Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#2011 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 May 2011 - 23:57

αν φερουν αποτελεσματα :hihi2:

παντος συμβουλη του καθηγητη μας αμα κολισουμε μολις δουμε τα θεματα ηταν να αδειασουμε το μυαλο μας και να αρχισουμε να σκευτομαστε γκομενακια, ετσι θα ξεκολησουμε και θα φυγει το στρες :hihi2:

και ο καθηγητής σου έχει τον ίδιο δάσκαλο....ο RSD είναι παντού γύρω μας

πωωωωω συγκινούμαι τώρα....:blingeye2:

#2012 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 May 2011 - 23:59

και ο καθηγητής σου έχει τον ίδιο δάσκαλο....ο RSD είναι παντού γύρω μας

πωωωωω συγκινούμαι τώρα....:blingeye2:

μαλιστα ειχε χρησιμοποιησει την τεχνικη αυτη οταν εγραφε στερεομετρια (ουτε ξερω ποτε) και ειχε αριστα αποτελεσματα :thatsit:

κανεις δεν αμφισβητει την τεχνη των πουα :8): xD

#2013 twin

twin

follow the white rabbit.

• Members
  • 89 posts

Posted 10 May 2011 - 00:05

νατουράλ πουά Ματασσσσέ, καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.

θα θυμάσαι τις αρχές διοίκησης και θα γελάς.
Posted Image

#2014 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 May 2011 - 00:21

Eγω παντως συμφωνω με τον Kenobi στο θεμα περι καψιματος και λυπης καταστροφης βιβλιων.Ποτε μου δεν κατεστρεψα καποιο βιβλιο μου με οποιονδηποτε τροπο, και ουτε σκοπευω να το κανω.
Δεν εχω διαβασει ποτε ΑΟΔΕ και ουτε προκειται, αλλα το αν ειναι ή δεν ειναι κακογραμμενο το βιβλιο δεν νομιζω πως εχει αμεση σχεση.
Δηλαδη αν παρετε ενα εξωσχολικο βιβλιο και καταλαβετε πως δεν σας αρεσει και δεν ειναι καλογραμμενο, θα το καψετε?
Το οτι σας υποχρεωνουν να τα διαβαζετε ειναι αλλο θεμα.
Αμα οι νεοι ειχαν κατι ουσιαστικο να που για να υπερασπιστουν τα δικαιωματα τους ως μαθητες, περα απο το να καταστρεφουν τα βιβλια τους και να βριζουν ασταματητα το εκπαιδευτικο συστημα, στο οποιο εξακολουθουν να ειναι σκλαβοι, δεν νομιζω πως θα ηταν τωρα υποχρεωμενοι να διαβαζουν μαθηματα που δεν ενδιαφερουν κανεναν και δε χρησιμευουν σε τιποτα.

Κατα τη γνωμμη μου γενικα, με το να καταστρεφεις ή να πετας ενα βιβλιο, ουσιαστικα πετας και αυτα που ειναι γραμμενα εκει μεσα.
Οποτε, σκευτειτε τι κερδιζετε στο φιναλε απο τα σχολικα σας χρονια, περα απο μια θεση σε ενα πανεπιστημιο που μπορει να αποδειχθει επισης αχρηστο?
Σχεδον τιποτα.

O6rrvsU.jpg

#2015 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 May 2011 - 00:30

Spoiler:
Posted ImagePosted Image

να και ένας ωραίος με συγκίνησες

#2016 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 10 May 2011 - 00:34

Κατα τη γνωμμη μου γενικα, με το να καταστρεφεις ή να πετας ενα βιβλιο, ουσιαστικα πετας και αυτα που ειναι γραμμενα εκει μεσα.
Οποτε, σκευτειτε τι κερδιζετε στο φιναλε απο τα σχολικα σας χρονια, περα απο μια θεση σε ενα πανεπιστημιο που μπορει να αποδειχθει επισης αχρηστο?
Σχεδον τιποτα.

