Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#991 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 17 May 2010 - 00:36

Η μεγαλυτερη μπουρδα του αιωνα:

Πάντως εντύπωση μου κάνει ότι όσοι τα έβαλαν με την έκθεση δεν έγραψαν καλά :P

Για την ακριβεια, αυτοι που ειπαν "ε σιγα μωρε, ευκολο ηταν και ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΣ" ειναι αυτοι που εχουν γραψει πιο σκατα κι απο τα σκατοτερα σκατα. Επισης, δεν μπορουν να σε προετοιμαζουν μια ολοκληρη χρονια για θεματα δημοκρατιας, βιας, μαρμαρων, δικαιου κλπ κλπ να λιωνεις στην προετοιμασια, εκθεσεις και φασαριες και στο τελος να σε αδειαζουν ετσι! Τουλαχιστον ας βαζανε κατι του οποιου τουλαχιστον την εννοια να την ξεραμε!

Ok,that was mean μην βαράτε :P

Και ναι, "βαραω", γιατι αν γραφαμε κι εμεις σ αυτα που γραψατε εσεις περυσι, προπερσι και αντιπροπερσι η οποτεδηποτε θα ημασταν ευτυχεις! Απλως μπειτε στο site του υπεπθ, δειτε τα παλαιοτερα θεματα και συγκρινετε! Ε, μην δουλευομαστε!

Το θεμα δεν το θεωρω αντισος, το θεμα δεν το ειχα ακουσει καν, ουτε στις 3 ωρες εκθεσης που εκανα στο φρο καθε βδομαδα, ουτε στις 4 που εκανα στο σχολειο (ετρωγε τις ωρες απο λογοτεχνια και ιστορια). Ουτε καν ηξερα τι ειναι η λεξη, με φυσικο επομενο η εκθεση μου να ειναι κατα 50% αντιγραφο του κειμενου! Αφου αυτο ηταν η μονη πηγη μου!

Για να μην αναφερθω στην περιληψη! Που το κειμενο ειχε τοσα κυρια σημεια που δεν ηξερες τι να πρωτοβαλεις μεσα!

Anyway, εγω ειμαι τεχνολογικη αλλα επειδη η σχολη που θελω ειναι στο Α πεδιο, αναγκαστηκα να παρω ιστορια γενικης.. Ναι, διαβασα 180 σελιδες μεσα σε 2 μερες, πως σας φανηκε! :P

Για αυτο λοιπον, παρτε αγκαλια τη βιολογια σας, δωστε της και ενα φιλακι, και να ευχαριστειτε το Θεο που δινετε αυτο το μαθημα, το ιδιο ισχυει και για ολα τα υπολοιπα, ειδικα για Φυσικη Γενικης που πραγματικα ειναι γελοια.

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 17 May 2010 - 00:43.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#992 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 May 2010 - 00:41

For the record εγώ πείραζα τον Kenny και τον zade :P Δεν αναφερόμουν σε αυτούς που έγραψαν τώρα :P:P:P

edit

Πάντως ο κανόνας λέει ότι όσοι είναι καλοί στα μαθηματικά ,μπορούν αν το παλέψουν να γίνουν καλοί και στο φιλολογικά.Το αντίστροφο δεν ισχύει.

Ο κανόνας που έβγαλες πώς ακριβώς? Πραγματικά δεν έχω ακούσει κάτι πιο χαζό. Ένα δυνατό μυαλό είναι δυνατό παντού. Τα φιλολογικά σε αντίθεση με το τί πιστεύουν οι της θετικής δεν είναι μια στυγνή παπαγαλία...Χρειάζονται και αυτά μια αρκετά ανεπτυγμένη αντίληψη...Εγώ πάντα ήμουν καλή στο μπλα μπλα και με λίγη προσπάθεια έγινα πάρα πολύ καλή και στα θετικά των οποίων οι βαθμοί στις πανελλήνιες μου εξασφάλισαν την είσοδο στο πανεπιστήμιο. Δεν υπάρχουν θετικά και θεωρητικά μυαλά, υπάρχουν μυαλά σκέτα.

Edited by mono, 17 May 2010 - 00:47.

xbJ3b2w.jpeg

#993 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 17 May 2010 - 01:05

For the record εγώ πείραζα τον Kenny και τον zade :P Δεν αναφερόμουν σε αυτούς που έγραψαν τώρα :P:P:P

Εγώ τα έχω βάλει με την έκθεση γιατί έγραψα καλά.Όχι γιατί έγραψα άσχημα.Όχι δηλαδή ότι επιζητούσα να γράψω άσχημα...

Ο κανόνας που έβγαλες πώς ακριβώς? Πραγματικά δεν έχω ακούσει κάτι πιο χαζό. Ένα δυνατό μυαλό είναι δυνατό παντού.

Με τίποτα.Θα μου επιτρέψεις εδώ να διαφωνήσουμε.Ο Gauss ήταν πολύ δυνατό μυαλό ,αλλά δεν έγραφε ούτε διάβαζε ποίηση!Γιατί δεν το είχε ο άνθρωπος.Ήταν καλός στα μαθηματικά.End of The story. O Σεφέρης πήρε το Νόμπελ για τα ποιήματά του όχι γιατί έλυσε μια διαφορική εξίσωση που δεν έλυσε κάποιος άλλος!

Τα φιλολογικά σε αντίθεση με το τί πιστεύουν οι της θετικής δεν είναι μια στυγνή παπαγαλία...Χρειάζονται και αυτά μια αρκετά ανεπτυγμένη αντίληψη...Εγώ πάντα ήμουν καλή στο μπλα μπλα και με λίγη προσπάθεια έγινα πάρα πολύ καλή και στα θετικά των οποίων οι βαθμοί στις πανελλήνιες μου εξασφάλισαν την είσοδο στο πανεπιστήμιο.

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω ή να υπαινιχθώ κάτι για την νοημοσύνη σου, αλλά τα μαθηματικά που απαιτούνται από έναν θεωρητικάριο για τις πανελλήνιες (δηλ τα μαθηματικά γενικής παιδίας) είναι για γέλια,μπροστά στα κατεύθυνσης.Πολλοί μπορούν να μάθουν καλά αρχαία ή λατινικά.Ελάχιστοι μπορούν να μάθουν καλά τα μαθηματικά.και ξέρειςς γιατί συμβαίνει αυτό;Γιατί τα μαθηματικά πάιζουν με το άπειρο.Στα αρχαία θα μάθεις 10,50 ,100 άντε 200 πράγματα και μετά θα παίζεις με αυτά και θα μπορείς να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε.Τα μαθηματικά δεν είναι έτσι.Μπορεί να δώσει σε κάποιον φτασμένο μαθηματικό άσκηση 3ης λυκείου δύσκολη και να μην μπορεί να την λύσει με τίποτα γιατί δεν του πάει το μυαλό του στη λύση.
Τελευταίο παράδειγμα που θα αναφέρω είναι ένα βιβλίο ευκλείδιας γεωμετρίας που έπεσε στα χέρια μου ,γραμμένο από Ησουίτες μοναχούς πριν από περίπου 200 χρόνια.Οι μόνες γνώσεις που απαιτούνταν για τις ασκήσεις ήταν η γεωμετρία του λυκείου.Ε σε πληροφορώ ότι δεν ήξερα ούτε να ακουμπήσω την πρώτη άσκηση

Δεν υπάρχουν θετικά και θεωρητικά μυαλά, υπάρχουν μυαλά σκέτα.

Ω ναι υπάρχουν.

Πάλι βγήκα off topic.Άμα έγραφα έκθεση τώρα θα ήμουν κάτω απ τη βάση...:kakaka:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#994 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 May 2010 - 01:49

Και ναι, "βαραω", γιατι αν γραφαμε κι εμεις σ αυτα που γραψατε εσεις περυσι, προπερσι και αντιπροπερσι η οποτεδηποτε θα ημασταν ευτυχεις! Απλως μπειτε στο site του υπεπθ, δειτε τα παλαιοτερα θεματα και συγκρινετε! Ε, μην δουλευομαστε!

Το θεμα δεν το θεωρω αντισος, το θεμα δεν το ειχα ακουσει καν, ουτε στις 3 ωρες εκθεσης που εκανα στο φρο καθε βδομαδα, ουτε στις 4 που εκανα στο σχολειο (ετρωγε τις ωρες απο λογοτεχνια και ιστορια). Ουτε καν ηξερα τι ειναι η λεξη, με φυσικο επομενο η εκθεση μου να ειναι κατα 50% αντιγραφο του κειμενου! Αφου αυτο ηταν η μονη πηγη μου!

Για να μην αναφερθω στην περιληψη! Που το κειμενο ειχε τοσα κυρια σημεια που δεν ηξερες τι να πρωτοβαλεις μεσα!

Το ότι δεν ξέρεις τι σημάνει η λέξη αυτομόρφωση το θεωρείς λογικό ; Δεν μπορείς να γράψεις για κάτι χωρίς να σου το έχουν πει χίλιες-δυο φορές πώς να το κάνεις ; Γιατί , το θέμα της έκθεσης το περσινό μας το είχε μάθει κανείς ; Με το χεράκι , στράτα-στρατούλα , θα την γράφουμε ; Βάζουμε κάτω το μυαλό μας και την κριτική μας σκέψη και γράφουμε μια εκθεσούλα .

Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα σου εύχομαι , ειλικρινά :)

Edited by Glaurung, 17 May 2010 - 01:55.

Posted Image

#995 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 May 2010 - 02:06

Εγώ τα έχω βάλει με την έκθεση γιατί έγραψα καλά.Όχι γιατί έγραψα άσχημα.Όχι δηλαδή ότι επιζητούσα να γράψω άσχημα...

Με τίποτα.Θα μου επιτρέψεις εδώ να διαφωνήσουμε.Ο Gauss ήταν πολύ δυνατό μυαλό ,αλλά δεν έγραφε ούτε διάβαζε ποίηση!Γιατί δεν το είχε ο άνθρωπος.Ήταν καλός στα μαθηματικά.End of The story. O Σεφέρης πήρε το Νόμπελ για τα ποιήματά του όχι γιατί έλυσε μια διαφορική εξίσωση που δεν έλυσε κάποιος άλλος!

Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω ή να υπαινιχθώ κάτι για την νοημοσύνη σου, αλλά τα μαθηματικά που απαιτούνται από έναν θεωρητικάριο για τις πανελλήνιες (δηλ τα μαθηματικά γενικής παιδίας) είναι για γέλια,μπροστά στα κατεύθυνσης.Πολλοί μπορούν να μάθουν καλά αρχαία ή λατινικά.Ελάχιστοι μπορούν να μάθουν καλά τα μαθηματικά.και ξέρειςς γιατί συμβαίνει αυτό;Γιατί τα μαθηματικά πάιζουν με το άπειρο.Στα αρχαία θα μάθεις 10,50 ,100 άντε 200 πράγματα και μετά θα παίζεις με αυτά και θα μπορείς να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε.Τα μαθηματικά δεν είναι έτσι.Μπορεί να δώσει σε κάποιον φτασμένο μαθηματικό άσκηση 3ης λυκείου δύσκολη και να μην μπορεί να την λύσει με τίποτα γιατί δεν του πάει το μυαλό του στη λύση.
Τελευταίο παράδειγμα που θα αναφέρω είναι ένα βιβλίο ευκλείδιας γεωμετρίας που έπεσε στα χέρια μου ,γραμμένο από Ησουίτες μοναχούς πριν από περίπου 200 χρόνια.Οι μόνες γνώσεις που απαιτούνταν για τις ασκήσεις ήταν η γεωμετρία του λυκείου.Ε σε πληροφορώ ότι δεν ήξερα ούτε να ακουμπήσω την πρώτη άσκηση

Ω ναι υπάρχουν.

Πάλι βγήκα off topic.Άμα έγραφα έκθεση τώρα θα ήμουν κάτω απ τη βάση...:kakaka:

Βασικά αν κάτσεις και διαβάσεις αυτά που λές θα δείς ότι δεν έχουν νόημα. Διαφωνώ και εγώ με την τοποθέτηση σου.Τελείωσα την πρώτη λυκείου και θα πάω θεωρητική. Είμαι πολύ καλός στα θετικά μαθήματα. Στο γυμνάσιο νόμιζα ότι θετική ήταν η κατεύθηνση μου.

Αυτή η γνώμη δεν είναι καθόλου αντικειμενική και καταπιάνεσαι στην ουσία των "μαθηματικών", καθώς αποκλείεις όλα τα υπόλοιπα(όπως και το αντίθετο). Μπορεί να μην καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ γιατί το έγραψα πολύ ΄"θεωρητικά":wet2::beaten:.
Είναι τελείως χαζή συζήτηση. "Εγώ είμαι καλύτερος όχι εσύ". Αυτό λέτε και σας διαφεύγει το κεντρικό σημείο. Τα παραδείγματα που έδειξες είναι άτοπα, και διαφωνώ και σε άλλα σημεία αλλά είναι αργά...

Edited by Night Wizard Seal, 17 May 2010 - 02:12.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#996 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 May 2010 - 07:56

Ρε zade έλεος, μιλούσα για το επίπεδο του λυκείου σαφώς...Άσε που δεν είπα ποτέ οτι είμαι καμιά ιδιοφυία :P Επίσης δεν αναφερόμουν στους ανθρώπους που είναι ταγμένοι σε κάτι και κάνουν μόνο αυτό επομένως και διαπρέπουν...Δεν θα κάτσω να αναλύσω γιατί έχεις άδικο σε αυτό που λες γιατί αφενός είναι off topic ,αφετέρου βαριέμαι XD

Απλά για μένα ο ιδανικός άνθρωπος είναι ο homo universalis, ένας άνθρωπος με ολοκληρωμένες γνώσεις σε πολλούς τομείς...Αλλά στην τελική και έναν άνθρωπο που βάζει το μυαλό του να δουλεύει σε οποιονδήποτε τομέα τον εκτιμάω μια χαρά και δεν διαχωρίζω ανάλογα με το αντικείμενο...

xbJ3b2w.jpeg

#997 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 17 May 2010 - 09:36

Αυτό που λέει ο zade ειναι μεν λιγο υπερβολικο, αλλα στηριζεται σε ενα συνηθισμενο φαινομενο.
Πολλα παιδια επιλεγουν θεωρητικη όχι επειδη τα πάνε καλα στα αρχαία και στα κειμενα, αλλα επειδη δεν αντεχουν τα μαθηματικά. Αυτα τα ατομα σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσαν να διαπρεψουν στη θετικη. Ισχυει και το αντιστροφο, αλλα όχι τόσο στη θετική.(συνηθως οι μαθητες εκει τα πηγαινουν αρκετα καλα σε ολα τα μαθηματα, αλλα η επαγγελματικη τους κατευθυνση δεν ειναι στο 1ο πεδιο).

Προσωπικά θεωρω οτι σε λυκειακό τουλ επιπεδο, η θεωρητικη ειναι εξισου δυσκολη κατευθυνση. Το ζητημα ομως ειναι ότι μικρό ποσοστό παει εκει επειδη τα καταφερνε σε ολα τα μαθηματα, και απλως συμπαθουσε πιο πολυ τα θεωρητικα.Μην μιλησουμε ομως για επιπεδο θεματων, γιατι αν βαζουν ευκολα στη θεωρητικη, το ίδιο κανουν και σχεδον σε ολα τα μαθηματα της θετικης. Σιγα το 1 ερωτημα που πιανει 1-2 μοναδες που ειναι δυσκολο στα μαθηματικα. Γραψε εσυ ολα τα αλλα και μπηκες ιατρική ανετοτατα.

Και εγω μπορω να πω οτι σιχαινομουν τα αρχαια, αλλα παντα πανω απο 18-19 εγραφα(εκτος απο τη γ' γυμνασιου που πηρα 14 γιατι ειχα αλλαξει σχολειο τοτε και ειχα κενα :P). Βεβαια σε πανεπιστημιακο επιπεδο αφου δεν τα χωνευα, μπορει να επαιρνα και 3.

Τεσπα, εχει απολυτο δικιο οταν η mono λεει οτι τα θεωρητικα απαιτουν αναπτυγμενη αντιληψη, αλλα την ρωτω ποσοι απο τους συμμαθητες της πηγαν εκει γιατι την ειχαν ανεπτυγμενη ή επειδη επαιρναν 12 στα μαθηματικα. Εστω και 40% να ειναι, παραμενει λυπηρο.

#998 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 May 2010 - 12:10

^Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά πιστεύω ότι είναι μια παρανόηση για τα ίδια τα παιδιά. Γιατί πάνε στην θεωρητική, τα βρίσκουν σκούρα, ουσιαστικά σκατώνουν στα μαθήματα, έχουν χαλάσει τόσα λεφτά στα φροντιστήρια και μετά δεν ξέρουν που να πάνε να δουλέψουν, ή διαλέγουν κάτι που είναι τελείως έξω από τα γούστα τους. Μιλάω για το 40%.
Μάλλον άλλος φταίει για αυτό (γκουχγκουχεκπαιδευτικόσύστημαγκουχγκούχ)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#999 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 May 2010 - 12:44

Η διαφορά είναι ότι τα θεωρητικά μαθήματα της γενικής παιδείας είναι γνώσεις που μπορεί να έχει ο καθένας , ή μάλλον , που πρέπει να έχει ο καθένας . Η έκθεση , η ιστορία και τα κείμενα είναι αρκετά εύκολα στην εξέτασή του (δεν μιλάω για πανελλαδικό επίπεδο ) και είναι γνώση που έχει χρέος ο καθένας μας να έχει . Η ικανότητα που έχει κάποιος να «νιώσει» ένα κείμενο , να αποδώσει τις σκέψεις του (ουσιαστικά να σκεφτεί ) , να «δει» την ιστορική συνέχεια και πως το ένα φέρνει το άλλο , όλα αυτά είναι βασικά και αναγκαία για μια πολύπλευρη προσωπικότητα όλων μας , ανεξαρτήτου κατεύθυνσης και κλίσης . Τα αρχαία είναι μια άλλη ιστορία . Εμένα επειδή δεν μου άρεσε η γραμματική και ο συντακτικός είχα βαθμολογία γύρο στο 13 σε κάθε τάξη , την μετάφραση όμως την έκανα σχεδόν άψογη (ναι , ήταν γνωστό το κείμενο) . Δεν παίζει ρόλο ο βαθμός που θα πάρεις , δεν είναι ούτε κριτήριο ούτε ο σκοπός .

Spoiler:

Posted Image

#1000 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 17 May 2010 - 14:29

:hahaha: Έλα όμως στην κατεύθυνση που μαθαίνεις βασικά πράγματα για την γλώσσα σου και δεν ξέρουν οι περισσότεροι που πάνε τα τέσσερα. Γενικής παιδείς ευχαριστώ πολύ ο καθένας μπορεί να τα χειριστεί και όχι μόνο τα αρχαία αλλά και τα μαθηματικά. Απλά με την λογική ότι στην θετική/τεχνολογική κατεύθηνση ένας θεωρητικός θα χάσει τον μπούσουλα, έτσι και ένας "μαθηματικός" φυσικός κλπ θα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στην θεωρητική.

Είναι αμοιβαία τα αισθήματα μην νομίζεις :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#1001 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 17 May 2010 - 15:00

Ρε σεις μην ξεκινήσουμε το θεωρητικής vs τεχνολογικής/θετικής....... Δεν βγάζουμε άκρη.
Posted Image

#1002 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 17 May 2010 - 16:31

On topic: Τα θεματα της βιολογιας κ ιστοριας ηταν παρα πολυ ευκολα αλλα στα μαθηματικα ηταν **** μεσα . Κριμα τα παιδια!

Posted Image

#1003 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 17 May 2010 - 17:44

On topic: Τα θεματα της βιολογιας κ ιστοριας ηταν παρα πολυ ευκολα αλλα στα μαθηματικα ηταν **** μεσα . Κριμα τα παιδια!

Μετά τα φετινά θέματα και η Τεχνολογικοθετική από του χρόνου Βιολογία θα παίρνει!:hahaha:

#1004 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 17 May 2010 - 18:23

Συμφονω με την mono αν και θετικος-τεχνολογικος.
το μυαλο ειναι μυαλο και ο καθενας αποφασιζει με βαση τις εμπειριες του και τι τον αρεσει να κανει
δεν χρειαζετε να εισαι διανια για να γινεις μαθηματικος αλλα ουτε και αναλυτης ελληνικης γραμματιας
ο ανθρωπος ειναι ικανος για πολα πραγματα, ποσο μαλον για τις βασικες γνωσεις λυκειου, το προβλημα δεν ειναι αν μπορει αλλα αν θελει και αν απεκτησε τα προσοντα που του προσφερονταν στις προηηγουμενες ταξεις για να ανταπεξελθει..

οσο για το θεμα της εκθεσης και το αν ειναι αχρηστο, δεν μπορει να τελειωσεις πολιτικος μηχανικος και να μην μπορεις να γραψεις πεντε βασικα πραγματα και να φερεις μια ολοκληρομενη αποψη με επιχειρηματα
ειναι ενα μαθημα που οφειλει να εξεταστει, αφου υπαρχουν εξετασεις, και ο τροπος με τον οποιο το δινουμε ειναι αρκετα αντικειμενικος (αν μη τι αλλο αντι να το κραζετε προτεινται πως μπορει να γινει καλυτερο), τωρα για το αν οι φιλολογοι που το βαθμολογουν ειναι $@#^%$ αυτο ειναι αλλο θεμα..
και οντος το φετινο θεμα ηταν ψιλοακυρο, αλλα το φαινομενο της δια βιου μορφωσης ειναι πλεον φενομενο στις μερες μας και αρκετα πολυσυζητημενο, δεν γινετε να μηνμπορουσατε να γραψετε κατι..

#1005 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 May 2010 - 19:40

Ρε σεις μην ξεκινήσουμε το θεωρητικής vs τεχνολογικής/θετικής....... Δεν βγάζουμε άκρη.

Έχει όμως πολύ πλάκα :laugh:
Posted Image