Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1366 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 30 September 2010 - 18:01

^
nice ava :3

http://ikaros.teipir.gr/mecheng/ (ελπίζω να έχω βρει κάτι παραπάνω από σένα)
Κερδίζω τίποτα?

#1367 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 30 September 2010 - 18:07

Δυστυχώς το έχω ήδη βρει αυτό και δεν είναι καλά δομημένο γαμώτο (θενκς ένιγουει :)). Δεν μπορώ να βρω πώς γράφεται κανείς σε ένα συγκεκριμένο εγραστήριο (Η/Υ 1ου έτους) και δεν υπάρχουν και links :/. Άλλο ένα είναι και της γραμματείας του τμήματος, αλλά όλοι όσοι είμαστε σε σχολή ξέρουμε τι πάει να πει γραμματεία :P. Αν πέσει κάτι άλλο στην υπόληψη σου (ή κάποιου άλλου μέλους) θα είμαι υπόχρεος :)

Εδιτ: Θενκς για το κοπλιμεντο :P. Μεγάλη αγάπη το σνες.

#1368 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 30 September 2010 - 18:14

μμμ...

Κοίτα, έχω ένα γνωστό που φέτος πέρασε στη Λαμία Πληροφορική και Τεχνολογία Υπολογιστών (άσχετο αλλά τεσπα :P).
Το θέμα είναι ότι τα είχε πάρει επειδή ειδικά για τα εργαστήρια έπρεπε να πάει εκεί να γραφτεί.

Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει και για σένα, ψάξ' το.

#1369 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 30 September 2010 - 18:23

μμμ...

Κοίτα, έχω ένα γνωστό που φέτος πέρασε στη Λαμία Πληροφορική και Τεχνολογία Υπολογιστών (άσχετο αλλά τεσπα :P).
Το θέμα είναι ότι τα είχε πάρει επειδή ειδικά για τα εργαστήρια έπρεπε να πάει εκεί να γραφτεί.

Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει και για σένα, ψάξ' το.

Α, δεν το διευκρίνησα, δεν ψάχνω για μένα, αλλά το αδερφό μου. Δεν μπορεί λόγω του ότι δεν έχει Ιντερνετς να ψαχτεί και ψάχνομαι λίγο εγώ να τον βοηθήσω. Όποτε και εγώ εμμέσως ξέρω πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία. Ειδικά για Η/Υ - Προγραμματισμό θέλει μέσω Διαδικτύου εγγραφή και σπαζόμαστε και εμείς :cry5:. Χες μες. Πολύ ανοργανωτίλα.

#1370 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 01 October 2010 - 18:31

Mα το συγκεκριμένο ακριβώς από πάνω σου είναι ότι πιο καθαρογραμμένο έχει ποστάρει ποτέ εδώ! :P

σταματιστε να κριτικαρετε :mador2:

#1371 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 01 October 2010 - 18:43

κιτα φασι μπενει ο καθιγιτισ ο πιο μαλ.....στιν ταξι μετα απο ορα ,και του λεο εγο αφου μασ λετε οτι οταν αργουμε μιν μπενετε στιν ταξι εσι ποσ αργισατε και γιρναι και μου λει θα σου ζιτισο και τον λογο πιοσ εισε εσι που θα μου κανισ παρατιρισ και ε παι στο γραφιο για αποβολι . τελικα δεν τιν εφαγα για τι τα βρικα με τον ιποδιευ.

#1372 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 01 October 2010 - 20:27

Aλλο ενα ξεκαθαρο ποστ απο τον Σωτηρη.

Οντως υπαρχουν αρκετοι απαραδεκτοι καθηγητες.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1373 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 01 October 2010 - 20:54

...και ακόμα περισσότεροι απαράδεκτοι μαθητές.

#1374 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 01 October 2010 - 21:58

...και ακόμα περισσότεροι απαράδεκτοι μαθητές.

+1000
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1375 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 02 October 2010 - 02:01

κιτα φασι μπενει ο καθιγιτισ ο πιο μαλ.....στιν ταξι μετα απο ορα ,και του λεο εγο αφου μασ λετε οτι οταν αργουμε μιν μπενετε στιν ταξι εσι ποσ αργισατε και γιρναι και μου λει θα σου ζιτισο και τον λογο πιοσ εισε εσι που θα μου κανισ παρατιρισ και ε παι στο γραφιο για αποβολι . τελικα δεν τιν εφαγα για τι τα βρικα με τον ιποδιευ.

Αν είναι δυνατόν, κόψτε αυτήν την αηδία (να γράφετε greeklish με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα Ελληνικά).
:blurah5::blurah5::blurah5:

Posted ImagePosted Image

#1376 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 04 October 2010 - 18:09

Και επίτηδες να το έκανες τόσο χάλια δεν μπορούσες να το βγάλεις το ποστ....
Αιτσοι δαιν οινε?:smokingg:
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1377 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 October 2010 - 19:04

Ο Σωτήρης-Σωτήρης είναι ενάντια στην αστική ιστορική ορθογραφία και η ιδεολογία του σεβαστή.
===
Φέτος πέτυχα τους το χειρότερο σετ φιλολόγων. Ο των αρχαίων δεν μπορεί να διδάξει αμετάφραστο, ο της Ιστορίας νομίζει ότι είναι ο Ναπολέοντας και άλλες 26 ιστορικές φιγούρες μαζί και ο των Ελληνικών είναι φαν της Άννας Τζιροπούλου.:sigh2:
Ήθελα να μοιραστώ αυτόν τον πόνο μου.

#1378 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 04 October 2010 - 19:14

Η ιστορικού μας στην 2α λυκείου είχε μουστάκι.
(και συχνά πυκνά έλεγε ασυναρτησίες. Όχι, δεν φταίω εγώ που δεν διάβαζα, κανείς δεν καταλάβαινε ο_ο)

#1379 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 04 October 2010 - 22:44

Ευτυχώς οι δικοί μας εδώ είναι σχεδόν οι ίδιοι,με μια αλλαγή σε φυσικούς και βιολόγο.

Το μόνο παράπονο είναι ότι ο φυσικός που μας κάνει κατεύθυνση στην Γ τεχνολογική όχι μόνο δεν ξέρει φυσική,αλλά ούτε απλά μαθηματικά....
Π.Χ.
ρίζα(χ^2+y^2)=x+y(με λίγα λόγια έδιωξε την ρίζα με τα τετράγωνα που είχε ο κάθε άγνωστος(γνωστά νούμερα διάφορα του 0 και 1)....)
Ή το 4x10^-2=0.412....απλά epic.....
Και έχει κάνει και άλλα πολλά....(τα οποία δεν είναι εύκολο να τα γράψω από pc)
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#1380 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 05 October 2010 - 00:47

εμεις εχουμε ενα MILF :lovulovu:
μας κανει μαθηματικα, ε και στις καθυστερημενες πεταμε κιμολιες, αλλα μην παρεξηγησετε οταν λεω καθηστερημενες ενοω ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΕΣ, so relax, punishmer will be served.:ballumad:

ezgif.com-resize.gif