Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1636 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 January 2011 - 15:15

Κeep it cool.
Κι εγω μολις σημερα εμαθα πως πηρα 2 στο διαγωνισμα φυσικης,και εξακολουθω να ειμαι καπως ετσι.:hero:

Σημερα ομως,εμαθα πως πηρα 15 σε ενα διαγωνισμα λογοτεχνιας οπου δεν ειχα διαβασει λεξη
(βασικα δεν ηξερα καν οτι το ειχαμε).

Να φανταστειτε οτι αλλα δυο κοριτσια που δεν το ηξεραν,δεν πηγαν στο μαθημα και μηδενηστικαν.

Τωρα δηλαδη,ποσο πιο:hero: μπορει να νιωθω?

O6rrvsU.jpg

#1637 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 11 January 2011 - 17:18

Πήρες 15 λογοτεχνία, όσο αδιάβαστος και να είσαι... 15 λογοτεχνία δεν πέρνεις.

#1638 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 11 January 2011 - 18:01

Τι σκατά που ξεκίνησε η φετινή χρονιά!
Έγραψα χάλια άλγεβρα, άυριο γράφω Τεχνολογία επικοινωνιών και έχω ρίξει το πασάλιμα της ζωής μου και μεθαύριο γράγω χημεία και δεν ξέρω την τύφλα μου...

Παιδια μια συμβουλη: χεστε τα μαθηματα του σχολειου στη 2α λυκειου. Διαβαστε αυτα που σας χρειαζονται στην 3η λυκειου. Αυτο σας βοηθαει πολυ περισσοτερο στις ΚΡΙΣΙΜΕΣ εξετασεις παρα το "διαβαζω λιγο απ ολα...". Ευτυχως η δυστυχως αυτο ειναι το συστημα...

#1639 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 11 January 2011 - 18:10

Αν δεν έχεις βάση, τι να την κάνεις μόνο την τρίτη που θα ψάχνεσαι;
Τουλάχιστον για την δική μου κατεύθυνση αν δεν διαβάσω λατινικά, τι στο καλό θα κάνω του χρόνου ας πούμε; Θα βαράω το κεφάλι μου για να τα μάθω του χρόνου απέξω;

Όσο για τα διαγωνίσματα, υπάρχει και το επόμενο τετράμηνο :hero:

Kamui, από περιέργεια σε τι κείμενο/ποίημα γράψατε;
Πάντως αυτό το είχα πάθει και εγώ στο γυμνάσιο, δεν ήξερα ότι γράφαμε γιατί δεν με είχε προειδοποιήσει κανείς (πφφφ) και τις είχα γράψει ένα ωραιότατο 18.

Όσο για τα διαγωνίσματα, χάλια στα μαθηματικά. Κάτω από την βάση και στα δύο και αυτό σίγουρα έγινε και στη φυσική. Καλά στην γεωμετρία ο μεγαλύτερος βαθμός της τάξης ήταν 12. Δόξα το θεώ που στα άλλα έχω οκ βαθμούς. Σήμερα πήραμε και τα διαγωνίσματα ιστορίας, που πίστευα ότι είχα γράψει κανά 14 or something γιατί κολλούσα αρκετά και δεν ήξερα αν είναι σωστά. Δεν μου αρέσει καθόλου η βυζαντινή ιστορία. Αλλά της έγραψα ένα 17,7. Στης κατεύθυνσης τα πήγα χάλια στα λατινικά γιατί έγραψα 14. (ηλίθιο συνακτικό.) Στα άλλα οκ αλλά ακόμη αναρωτιέμαι τι θα γράψω στο άγνωστο.

#1640 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 January 2011 - 19:21

Βασικά μια χαρά τα πάω στα μαθήματα της κατεύθυνσης.
92 μαθηματικά, 17, κάτι φυσική και τεχνολογία έγραψα αρκετά καλά (βέβαια 12 μόρια τα έχασα σίγουρα, αλλά τεσπά)
Ιστορία είχα γράψει σε ένα ξαφνικό τεστ 1 και στο διαγώνισμα χωρίς πολύ διάβασμα (βασικά μια χαρά ξεκίνησα να διαβάσω, αλλά όσο προχωρούσε η ύλη βαριόμουν και τα πασάλιβα) της έγραψα 18 (τα μισά μόρια τα έπερνε το παράθεμα).
Λογοτεχνία, χωρίς καθόλου διάβασμα έγραψα 17, κάτι

[last year story] Εντωμεταξύ, πέρσι έγραφα άλγεβρα κάτι 7άρια και 13άρια και γεωμετρία ένα 5. Μας έκανε τεστ γεωμετρία (προειδοποιημένο, αλλά εγώ έλειπα και δεν το ήξερα) και του έγραψα 19 (-1 γιατί δεν χρησιμοποίησα χάρακα -.-). Η λύση για το τελευταίο θέμα μου ήρθε εντελώς τυχαία. :P [/last year story]

Και τώρα, ενώ γράφω αυτό το ποστ, θα έπρεπε να διαβάζω χημεία... βαρεμάρα...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1641 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 11 January 2011 - 19:32

Kamui, από περιέργεια σε τι κείμενο/ποίημα γράψατε;
Πάντως αυτό το είχα πάθει και εγώ στο γυμνάσιο, δεν ήξερα ότι γράφαμε γιατί δεν με είχε προειδοποιήσει κανείς (πφφφ) και τις είχα γράψει ένα ωραιότατο 18.

Kαλα,εγω το παθαινω περιπου στα μισα διαγωνισματα καθε χρονο.
Αυτο που λεμε,"εκτος τοπου και χρονου".

Το κειμενο ηταν "Του νεκρου αδερφου".Πολυ ευκολο,η λογοτεχνια δεν θελει διαβασμα ετσι κι αλλιως.Και παλι πιστευω πως επρεπε να παρω λιγο παραπανω,αλλα ειναι και μυστηρια η φιλολογος...

O6rrvsU.jpg

#1642 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 January 2011 - 19:43

Αρχίζω και καταλαβαίνω χημεία!

*waving intensifies*

#1643 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 11 January 2011 - 19:46

Το κειμενο ηταν "Του νεκρου αδερφου".Πολυ ευκολο,η λογοτεχνια δεν θελει διαβασμα ετσι κι αλλιως.Και παλι πιστευω πως επρεπε να παρω λιγο παραπανω,αλλα ειναι και μυστηρια η φιλολογος...

Σωστόστ!

Θυμαμαι μας ρωταγε τότε η κακομοίρα η φιλολογος τι εχουμε απαντήσει στην ερώτηση 3 (έστω) και ανοιγαμε εγώ και και ο κολητός μια τυχαία σελίδα τετραδίου και βγάζαμε την απάντηση επι τοπου από τη γκλάβα μας.
Και αυτή μας έλεγε: "σωστό, αλλά κάπως πρόχειρο φαινεται δεν ασχολήθηκες αρκετά την "ξεπέταξες".
Τελοσπάντων τουλάχιστον δεν μου αντέγραψες και συ τον πατάκη και τον gutenberg!"

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

P.S.
με το κειμενο που έβαλες από κατω, νομίζω η sig εχει ξεφυγει λίγο

stasou%2520mygdala.jpg

#1644 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 11 January 2011 - 20:11

η λογοτεχνία παιδιά είναι ότι πιο απρόβλεπτο. Για μένα είναι το πιο δύσκολο μάθημα γιατί 20 σε πανελλήνιες ούτε στον ύπνο σου δεν βλέπεις(ενώ μαθηματικά κλπ βλέπεις πολλά 20άρια) και συν το ότι μπορεί κάποιος που ξεσκίστηκε στο διάβασμα όλη τη χρονιά να γράψει 11 και ένας μέτριος μαθητής να χτυπήσει ένα 16αράκι... Αυτό δεν είναι θέμα εξυπνάδας αλλά το πως θα σου κάτσει το γραπτό εκείνη τη στιγμή...
Εγώ στις πανελλήνιες δεν της έδωσα και ιδιαίτερη σημασία και πήρα ένα 13,3(το χαμηλότερό μου)
Οι βαθμοί των παιδιών στη λογοτεχνία πέρσι ήταν...:puke: (μόνο το 3% πήρε από 18 και πάνω)και το πιο σπουδαίο ήταν ότι όλοι είχαμε βγει χαρούμενοι στο τέλος της εξέτασης πιστεύοντας ότι σκίσαμε.:wet2:
Αυτά αφορούν την κατεύθυνση.
Τώρα για γενική παιδεία μη της δώσετε σημασία αφού δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

2po6sfa_jpg.gif

#1645 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 11 January 2011 - 20:43

