Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1441 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 13 October 2010 - 11:44

Και δεν σε λυπη αυτο το θεμα?Και ναι ειναι "λαμόγια-ιδιοκτήτες φροντιστηρίων-συντηρητές της παραπαιδείας" οταν ο ετησιος τζιρος σε κατι που δεν θα επρεπε να υπαρχει ειναι ενα 1 δις ευρω.
Αν αυτα τα λεφτα διατιθεταν στην παιδεια καταλαβαινεις ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα στην παιδεια σημερα.
Οταν οι φροντηστηριαρχες διαρεουν με μεσα στους μαθητες τους τα θεματα των Πανελλαδικων δεν ειναι λαμογια?
Και ναι οσο και να το αρνησε η καταληψη ειναι παρανομη.
Και η ενγκυκλιος που αναφερεις αμα δεις την ημερομηνια ηταν ενα μετρο αντιμετωπησης των καταληψεων που γιναν επι Αρσενη το 98-99.Δεν αναιρει οτι η καταληψη ειναι παρανομη

δεν λεω οτι δεν με λυπη, λεω τι γινετε ρεαλιστικα, και αφου δεν μπορω να το αλλαξω δεν βλεπω γιατι να μην επιλεξω φροντηστηριο

καταρχας δεν μπορεις να λες λαμογια, δεν ειναι λιγα τα παιδια που οι γονεις τους δουλευουν σε φροντηστηρια, ουτε λιγοι οι καθηγητες που ξερω, και αν μη τι αλλο οι καθηγητες στα φροντηστηρια ειναι με την αξια τους και τεραστιο ποσοστο απο αυτους κανει καλο μαθημα
αντιθεταστο σχολειο εχει περασει ο καθε πικραμενος καθηγητης με μηδεν αξιολογα κριτιρια

δεν βλεπω πιο το προβλημα με την παραπαιδια οταν η ιδια η παιδια δεν προσφερει παιδια.
ο μονος τροπος για να πολεμησουν τα φροντηστηρια δεν ειναι να τα κλεισουν αλλα να καταφερουν επιτελους να διωρθωσουν την δημοσια παιδια απο παντου, γιατι μπαζει απο παντου..

οσο για τις διαρροες εχω ακουσει για τρελες διαρροες στα ιδιωτικα σχολεια, και στην τελικη οι διαρροες γινονται απο τα ατομα που γραψαν τα θεματα, δεν βλεπω παλι γιατι το υπουργιο δεν αναγκαζει αυτους που τα γραφουν να δουλευουν μονο στο δημοσιο και να επιβαλουν τρελες κυρωσεις σε τειχον διαροες
δεν μπορεις να βγαζεις εναν ολοκληρο κλαδο χαλασμενο για ενα 0,002 τις εκατο

υπονοεις οτι αυτα τα λεφτα επρεπε να τα δωσουμε στο δημοσιο, εχμμμμμμμμμμμ δημοσια δωρεαν παιδια σου λεει κατι??????
δεν ειναι ολοι οι καθηγητες υποχρεωμενοι να δουλευουν στο δημοσιο (που με το μισθο που εχει τωρα αμφιβαλω για τη λογικη οσων θελουν να περασουν) , ειναι δικαιωμα του καθενος να προσφερει ιδιωτικη παιδια, και φυσικα με σωστη φορολογιση περνει λεφτα και το κρατος..

επαναλαμβανω ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟ , νομιζεις εχουν αλλάξει πολα απο μια εγκυκλιο του 98? ο νομος ελαχιστες αλαγες εχει.. (επισιμανω για 1000στη φορα οτι βλεποντας το ρεαλιστικα και εγω ειμαι κατα των καταληψεων, εκτος και αν υπαρχουν πραγματικα καλοι λογοι)

συνεχιζετε να βλεπετε τα πραγματα οπως τα βλεπετε απεξω και επιφανειακα, παρτε τη θεση των μαθητων και των καθηγητων

#1442 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 13 October 2010 - 12:09

