Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1546 Guest-34395

Guest-34395

Anime Amateur

• Members
  • 111 posts

Posted 02 December 2010 - 19:31

lol ούτε εγώ, βασικά διαβάζω, αλλά πολλές φορες μαζεύονται τόσα πολλά μαζί που μετά κλατάρεις.... και στα τεστ κάθεσε και κοιτάς την κόλλα μονάχα από την κούραση,... και γιατί τα είχα ρίξει "κάπως" στον κόρακα πέρσι που πήγαινα ενιαίο... και τουλάχιστον λέω να διαβάσω αρκετά αυτά τα δύο χρόνια, για να μην παιδεύομαι αργότερα :P

Καλά αυτό ισχύει τρελά κι εγώ τα 'χα παίξει στα exams από την ύλη που είχε μαζευτεί μέσα σε δυο μήνες μόνο... Το ενιαίο είναι απαίσιο δεν συγκρίνεται με το IB πιστεύω! Κι εγώ λέω να διαβάσω αυτά τα δύο χρόνια αλλιώς θα περάσω σε καμιά Ζιμπάμπουε xD

#1547 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 10 December 2010 - 21:29

Βαθμοί...για τα ''φύτουλα'' ειναι μια μερα χαρας...για τους μαθητες του τελευταίου θρανιου και τους υπολοιπους απαισια ημερα που σημαινει : oχι εξοδος-προγραμματισμένη αρρωστια (αν με καταλαβαινετε) ολοι λιγο πολυ στο ακουσμα των βαθμων εχουμε αγχωθει κι εχουμε αρρωστησει για να γλιτωσουμε την κατσαδα...
ΥΓ. Σε λιγες μερες βαθμοι...:(

Edited by Giorgosdbz, 10 December 2010 - 22:30.

"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1548 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 10 December 2010 - 21:50

Well,εμείς παίρνουμε βαθμούς σε 1 μήνα.
Δεν έχω ιδιαίτερο άγχος.Σε γενικές γραμμές θα τα έχω πάει αρκετά καλά (θέλω να πιστεύω)
Καλή επιτυχία πάντως;)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#1549 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 10 December 2010 - 21:54

Βαθμοί...για τα ''φύτουλα'' ειναι μια μερα χαρας...για τους μαθητες του τελευταίου θρανιου και τους υπολοιπους απαισια ημερα που σημαινει : oχι εξοδος-προγραμματισμένη αρρωστια (αν με καταλαβαινετε) ολοι λιγο πολυ στο ακουσμα των βαθμων εχουμε αγχωθει κι εχουμε αρρωστησει για να γλιτωσουμε την κατσαδα...Εσεις τι κανατε οταν περνατε βαθμους...Γραψτε κατι!!! ;)

ΥΓ. Σε λιγες μερες βαθμοι...:(

χθες πηραμε βαθμους.....καθομαι τελευταιο θρανιο και εβγαλα 19 κ 1....what does that make me??

#1550 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 10 December 2010 - 22:02

Φυσικά και είναι μια μέρα χαράς για τα "φύτουλα". Γιατί αυτά είναι έξυπνα και κάθονται και διαβάζουν... Just for the record το ότι κάθεσαι και διαβάζεις, δεν σημαίνει ότι είσαι φύτουλας...
Τεσπά, και εμείς σε 1 μήνα πέρνουμε. Ούτε και εγώ έχω ιδιαίτερο άγχος.

btw από τη στιγμή που δεν διαβάζεις, γιατί έχεις άγχος? Ότι δίνεις, παίρνεις, right? (αν η απάντηση έχει να κάνει με κράξιμο, τότε, ok, πάω πάσο :P)

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1551 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 December 2010 - 22:10

Πάντα ήμουν ενθουσιασμένος όταν παίρναμε βαθμούς και περίμενα πως και πως να έρθει η μέρα.