Πωω το μισούσα, πραγματικά αυτό. Βαρετό. Θα είναι και στα σος για τις εξετάσεις. Αλλά βλέπω να σας πέφτει καμιά Ιθάκη. Πρώτη λυκείου δεν πας;
Εμείς όταν πήγαμε να γράψουμε στις εξετάσεις, είπαμε οκ αυτό θα πέσει. Έγραψα καλά και μου κάνει μία "ε καλά δεν θα σου έβαζα και καθαρό 20, άσχετα που μου έγραψες άριστα". Αι στο καλό σου δηλαδή.
Μωρέ διάβασμα δεν θέλει, αν προσέχεις στο μάθημα και κάνεις ασκήσεις. Αν γράψεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι σε κάποιες ερωτήσεις, κάποιες είναι πολύ στάνταρ, κάποιες άλλες ίσως όχι. Είναι το θέμα τι ερωτήσεις θα σου βάλουν.
Σε αυτό που είχα γράψει πιο πάνω, αυτό στο γυμνάσιο, ήταν ένα ποίημα ούτε πού θυμάμαι ποιανού ήταν ούτε ξέρω τι έλεγε αυτός, θυμάμαι μόνο για κάτι βουνά που έλεγε, αλλά οι ερωτήσεις βοηθούσαν τόσο πολύ για να απαντήσεις και να πάρεις καλό βαθμό.

Όντως Jorg το παράθεμα έχει πολύ μεγάλη βάση. Ίσως και εγώ γι' αυτό έγραψα σχετικά οκ, αλλά δεν έγραψα μια ερώτηση που είχε η β' ομάδα. Δεν είχα διαβάσει το κομμάτι εκείνο αλλά ήμουν και τόσο ηλίθια και δεν έβαλα το μυαλό μου να σκεφτεί, ενώ ήταν τόσο απλό. Τελείωνε και το διάλλειμα. Μου' ρθε στην επόμενη ώρα. Η ερώτηση ήταν τι διαφορά έχει η σύγχρονη διπλωματία με του Βυζαντίου. Είχα κάνει και κάτι βλακείες που δεν έγραψα ότι ο Ουμβέρτος ήταν καρδινάλιος κτλ

Σίγουρα κατεύθυνση, με γενικής παιδείας έχει μεγάλη διαφορά.
Όσο για τα μαθηματικά, δεν έχει σχέση πόσο έξυπνος είσαι αλλά να ξες πως να εφαρμόσεις κάτι στα μαθηματικά. Αν δεν έχεις πάρει τις βάσεις, και δεν ξες πως να αρχίσεις μια άσκηση ας πούμε εκεί την έχεις βάψει.
Αν πήγανε έτσι στην λογοτεχνία, φαντάσου πως ήταν στην έκθεση.

Jorg, χημεία αν κάτσεις και διαβάσεις και ξέρεις κάποια στάνταρ πιστεύω ότι είναι οκ, εύκολη. Δεν ξέρω για κατεύθυνση, σίγουρα έχει μεγάλη διαφορά με της γενικής. Τουλάχιστον μιλώντας από προσωπική εμπειρία.

#1646 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 11 January 2011 - 21:01

Πήρες 15 λογοτεχνία, όσο αδιάβαστος και να είσαι... 15 λογοτεχνία δεν πέρνεις.

εγω πηρα 12:hero:

ποοοοο γραφω αρχαι και αστρονομια αυριο:madtodeath:

#1647 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 11 January 2011 - 21:31

εγω πηρα 12:hero:

ποοοοο γραφω αρχαι και αστρονομια αυριο:madtodeath:

:oo::oo::oo:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1648 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 11 January 2011 - 21:34

Όντως Jorg το παράθεμα έχει πολύ μεγάλη βάση. Ίσως και εγώ γι' αυτό έγραψα σχετικά οκ, αλλά δεν έγραψα μια ερώτηση που είχε η β' ομάδα. Δεν είχα διαβάσει το κομμάτι εκείνο αλλά ήμουν και τόσο ηλίθια και δεν έβαλα το μυαλό μου να σκεφτεί, ενώ ήταν τόσο απλό. Τελείωνε και το διάλλειμα. Μου' ρθε στην επόμενη ώρα. Η ερώτηση ήταν τι διαφορά έχει η σύγχρονη διπλωματία με του Βυζαντίου. Είχα κάνει και κάτι βλακείες που δεν έγραψα ότι ο Ουμβέρτος ήταν καρδινάλιος κτλ

Σίγουρα κατεύθυνση, με γενικής παιδείας έχει μεγάλη διαφορά.
Όσο για τα μαθηματικά, δεν έχει σχέση πόσο έξυπνος είσαι αλλά να ξες πως να εφαρμόσεις κάτι στα μαθηματικά. Αν δεν έχεις πάρει τις βάσεις, και δεν ξες πως να αρχίσεις μια άσκηση ας πούμε εκεί την έχεις βάψει.
Αν πήγανε έτσι στην λογοτεχνία, φαντάσου πως ήταν στην έκθεση.

