Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1081 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 26 May 2010 - 11:13

Για να πάνε οι βλάκες που δεν νομίζουν ότι θα πέσει ξανά...αδιάβαστοι. Thankfully δεν είμαι ένας από αυτούς.
Posted Image

#1082 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 26 May 2010 - 18:09

Aχαχαχαχαχ πολύ trollάρισμα στα Αρχαία Κατεύθυνσης. Πάλι Ηθικά Νικομάχεια βάλανε. :hahaha:
Μπράβο κυβερνησούλα: ανακύκλωση θεμάτων και γροθιά στα φροντιστήρια που λέγανε για SOS την ενότητα 15 της Πολιτείας και τις ενότητες 4-5 του Πρωταγόρα (καλά τα λέω?).
Epic win!

#1083 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 26 May 2010 - 18:29

Γράφει κανείς αύριο?Και τι?

#1084 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 May 2010 - 18:37

ε αν ειναι η πρωτη φορτομενη απο μαθηματα η 3η και η 2α τι ειναι τοτε?????????? μην τα παραλέμε.. περσυ σε αλλη πρωτη λυκειου ημουν?
οντος ειναι μια χρονια που πρεπει πιο πολυ να ψαχτεις (οχι πως στις επομενες δεν πρεπει), απλα ειναι η χρονια που περνεις μονος σου την πρωτη σου "σημαντικη" αποφαση (κατευθυνση).
και μιας και θα πας θεωρητικη θα ξεσκιστεις στο διαβασμα στα αρχαια κλπ αλλα μην ξεγραφεις τα μαθηματικα ή τη βιολογια. στην 3η θα πρεπει να διαλεξεις μαθημα γενικης και μεσω αυτου μπορεις να αλλαζεις πεδια (το 1ο μονο του δεν προσφερει και πολες επιλογες)

Όχι Τάσε, εσύ τα παραλές, γιατί με αυτήν την λογική δυσκολεύεσαι στις επόμενες τάξεις. Εννοείται ότι είναι και οι τρείς φορτωμένες, αλλά παίρνουμε αυτά που δίνουμε.

Ντάξ και για το άτομο μου, που μου αρέσουν τρελά τα αρχαία και την βιολογία την παίζω στα δάχτυλα(αυτό θα πάρω για μάθημα επιλογής στην Τρίτη και δεν έχω και καθόλου άγχος).
Όπως είπα και πρίν για Βιολογία προοριζόμουν. Στην Τρίτη Γυμνασίου πχ τελικές εξετάσεις ήξερα και τα 9 θέματα και έγραψα 20 :hahaha:
Εγώ θυμάμαι πράγματα και από την Πρώτη Γυμνασίου. Εξακολουθεί να μου αρέσει αλλά ως εκεί. Για δουλειά σίγουρα όχι.

Εγώ πιστεύω θέλουν προσοχή. Το να μαθαίνεις Λατινικά στην Δευτέρα που στο κάτω κάτω τα αρχίζεις από την αρχή και να θες να πας φροντηστήριο επειδή δεν τα καταλαβαίνεις ε αυτό είναι βλακεία...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1085 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 May 2010 - 18:39

Eμεις απ το ΕΠΑ.Λ δινουμε Μαθηματικα Γενικης...

2bbd14fc.jpg

#1086 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 posts

Posted 26 May 2010 - 20:32

Eμεις απ το ΕΠΑ.Λ δινουμε Μαθηματικα Γενικης...

Αγχωμένος/η καθόλου?
Πάντως καλή επιτυχία.

#1087 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 26 May 2010 - 20:34

δικαιο, εχω ξεσκιστει στο διαβασμα.. στο τελος θα παω για δικιγορος..:zombie:

Όχι Τάσε, εσύ τα παραλές, γιατί με αυτήν την λογική δυσκολεύεσαι στις επόμενες τάξεις. Εννοείται ότι είναι και οι τρείς φορτωμένες, αλλά παίρνουμε αυτά που δίνουμε.

Ντάξ και για το άτομο μου, που μου αρέσουν τρελά τα αρχαία και την βιολογία την παίζω στα δάχτυλα(αυτό θα πάρω για μάθημα επιλογής στην Τρίτη και δεν έχω και καθόλου άγχος).
Όπως είπα και πρίν για Βιολογία προοριζόμουν. Στην Τρίτη Γυμνασίου πχ τελικές εξετάσεις ήξερα και τα 9 θέματα και έγραψα 20 :hahaha:
Εγώ θυμάμαι πράγματα και από την Πρώτη Γυμνασίου. Εξακολουθεί να μου αρέσει αλλά ως εκεί. Για δουλειά σίγουρα όχι.

Εγώ πιστεύω θέλουν προσοχή. Το να μαθαίνεις Λατινικά στην Δευτέρα που στο κάτω κάτω τα αρχίζεις από την αρχή και να θες να πας φροντηστήριο επειδή δεν τα καταλαβαίνεις ε αυτό είναι βλακεία...

δεν δυσκολευεσε στις επομενες ταξεις.. τα μαθηματα της πρωτης οπως εχουμε ξαναπει μονο τα μαθηματικα αποτελους βαση για τις επομενες, ολα τα αλλα και να κοιμωσουν στην πρωτη μπορεις να ανταπεξελθεις στη δευτερα.. αμα θες να ξεσκιστεις καλος, αλλα δεν βλεπω τους λογους:nosey:
μαλον το περνετε πιο προσωπικα οτι σας προσβαλουμε την ταξη! δεν ειναι ετσι, απλα το βλεπουμε με τα ματια πως ημασταν την πρωτη και πως στη δευτερα.. με επαρκη διαβασμα βγαινει η πρωτη. στη 2α ειναι που χρειαζετε καλο διαβασμα, στην τριτη πεθαινουν τα εγκεφαλικα κυταρα:dazed:

με βιολογια μπορεις μονο στο 1ο πεδιο, επαναλαμβανω μην ξεγραφεις τα μαθηματικα, με αυτα ανοιγονται τρομερα πολες επιλογες(ολα τα πεδια):thatsit:, βρες ενα καλο καθηγητη και ξεδιαλινε οτι προβλημα εχεις και μην το βλεπεις οτι απετυχες και δεν μπορεις τα μαθηματικα.
στην τελικη κρατα την επιλογη μαθηματικα μεχρι και την δευτερα και στην τριτη αν εχεις αποφασισει μονο απο το πρωτο πεδια παρατατα, αλλα επειδη αλαζουμε συχνα προτιμισεις καλυτερα να εχεις την επιλογη οσο μπορεις..

οσο για το φροντηστηριο και εγω το εκραζα για δευτερα, αλλα με γραψαν με το ζορι, στην τελικη τα μαθαινεις πιο ευκολα ετσι και δεν εχεις κενα και συχνα περνεις παραπανω πληροφοριες που το δημοσιο αδυνατει να δωσει, ασε που φορτσαρεις κατευθειαν για την τριτη οταν ερθει η ωρα και δεν αργοπορεις για κενα της δευτερας.. τωρα για την θεωρητικη δεν ξερω..

#1088 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 May 2010 - 20:57

Για να πάνε οι βλάκες που δεν νομίζουν ότι θα πέσει ξανά...αδιάβαστοι. Thankfully δεν είμαι ένας από αυτούς.

Και για άλλη μια φορά ήμουνα από αυτούς που θεωρούν τα Antisos τα πιο sos και έπεσα μέσα (2η φορά)!:kakaka:

Μια χαρά παιδιά.Άλλο ένα έμεινε στους περισσότερους και άλλα δύο στους μελλοντικούς οικονομολόγους.Άντε μπράβο μας να πάμε στο γειτονίκο thread:wooi2:

#1089 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 26 May 2010 - 22:49

Αγχωμένος/η καθόλου?
Πάντως καλή επιτυχία.

Μπα αγχος ποτε δεν ειχα σε τετοια θεματα...Ειμαι και πολυ καλα προετοιμασμενος... Στο μονο που φοβαμαι ειναι η θεωρειa γτ με μπερδευει...ασκησεις χαλαρα ^^

2bbd14fc.jpg

#1090 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 27 May 2010 - 15:43

σημερα εγραψα χημεια γενικης....
αμα επιασα τι βαση θα κανω ταμα :wth2:

Posted Image

#1091 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 27 May 2010 - 17:52

Nannnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiii?? Μειωνεται η υλη του λυκειου!! :kill4u:

Posted Image

#1092 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 May 2010 - 18:13

5χρονια εχουν βαλει αριστοτελη!

Είχαν βαλει Πλατωνα το 2007

#1093 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 27 May 2010 - 18:19

Nannnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiii?? Μειωνεται η υλη του λυκειου!! :kill4u:

Α στο διαολο. Δεν μπορουσαν να το κανανε απο φετος?

Μας γ@μανε που μας γ@μανε σε καθε μαθημα, τουλαχιστον αν ειχαμε λιγοτερη υλη..

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1094 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 May 2010 - 19:52

Α στο διαολο. Δεν μπορουσαν να το κανανε απο φετος?

Μας γ@μανε που μας γ@μανε σε καθε μαθημα, τουλαχιστον αν ειχαμε λιγοτερη υλη..

ναι ωραια λιγοτερη υλη=περισοτεροι αριστουχοι
θα ανεβουν οι βασεις και μετα αντε να περασουμε στις σχολες που θελουμε...

#1095 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 28 May 2010 - 09:37

τέλος οι Πανελλήνιες!(για όσους δε δίνουν ΑΟΘ)
τα λατινικά ήταν γελοία.
πραγματικά γελοία.
τελείωσα από τις 9:20 και δεν είχα τι να κάνω μετά.
ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα βγάλουμε κάνα 18.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg