο καθαρογραμμένο έχει ποστάρει ποτέ εδώ!

Posted 01 October 2010 - 18:43
Posted 01 October 2010 - 20:27
Οντως υπαρχουν αρκετοι απαραδεκτοι καθηγητες.

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 01 October 2010 - 20:54
Posted 01 October 2010 - 21:58
...και ακόμα περισσότεροι απαράδεκτοι μαθητές.
+1000

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 02 October 2010 - 02:01
κιτα φασι μπενει ο καθιγιτισ ο πιο μαλ.....στιν ταξι μετα απο ορα ,και του λεο εγο αφου μασ λετε οτι οταν αργουμε μιν μπενετε στιν ταξι εσι ποσ αργισατε και γιρναι και μου λει θα σου ζιτισο και τον λογο πιοσ εισε εσι που θα μου κανισ παρατιρισ και ε παι στο γραφιο για αποβολι . τελικα δεν τιν εφαγα για τι τα βρικα με τον ιποδιευ.
Αν είναι δυνατόν, κόψτε αυτήν την αηδία (να γράφετε greeklish με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα Ελληνικά).

Posted 04 October 2010 - 18:09
κιτα φασι μπενει ο καθιγιτισ ο πιο μαλ.....στιν ταξι μετα απο ορα ,και του λεο εγο αφου μασ λετε οτι οταν αργουμε μιν μπενετε στιν ταξι εσι ποσ αργισατε και γιρναι και μου λει θα σου ζιτισο και τον λογο πιοσ εισε εσι που θα μου κανισ παρατιρισ και ε παι στο γραφιο για αποβολι . τελικα δεν τιν εφαγα για τι τα βρικα με τον ιποδιευ.
Και επίτηδες να το έκανες τόσο χάλια δεν μπορούσες να το βγάλεις το ποστ....
Αιτσοι δαιν οινε?

Posted 04 October 2010 - 19:04
===
Φέτος πέτυχα τους το χειρότερο σετ φιλολόγων. Ο των αρχαίων δεν μπορεί να διδάξει αμετάφραστο, ο της Ιστορίας νομίζει ότι είναι ο Ναπολέοντας και άλλες 26 ιστορικές φιγούρες μαζί και ο των Ελληνικών είναι φαν της Άννας Τζιροπούλου.

Ήθελα να μοιραστώ αυτόν τον πόνο μου.
Posted 04 October 2010 - 19:14
(και συχνά πυκνά έλεγε ασυναρτησίες. Όχι, δεν φταίω εγώ που δεν διάβαζα, κανείς δεν καταλάβαινε ο_ο)
Posted 04 October 2010 - 22:44
Το μόνο παράπονο είναι ότι ο φυσικός που μας κάνει κατεύθυνση στην Γ τεχνολογική όχι μόνο δεν ξέρει φυσική,αλλά ούτε απλά μαθηματικά....
Π.Χ.
ρίζα(χ^2+y^2)=x+y(με λίγα λόγια έδιωξε την ρίζα με τα τετράγωνα που είχε ο κάθε άγνωστος(γνωστά νούμερα διάφορα του 0 και 1)....)
Ή το 4x10^-2=0.412....απλά epic.....
Και έχει κάνει και άλλα πολλά....(τα οποία δεν είναι εύκολο να τα γράψω από pc)

Posted 05 October 2010 - 00:47

μας κανει μαθηματικα, ε και στις καθυστερημενες πεταμε κιμολιες, αλλα μην παρεξηγησετε οταν λεω καθηστερημενες ενοω ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΕΣ, so relax, punishmer will be served.