Μη το λες. Ένα σωρο σχολικές εμπειρίες και τη διάολο όλο και κάποιος καλός δάσκαλος θα σου τύχει ο οποίος θα σου διδάξει κάποια πράγματα. Το σχολείο πάντος δεν είναι για να μαθαίνεις ειδικά στην τρίτη λυκείου απλός είναι ο μοναδικός τρόπος να ενταχθείς σε πανεπιστήμιο και επικεντρώνεται μόνο στις εξετάσεις.Εχω βαρεθεί πια να βρίζω το σύστημα το έχω από καιρού αποδεχτεί και προχωράω. Το κάψημο των άχρηστων βιβλίων που σε ανάγκασαν ενάντια στη θέληση σου να τα μάθεις είναι κάτι το πολύ ευχάριστο καθώς τα εκδικήσε για όλες τις ανούσιες ώρες που ξόδεψες πάνω τους και η εκδίκηση είναι γλυκειά :hehehe:

#2017 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 May 2011 - 00:45

χμμμ παιδες γραψτε τωρα να περασετε ...πασι θυσια γιατι μετα ....ααααα
μεσα στην υλη ειναι και οι 3 ταξεις του λυκειου (αν θυμαμαι σωστα)
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2018 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 10 May 2011 - 00:47

Eγω παντως συμφωνω με τον Kenobi στο θεμα περι καψιματος και λυπης καταστροφης βιβλιων.Ποτε μου δεν κατεστρεψα καποιο βιβλιο μου με οποιονδηποτε τροπο, και ουτε σκοπευω να το κανω.
Δεν εχω διαβασει ποτε ΑΟΔΕ και ουτε προκειται, αλλα το αν ειναι ή δεν ειναι κακογραμμενο το βιβλιο δεν νομιζω πως εχει αμεση σχεση.
Δηλαδη αν παρετε ενα εξωσχολικο βιβλιο και καταλαβετε πως δεν σας αρεσει και δεν ειναι καλογραμμενο, θα το καψετε?
Αμα οι νεοι ειχαν κατι ουσιαστικο να που για να υπερασπιστουν τα δικαιωματα τους ως μαθητες, περα απο το να καταστρεφουν τα βιβλια τους και να βριζουν ασταματητα το εκπαιδευτικο συστημα, στο οποιο εξακολουθουν να ειναι σκλαβοι, δεν νομιζω πως θα ηταν τωρα υποχρεωμενοι να διαβαζουν μαθηματα που δεν ενδιαφερουν κανεναν και δε χρησιμευουν σε τιποτα.

Σχεδον τιποτα.

μπλα μπλα μπλα το βιβλιο θα καει γιατι συμβολιζει οτι συμβολιζει, αν δεν το δεχεσε δεν υπαρχει προβλημα, αλλα δεν δεχομαι να μας κρινεις αν δεν ερθεις στη θεση μας να αναγκαστεις να το δωσεις πανελληνιες
και ναι πεταω οτι ειναι γραμμενο εκει μεσα γιατι ειναι ενα ματσο καπιταλιστικες μλκιες και μαλιστα κακογραμμενες

edit και η ειρωνια ειναι οτι σαν καλο παιδακι μεθαυριο που θα γραφω θα παω να γραψω με στοχο το 20...

Edited by matassos, 10 May 2011 - 00:54.

#2019 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 10 May 2011 - 07:21

Η πλάκα είναι ότι το ΑΟΔΕ τελικά μου έχει φανεί χρήσιμο. Οι ανάγκες του Maslow και οι μορφές εξουσίας ήταν SOSάκια για την εξεταστική.
Ίδιας νοοτροπίας είναι και τα βιβλία Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ που έχουμε στη σχολή. Τυποποιημένοι τρόποι αντιμετώπισης ανθρώπων και διοίκησης που "και καλά" μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις περιστάσεις, αν τροποποιηθούν κατάλληλα.

Είναι μανούρα το ΑΟΔΕ, αλλά είναι το μόνο μάθημα που γράφεις χαλαρά 20.
Άντε και το ΑΟΘ.

