Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 12 January 2011 - 14:14
*waving intensifies*
Posted 12 January 2011 - 15:09
Μπα, μην το λές. Λίγο να προσέξεις στο μάθημα και έτοιμη δουλειά. 19 πήρα εγώ. Αν και αυτό το θέμα με την λογοτεχνία είναι πολύ κάπως. Αλλά επειδή την Λογοτεχνία την λατρεύω, του χρόνο που θα δίνω θα την σκίσω έτσι για το γαμώτο. Πραγματικά.Πήρες 15 λογοτεχνία, όσο αδιάβαστος και να είσαι... 15 λογοτεχνία δεν πέρνεις.
Αλλά μιας και λέμε τα βάσανα μας, εμένα η φετινή χρονιά, όσον αφορά τους βαθμούς μου ήρθε με περίεργο τρόπο.
Κατεύθυνση έγραψα 18,8 Λατινικά, Αρχαία Άγνωστο σε ένα τεστ 36/40 και στο διαγώνισμα 27/40(από μεγάλες μαλ@κίες), και Γνωστό, σε ένα τέστ 50/60 και στο διαγώνισμα 51/60.
Δεν μου φαίνοται δύσκολα. Χαλαρά πάω. Άλλωστε έχω άπλετο χρόνο γιατί δεν πάω φροντηστήριο. Διαβάζω μόνος μου

Αλλά το τρελό είναι τούτο.
Άλγεβρα 13, και Γεωμετρία 14:oo: Δηλαδή πώς το έκανα αυτό, ούτε εγώ ξέρω

Φυσική 11 και χαίρομαι τρελά

Τέλος πήρα και ένα 19 στην Αντιγόνη και 20 στην ιστορία, το μεγαλύτερο της τάξης. Αντιγόνη γίνεται Ο χαμός και είμαι ο μόνος που προσέχω. Δικαιώθηκα ευτυχώς.
Αυτά τα ολίγα.
Posted 12 January 2011 - 18:28
Αντιγόνη γίνεται Ο χαμός και είμαι ο μόνος που προσέχω.
Α καλά, και σε εμάς κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Αντιγόνη. Μας κάνει μια στιγμή: μετάφραση ποιος θα πει; Μόνο ένα παιδί σηκώνει χέρι που πάει και θετική.

Άσχετο, αλλά είχαμε κατεύθυνση και ένα παιδί είχε φέρει ρακί μέσα στην τάξη (πριν κλείσουμε για διακοπές). Σηκώνει ένα από τα παδιά που είχε πιει χέρι, κατακόκκινος, και κάνει: Μα κύριε αυτή δεν είναι αμβλεί - βλεί - βλεία;

Όπως καταλάβατε βαριέμαι να διαβάσω και την περνάω σε αυτό το thread.

*waving intensifies*
Posted 12 January 2011 - 22:24
Posted 12 January 2011 - 23:08
Δώδεκα χρόνια το παίδευαν με την μεταρρύθμιση για την Μέση Εκπαίδευση και αυτό κατάφεραν. Να το κάνουν ακόμα χειρότερα. [cue Αντρέα Δημητρίου εδώ και τώρα παραιτήσου]
Posted 13 January 2011 - 15:38
Επειδη αυτο τομαθημα δε μ'αρεσει καθολου,και πιστευα πως δεν ηξερα τιποτα,εντυπωσιαστηκα αλλα αυτο δε σημαινει πως δε μου αξιζε κιολας.
Πιστεψα στην καρδια των καρτων(

Ενω η μιση ταξη εφτιαχνε σκονακια και προσπαθουσαν να μαθουν ορισμενους οριζμους,κατεληξαν να μην καταφερουν να διατυπωσουν τιποτα καλα,και απ'οτι ειδα,ο βαθμος μου ηταν απ'τους καλυτερους!
Στη φυσικη βεβαια που ειχα διαβασει...2
Λετε τελικα να παω ετσι και στις πανελληνιες μπας κι ειναι το γουρι μου?(πλακα κανω)
Posted 19 January 2011 - 03:04

‘Through different methods of justification, we can reach conclusions in ethics that are as well-supported as those provided in mathematics.’ To what extent would you agree?
(δεν μου έρχεται ΤΙΠΟΤΑ)

Posted 19 January 2011 - 03:43
, Είναι τέτοια ώρα και εγώ κάθομαι ακόμα με την
έκθεση 800-1600 λέξεων και εγώ είμαι ακόμα στις 200!..... πεθάινω....
‘Through different methods of justification, we can reach conclusions in ethics that are as well-supported as those provided in mathematics.’ To what extent would you agree?
(δεν μου έρχεται ΤΙΠΟΤΑ)
Που διάλο πας σχολείο; Τι είναι αυτά;

Posted 19 January 2011 - 04:01
(δεν μου έρχεται ΤΙΠΟΤΑ)
Θα μπορούσες να γράψεις για το πώς η πραγματικότητα με την υποκειμενικότητά της μας έχει αναγκάσει να αρκούμαστε σε προκαθορισμένους χαρακτήρες χωρίς την δυνατότητα επιλογής, οι οποίοι μέσα από την ανατροφή ενός παιδιού του δίνουν τα αξιώματα για να χτίσει πάνω σε αυτά την προσωπικότητά του. Άρα δεχόμενοι ότι υπάρχουν απόψεις που τις δεχόμαστε χωρίς αιτία μπορούμε με μια σωστή επιλογή από αυτές να αιτιολογήσουμε κάθε άποψη υπαρκτή στην ανθρώπινη ηθική με στείρα λογική.