Jorg, χημεία αν κάτσεις και διαβάσεις και ξέρεις κάποια στάνταρ πιστεύω ότι είναι οκ, εύκολη. Δεν ξέρω για κατεύθυνση, σίγουρα έχει μεγάλη διαφορά με της γενικής. Τουλάχιστον μιλώντας από προσωπική εμπειρία.

Η φάση είναι ότι όλοι εκτός από 2-3 (μαζί και εγώ:8):) έγραψαν χάλια στο παράθεμα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν ήταν και εύκολο. Μας ελέγε να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις μας και να πάρουμε πληροφορίες από το παράθεμα, αλλά για να βρεις πληροφορίες από το παράθεμα, χρειαζόταν ολόκληρη αποκρυπτογράφηση. Ακόμα και η καθηγήτρια μας το είπε: Ψάξτε καλύτερα, έχει κρυμμένες πληροφορίες.

Γενικά λογοτεχνία πότε μου δεν διάβαζα και έγραφα πολύ καλά. Μόνο στις εξετάσεις πέρσι έγραψα χάλια, αλλά αυτό δεν ήταν μόνο στην λογοτεχνία. XD Γενικά το κλειδί είναι να είσαι συγκεντρομένος την ώρα που γράφεις και βέβαια να ξέρεις να εκφράζεσαι. Ούτε έκθεση διάβαζα και, βασικά, δεν ήξερα τι να διαβάσω. Άνοιγα το βιβλίο, έβλεπα τι είχαμε και το έκλεινα όπως ήταν. XD

Εντάξει, τώρα που έκατσα και διάβασα λίγο τα κατάλαβα, αλλά με αυτή την καθηγήτρια που μας κάνει δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα. Και δεν ήμουν ο μόνος.
Πέρσι μας είχε πάρει ένας γαμάτος καθηγητής. Αυστηρός βέβαια, αλλά μαζί του μάθαινες.

:oo::oo::oo:

Αστρονομία είναι μάθημα επιλογής στην β λυκείου.
Αυτό είχα διαλέξει αρχικά, αλλά το τμήμα ήταν τόσο φλώρικο που δεν μπορούσα να κάτσω. Διάλεξα Βιολογία και είμαι με κάποιους φίλους μου τώρα, οι οποίοι τώρα το έχουν μετανιώσει που την διάλεξαν (και εγώ μαζί τους). XD Εντάξει όμως καλά περνάμε, δεν μπορώ να πω. Αν και η βιολόγος είναι σκύλα, όταν έχουμε επιλογής (που είμαστε το μισό τμήμα, το άλλο μισό είναι πληροφορική) είναι πολύ καλή. Κάποιες φορές διαλέγουμε εμείς πια κεφάλαια θα κάνουμε και βέβαια είναι πιο ενδιαφέρουσα από τη γενικής. Συζητάμε και για διάφορα πράγματα μεσα στην τάξη.

Edited by Jorg, 11 January 2011 - 21:42.

*waving intensifies*

#1649 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 12 January 2011 - 00:12

σας προτείνω στη β'λυκείου να διαλέγετε Εφαρμογές υπολογιστών και στη γ' Πολυμέσα Δίκτυα. Δεν τα γράφεις στις σχολικές εξετάσεις και είσαι και μια χαρά αραχτός.

2po6sfa_jpg.gif

#1650 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 12 January 2011 - 02:19

εγω ειχα βαλει σχεδιο αλλα δεν εγινε τμημα. Επισης αστρονομια πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη επειδη ακριβως μετραει στο μεσο ορο. εμας για το διαγωνισμα μας εδωσε 14 ερωτησεις και ειπε οτι θα μας βαλει απο αυτες. και απ'οσο ξερω ολοι στην αστρονομια ετσι κανουν