#2020 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 10 May 2011 - 07:54

Όλοι αυτό λένε, αλλά είμαστε πολλοί που έχουμε πρόβλημα με την αποστήθιση.

Εγώ με τύχη και αρκετά ξενύχτια προς το τέλος έγραψα ένα 16 και κάτι στο ΑΟΔΕ. Πολύ μέτριος βαθμός για το συγκεκριμένο μάθημα.
Έχασα βέβαια και ένα σου-λου από μαβλακεία, 0.5-0.6 μόρια πρέπει μου κόστισε.

Βέβαια, παρόλο που ακόμα είμαι ικανοποιημένος με αυτό το βαθμό, μιας και απλά δεν το άντεχα το μάθημα, ακόμα κλαίω τις άπειρες ώρες που σπατάλησα για κάτι δεκάδες σελίδες που ξέχασα λίγες μέρες αφού έδωσα.
/αναστεναγμός.

HnH5aB0.jpg

#2021 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 10 May 2011 - 09:02

ΑΟΔΕ ήταν από τα ενδιαφέροντα μαθήματα ρε 'σεις. Θυμάμαι που το άνοιγα και διάβαζα χωρίς να παρακολουθώ το μάθημα. Σε μαθαίνει χρήσιμα πράγματα. Και η τεχνολογία επικοινωνιών είχε τη πλάκα της. Μετάδοση τηλεοπτικού σήματος κτλ κτλ.

Θα προτιμούσα βέβαια στο προγραμματισμό να μην είχαμε τη ψευδογλώσσα αλλά κάτι πιο χειροπιαστό. Να τελειώνεις το λύκειο και να λες ότι δοκίμασες και λίγο προγραμματισμό(τι με εμποδίζει να το κάνω τώρα; Βαρεμάρα).

Μετανιώνω λίγο που δεν είχα πάει θεωρητική γιατί ήθελα να κάνω λατινικά και φιλοσοφία.

#2022 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 May 2011 - 09:03

Όχι, Kamui. Το ότι μας υποχρεώνουν να το διαβάζουμε είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το θέμα. Ένα εξωσχολικό βιβλίο κανείς δεν σε υποχρεώνει να το αποστηθίσεις. Αν δεν σου αρέσει, απλά το βάζεις στο ράφι. Ή το χαρίζεις σε κάποιον φίλο. Ή απλά το πετάς στα σκουπίδια στην τελική.

Ένα βιβλίο έχω κάψει στη ζωή μου, ήταν το ΑΟΔΕ, και αισθάνομαι υπερήφανος γι' αυτό. Είναι ένα χρήσιμο τελετουργικό που βοηθά να επέλθει η κάθαρση και η ψυχική γαλήνη στον εσωτερικό κόσμο του ταλαίπωρου μαθητή.

(Κατάφερα και έγραψα και 20 στο συγκεκριμένο. :kakaka: Πλέον βέβαια ο εγκέφαλός μου έχει διαγράψει όλες αυτές τις άχρηστες αρλούμπες.)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2023 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 10 May 2011 - 09:26

Eγω σας καταλαβαινω αν μισειτε καποιο συγγεκριμενο μαθημα.
Σιγουρα πρεπει να ειναι πραγματικα απαισιο και αχρηστο.
Ως μαθητες εχετε το δικαιωμα να πεταξετε αυτα που σας λεει ενα βιβλιο στα σκουπιδια, γιατι σιγουρα υπαρχουν πολλα πραγματα στο εκπαιδευτικο συστημα που δε μας ενδιαφερουν ή απλα κανουν τη ζωη μας δυσκολοτερη.
Το μονο θεμα ειναι ομως οτι με το να καιει καποιος το βιβλιο του μου φαινεται σαν να χανει την αξιοπρεπεια του και να φαιρεται σαν να εχει καποιο προβλημα.

Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι ενω οι μαθητες ξεσπουν τα προβληματα τους καταστρεφοντας τα βιβλια τους, δεν καταφερνουν ομως να κανουν καποια ουσιαστικη αλλαγη.
Γιατι να μην ζητησει καποιος (ισως απο τη βουλη τον εφηβων) να καταργηθουν καποια μαθηματα για καποιους τεκμηριωμενους λογους, και να προτεινει αλλαγες στο εκπαιδευτικο συστημα?
Το υπουργειο παιδειας δεν εχει κατι να χασει με τον να μας αραδιαζει με βλακειες και να μας βαζει να χτυπιομαστε στις πανελληνιες σα τα θηρια.
Εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπει να κανουν την αλλαγη και να μιλησουμε, για να αποδειξουμε πρωτα απ' ολα οτι ενας μαθητης, περα απο το να παπαγαλιζει και να κανει πλακιτσα με τους φιλους του, ξερει και να μιλαει.
Δεν ειμαι σιγουρος για το τι ακριβως θα εβγαινε απο αυτο, αλλα με το να μην προσπαθουμε καν κατα τη γνωμμη μου παραμενουμε οι σκλαβοι του υπουργειου παιδειας.

O6rrvsU.jpg

#2024 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 10 May 2011 - 09:34

Όλοι αυτό λένε, αλλά είμαστε πολλοί που έχουμε πρόβλημα με την αποστήθιση.

Εγώ με τύχη και αρκετά ξενύχτια προς το τέλος έγραψα ένα 16 και κάτι στο ΑΟΔΕ. Πολύ μέτριος βαθμός για το συγκεκριμένο μάθημα.
Έχασα βέβαια και ένα σου-λου από μαβλακεία, 0.5-0.6 μόρια πρέπει μου κόστισε.

Βέβαια, παρόλο που ακόμα είμαι ικανοποιημένος με αυτό το βαθμό, μιας και απλά δεν το άντεχα το μάθημα, ακόμα κλαίω τις άπειρες ώρες που σπατάλησα για κάτι δεκάδες σελίδες που ξέχασα λίγες μέρες αφού έδωσα.
/αναστεναγμός.

that said
και γω μαθηματικα φυσικη παω με στοχο το 20 (δε λεω ποσο θα πιασω για να μη το γρουσουζεψω:hihi2:) και επειδη ακριβως δεν μπορω την παπαγαλια το μαθαινω σα νοημα, οπωτε ρεαλιστικα ενα 17-18 εκτος και αν ειμαι τυχερος...

Spoiler:

νομιζεις το υπουργειο και οι καθηγητες δεν εχουν γνωση επι του θεματος? πρωτο πραγμα που σου λεει ενας καθηγητης του αοδε ειναι το ποσο @@ρια ειναι αυτο το βιβλιο...
πολυ απλα βολεβει γιατι δεν εχουν αλλο 6 μαθημα για να δωσουμε τα παιδια της τεχνολογικης...
και ουτος η αλλος το συστημα θα αλλαξει σε 2 χρονια οπωτε δεν εχει νοημα τωρα...

παντος φετος λεγαν θα το αλλαξουν το βιβλιο και μεχρι τον οκτωβρη δεν μας ειχαν μοιρασει βιβλια, οποιος σχεδιαζει να το παρει για το καλοκαιρι να το διαβασει ας μη το κανει γιατι μπορει να εκδωθει το καινουργιο

#2025 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 May 2011 - 09:47

Λατρεύω τα βιβλία και μου φαίνεται αμαρτία μέχρι και το να τσακίζεις τη σελίδα για σελιδοδείκτη. Αλλά το ΑΟΔΕ μόλις περάσω θα το κάψω χωρίς κανένα έλεος, και αυτό δεν έχει καμιά σχέση με επανάσταση κατά του συστήματος. Μόνο όποιος μαθητής που δε συμπαθεί την παπαγαλία κι έχει δώσει ΑΟΔΕ το καταλαβαίνει αυτό το συναίσθημα. :if:

15fkk04.jpg