Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Started By
Dxs
, Jan 02 2008 15:54
3321 replies to this topic
Posted 22 May 2011 - 14:27
ναι για τον σαμαρα και το λατσιο...χριστε μου ....
Posted 22 May 2011 - 14:45
εγω τα βλεπω τελευταια στιγμη πριν την τελικη επαναληψη για να ξερω τι να σβησω απο πιθανα θεματα xD
Posted 23 May 2011 - 12:31
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΕΣ LETS PARTY .....
Posted 23 May 2011 - 12:56
Έλεος ρε τη πανεύκολα θέματα βάλαν οι κίτσιοι!!!! Τόσο γελεία που τελείωσα πριν την ώρα που μπορούμε να φύγουμε και έκατσα και είπα στον φίλο μου που καθόταν πίσω μου όλο το 4ο θέμα! Αλλά είμαι βλάκας! Εκτός από τα ανάπτυξης που τα έγραψα με δικά μου λόγια και θα πείρα τα μισά μόρια από εκεί έκανα λάθος σε ασκηση!!!

Στο τελευταίο ερώτημα τέταρτο θέμα ενώ τα είχα όλα σωστα και ωραία νόμιζα πως οι παίχτες είναι στις στήλες και οι φήφοι στις γραμμές με αποτέλεσμα να μετρήσω λάθος τους συνολικούς ψήφους του καθένα. Δηλαδή αν σε ένα σημείο αντί για i είχα j θα τα είχα όλα σωστα! είναι να χτυπιέσαι!

Στο τελευταίο ερώτημα τέταρτο θέμα ενώ τα είχα όλα σωστα και ωραία νόμιζα πως οι παίχτες είναι στις στήλες και οι φήφοι στις γραμμές με αποτέλεσμα να μετρήσω λάθος τους συνολικούς ψήφους του καθένα. Δηλαδή αν σε ένα σημείο αντί για i είχα j θα τα είχα όλα σωστα! είναι να χτυπιέσαι!
Posted 23 May 2011 - 13:08
μακαρι να μην σου στοιχισει. για που οδευεις?

Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]
Posted 23 May 2011 - 13:13
για αρχιτεκτονική αν και χλωμό το βλέπω εκτός και αν πέσουν δραματικά οι βάσεις. Βέβαια δεύτερη επιλογή θα βαλω πληροφορική που μου αρέσει επίσης πολύ δεν έχω βέβαια ιδέα από τη σχολές υπάρχουν και τι το ιδιαίτερο έχει η κάθε μία. Ξέρει κανείς από εδώ? Για θεσσαλονίκη φυσικάμακαρι να μην σου στοιχισει. για που οδευεις?
Posted 23 May 2011 - 13:39
καλα ηταν τα θεματα σημερα. με τις αναπτυξης μονο ειχα ενα προβληματακι σαν τον κρεμμυδοιπποτη και 'γω. αντε καλα αποτελεσματα σε ολους μας και καλο κουραγιο σε οσους εχουν και αοθ..
Posted 23 May 2011 - 15:38
Ανάπτυξης? Τρεις ορισμοί ήταν από όσο θυμάμαι. Ο.Ο
Κατά τα άλλα πολύ καλά. Ευτυχώς που τελειώσαμε επιτέλους. Τέτοια χρονιά δεν ξαναπερνάω ούτε κι αν περάσω Ζαμπονοκοπτική με Λέιζερ.
Κατά τα άλλα πολύ καλά. Ευτυχώς που τελειώσαμε επιτέλους. Τέτοια χρονιά δεν ξαναπερνάω ούτε κι αν περάσω Ζαμπονοκοπτική με Λέιζερ.

Posted 23 May 2011 - 15:40
και αυτο πολυ ηταν για μεναΑνάπτυξης? Τρεις ορισμοί ήταν από όσο θυμάμαι. Ο.Ο
Posted 23 May 2011 - 16:01
Χημεία μέτρια τα θέματα και αρκετά αλλά σαφώς βατά, έγραψα άριστα θα έλεγα
. Καλά αποτελέσματα σε όλους, άντε να δούμε τι θα γίνει τώρα με τις βάσεις.

Posted 23 May 2011 - 19:50
οι βάσεις τουλαχιστον στην τεχνολογική θα πέσουν κατακόρυφα η τουλαχιστον ετσι νομιζω... καλα αποτελέσματα και κουράγιο
Posted 23 May 2011 - 23:14
Συγχαρητηρια σε οσους γραψανε!
Enjoy your life!
Enjoy your life!

Posted 23 May 2011 - 23:41
αυτό ήταν και φέτος ....σας εύχομαι καλά αποτελέσματα!