Posted 19 January 2011 - 04:34
1)Write "I don't agree."
(δεν μου έρχεται ΤΙΠΟΤΑ)
2)Copy paste 400 times.
3)???
4)Profit!

Posted 19 January 2011 - 05:37

@Getekid: Θανξ!!!!! μου έσωσες την μισή έκθεση (και την ζωή μου)καθώς τα πρόσθεσα αυτά που μου είπες αλλά τέτοια ώρα βλέπω με μισό μάτι....

@Jiraiya: Lol!! Βασικά η μισή έκθεση είναι κάπως έτσι.... ανώμαλο σχολείο...
και τα άλλα τόπικς ήταν αυτα (έπρεπε να διαλέξω)
(μου πήρε πάντως πάντω από μία ώρα να αποφασίσω ....
Πάω για 2 ώρες ύπνου ...

Posted 19 January 2011 - 15:53
@Leon: Άσε,.... δεν θές να ξέρεις......
@Getekid: Θανξ!!!!! μου έσωσες την μισή έκθεση (και την ζωή μου)καθώς τα πρόσθεσα αυτά που μου είπες αλλά τέτοια ώρα βλέπω με μισό μάτι....
@Jiraiya: Lol!! Βασικά η μισή έκθεση είναι κάπως έτσι.... ανώμαλο σχολείο...
και τα άλλα τόπικς ήταν αυτα (έπρεπε να διαλέξω)
(μου πήρε πάντως πάντω από μία ώρα να αποφασίσω ....Spoiler:
Πάω για 2 ώρες ύπνου ...
Διαβάζοντας τα παραπάνω θυμήθηκα πόσο χαίρομαι που έχω να γράψω έκθεση 4+ χρόνια και δε πρόκειται να γράψω ΠΟΤΕ ξανά στη ζωή μου

Posted 19 January 2011 - 19:26
Διαβάζοντας τα παραπάνω θυμήθηκα πόσο χαίρομαι που έχω να γράψω έκθεση 4+ χρόνια και δε πρόκειται να γράψω ΠΟΤΕ ξανά στη ζωή μου
Το χειροτερο δεν ειναι να γραψεις εκθεση αλλα να γραφεις reports και πτυχιακη και να πρεπει να την γεμισεις
Posted 19 January 2011 - 21:02
Υπερβολες!!Εγω τρελαινομαι για εκθεσεις,λογοτεχνια και φιλοσοφια!!Διαβάζοντας τα παραπάνω θυμήθηκα πόσο χαίρομαι που έχω να γράψω έκθεση 4+ χρόνια και δε πρόκειται να γράψω ΠΟΤΕ ξανά στη ζωή μου
Χμμ μαλλον εισαι απουσιολογος ετσι?Μπα, μην το λές. Λίγο να προσέξεις στο μάθημα και έτοιμη δουλειά. 19 πήρα εγώ. Αν και αυτό το θέμα με την λογοτεχνία είναι πολύ κάπως. Αλλά επειδή την Λογοτεχνία την λατρεύω, του χρόνο που θα δίνω θα την σκίσω έτσι για το γαμώτο. Πραγματικά.
Αλλά μιας και λέμε τα βάσανα μας, εμένα η φετινή χρονιά, όσον αφορά τους βαθμούς μου ήρθε με περίεργο τρόπο.
Κατεύθυνση έγραψα 18,8 Λατινικά, Αρχαία Άγνωστο σε ένα τεστ 36/40 και στο διαγώνισμα 27/40(από μεγάλες μαλ@κίες), και Γνωστό, σε ένα τέστ 50/60 και στο διαγώνισμα 51/60.
Δεν μου φαίνοται δύσκολα. Χαλαρά πάω. Άλλωστε έχω άπλετο χρόνο γιατί δεν πάω φροντηστήριο. Διαβάζω μόνος μου
Αλλά το τρελό είναι τούτο.
Άλγεβρα 13, και Γεωμετρία 14:oo: Δηλαδή πώς το έκανα αυτό, ούτε εγώ ξέρω![]()
Φυσική 11 και χαίρομαι τρελάΓια μένα είναι το χειρότερο μάθημα. Μου κάνει σε μια φάση ο καθηγητής "Άξιζες περισσότερο." Τον κοιτάω.
Είναι νέος και πολύ καλός, γι'αυτό το έγραψα το 11. Στις εξετάσεις της Πρώτης Λυκείου, μαζί με ιδιαίτερο έγραψα 12,8. Πραγματικά εκπλήσσομαι.
Τέλος πήρα και ένα 19 στην Αντιγόνη και 20 στην ιστορία, το μεγαλύτερο της τάξης. Αντιγόνη γίνεται Ο χαμός και είμαι ο μόνος που προσέχω. Δικαιώθηκα ευτυχώς.
Αυτά τα ολίγα.

Posted 19 January 2011 - 21:17

Όλα τα γραφω στο πρόχειρο το όποιο πιο πολλά σχέδια έχει, παρά σημειώσεις.
*waving intensifies*