δεν λεω οτι δεν με λυπη, λεω τι γινετε ρεαλιστικα, και αφου δεν μπορω να το αλλαξω δεν βλεπω γιατι να μην επιλεξω φροντηστηριο

καταρχας δεν μπορεις να λες λαμογια, δεν ειναι λιγα τα παιδια που οι γονεις τους δουλευουν σε φροντηστηρια, ουτε λιγοι οι καθηγητες που ξερω, και αν μη τι αλλο οι καθηγητες στα φροντηστηρια ειναι με την αξια τους και τεραστιο ποσοστο απο αυτους κανει καλο μαθημα
αντιθεταστο σχολειο εχει περασει ο καθε πικραμενος καθηγητης με μηδεν αξιολογα κριτιρια

δεν βλεπω πιο το προβλημα με την παραπαιδια οταν η ιδια η παιδια δεν προσφερει παιδια.
ο μονος τροπος για να πολεμησουν τα φροντηστηρια δεν ειναι να τα κλεισουν αλλα να καταφερουν επιτελους να διωρθωσουν την δημοσια παιδια απο παντου, γιατι μπαζει απο παντου..

οσο για τις διαρροες εχω ακουσει για τρελες διαρροες στα ιδιωτικα σχολεια, και στην τελικη οι διαρροες γινονται απο τα ατομα που γραψαν τα θεματα, δεν βλεπω παλι γιατι το υπουργιο δεν αναγκαζει αυτους που τα γραφουν να δουλευουν μονο στο δημοσιο και να επιβαλουν τρελες κυρωσεις σε τειχον διαροες
δεν μπορεις να βγαζεις εναν ολοκληρο κλαδο χαλασμενο για ενα 0,002 τις εκατο

υπονοεις οτι αυτα τα λεφτα επρεπε να τα δωσουμε στο δημοσιο, εχμμμμμμμμμμμ δημοσια δωρεαν παιδια σου λεει κατι??????
δεν ειναι ολοι οι καθηγητες υποχρεωμενοι να δουλευουν στο δημοσιο (που με το μισθο που εχει τωρα αμφιβαλω για τη λογικη οσων θελουν να περασουν) , ειναι δικαιωμα του καθενος να προσφερει ιδιωτικη παιδια, και φυσικα με σωστη φορολογιση περνει λεφτα και το κρατος..

επαναλαμβανω ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟ , νομιζεις εχουν αλλάξει πολα απο μια εγκυκλιο του 98? ο νομος ελαχιστες αλαγες εχει.. (επισιμανω για 1000στη φορα οτι βλεποντας το ρεαλιστικα και εγω ειμαι κατα των καταληψεων, εκτος και αν υπαρχουν πραγματικα καλοι λογοι)

συνεχιζετε να βλεπετε τα πραγματα οπως τα βλεπετε απεξω και επιφανειακα, παρτε τη θεση των μαθητων και των καθηγητων

κανεις λες και κανένας εδώ εκτος από εσένα δεν ήτανε ποτε μαθητής. κανεις δεν είπε proton να υπάρχουνε μονο καθηγητές στα σχόλια, αλλα αυτό που γίνετε στην ελλάδα με τα φροντιστήρια είναι απαράδεχτο, έχουνε πάρει την θέση του σχολειου. θυμάμαι κάθε χρονια που ερχότανε κάποιος καινούριος καθηγητής στο σχόλιο μας και άκουγε πως κάνουμε ιδιαιτερα αγγλικών η μαθηματικών η κάνα 2 μαθήματα γενικά shockarizontane γιατί το θεωρούσε απαράδεχτο μιας και όλα πρέπει να γίνονται στο σχολειό, εκτος από τα επιπλέον "εξοχολικα" φυσικά. είναι ένα πράγμα βεβαια να βοηθιέσαι σε μερικά μαθήματα στα οποια έχεις πρόβλημα και άλλο το να πρέπει να πηγαίνεις όλη μέρα φροντιστήριο γιατί εξαιτίας τον καθηγητών και τον μαθητών δεν γίνετε δουλειά στο σχολειό. τα άτομα που δεν μπορούνε να πληρώσουνε το φροντιστήριο δηλαδή τι είναι? κατωτερα? δεν έχουνε το δικαίωμα του να μάθουνε? μπες εσύ στην θέση τους. γιατί εσύ είσαι βολεμένος που έχεις την δυνατότητα να πας φροντιστήριο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1443 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 13 October 2010 - 12:11

κανεις λες και κανένας εδώ εκτος από εσένα δεν ήτανε ποτε μαθητής. κανεις δεν είπε proton να υπάρχουνε μονο καθηγητές στα σχόλια, αλλα αυτό που γίνετε στην ελλάδα με τα φροντιστήρια είναι απαράδεχτο, έχουνε πάρει την θέση του σχολειου. θυμάμαι κάθε χρονια που ερχότανε κάποιος καινούριος καθηγητής στο σχόλιο μας και άκουγε πως κάνουμε ιδιαιτερα αγγλικών η μαθηματικών η κάνα 2 μαθήματα γενικά shockarizontane γιατί το θεωρούσε απαράδεχτο μιας και όλα πρέπει να γίνονται στο σχολειό, εκτος από τα επιπλέον "εξοχολικα" φυσικά. είναι ένα πράγμα βεβαια να βοηθιέσαι σε μερικά μαθήματα στα οποια έχεις πρόβλημα και άλλο το να πρέπει να πηγαίνεις όλη μέρα φροντιστήριο γιατί εξαιτίας τον καθηγητών και τον μαθητών δεν γίνετε δουλειά στο σχολειό. τα άτομα που δεν μπορούνε να πληρώσουνε το φροντιστήριο δηλαδή τι είναι? κατωτερα? δεν έχουνε το δικαίωμα του να μάθουνε? μπες εσύ στην θέση τους. γιατί εσύ είσαι βολεμένος που έχεις την δυνατότητα να πας φροντιστήριο

μα δεν διαφωνω σε τιποτα με αυτα που λες
αλλα δεν μπορουμε να κατηγορουμε τα φροντηστηρια γι αυτην την καταντια

#1444 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 13 October 2010 - 12:26

Mα και φυσικα ειναι καταντια η οποια την στηριζουν με αυτη την νοοτροπια.Διοτι 1ον παρε για παραδειγμα τους καθηγητες στα φροντηστηια.Το 80% μην σου πω εχει 2-3 παιδια που τους κανουν ιδαιτερα και μαλιστα μαυρα. 2ον εσυ ε το μυαλο που κουβαλας θα πεις αυριοο στο παιδι σου να μην παει στο φροντηστηριο?Οχι φυσικα.Και φυσικο ειναι αφου αυτην την νοοτροπια σου εχουν περασει.Και ετσι περασαν στους δικους αυτην την νοοτροπια.η παραπαιδεια εχει ξεκινησει στην Ελλαδα απο την μεταπολιτευση το 75 δλδ πανω κατω η γενια των γονιων σου.Απλα τοσες μερες προσπαθεις να "δικαιωσεις" την καταλήψη ωστε να μην χρειαζεται να πας εσυ στο σχολειο και ετσι φορας παρωπιδες σαυτα που σου λενε.Και Ααυτο που λέει ο Azathoth ειναι σωστο.Νομιζεις οτι ολοι οι αλλοι που σου μιλανε πηγαν πριν κανα αιωνα σχολειο?Εγω ειμαι πρωσοπικα 3ο ετος στην σχολη αρα πριν 3 χρονια εδεινα πανελλαδικες.Εχω ακομα φρεσκα τα προβληματα που εχουν τα σχολεια αλλα και παλι δεν ειναι τραγικα οσο τα παρουσιαζεις εσυ
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1445 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 13 October 2010 - 13:20

1 Mα και φυσικα ειναι καταντια η οποια την στηριζουν με αυτη την νοοτροπια.
α) Διοτι 1ον παρε για παραδειγμα τους καθηγητες στα φροντηστηια.Το 80% μην σου πω εχει 2-3 παιδια που τους κανουν ιδαιτερα και μαλιστα μαυρα.
β) 2ον εσυ ε το μυαλο που κουβαλας θα πεις αυριοο στο παιδι σου να μην παει στο φροντηστηριο?Οχι φυσικα.
Και φυσικο ειναι αφου αυτην την νοοτροπια σου εχουν περασει.Και ετσι περασαν στους δικους αυτην την νοοτροπια.η παραπαιδεια εχει ξεκινησει στην Ελλαδα απο την μεταπολιτευση το 75 δλδ πανω κατω η γενια των γονιων σου.

...
ας τα παρουμε απο την αρχη γιατι μαλον καποια πραγματα που θεωρω αυτονοητα δεν ειναι

συμφωνεις οτι για να λυθει ενα προβλημα χρειαζετε να κατανοησουμε το προβλημα αυτο και να γνωριζουμε τις αιτιες του (ωστε να τις καταπολεμισουμε)? (και ΟΧΙ τα αποτελεσματα του)

το βασικο προβλημα δεν ειναι ειναι οτι τα φροντηστηρια κερδιζουν λεφτα και οι μαθητες χανουν χρονο, αλλα το οτι ο κοσμος δεν αρκειτε στη δημοσια εκπαιδευση και καταφευγει στα φροντιστιρια

αιτιες του προβληματος αυτου
-η βασικοτερη ειναι οτι δεν εμπιστευομαστε τη μορφωση που δεχομαστε στα σχολεια
σαν ανθρωποι δεν γεννηθηκαμε με αυτη την νοοτροπια αλλα την αποκτησαμε, απο τι? απο την κατασταση των ελληνικων σχολειων (που οφειλετε κυριως στην ανοργανωσια της εκαστοτε κυβερνησης και στην νοοτροπια "δεν βαριεσε" ενος ποσοστου καθηγητων-διευθηντων)
-οπως ειπε ο αζατοθ για να συμποληρωσουμε κενα
-γιατι απλα στοχευουμε στο τελειο και θελουμε παραπανω βοηθεια [(περα απο την προσωπικη επιλογη να κανεις κατι τετοιο, σπανιο) λογω των υπερβολικων απετησεων των πανελληνιων και του τρελου ανταγωνισμου που υπαρχει για να περασεις στις μεγαλες σχολες οπωτε παλι οδηγουμαστε στη δημοσια παιδια]

με 2 λογια:
δημοσια παιδεια-------->φροντηστηρια
και οχι
φροντηστηρια---------->δημοσια παιδεια

λες να ηταν ολοι τοσο βλακες και να πετουσαν 3000 και 4000 ευρω αν γινοταν δουλεια στα σχολεια?

οπωτε σου απανταω
α) το οποιο δεν βλεπω να εχει σχεση με το θεμα αλλα τεσπα, αν ησουν μαθηματικος δεν θα διδασκες μαθηματικα στο παιδι σου? επισις δεν θα το εβαζες σε καποιο τμημα φροντηστηριου? (γνωριζοντας και προσωπικα οτι για τις πανελληνιες δεν αρκει μονο το σχολειο)
οσο για τα "μαυρα" νομιζω οτι ανεφερα πιο πανω για σωστη φορολογηση,
και παλι το ποσοστο αυτων των παιδιων ειναι ελαχιστο στο συνολικο νουμερο, αντι να κοιταμε το συνολο κοιταμε ενα μικρο κομματι του

β) σιγα μη κατσω ελλαδα ετσι οπως ειναι, και αμα κατσω σιγα μη κανω παιδι, και εστω οτι γινονται αυτα, αν η κατασταση ειναι οπως ειναι σημερα φυσικα και θα το γραψω (και στην τελικη αν εχω οικονομικα προβληματα μονο στα πραγματικα δυσκολα μαθηματα) δεν νομιζω να ειναι υδιοφια το παιδι μου για να αποφασισει να διαβασει μονο του τοσο καλα ωστε να γραψει αξιοπρεπος πανελληνιες
επαναλαμβανω το προβλημα δεν ειναι η παραπαιδια, το προβλημα ειναι η παιδεια που μας οδηγει στην παραπαιδεια

2
α) Απλα τοσες μερες προσπαθεις να "δικαιωσεις" την καταλήψη ωστε να μην χρειαζεται να πας εσυ στο σχολειο και ετσι φορας παρωπιδες σαυτα που σου λενε.
β) Και Ααυτο που λέει ο Azathoth ειναι σωστο.Νομιζεις οτι ολοι οι αλλοι που σου μιλανε πηγαν πριν κανα αιωνα σχολειο?Εγω ειμαι πρωσοπικα 3ο ετος στην σχολη αρα πριν 3 χρονια εδεινα πανελλαδικες.Εχω ακομα φρεσκα τα προβληματα που εχουν τα σχολεια αλλα και παλι δεν ειναι τραγικα οσο τα παρουσιαζεις εσυ

α)προσπαθω να δικαιωσω την καταληψη, οχι ομως γενικοτερα, αλλα στο σχολειο που παω εγω, με τους 140 μαθητες (που τους γνωριζω εναν εναν τους πιο πολους) και με τους μονο 2 αξιολογους καθηγητες για φετος.
πραγματικα πρεπει να επαναλανω για 300000000ωστη φορα

(επισιμανω για 1000στη φορα οτι βλεποντας το ρεαλιστικα και εγω ειμαι κατα των καταληψεων, εκτος και αν υπαρχουν πραγματικα καλοι λογοι)

οσο για τις παροπιδες που φοραω, νομιζω εθεσα αρκετα το θεμα της καταληψης (στην περιπτωση μας) αντιθετα εχω δει τις δικες σου παροπιδες σε αλλα θεματα (αφου το παμε σε προσωπικο επιπεδο)

β) ε δεν το βλεπω, και ναι ειναι τραγικα (σε αρκετα σχολεια, οχι σε ολα), αυτη η αποψη οτι "δεν ειναι τραγικα οσο τα παρουσιαζεις εσυ" ειναι που εχει οδηγησει εδω που ημαστε

απαντησε μου εσυ προσωπικα αν πιστευεις οτι ενας μεσος μαθητης μονο με τα 7ωρα του σχολειου ειναι ικανος να περαει αρχιτεκτονικη, ιατρικη και νομικη

οπου κανω λαθως παρακαλω να μου το δειξεις με επιχειρηματα (πολες φορες κανω το δικηγορο του διαβολου μονο και μονο για να ακουσω κατι καινουργιο)

#1446 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 October 2010 - 13:45

Spoiler:

:nod::nod::nod:

:respect: Θα θελα να ξερα, όλοι οι υπόλοιποι δεν πηγατε φροντιστηριο; Αν ναι, πως ερχεστε και θελετε απο καποιον ο οποιος ζει τωρα αυτη την πιεση να κάνει την "επανασταση";
Ή μηπως πιστεύετε ο τι κανεις μας γουσταρε να παει φροντιστηριο αντι να διαθεσει αλλού το χρόνο και το χρημα του;

Και στην τελική τωρα που είστε στην απέξω και δεν έχετε τα άγχη, εσεις τωρα που βγηκατε από το στόμα του λύκου, τι ακριβώς κάνετε για την παιδεια ωστε να έχετε να κανετε προτασεις σε εναν μαθητη λυκειου;

Πάντως τα ποσοστά δειχνουν οτι αρκετοι που σημερα λενε "μαυρο" κάποτε λέγανε "ασπρο". Φυσικά δεν μπορώ να ξερω ποιοι ουτε υπονοω κάτι για καποιον, αλλά ειναι κι αυτο κομματι μιας προβληματικης κοινωνιας.