Να πω την αλήθεια το ψιλογούσταρα όταν μου έλεγαν οι άλλοι πόσο πήρες και όταν έβλεπαν το χαρτί με τους βαθμούς είχαν μια έκφραση :oo: στο πρόσωπο τους.

Βέβαια πάντα ένιωθα και μια πίκρα γιατί στο Γυμνάσιο ήμουν το Νο.3 του σχολείου και στην πρώτη/δευτέρα Λυκείου το Νο.2

Βέβαια στο τέλος της δευτέρας Λυκείου(στα εξάμηνα ήμουν 2ος σε βαθμούς αλλά με τις τελικές εξετάσεις πέρασα πρώτος) και στην τρίτη πήρα το αίμα μου πίσω και κέρδισα την πολυπόθητη πρώτη θέση:kakaka:

Θα μείνω με το παράπονο όμως ότι ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω στρογγυλό 20.Στη τρίτη Λυκείου στο 2ο 4μηνο ο διπλανός μου έβγαλε ενώ εγώ είχα 2 19αρια:emptyonexg1:
Στις Παν/ιες βέβαια τον νίκησα κατά κράτος οπότε ξαναπήρα τα ηνία της πρώτης θέσης:tensai:

Γενικά ήταν καλύτερος στα προφορικά ενώ εγώ στα γραπτά.Γενικά στη τάξη δε μου άρεσε να συμμετέχω.

Το οποίο μου θύμισε μια φάση με την οποία θα κλείσω και το ποστ.Στη δευτέρα Λυκείου είχε έρθει νέος θρησκευτικός(ένας λακαμάς από τους λίγους) ο οποίος έκανε μάθημα μια στο τόσο και εξέταζε μια στο παρατόσο.

Τέλος πάντων δεν είχε τύχει να με εξετάσει και είχε πάει μια φορά η μαμά να ρωτήσει γενικά πως πάω.Οπότε αυτός της λέει ότι είμαι από τους χειρότερους μαθητές,αδιάφορος,ότι δεν αξίζω πάνω από 12 και γενικά με έθαψε κανονικότατα.Έλα όμως που στο διαγώνισμα έγραψα (κλασσικά:P) 20 οπότε όταν πήγε να τον ξαναρωτήσει η μάνα μου δεν ήξερε τι να πει και της ζήτησε συγγνώμη και της είπε ότι πρώτη φορά κάνει τόσο λάθος για μαθητή και γενικά δεν ήξερε που να κρυφτεί.Τελικά μου έβαλε 20:wis:

ΥΓ.Ναι το ξέρω ότι με μισείτε:hihi2:Πάντως πλέον γράφω στα @@ μου τους βαθμούς και πάω απλά να περάσω το μάθημα.Με ένα 6-8(στα 10) είμαι ευχαριστημένος.Γενικά μετά το σχολείο ανακαλύπτεις ότι έχεις να κάνεις πολύ καλύτερα πράγματα από το να διαβάζεις:hot:

Btw και εγώ πάντα τελευταίος θρανίο καθόμουν.

Posted Image

#1552 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 10 December 2010 - 22:11

Ξεχνατε την περιπτωση τρελαμενων καθηγητων.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1553 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 10 December 2010 - 22:17

για μενα παντως δεν ειναι καθολου σωστη η σταση των περισσοτερων γονεων δηλαδη τι στο π***** με το να πρηζεις το παιδι σου φερεις κανενα αποτελεσμα??με το να το κανεις βαθμοθηρα νομιζεις οτι θα προοδευσει??νταξει βασικα πρωτα απολα το εκπαιδευτικο συστημα φταιει που οσο να ναι τετοιες συμπεριφορες τις προωθει αλλα εεε οχι μονο δεν εχει κανενα απολυτως αποτελεσμα απ'τη στιγμη που το παιδι το'χει σταση ζωης αυτο αλλα και το να του κανεις την ψυχολογια σκατα δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερα επικοδομητικο για το χαρακτηρα του....δε λεμε να τ αφηνεις να τα παει σκατα παντου αλλα το υπερβολικο κραξιμο δε νομιζω πως ειναι λυση.....

ps εγω με τους δικους μου παλι καλα μια χαρα τα χω....

Γενικά στη τάξη δε μου άρεσε να συμμετέχω.

εγω το ακριβως αντιθετο παλι καλα που υπαρχουν και τα προφορικα:hot:

Edited by WillOfTheD, 10 December 2010 - 22:23.

#1554 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 10 December 2010 - 22:29

Βέβαια στο τέλος της δευτέρας Λυκείου(στα εξάμηνα ήμουν 2ος σε βαθμούς αλλά με τις τελικές εξετάσεις πέρασα πρώτος) και στην τρίτη πήρα το αίμα μου πίσω και κέρδισα την πολυπόθητη πρώτη θέση:kakaka:

Θα μείνω με το παράπονο όμως ότι ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω στρογγυλό 20
Στις Παν/ιες βέβαια τον νίκησα κατά κράτος οπότε ξαναπήρα τα ηνία της πρώτης θέσης:tensai:

Βίος και πολιτεία βρε αδερφέ:hahaha:
Posted Image

#1555 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 10 December 2010 - 22:34

η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω έναν μικρό ενθουσιασμό μέσα μου όταν παίρνουμε βαθμούς...βέβαια αυτή την αντίδραση την έχω τα τελευταία 2-3 χρόνια που διαπίστωσα πως ό,τι και να κάνω θα πάρω 19+

ουσιαστικά με νοιάζει να πάρω κανά καλό βαθμό(μόνο αν το αξίζω)στα μαθήματα που με αφορούν και με ενδιαφέρουν(κατεύθυνσης και μη) και στα άλλα δεν με ενδιαφέρει καθόλου..αλλά και εκεί υψηλούς θα πάρω(επειδή το σύστημα βαθμολόγησης είναι για τα ανάθεμα)

πάντως φυτό δεν θα με χαρακτήριζα..αλλά να μου πεις ποιό φυτό θα χαρακτήριζε τον εαυτό του έτσι?

δεν είμαι πάντως:P

έντιτ:και καθαρό 20 ούτε εγώ πήρα ποτέ..αν θα πάρω θα δείξει

Posted Image

#1556 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 10 December 2010 - 22:38

..αλλά και εκεί υψηλούς θα πάρω(επειδή το σύστημα βαθμολόγησης είναι για τα ανάθεμα)

????????? Εδω παντως βαθμους δεν βλεπεις....:emptyonexg1:
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1557 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 December 2010 - 23:20

ανυπομονω να αρχισω να βαζω βαθμους
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1558 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 10 December 2010 - 23:23

Ποτέ μου δεν το κατάλαβα πάντως αυτό.
Δηλαδή δεν σας κάνει το 19,9;
Γιατί το άλλο, που κοιτάτε αν είστε πρώτοι σε όλο το σχολείο;
If not, so what? Δεν σας φτάνει το 2οι, 3οι ;
Πλεονεξία και απληστία στο έπακρον.
ヤクザ   あいしてる!

#1559 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 10 December 2010 - 23:28

στο γυμνασιο εγω στην αρχη ημουν τελευταιος αλλα στην δευτερη χρονια και τριτη ...δευτερος και χωρις φροντιστηρια. δεν με χαλασε. μετα στην θεωρητικη ημουν 3ος αλλα δεν πειραζει

Edited by laraska, 10 December 2010 - 23:33.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1560 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 10 December 2010 - 23:37

Ποτέ μου δεν το κατάλαβα πάντως αυτό.
Δηλαδή δεν σας κάνει το 19,9;
Γιατί το άλλο, που κοιτάτε αν είστε πρώτοι σε όλο το σχολείο;
If not, so what? Δεν σας φτάνει το 2οι, 3οι ;
Πλεονεξία και απληστία στο έπακρον.

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια:wis: