ακομη και σαββατο θα γραψουμε ελεος!!!!!!
1 μέρα μόνο κενό για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης!
Πάντα έτσι δεν ήταν οι Πανελλήνιες;

Καλή επιτυχία σε όλα τα τριτάκια και καλή δύναμη.

(το λέω από τώρα γιατί θα το ξεχάσω μετά το Πάσχα

Posted 06 April 2011 - 18:45
ακομη και σαββατο θα γραψουμε ελεος!!!!!!
1 μέρα μόνο κενό για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης!
Posted 06 April 2011 - 21:36
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Posted 06 April 2011 - 21:42
Και'γω σ'αυτα ειμαι....Αυτη πρεπει να'ναι η μονη καλη αλλαγη.Σε γενικες γραμμες οι αλλαγες ηταν σε λεπτομεριες και αν και καλες εγιναν μαλλον μονο για να δειξουν πως κατι καναν.Και βγαινει μετα η θεομουρλη και λεει οτι θα αλλαξει την παιδεια και θα κανει το λυκειο"ουσιαστικο σχολειο"!εγω παλι εμαθα(μιας και ειμαι στα πειραματοζωα)οτι απο 2α λυκειου και μετα δε θα'χω αρχαια.....τελικα
Spoiler:
Posted 06 April 2011 - 22:58
Posted 06 April 2011 - 23:14
Posted 06 April 2011 - 23:34
Posted 06 April 2011 - 23:39
dude δεν υπαρχει περιπτωση να μη μιλαω καλα τη γλωσσα μου επειδη ειμαι ημιμαθης στ'αρχαια,αυτο μπορω να το εγγυηθω.....
Posted 06 April 2011 - 23:49
Έχω δει άτομο όμως που ενδιαφέρονται για τη γλώσσα και βλέπω ολοκληρομένες προσωπικότητες, με την έννοια ότι έτσι μεγαλώνει η ανθρώπινη διανόηση.
Posted 06 April 2011 - 23:52
μα αυτο δεν ημαστε? γιατι πρεπει να στηριζουμε την ψυχολογια μας κολοντας στο παρελθον αντι να στοχευουμε στο μελλον?Μπορει να μην ειμαι οπαδος του Ελληνικου κοσμου, αλλα αμα χασουμε τη γλωσσα και την ιστορια μας, τοτε δεν ειμαστε τιποτα παρα μονο σκονη στον ανεμο...
Posted 07 April 2011 - 00:00
Aνεπτυξε το λιγο αυτο γιατι δεν μου αρεσε.
Posted 07 April 2011 - 00:08
μα αυτο δεν ημαστε? γιατι πρεπει να στηριζουμε την ψυχολογια μας κολοντας στο παρελθον αντι να στοχευουμε στο μελλον?
(προς θεου δεν πιστευω οτι η ιστορια ειναι αχρηστη (για τα αρχαια το πιστευω αυτο) απλα ριχνω λαδι στη φωτια για να δω πως βλεπεις αυτο που λες)
Δίκιο έχεις. Συγγνώμη.
Εννοώ, πως άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή λίγο με την φιλοσοφία, τη γλώσσα, κάτι σχετικό, βάζουν τη φαντασία τους, τη διανόηση τους να δουλέψει, δημιουργούν ακόμη περισσότερο. Είναι κάτι που εμπνέει, διευρύνει ορίζοντες, άρα και προσωπικότητες. Να είσαι εσωτερικά πιο ψαγμένος δηλαδή. Λίγη περισσότερη αυτογνωσία. Ακούγεται παράξενο αλλά συμβάινει.
Edited by Kamui, 07 April 2011 - 00:16.
Posted 07 April 2011 - 00:09
Δίκιο έχεις. Συγγνώμη.
Εννοώ, πως άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή λίγο με την φιλοσοφία, τη γλώσσα, κάτι σχετικό, βάζουν τη φαντασία τους, τη διανόηση τους να δουλέψει, δημιουργούν ακόμη περισσότερο. Είναι κάτι που εμπνέει, διευρύνει ορίζοντες, άρα και προσωπικότητες. Να είσαι εσωτερικά πιο ψαγμένος δηλαδή. Λίγη περισσότερη αυτογνωσία. Ακούγεται παράξενο αλλά συμβάινει.
Δεν εννόησα κάτι άλλο, μην παρεξηγηθώ. Κακή διατύπωση.
Posted 07 April 2011 - 00:11
μα αυτο δεν ημαστε? γιατι πρεπει να στηριζουμε την ψυχολογια μας κολοντας στο παρελθον αντι να στοχευουμε στο μελλον?
(προς θεου δεν πιστευω οτι η ιστορια ειναι αχρηστη (για τα αρχαια το πιστευω αυτο) απλα ριχνω λαδι στη φωτια για να δω πως βλεπεις αυτο που λες)
Σιγουρα δεν εννοουσες κατι ασχημο, αλλα διαφωνω. Γνωριζω ατομα που διαβαζουν πολλα βιβλια και εχουν μηδενικη φαντασια αλλα ειναι φαντασμενοι. Γνωριζω και ατομα που ειναι το ακριβως αντιθετο.
Η αυτογνωσια και η διανοηση (κριτικη ικανοτητα καλυτερα) δεν εχουν καμια σχεση με την ενασχοληση με τα βιβλια και την φιλοσοφια. Γνωριζω επισης πολλους ηλιθιους μορφωμενους.
Βρισκω λαθος ολη την σκεψη σου. Στο λυκειο δεν πηρα ποτε κατω απο 17 στην εκθεση και εγραφα παντα δικα μου θεματα, αλλα ηταν σωστα.
Τωρα ειμαι μηχανικος ιατρικων οργανων/ μηχανηματων, μπορω να καταβροχθισω βιβλια και θελω να πιστευω πως εχω αρκετη φαντασια αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω/ χασω χρονο με την φιλοσοφια.
Μπορω να μαθω για ενα ακομα μηχανημα και που ξερεις, ισως μια μερα σωσω τη ζωη καποιου.
Edited by Night Wizard Seal, 07 April 2011 - 00:21.
Posted 07 April 2011 - 00:27
Τουλάχιστον σε αυτό μπορείς να με εμπιστευτείς.