Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 14 May 2010 - 12:34

Posted 14 May 2010 - 12:42
Όντως, ορισμένες ιδέες που έγραψα στην Έκθεση είχαν ως βάση το κείμενομια χαρα σας επεσε .... αφου ειχατε το κειμενο που τα εξηγουσε ολα ....

Posted 14 May 2010 - 12:45
Άκου να δεις... σας βάζουν να γράψετε για την αυτομόρφωση... φανταστείτε πόση εμπιστοσύνη έχουν και οι ίδιοι στην κρατική μόρφωση που υποτίθεται ότι παρέχουν. Σαν να σου λένε "το ξέρουμε ότι από το σχολείο δεν μαθαίνεις τίποτα της προκοπής, και θα θέλαμε να χρησιμοποιήσεις ωραία λογάκια για να μας πεις τι καταφέρνεις μόνος σου, για να σου βάλουμε καλό βαθμό και να σε χαρακτηρίσουμε λαμπρό μαθητή του εκπαιδευτικού μας συστήματος"...
Πότε θα βγάλουν την έκθεση από τις πανελλήνιες είπαμε;
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 May 2010 - 13:17
Απαιτω να την βγαλουν αυτην την στιγμη! Τι σχεση εχει η εκθεση με το ΤΕΙ γραφιστικης για το οποιο θελω να δωσω?Πότε θα βγάλουν την έκθεση από τις πανελλήνιες είπαμε;
Καταραμμενο συστημα

p.s.: να δω τι μπαρμπουτσαλα θα βαλουν και σε εμας, τα ΕΠΑΛ να γραψουμε....
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 14 May 2010 - 13:24
Υα..περιμενω και εγω με την σειρα μου...=/p.s.: να δω τι μπαρμπουτσαλα θα βαλουν και σε εμας, τα ΕΠΑΛ να γραψουμε....
Posted 14 May 2010 - 13:32
Μια ζωή μαλακiες θέματα βάζουν στην έκθεση... αλλά ειδικά το φετινό αξίζει όσκαρ βλακείας.
Άκου να δεις... σας βάζουν να γράψετε για την αυτομόρφωση... φανταστείτε πόση εμπιστοσύνη έχουν και οι ίδιοι στην κρατική μόρφωση που υποτίθεται ότι παρέχουν. Σαν να σου λένε "το ξέρουμε ότι από το σχολείο δεν μαθαίνεις τίποτα της προκοπής, και θα θέλαμε να χρησιμοποιήσεις ωραία λογάκια για να μας πεις τι καταφέρνεις μόνος σου, για να σου βάλουμε καλό βαθμό και να σε χαρακτηρίσουμε λαμπρό μαθητή του εκπαιδευτικού μας συστήματος"...
Πότε θα βγάλουν την έκθεση από τις πανελλήνιες είπαμε;
+ ∞

Posted 14 May 2010 - 13:33

Posted 14 May 2010 - 13:58
Άσ' τα... πονεμένη ιστορία... όση σχέση έχει και με τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του Μετσόβιου όπου ήθελα να περάσω και δεν πέρασα... και μαντέψτε ποιο ήταν το ένα και μοναδικό μάθημα από το οποίο έχασα πολύτιμα μόρια.Τι σχεση εχει η εκθεση με το ΤΕΙ γραφιστικης για το οποιο θελω να δωσω?
Να σημειωθεί εδώ κάτι για όσους δεν τυχαίνει να το ξέρουν. Η έκθεση είναι μακράν το μάθημα με τα περισσότερα αναβαθμολογημένα γραπτά. Αναβαθμολόγηση γίνεται όταν ο βαθμός του 2ου βαθμολογητή απέχει παραπάνω από 20 μονάδες (give or take, δεν το θυμάμαι άψογα) από το βαθμό του 1ου βαθμολογητή. Σ' αυτήν την περίπτωση, έρχεται και 3ος βαθμολογητής, ο οποίος δίνει κι αυτός έναν βαθμό, και ο τελικός βαθμός είναι ο μέσος όρος μεταξύ του 3ου βαθμολογητή και οποιουδήποτε εκ των άλλων δύο είναι πιο κοντά στον 3ο.
Παραδείγματα για να δείτε πως δουλεύει:
1ος βαθμολογητής: 90
2ος βαθμολογητής: 74
Διαφορά: 16 (δεν χρειάζεται αναβαθμολόγηση)
Τελικός βαθμός: (90+74)/2 = 82
2ος βαθμολογητής: 68
Διαφορά: 22 (χρειάζεται αναβαθμολόγηση)
3ος βαθμολογητής: 82 (πιο κοντά στο 90 από το 68 )
Τελικός βαθμός: (90+82)/2 = 86
2ος βαθμολογητής: 68
Διαφορά: 22 (χρειάζεται αναβαθμολόγηση)
3ος βαθμολογητής: 60 (πιο κοντά στο 68 από το 90)
Τελικός βαθμός: (68+60)/2 = 64
Funny story: Το τρίτο παράδειγμα είναι ακριβώς αυτό που έγινε και με το δικό μου γραπτό, back in 2005. Ναι, το καθiκι ο 3ος βαθμολογητής μου έβαλε πιο χαμηλό βαθμό απ' όλους. Που να του καεί το σπίτι, του #%@%$@%#$.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 14 May 2010 - 14:11
Προφανώς ο πρώτος είχε δίκιο,οι άλλοι 2 ήταν άσχετοι

Πάντως έτσι και αλλιώς πριν αρχίσουν οι παν/ιες 15 περίμενα να πάρω στην έκθεση και τόσο πήρα.Γενικά έπεσα σε όλα μέσα στις προβλέψεις μου.
Posted 14 May 2010 - 14:19
Το ενθαρρυντικό είναι ότι οι ασκήσεις ήταν γελοίες και το κείμενο σχετικά εύκολο για περίληψή.
Posted 14 May 2010 - 14:26
Yare, yare... το μονο σχετικα καλο ειναι πως εχει χαμηλο συντελεστη (1,5) αλλα και παλι, ορισμενες σχολες θελουν υψηλο βαθμοΆσ' τα... πονεμένη ιστορία... όση σχέση έχει και με τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών του Μετσόβιου όπου ήθελα να περάσω και δεν πέρασα... και μαντέψτε ποιο ήταν το ένα και μοναδικό μάθημα από το οποίο έχασα πολύτιμα μόρια.
Funny story: Το τρίτο παράδειγμα είναι ακριβώς αυτό που έγινε και με το δικό μου γραπτό, back in 2005. Ναι, το καθiκι ο 3ος βαθμολογητής μου έβαλε πιο χαμηλό βαθμό απ' όλους. Που να του καεί το σπίτι, του #%@%$@%#$.

Εγω παντως δεν θα εχω προβλημα με τον τριτο βαθμολογιτη μια και θα παρω απ' ολους κουλουρακι XDDDD.
Btw, γιατι στα παραδειγματα που εδωσες, ο πρωτος βαζει τον πιο υψηλο βαθμο?
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 14 May 2010 - 14:27

Posted 14 May 2010 - 14:33
Καλη επιτυχια στα παιδια που γραφουν, 2 βδομαδες ειναι, θα περασουν.