Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2026 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 posts

Posted 10 May 2011 - 10:59

Αλλά το ΑΟΔΕ μόλις περάσω θα το κάψω χωρίς κανένα έλεος

μόλις τελειώσετε με το καλό, στήστε το βιβλίο δίπλα στο pc, ανοιχτό να βλέπει την οθόνη.

λίγο φόρουμ το βραδάκι, 500 επεισόδια τη μέρα...να σιγοκαίγεται ανελέητα.:hiding_something:
Posted Image

#2027 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 10 May 2011 - 11:52

Χαιρεται,
Ηστε γαματοι τελικα, ακριβως οπως πληροφοριθηκα... Εν τελει απο οτι βλεπω σε κανεναν δεν αρεσει το ΑΟΔΕ ... Με τι διαφορα οτι, απο οτι διαβαζω οι περισσοτεροι το μισειτε το μισειτε αλλα το 20αρακι σας το γραψατε... Εγω περσι εγραψα 11.9 (ο χαμηλοτερος μου) και φετος που ξαναδινω με την αλλαγη της υλης με βλεπω ισως και χαμηλοτερα... Αφου σκεφτομαι μια μερα πριν δωσω σε ολα τα μαθηματα να διαβαζω, αντι τα μαθηματα που γραφω την αλλη μερα, ΑΟΔΕ απο την ανασφαλεια μου... ΦΟΒΑΜΑΙ και ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ταυτοχρονως!

#2028 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 posts

Posted 10 May 2011 - 11:52

Πω πως και πως περιμενω να ερθει η επομενη Πεμπτη να μην ξαναδιαβασω ΑΟΔΕ στη ζωη μου.
Να παω να το γραψω και μετα τελος. Τζαμπα χαραμισα απειρες ωρες να αποστηθιζω κατι που δεν θα με βοηθησει σε τιποτα.

#2029 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 10 May 2011 - 13:11

Αντε παιδια ξεκιναμε την Πεμπτη αντε να τελειωνουμε γιατι εχω μπουχτισει!!! :nanana:

#2030 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 10 May 2011 - 13:46

Δυστυχώς δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να κάψω τα βιβλία πέρσι το καλοκαίρι που τελείωσα, αλλά έστω και στο σπίτι μου τα έκανα κομμάτια!!!

Αχ, αυτό το ΑΟΔΕ πόσο κόσμο έχει κάψει, ε? Εγώ μόνο τη τελευταία μέρα άνοιξα το βιβλίο κι έγραψα 10,6. (Όχι ότι είμαι περίφανη για το ότι όλη την υπόλοιπη χρονιά δεν έδωσα σημασία, αλλά εφόσον οι σχολές που υπάρχουν δε μου έλεγαν τίποτα απλά έκανα ό,τι μπορούσα κι από κει και πέρα το έβγαλα από το μυαλό μου. Πάω φροντιστήριο ξενών γλωσσών αναγκαστικά, οπότε πέρασα στην ομάδα των σταρχιδιστών πλέον!)

Τέσπα, αυτή τη ρημάδα τη Φυσική Κατεύθυνσης την έκανα ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!! Παίζει να την πέρασα και μία από το βασανιστήριο του αναπτήρα, αλλά δυστυχώς τίποτα μεγαλειώδες... :sigh2:

Καλή επιτυχία, εσείς που δίνετε~ Υπομονή, θα περάσει κι αυτό το μαρτύριο!

#2031 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 May 2011 - 13:52

ρε παιδιά μόνο εγώ δεν είχα πρόβλημα με το ΑΟΔΕ και έγραψα 19,7(νομίζω) σε αυτό το μαθηματάκι.Και αυτά που λέει δεν είναι αρλούμπες, έτσι λειτουργούνε όλες οι παραγωγικές μονάδες..deal with it.
Βέβαια μετανιώνω που δεν είχα πάρει ΑΟΘ γιατί:
1.Μάνα οικονομολόγος
2.πατέρας τραπεζικός
3.θεία τραπεζικός
4.παππούς λογιστής

θα μπορούσα να βγάλω την Ελλάδα από την κρίση:if:
τέλος πάντων ΑΟΔΕ rocks:twisted:

#2032 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 10 May 2011 - 14:02

Οπα οπα,εγω τριτη γυμνασιου παω και δεν το ξερω καλα το θεμα,αλλα ΑΟΔΕ ειναι και αλλο μαθημα παπαγαλιας?Παντα πιστευα οτι το θεμα σε εκεινο το μαθημα ειναι να κατανοησεις πως δουλευουν οι επιχειρησεις,οχι να μαθαινεις απεξω τι λεει χωρις να ξερεις γιατι...

#2033 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 10 May 2011 - 14:03

Έχω για αύριο έκθεση 1200 λέξεων πάνω σε αυτό
Analyse the strengths and weaknesses of using faith as a basis for knowledge in religion and in one area of knowledge from the ToK diagram.
Και δεν έχω ΙΔΕΑ τι να γράψω!!!!!!!! :Crying2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#2034 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 May 2011 - 14:04

^Να πήγαινες σε ελληνικό σχολείο. :P
Του χρόνου θα εκφράσω προσωπική άποψη, αλλά ναι είναι μάθημα παπαγαλίας.
Επίσης Kenobi-sensei, κανείς δεν είπε ότι έχει πρόβλημα. Για 20 πηγαίνουν. Απλά το σιχαίνονται.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2035 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 10 May 2011 - 14:08

Οπα οπα,εγω τριτη γυμνασιου παω και δεν το ξερω καλα το θεμα,αλλα ΑΟΔΕ ειναι και αλλο μαθημα παπαγαλιας?Παντα πιστευα οτι το θεμα σε εκεινο το μαθημα ειναι να κατανοησεις πως δουλευουν οι επιχειρησεις,οχι να μαθαινεις απεξω τι λεει χωρις να ξερεις γιατι...

Οταν συνειδητοποιησα οτι τελικα ειναι το δευτερο και εγω πλακα επαθα... Το θεμα ειναι οτι γενικα δεν εξεταζεσαι στο κατα ποσο εχεις κατανοησει το πως δουλευει η επιχειρηση, η ομαδα, τι ειναι επικοινωνια και τα λοιπα.. Εξαταζεσαι στην ικανοτητα σου να αναπαραγεις επακριβως αυτα που λεει μεσα... Χωρις να θελω να σε τρομαξω αν και νομιζω οτι το συστημα εξετασεων σε εσενα θα εχει αλλαξει, το προβλημα δεν ειναι αυτο καθαυτο το ΑΟΔΕ αλλα ο τροπος εξετασης του στο τελος αν αναλογιστεις οτι, εγω προσωπικα χωρις να εχω καλη σχεση με το μαθημα περσι απαντησα σε ολα τα ερωτηματα των πανελληνιων σωστα και επειδη δεν εγραψα ακριβως οτι ελεγε πηρα στο τελος 12 :sigh2: (χανοντας βεβαια και την ασκηση και μερικα σ.λ. αν θυμαμαι καλα)

#2036 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 10 May 2011 - 14:10

Analyse the strengths and weaknesses of using faith as a basis for knowledge in religion and in one area of knowledge from the ToK diagram.

Μπορείς να μου πεις πού στο καλό πηγαίνεις σχολείο εσύ???

Πάντως το θέμα της έκθεσής σου είναι ενδιαφέρον και άκρως challenging~ :sadist:

#2037 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 10 May 2011 - 14:20

Στην ουσια απο οτι καταλαβα το θεμα σου ειναι θρησκεια-πιστη vs επιστημη... Σιγουρα μπορεις να βρεις κατι στον γουγλι αλλα αν αναλυσεις το τι σημαινει στην ουσια αυτο που σε ρωταει θα μπορεσεις να κανεις πιστευω ενα σχεδιαγραμματακι μονη σου. Αν οχι παλι εδω ειμαστε :nerd:

#2038 Tanatsos

Tanatsos

Anime Amateur

• Members
  • 112 posts

Posted 10 May 2011 - 14:22

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους/ες μας που ξεκινάμε μεθαύριο. Παιδιά καλή τύχη και μακάρι να περάσετε στη πρώτη σας επιλογή (αρκεί να μην είναι ίδια με την δική μου:kakaka:). Φροντίστε να το δείτε σαν απλές ενδοσχολικές και χωρίς άγχος. Κάθε φορά που αγχωνόμουν και έχανα τον ύπνο μου έγραφα περισσότερο από 2 μονάδες κάτω από αυτό που θα μπορούσα, γι 'αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω και φέτος. Ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός για να προετοιμαστούμε 100%. Μάλιστα, από παιδιά που ξαναδίνουν άκουσα ότι δεν προλαβαίνουν οπότε chill. Δεν πειράζει και σε ένα μάθημα να τύχει κάτι...το αφήνουμε πίσω και πάμε πιο δυναμικά στο επόμενο.

Όντας και 'γω καμένος από το ΑΟΔΕ δεν έχω αποφασίσει άμα θα το κάψω στο τέλος(για τη μάνα μου δεν ξέρω που το 'φαγε στη μάπα όλη τη χρονιά να της το λέω:hot:) αλλά πραγματικά είναι ένα επιεικώς απαράδεκτο βιβλίο, γραμμένο πριν από 15 χρόνια με καμία πρακτική εφαρμογή το οποίο ούτε σαν εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δεν αξίζει δηλαδή...
Ένιγουέι...

頑張ってください

Spoiler:

#2039 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 May 2011 - 14:24

η παπαγαλία ισχύει για όλα τα μαθήματα των πανελληνίων....
το μίσος δε καταλαβαίνω, τι να πούνε και αυτοί που κάνουν ιστορία.
ακόμα άκουσα πως θα βγάλουν το αοδε και θα βάλουν ένα μάθημα με υπολογιστες

#2040 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 10 May 2011 - 14:25

ΧΑχαχαχαχαχα αφήστε το σχολείο μου είναι ανώμαλο!!! Waaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh ryu ευχαριστώ!!!!! Θα πάω να το ψάξω! ;_; *tears of happiness*

Ps και καλή τύχη στους υπόλοιπους!!! ^^

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR