Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2941 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 25 February 2012 - 18:23

Παραπάνω μαθήματα στις πανελλήνιες; Ραδιοαρβύλα ακούγεται, με τι θα τους πληρώνουν τους διορθωτές και τους επιτηρητές, με φυστίκια;

#2942 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 25 February 2012 - 19:44

Εγώ είχα ακούσει που έλεγαν ότι αυτά θα γίνουν για τη σειρά του 1997, μέχρι και το 96 προλαβαίνουν
το παλιό σύστημα. Άντε να δώσω να τελειώνω με αυτό το θέμα!!!

#2943 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 25 February 2012 - 23:31

Βασικα ακουγεται οτι η γενια του 96 θα εχει "κατι ενδιαμεσο".Με αλλα λογια η δεν θα γινει τιποτα στη γενια μας και δεν θελουν να το παραδεχτουν η θα γινουν μερικες δοκιμαστικες αλλαγες.Οπως ειπα και πριν ομως εως οτου δωθει η υπογραφη της υπουργου παιδιας και του προεδρου της δημοκρατιας οτιδηποτε και αν ειποθει δεν ειναι αξιο εμπιστοσυνης.

sc5bab.jpg

#2944 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 27 February 2012 - 12:05

Πάντως μου έχει πει άτομο που δουλεύει στο Υπουργείο πως είναι αρβύλα αυτό που λένε για τις εξετάσεις πως θα αλλάξουν τα επομένα 2 χρόνια.
Ότι αλλαγή είναι να γίνει θα γίνει από 4ετία και πάνω
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#2945 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 27 February 2012 - 20:32

Σιγουρα υπαρχουν αλλαγες,αλλιως εμεις(η γενια του 96)δεν θα εχουμε ιδεα τι θα γραψουμε τελικα στις πανελληνιες...Στα αρχαια για παραδειγμα μας ειπαν οτι δεν θα εχει μεταφραση και ολα τα διαγωνισματα στα κειμενα θα ειναι σε αγνωστο κειμενο(ωραιες αλλαγες,αλλα ειναι σιγουρο οτι θα ισχυουν στις πανελληνιες?)Οπως και για το αν θα μετραει πραγματι ο βαθμος του project.

#2946 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 27 February 2012 - 23:20

Ώπα, για γνωστό ή άγνωστο χωρίς μετάφραση; Όσο για τα κείμενα, ναι ωραίο ακούγεται, βοηθάει
τον αυθορμητισμό, αλλά φοβάμαι ότι θα έχει περισσότερο στείρα κείμενα που δεν θα δίνουν έναυσμα
για σκέψη, σαν να στα δίνουν στο πιάτο...

#2947 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 28 February 2012 - 11:23

Ρε παιδιά θέλω τη βοξθεια σας γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα του α εξαμήνου και πέρασα μόνο το 1 που ήταν με εργασία βέβαια αλλά δεν πέρασα την ψυχολογία και την αστρονομία (βέβαια δεν είχα διαβάσει αστρονομία οπότε δεν με νοιάζει που δεν την πέρασα ) και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ :unlucky: βέβαια δεν εχει βγεί κανένα αλλο και ελπίζω ακόμνα τι να κάνω δλδ αν είναι όλα τα μαθήματα ετσι και δεν πέρασω κανένα ????????? βέβαια είμαι ακόμα πρώτο εξαμηνο και δεν ξέρω πώς θα είναι μετά αλλά απογοητευτηκα ρε παιδιά ...... τι να κάνω (εχω περάσει στο παιδιγωγικό τμημα δημοτικης εκπαίδευσης απθ (αν και δεν νομίζω οτι παίζει τόσο ρόλο η σχολή) .....Τι να κάνω ???????

#2948 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 February 2012 - 12:34

να διαβασεις :P μην σε πιανει αγχος παντως , εγω στο 2ο τοτε εξαμηνο περασα 2/6 μαθηματα και στο 3ο περασα 8/9 (αν και εγω ειμαι σε αρκετα ευκολη σχολη , δεν ξερω για την δικια σου...) τωρα στο 5ο εξαμηνο παλι δεν περασα σχεδον τιποτα :w00t:

Posted Image

#2949 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 28 February 2012 - 12:38

μάλον έχεις δίκαιο την σχολη θα την πάρω πιο πολύ συα σοβάρτα και θα τα περνάω τα μαθήματα μάλον φταίει που δεν την πείρα στα σοβαρά αρκετά .

#2950 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 March 2012 - 17:01

Posted Image

Αληθηνοτατο τεστ φυσικης στο οποιο πατωσε ενας φιλος μου.Θαυμαστε τη δημιουργικοτητα του καθηγητη:hahaha:

sc5bab.jpg

#2951 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 06 March 2012 - 17:13

Posted Image

Αληθηνοτατο τεστ φυσικης στο οποιο πατωσε ενας φιλος μου.Θαυμαστε τη δημιουργικοτητα του καθηγητη:hahaha:

:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:

ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ!

#2952 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 12 March 2012 - 23:26

Γραφω μαθηματικα αυριο την τριτη και 13.Παρακαλω πολυ το anime.gr να διοργανωσει τριημερο θρηνο και να με κανει vip member και ban ως τελικο αποχαιρετισμοαπ'αυτον τον κοσμο.

Θα μου λειψετε:zetsubou:

sc5bab.jpg

#2953 Antwnhs

Antwnhs

生き残るために強

• Members
  • 4 posts
  • LocationGlyfada

Posted 12 March 2012 - 23:33

ελα ρε c γιατι τοσο τραγικα εναι τα πραγρματα?

#2954 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 13 March 2012 - 21:47

Ξέρει κανείς να χρησιμοποιεί Adobe Premiere ? Μας ανέθεσαν εργασία στη Γεωμετρία για τον Αρ(χι)μίδη οπού θα πρέπει να κάνουμε την παρουσίαση των ερωτήσεων σε video (Λες και με τα φροντηστηρία για κατεύθυνση + ξένες γλώσσες μου περίσευε χρόνος). Να δω πως θα το κάνω αυτό τώρα.

#2955 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 09 April 2012 - 23:13

Αφιερωμενο σε ολους μας

Youtube Video

Posted Image