Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1111 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 29 May 2010 - 13:43

Δεκτόν. Αλλά θα μείνω στην Βιολογία.
Οι επιλογές μου είναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, στο πρώτο πεδίο.

ναι αλλα αν τυχον και αλλαξης μετα γνομη για το που θες να πας τη θα κανεις???
αν πες δεν σου αρεση εκει που θα περασεις?? και η αλλη σου επιλογει ειναι στο 2 πχ. δεν θα πρεπει να τα παρεις ετσι και αλλιος μετα???:frozen:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1112 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 29 May 2010 - 13:53

Γιατί να αλλάξει γνώμη;Ας το σκεφτεί λίγο παραπάνω τώρα και ας αποφασίσει μία και καλή.Από τη στιγμή που θέλει πρώτο πεδίο μόνο,πρώτο πεδίο it is.Καλύτερα να έχει μία σταθερή επιλογή από την αρχή παρά να είναι αναποφάσιστος και να έχει και περισσότερες επιλογές.

Και σου μιλάει θεωρητικός με βιολογία που ήξερε τι σχολή ήθελε να περάσει από την πρώτη γυμνασίου.

#1113 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 29 May 2010 - 13:59

Γιατί να αλλάξει γνώμη;Ας το σκεφτεί λίγο παραπάνω τώρα και ας αποφασίσει μία και καλή.Από τη στιγμή που θέλει πρώτο πεδίο μόνο,πρώτο πεδίο it is.Καλύτερα να έχει μία σταθερή επιλογή από την αρχή παρά να είναι αναποφάσιστος και να έχει και περισσότερες επιλογές.

Και σου μιλάει θεωρητικός με βιολογία που ήξερε τι σχολή ήθελε να περάσει από την πρώτη γυμνασίου.

δεν αντιλεγω και εγω ηξερα τη ηθελα απο προτη γυμνασιου αλλα αν δεν του αρεσει μετα η σχολη που θα περασει???? θα ειναι μεγαλο προβλημα!!!:emptyonexg1::emptyonexg1:
Posted Image

#1114 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 29 May 2010 - 14:16

εγω απο την αλλη δεν εχω ιδεα τι θελω να περασω (δεν με τρελενει καμια σχολη να πω ναι ρε αυτη θελω!) γι αυτο κραταω ολες τις επιλογες ανοιχτες, απο την αλλη ξερω τι δεν θελω να περασω.
και στην τελικη αν εχεις ενα στοχο τοσα χρονια τι θα γινει αν δεν τα καταφερεις? suicide? ή χανεις μια χρονια για να ξαναδωσεις?
δεν διαφωνω οτι ειναι καλο να εχεις στοχους, οστωσο δεν πρεπει να κλεινεις και τα ματια σε οτιδηπωτε αλλο υπαρχει.
απο την πρωτη ως την τριτη ειναι μια χρονια μπορει να αλλαξει γνωμες, να ακουσει διαφορα, να δει κατι που να τον αρεσει, ειναι κριμα να χασει μια ευκαιρια επειδη δεν του εκατσαν καλα τα μαθηματικα της πρωτης
τωρα αν εχεις αποφασισει, οκ :riiight:

#1115 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 29 May 2010 - 14:38

.
απο την πρωτη ως την τριτη ειναι μια χρονια μπορει να αλλαξει γνωμες, να ακουσει διαφορα, να δει κατι που να τον αρεσει, ειναι κριμα να χασει μια ευκαιρια επειδη δεν του εκατσαν καλα τα μαθηματικα της πρωτης

omg 2 χρονια δεν ειναι???

και ναι δεν λεω αλλα ειναι καλλο να εχεις και εναν στοχο στην ζωη σου.....
Posted Image

#1116 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 29 May 2010 - 15:42

omg 2 χρονια δεν ειναι???

και ναι δεν λεω αλλα ειναι καλλο να εχεις και εναν στοχο στην ζωη σου.....

τελειωσε την πρωτη φετος το παιδι.. (εκτος και αν δεν περασει!:roar:)

#1117 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 29 May 2010 - 16:09

Την Πρώτη την πέρασα και με καλό βαθμό. Δεν είναι εκεί το θέμα μας. Όπως λέει και ο φίλτατος HellRaider είμαι στην θεωρητική γιατί πραγματικά βρήκα τι μου αρέσει. Παλιά όπως ξανα λέω ήμουν κολλημένος ότι θα πάω θετική. Από την πρώτη γυμνασίου. Ευτυχώς το κατάλαβα από τώρα.

Και σας ευχαριστώ για την βοήθεια, αλλά έχω περάσει αυτό το εμπόδιο. Ξέρω ακριβώς τι θέλω να περάσω. Απλά περιμένω για περισσότερα νεά. Και για τις επιλογές που μου λέτε και τις εναλλακτικές είναι και αυτές στο πρώτο πεδίο.

Είμαι ήδη σίγουρος και την Βιολογία την έχω στο τσεπάκι μου. Τόση λίγη ύλη για ένα πανεύκολο μάθημα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1118 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 29 May 2010 - 16:28

εγω παντος ειχα και μια πισηνη ρε παιδη μο να ξερω τη μου γινετε απο κει και περα νιπτο τας χειρας μου
Posted Image

#1119 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 30 May 2010 - 00:33

Βρε παιδί σου λέω οι εναλλακτικές μου είναι ήδη στο πρώτο πεδίο. Σου είπα σε καταλαβαίνω, αλλά ξέρω τι θέλω. Δεν είμαι αναποφάσιστος. Πισινές έχω αρκετές.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#1120 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 30 May 2010 - 01:13

Βρε παιδί σου λέω οι εναλλακτικές μου είναι ήδη στο πρώτο πεδίο. Σου είπα σε καταλαβαίνω, αλλά ξέρω τι θέλω. Δεν είμαι αναποφάσιστος. Πισινές έχω αρκετές.

ok then no problemo:riiight::riiight:
Posted Image

#1121 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 30 May 2010 - 23:20

Τριτη θα δωσω εξετασεις στα αρχαια Γ΄Γυμνασιου.
Θα ψοφησω στο διαβασμα και μετα θα κουραστω.
Εαν Κουραστω για ποια θα με περνατε;

#1122 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 30 May 2010 - 23:30

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρώτησες :P Όπως και να έχει , καλή επιτυχία
Posted Image

#1123 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 31 May 2010 - 00:10

Για ποια θες να σε περασουμε?? Ημαρτον θεε μου!

Ι tho u were a boy;;;;

Posted Image

#1124 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 31 May 2010 - 12:49

Δεν ξέρω αν ακούσατε Ανάπτυξη εφαρμογών που παίχτηκε κάτι με το Γ θέμα και έπρεπε να μην χρησιμοποιήσετε πίνακα γιατί ο αριθμός των αγωνιζομένων ορίζεται κατά την διάρκεια εκτέλεσης του προγράμματος.
Επειδή σπουδάζω προγραμματισμό και τα έχω φρέσκα αυτά κι εγώ όταν το άκουσα παραξενεύτηκα, αλλά όντως τελικά μάλλον ισχύει γιατί στο είδος της γλώσσας που μαθαίνουν τα παιδιά δεν μπορείς να ορίσεις πίνακα σε σε οποιοδηποτε σημείο του προγράμματος όποτε δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί ο αλγόριθμος σε πρόγραμμα μετά.Βέβαια αυτό ξαναλέω ισχύει για το είδος της γλώσσας που σας μαθαίνουν που είναι κάτι σαν την Pascal.
π.χ. στη C, java,C++ πολλές άλλες γλώσσες θα μπορούσε να ισχύει ο αλγόριθμος με πίνακα καθώς μπορείς να ορίσεις μεταβλητές και σε άλλα σημεία τους κώδικα εκτός από την αρχή
Posted Image

#1125 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 May 2010 - 14:57

Τριτη θα δωσω εξετασεις στα αρχαια Γ΄Γυμνασιου.
Θα ψοφησω στο διαβασμα και μετα θα κουραστω.
Εαν Κουραστω για ποια θα με περνατε;

Επίσης τρία πουλάκια κάθονταν.

Καλές διακοπές σε αυτούς που τελείωσαν τις Πανελλήνιες και καλό κουράγιο σε εμάς που συνεχίζουμε.

Άντε να δούμε...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg