Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#946 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 May 2010 - 12:34

μια χαρα σας επεσε .... αφου ειχατε το κειμενο που τα εξηγουσε ολα ....
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#947 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 14 May 2010 - 12:42

μια χαρα σας επεσε .... αφου ειχατε το κειμενο που τα εξηγουσε ολα ....

Όντως, ορισμένες ιδέες που έγραψα στην Έκθεση είχαν ως βάση το κείμενο :kakaka:

Posted Image

#948 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 May 2010 - 12:45

Μια ζωή μαλακiες θέματα βάζουν στην έκθεση... αλλά ειδικά το φετινό αξίζει όσκαρ βλακείας.

Άκου να δεις... σας βάζουν να γράψετε για την αυτομόρφωση... φανταστείτε πόση εμπιστοσύνη έχουν και οι ίδιοι στην κρατική μόρφωση που υποτίθεται ότι παρέχουν. Σαν να σου λένε "το ξέρουμε ότι από το σχολείο δεν μαθαίνεις τίποτα της προκοπής, και θα θέλαμε να χρησιμοποιήσεις ωραία λογάκια για να μας πεις τι καταφέρνεις μόνος σου, για να σου βάλουμε καλό βαθμό και να σε χαρακτηρίσουμε λαμπρό μαθητή του εκπαιδευτικού μας συστήματος"...

Πότε θα βγάλουν την έκθεση από τις πανελλήνιες είπαμε;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#949 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 14 May 2010 - 13:15

Νομίζω πως τα πήγα καλά, είμαι σίγουρος πως τουλάχιστον δεν θα με χαντακώσει η έκθεση.
Posted Image

#950 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 14 May 2010 - 13:17

Απαιτω να την βγαλουν αυτην την στιγμη! Τι σχεση εχει η εκθεση με το ΤΕΙ γραφιστικης για το οποιο θελω να δωσω?
Καταραμμενο συστημα :roar:
p.s.: να δω τι μπαρμπουτσαλα θα βαλουν και σε εμας, τα ΕΠΑΛ να γραψουμε....

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#951 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 14 May 2010 - 13:19

Απαιτω να την βγαλουν αυτην την στιγμη! Τι σχεση εχει η εκθεση με το ΤΕΙ γραφιστικης για το οποιο θελω να δωσω?
Καταραμμενο συστημα :roar:

why έχει σχέσει με την Πληροφορική?? η με τον προγραμματισμό??? (και τα δυο θέλω!!)
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#952 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 14 May 2010 - 13:24

p.s.: να δω τι μπαρμπουτσαλα θα βαλουν και σε εμας, τα ΕΠΑΛ να γραψουμε....

Υα..περιμενω και εγω με την σειρα μου...=/

2bbd14fc.jpg

#953 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 May 2010 - 13:32

Μια ζωή μαλακiες θέματα βάζουν στην έκθεση... αλλά ειδικά το φετινό αξίζει όσκαρ βλακείας.

Άκου να δεις... σας βάζουν να γράψετε για την αυτομόρφωση... φανταστείτε πόση εμπιστοσύνη έχουν και οι ίδιοι στην κρατική μόρφωση που υποτίθεται ότι παρέχουν. Σαν να σου λένε "το ξέρουμε ότι από το σχολείο δεν μαθαίνεις τίποτα της προκοπής, και θα θέλαμε να χρησιμοποιήσεις ωραία λογάκια για να μας πεις τι καταφέρνεις μόνος σου, για να σου βάλουμε καλό βαθμό και να σε χαρακτηρίσουμε λαμπρό μαθητή του εκπαιδευτικού μας συστήματος"...

+ ∞ ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#954 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 14 May 2010 - 13:33

να μην το δουν οι εξεταζομενοι

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#955 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 May 2010 - 13:58

Τι σχεση εχει η εκθεση με το ΤΕΙ γραφιστικης για το οποιο θελω να δωσω?

Άσ' τα... πονεμένη ιστορία... όση σχέση έχει και με τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του Μετσόβιου όπου ήθελα να περάσω και δεν πέρασα... και μαντέψτε ποιο ήταν το ένα και μοναδικό μάθημα από το οποίο έχασα πολύτιμα μόρια.

Να σημειωθεί εδώ κάτι για όσους δεν τυχαίνει να το ξέρουν. Η έκθεση είναι μακράν το μάθημα με τα περισσότερα αναβαθμολογημένα γραπτά. Αναβαθμολόγηση γίνεται όταν ο βαθμός του 2ου βαθμολογητή απέχει παραπάνω από 20 μονάδες (give or take, δεν το θυμάμαι άψογα) από το βαθμό του 1ου βαθμολογητή. Σ' αυτήν την περίπτωση, έρχεται και 3ος βαθμολογητής, ο οποίος δίνει κι αυτός έναν βαθμό, και ο τελικός βαθμός είναι ο μέσος όρος μεταξύ του 3ου βαθμολογητή και οποιουδήποτε εκ των άλλων δύο είναι πιο κοντά στον 3ο.

Παραδείγματα για να δείτε πως δουλεύει:

1ος βαθμολογητής: 90
2ος βαθμολογητής: 74
Διαφορά: 16 (δεν χρειάζεται αναβαθμολόγηση)
Τελικός βαθμός: (90+74)/2 = 82

2ος βαθμολογητής: 68
Διαφορά: 22 (χρειάζεται αναβαθμολόγηση)
3ος βαθμολογητής: 82 (πιο κοντά στο 90 από το 68 )
Τελικός βαθμός: (90+82)/2 = 86

2ος βαθμολογητής: 68
Διαφορά: 22 (χρειάζεται αναβαθμολόγηση)
3ος βαθμολογητής: 60 (πιο κοντά στο 68 από το 90)
Τελικός βαθμός: (68+60)/2 = 64

Funny story: Το τρίτο παράδειγμα είναι ακριβώς αυτό που έγινε και με το δικό μου γραπτό, back in 2005. Ναι, το καθiκι ο 3ος βαθμολογητής μου έβαλε πιο χαμηλό βαθμό απ' όλους. Που να του καεί το σπίτι, του #%@%$@%#$.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#956 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 14 May 2010 - 14:11

Έχω την εντύπωση ότι είναι μέσος όρος και των 3.Γιατί εμένα ο ένας μου είχε βάλει 16.6/20 ο άλλος 14/20 και ο τρίτος και αυτός 14/20 και τελικά πήρα 14.9/20

Προφανώς ο πρώτος είχε δίκιο,οι άλλοι 2 ήταν άσχετοι:hihi2:

Πάντως έτσι και αλλιώς πριν αρχίσουν οι παν/ιες 15 περίμενα να πάρω στην έκθεση και τόσο πήρα.Γενικά έπεσα σε όλα μέσα στις προβλέψεις μου.

Posted Image

#957 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 14 May 2010 - 14:19

Μια χαρά άκυρο θέμα ήταν... ούτε μια σειρά από την επιχειρηματολογία που διάβασα δεν χρησιμοποίησα σχεδόν...
Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι ασκήσεις ήταν γελοίες και το κείμενο σχετικά εύκολο για περίληψή.

#958 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 14 May 2010 - 14:26

Άσ' τα... πονεμένη ιστορία... όση σχέση έχει και με τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του Μετσόβιου όπου ήθελα να περάσω και δεν πέρασα... και μαντέψτε ποιο ήταν το ένα και μοναδικό μάθημα από το οποίο έχασα πολύτιμα μόρια.

Funny story: Το τρίτο παράδειγμα είναι ακριβώς αυτό που έγινε και με το δικό μου γραπτό, back in 2005. Ναι, το καθiκι ο 3ος βαθμολογητής μου έβαλε πιο χαμηλό βαθμό απ' όλους. Που να του καεί το σπίτι, του #%@%$@%#$.

Yare, yare... το μονο σχετικα καλο ειναι πως εχει χαμηλο συντελεστη (1,5) αλλα και παλι, ορισμενες σχολες θελουν υψηλο βαθμο :unlucky:.
Εγω παντως δεν θα εχω προβλημα με τον τριτο βαθμολογιτη μια και θα παρω απ' ολους κουλουρακι XDDDD.
Btw, γιατι στα παραδειγματα που εδωσες, ο πρωτος βαζει τον πιο υψηλο βαθμο?

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#959 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 14 May 2010 - 14:27

μηπως δεν ειναι αναγκαστικα ο πρωτος που ελεγχει, αλλα ο πρωτος που του ανακοινωνουν?:hmmm:

#960 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 14 May 2010 - 14:33

Οσο αφορα τον 3ο βαθμολογιτη νομιζω προσφατα αλλαξε και βγαινει ο μεσος ορος των 2 μεγαλυτερων.

Καλη επιτυχια στα παιδια που γραφουν, 2 βδομαδες ειναι, θα περασουν.

qzMHWHd.png