Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2221 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 24 May 2011 - 13:30

εγώ θέλω να πω τον πόνο μου...εξακολουθώ να διαλέγω ως μάθημα επιλογής το ΜΟΝΟ που το δίνεις στο τέλος στις εξετάσεις..τι μυαλό κουβαλάω κάθε αρχή σχολικής χρονιάς?

τέσπα,ξεκολόθηκα στην αντιγραφή και έγραψα καλά :)
με άφησαν κιόλλας..όλη η τάξη αντέγραφε σε μένα θα κολλούσαν?

εκεί που με ενδιέφερε να γράψω καλά σήμερα πάντως,στην χημεία κατεύθυνσης,έγραψα μια χαρά..και τα θέματα ήταν δυσκολούτσικα

καλή επιτυχία στα παιδιά των πανελληνίων θα ευχηθώ αύριο που θα έχουν τελειώσει όλοι

Posted Image

#2222 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 25 May 2011 - 15:10

γελεία του αοθ τα θέματα. Μόνο από απροσεξία μπορούσες να κάνεις λάθος (που έκανα!) και για αυτό έπεσα στο 95.

#2223 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 posts

Posted 25 May 2011 - 16:58

Όντως πολύ εύκολα. Μου έφυγε και μένα ένα υπολογιστικό λαθάκι, αλλά δεν νομίζω να μου κόψουν πολύ. Τέλος λοιπόν και για μάς :clap:
Posted Image

#2224 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 posts

Posted 25 May 2011 - 23:45

Θα συμφωνισω οτι τα θεματα ηταν στα ορια του παιδικου. Καπως ετσι λοιπον τελειωνει αυτη η δυσκολη χρονια! Καλα αποτελεσματα σε ολους!

#2225 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 26 May 2011 - 22:09

αντε και καλες διακοπές .....

#2226 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 27 May 2011 - 13:00

διαβάζετε καθολου στις ενδοσχολικες ...?

#2227 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 27 May 2011 - 13:02

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ πολυ καλο Θανε

#2228 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 27 May 2011 - 13:05

καλα σήμερα θρησκευτικα! Είχα το βιβλίο κάτω απο το θρανίο και αντεγραφα (αν και έκανα πόση ώρα να βρω τις σελίδες μιας και δεν έχω ανοίξει το βιβλίο όλη τη χρονιά) αλλά με έπιασαν και μου το πήραν. Τέσπα λίγο απο το βιβλίο λίγο απο το πίσω λίγο από το μπροστα λίγο απο δικές μου @@κιες κάτι έγραψα.

#2229 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 27 May 2011 - 13:08

εμεις κοινωνιολογια γραφαμε..
1ο θεμα σ-λ μου τα ειπαν
2ο θεμα αναπτυξη (1 απο την πισω μου 1 απο σκονακι 1 μεσα απο το βιβλιο)
3ο θεμα επιλογης μου τα ειπαν
4ο θεμα κρισης
λολ

#2230 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 27 May 2011 - 13:09

Σήμερα γράφαμε Βιολογία Γενικής...τα θέματα ήταν σχεδόν πανελλαδικών (μην πω και το ίδιο δύσκολα) γιατί τα έβλεπα χθες για πλάκα. Εμένα βέβαια μου φάνηκαν εύκολα γιατί είχα από τη Δευτέρα χρόνο να διαβάσω, αλλά δεν έγραψα 20

#2231 scoot

scoot

Anime Fan

• Members
  • 137 posts

Posted 27 May 2011 - 13:54

εμεις φυσικη.γεν εγραψα 18-19 απο βλακειες.

#2232 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 27 May 2011 - 16:58

εμεις γραφαμε μαθηματικα γενικης :joyful: αλλα δεν εγραψα 20 :Pστο 4ο θεμα βαριομουν να κανω μια εξισωση και να βρω ενα οριο τα αλλα μια χαρα :hero: next ιστορια,μασ εχει δωσει τα πιο σος και θα διαβασω για να γραψω 19-20 μιας και ειχα 19-20 στα τετραμηνα αν και ειχα κανει σμικρινση χοχοχοχοοχ για το τεστ τωρα ομως δν τα εχω πια μαλλον τα εχασα :/

#2233 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 posts

Posted 27 May 2011 - 17:50

εγω σημερα εγρραφα κοινωνιολογια και δεν εχω ανοιξει ολη την χρονια αλλά λιγο ο μπροστα λιγο ο απο πισω λιγο ο διπλανος καλα γράψαμε . Δευτέρα γράφουμε ιστορια γενικης και θα διαβασω για να γράψω καλα να ανεβασω τον μεσο ορο

#2234 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 29 May 2011 - 20:33

χαχα αύριο κοινωνιολογία. Πρώτη φορά ανήγω το βιβλίο σήμερα για να τα κάνω μια ανάγνωση (για να ξέρω που θα το ανοίξω τη ωρα που θα γράφουμε όχι τιποτα άλλο) και τα έπεξα. Μιλάμε είναι σαν το ΑΟΔΕ αλλά 10 φορές χειρότερη! Δεν λέει μόνο @@ριες τις λέει και τόσο επιστημονικά και με τέτοιες αναλύσεις που μόνο κοινωνιολόγοι τα καταλαβένουν.

#2235 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 29 May 2011 - 20:35

Και τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να δείχνεις στην αδερφή σου που δίαβαζε όλο το προηγούμενο καλοκαίρι για 3η λυκείου πως περνάς καλα -.-
Τωρα κάνει το ίδιο ενω εγώ διαβαζω -.-

v4kFmx.png