Όλοι αυτό λένε, αλλά είμαστε πολλοί που έχουμε πρόβλημα με την αποστήθιση.
Εγώ με τύχη και αρκετά ξενύχτια προς το τέλος έγραψα ένα 16 και κάτι στο ΑΟΔΕ. Πολύ μέτριος βαθμός για το συγκεκριμένο μάθημα.
Έχασα βέβαια και ένα σου-λου από μαβλακεία, 0.5-0.6 μόρια πρέπει μου κόστισε.
Βέβαια, παρόλο που ακόμα είμαι ικανοποιημένος με αυτό το βαθμό, μιας και απλά δεν το άντεχα το μάθημα, ακόμα κλαίω τις άπειρες ώρες που σπατάλησα για κάτι δεκάδες σελίδες που ξέχασα λίγες μέρες αφού έδωσα.
/αναστεναγμός.
that said
και γω μαθηματικα φυσικη παω με στοχο το 20 (δε λεω ποσο θα πιασω για να μη το γρουσουζεψω

) και επειδη ακριβως δεν μπορω την παπαγαλια το μαθαινω σα νοημα, οπωτε ρεαλιστικα ενα 17-18 εκτος και αν ειμαι τυχερος...
νομιζεις το υπουργειο και οι καθηγητες δεν εχουν γνωση επι του θεματος? πρωτο πραγμα που σου λεει ενας καθηγητης του αοδε ειναι το ποσο @@ρια ειναι αυτο το βιβλιο...
πολυ απλα βολεβει γιατι δεν εχουν αλλο 6 μαθημα για να δωσουμε τα παιδια της τεχνολογικης...
και ουτος η αλλος το συστημα θα αλλαξει σε 2 χρονια οπωτε δεν εχει νοημα τωρα...
παντος φετος λεγαν θα το αλλαξουν το βιβλιο και μεχρι τον οκτωβρη δεν μας ειχαν μοιρασει βιβλια, οποιος σχεδιαζει να το παρει για το καλοκαιρι να το διαβασει ας μη το κανει γιατι μπορει να εκδωθει το καινουργιο