Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 02 December 2010 - 12:57
Oh teh boredom...
*waving intensifies*
Posted 02 December 2010 - 13:48
Εγώ πήγα χάλια στις εξετάσεις που έγραφα στο σχολείο μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έγραφα στα εξής μαθήματα : Mathematics SL (Standard Level), Economics HL (High Level), Modern Greek HL, English B HL, Italian AB Initio (Ιταλικά για αρχαρίους) και Biology SL
Τζισους, τι σχολειο ειναι αυτο ?

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.

Posted 02 December 2010 - 15:12
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 02 December 2010 - 15:50
Τζισους, τι σχολειο ειναι αυτο ?
Είναι καλό σχολείο αλλά γράφω 3 φορές τον χρόνο

probably IB, μάλλον η καλύτερη επιλογή για όσους μπορούνε να την ακολουθήσουνε
Yep, IB είναι

Posted 02 December 2010 - 18:14
Είναι καλό σχολείο αλλά γράφω 3 φορές τον χρόνο
Yep, IB είναιΑναλόγως το αντικείμενο που θα σπουδάσει κανείς, είναι το ιδανικό εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο η Υπουργός Παιδείας αντέγραψε για να βελτιώσει το Ελληνικό (που δυστυχώς υστερεί ακόμα :/)
Και εμένα με το ΙΒ μου έχει βγεί η πίστη ανάποδα

Ειδικά τώρα με όλες τις εξετάσεις.. και με την επηθεώριση που έχουμε την επόμενη εβδομάδα, έχει καταντίσει να κοιμόμαστε μετά τις 2 δύο για να κάνουμε ότι δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα γιατί αράζαμε ώστα να μην λύπει τίποτα από τους φακέλους μας

Ειδικά η αγγλική λογοτεχνία σε English SL, είναι άστα να πάνε .... *sigh* ακόμα και το art στο βγάζουν από την μύτη.....
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8839
Edited by Jiji, 02 December 2010 - 18:20.
Posted 02 December 2010 - 18:43
Και εμένα με το ΙΒ μου έχει βγεί η πίστη ανάποδα
![]()
Ειδικά τώρα με όλες τις εξετάσεις.. και με την επηθεώριση που έχουμε την επόμενη εβδομάδα, έχει καταντίσει να κοιμόμαστε μετά τις 2 δύο για να κάνουμε ότι δεν έχουμε κάνει μέχρι τώρα γιατί αράζαμε ώστα να μην λύπει τίποτα από τους φακέλους μας
Ειδικά η αγγλική λογοτεχνία σε English SL, είναι άστα να πάνε .... *sigh* ακόμα και το art στο βγάζουν από την μύτη.....
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8839
Εμένα δεν μου έχει βγει γιατί δεν διαβάζω

Posted 02 December 2010 - 18:55
Γράφουμε ακόμα Mid-term exams, ....
εγώ αναγκάζομαι και διαβάζω γιατί στο σχολείο μας ήμαστε λίγοι,... (45 με 50 ¨παιδιά" ήμαστε στο ΙΒ1) οπότε δεν την γλυτώνουμε
Δεν πάει με τον αριθμό των παδιών απ' όσο ξέρω... Και 'μεις 50 παιδιά είμαστε στο σχολείο
Posted 02 December 2010 - 18:58
Αλλά και πάλι οι καθηγητές τρέχουν από πίσω μας όλοι την ώρα
Από CAS τι ώρες έχεις συμπληρώσει;
Posted 02 December 2010 - 19:07
χμμμμ από action, 40 περίπου αλλά θα αρχίσω σκοποβολή η τοξοβολία οπότε οκ
, 20+ service αλλά την Κυριακή λογικά θα ανέβει στα 30, creativity 10 (I know it's not enough ....
),.... εσύ;;
Creativity έχω 20 ώρες από σχολικό Bazaar, 15μελές, ιδιαίτερα γαλλικών κλπ...
Action έχω τελειώσει γιατί μετράει και η γυμναστική στο σχολείο (ένα 2ωρο την Τρίτη)
Service έχω μόνο 10 γιατί δεν κάνω κάποια εξωσχολική δραστηριότητα παρά μόνο του σχολείου γιατί βαριέμαι

Και από τα exams έχω overall 29/42 xD
Posted 02 December 2010 - 19:10
Creativity έχω 20 ώρες από σχολικό Bazaar, 15μελές, ιδιαίτερα γαλλικών κλπ...
Action έχω τελειώσει γιατί μετράει και η γυμναστική στο σχολείο (ένα 2ωρο την Τρίτη)
Service έχω μόνο 10 γιατί δεν κάνω κάποια εξωσχολική δραστηριότητα παρά μόνο του σχολείου γιατί βαριέμαι
Και από τα exams έχω overall 29/42 xD

Posted 02 December 2010 - 19:11
Μια χαρά!
Εμένα θα έχει να πέσει γέεεεεελοιο όταν τελιώσουμε και πάρω τα αποτελέσματα
Γενικά διαβάζεις; To be honest δεν περίμενα να βρω ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ πέρα που να κάνει IB

Posted 02 December 2010 - 19:17
Γενικά διαβάζεις; To be honest δεν περίμενα να βρω ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ πέρα που να κάνει IB
lol ούτε εγώ, βασικά διαβάζω, αλλά πολλές φορες μαζεύονται τόσα πολλά μαζί που μετά κλατάρεις.... και στα τεστ κάθεσε και κοιτάς την κόλλα μονάχα από την κούραση,... και γιατί τα είχα ρίξει "κάπως" στον κόρακα πέρσι που πήγαινα ενιαίο... και τουλάχιστον λέω να διαβάσω αρκετά αυτά τα δύο χρόνια, για να μην παιδεύομαι αργότερα