Ματασο, εγω το μονο που χω να προτεινω παντως ειναι να μην παραγχωνεσαι. Ουτε το σχολειο ουτε η σχολη ειναι το παν. Η ζωη σου βγαζει συνεχεια επιλογες. Και να μετανιωσεις για τις επιλογες σου τωρα, δε χαθηκε ο κοσμος. Πολλοί είναι αυτοί που δεν κανουν αυτο που σπουδασαν.
(φυσικα ουτε και να το γραψεις στα @@ σου ειναι λυση αλλα εκει βλέπω δε εχεις προβλημα :) )

stasou%2520mygdala.jpg

#1447 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 13 October 2010 - 13:55

Εγω δεν πήγα πάντως φροντιστήριο στην 3η λυκείου, εκανα μονο αυτη την ενισχυτικη διδασκαλία για καποιο καιρό στο σχολείο αλλα μετά σταμάτησα και αυτη γιατι ηθελα χρόνο για μενα goddamnit, και μια χαρά εγραψα,
απλα ειναι το κατεστημένο ετσι και δεν αλλάζει, ποσες θέσεις εργασίας θα χαθούν αν συμβει κατι τέτοιο,

Εγω γυρνουσα σπιτι 1 1μιασι και ειχα ολη την ημερα δική μου, μου φαινόταν οτι μπορούσα να διαβάσω και πολυ περισσότερο λογο του πολύ χρόνου που είχα.

#1448 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 13 October 2010 - 13:56

Θα θελα να ξερα, όλοι οι υπόλοιποι δεν πηγατε φροντιστηριο; Αν ναι, πως ερχεστε και θελετε απο καποιον ο οποιος ζει τωρα αυτη την πιεση να κάνει την "επανασταση";
Ή μηπως πιστεύετε ο τι κανεις μας γουσταρε να παει φροντιστηριο αντι να διαθεσει αλλού το χρόνο και το χρημα του;

Και στην τελική τωρα που είστε στην απέξω και δεν έχετε τα άγχη, εσεις τωρα που βγηκατε από το στόμα του λύκου, τι ακριβώς κάνετε για την παιδεια ωστε να έχετε να κανετε προτασεις σε εναν μαθητη λυκειου;

νομιζω με συμπληρωσες απολυτα,

και ναι δεν παρανχωνομαι :bleh:..

strange loop, ελα που σε εμας φετος δεν εχουν λεφτα ουτε για φιλολογο στις κανονικες ωρες, ποσο μαλον για ενισχυτικη (που παλι καλα περσυ μπορουσε να κανει οποιος ηθελε)

#1449 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 14 October 2010 - 09:44

Οι καταλήψεις δημοσίων κτηρίων (όπως τα σχολεία) ΕΙΝΑΙ παράνομες.

Και ;
Posted Image

#1450 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 14 October 2010 - 11:12

Και ;

από εδώ και πέρα οποτε εσύ η οποιοσδήποτε ακροαριστερός διαμαρτύρεται για οτιδήποτε οποιαδήποτε κυβέρνηση κάνει λάθος η οποιοσδήποτε άνθρωπος κάνει λάθος πχ να σκοτώσει κάποιον αθώο χωρίς λόγο, θα σου απαντάω με το πολύ ωραίο σου 'και?'
θα πας πολύ μπροστά με τον τρόπο που σκέφτεσαι glaurung, ελπίζω κάποια στιγμή να ξεπεράσεις την πλύση εγκεφαλου που έχεις φάει.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1451 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 October 2010 - 14:08

Hρέμησε λιγάκι Azathoth μία λέξη είπε ο Glaurung και του είπες εκατό oι οποίες δεν φαίνεται να πηγάζουν πουθενά από τα όσα έχει πει στην παρούσα φάση. :P Επίσης αν εξισώνεις τις κινητοποιήσεις και την διεκδίκηση δικαιωματων με τον φόνο συγγνώμη αλλά πιστεύω ότι κάπου το χάνεις το παιχνίδι.

Στα του φροντιστηρίου, όποιος μπορεί με το παρόν σύστημα παιδείας και την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία να μην βασιστεί καθόλου στην παραπαιδεία και να βγάλει την βαθμάρα για να περάσει στις θεωρούμενες "καλές" σχολές έχει τον θαυμασμό μου. Δεν σημαίνει ότι είναι όλοι ικανοί όμως να βγάλουν λαγό από το καπέλο και να αναπληρώσουν από το τίποτα τα κενά που έχει η δημόσια εκπαίδευση. Το μόνο που θα πώ είναι ότι αντί για φροντιστήριο είναι ίσως καλύτερο και πιο συμφέρον οικονομικά να επιλέγει κανείς ιδιαίτερα.

#1452 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 October 2010 - 18:12

από εδώ και πέρα οποτε εσύ η οποιοσδήποτε ακροαριστερός διαμαρτύρεται για οτιδήποτε οποιαδήποτε κυβέρνηση κάνει λάθος η οποιοσδήποτε άνθρωπος κάνει λάθος πχ να σκοτώσει κάποιον αθώο χωρίς λόγο, θα σου απαντάω με το πολύ ωραίο σου 'και?'
θα πας πολύ μπροστά με τον τρόπο που σκέφτεσαι glaurung, ελπίζω κάποια στιγμή να ξεπεράσεις την πλύση εγκεφαλου που έχεις φάει.

Way to derail the thread με προσωπική επίθεση από το πουθενά.

+10% warning. Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, όπως σου έχω ξαναπεί πολλές φορές.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1453 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 14 October 2010 - 18:39

Πιστευω πως απο μια αποψη ειναι σωστος και ο Azathoth. Οντως ο τροπος που μιλαει ειναι παρατραβηγμενος, αλλα αυτο το απαθεστατο " και ? " οπως και να το κανουμε σε τσιτωνει λιγο...
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1454 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 14 October 2010 - 19:01

εάν το 15μελες ρωτησει τους μαθητες αν θελουν καταληψη για τους ταδε λογους (δεν εννοω καταληψη για την τυροπιτα...σοβαρα θεματα) τοτε μονο παρανομη δεν ειναι η καταληψη βεβαια ευθυνη παιρνει το 15μελες...για οτι συμβει το ξερω απο πρωτο χερι....οσον αφορα την παραπαιδεια..εχω να πω οτι εφοσον καποιους μαθητες δεν τους καλυπτει η παιδεια της ελλαδος κι εχουν κενα...τοτε γιατι να μην πανε σε καποιο φροντιστηριο...βεβαια περιττο να πουμε οτι τα παιδια αρχιζουν απο την 2α δημοτικου τα αγγλικα...και μετα συνεχιζουν τα φροντιστηρια που γινονται ασφυκτικα...εαν κλεισουν τα φροντιστηρια σκεφτειται ποσος κοσμος θα μεινει ανεργος...πολυ απλα τα πραματα...σημερα η παιδεια της χωρας ειναι σε μαυρα χαλια...οι καθηγητες απλα καθοντε...διαβαζουν το κειμενο...βαζουν οτι βαθμο θελουν κι αν ξυπνησουν στραβα σε πετανε και εξω....πιστευω δεν γινεται να αλλαξει ετσι ευκολα αυτο...οι καθηγητες κατ¨αιμε πρεπει να περνανε απο κοσκινο...να μην ειναι οτι να ναι...για παραδειγμα εμεις εχουν μια δευθυντρια που απειλει τους μαθητες οτι θα τους δωσει αποβολη αν δεν κουρευτουν...αυτο δεν λεγεται παιδεια...λεγεται φασισμος...:D
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1455 specialistas4

specialistas4

Tech Guru

• Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 14 October 2010 - 19:10

Εγω δεν πήγα πάντως φροντιστήριο στην 3η λυκείου, εκανα μονο αυτη την ενισχυτικη διδασκαλία για καποιο καιρό στο σχολείο αλλα μετά σταμάτησα και αυτη γιατι ηθελα χρόνο για μενα goddamnit, και μια χαρά εγραψα,
απλα ειναι το κατεστημένο ετσι και δεν αλλάζει, ποσες θέσεις εργασίας θα χαθούν αν συμβει κατι τέτοιο,

Εγω γυρνουσα σπιτι 1 1μιασι και ειχα ολη την ημερα δική μου, μου φαινόταν οτι μπορούσα να διαβάσω και πολυ περισσότερο λογο του πολύ χρόνου που είχα.

Tα φροντηστηρια ειδικα στη Θεωρητικη δεν ειναι απαραιτητα,ορεξη να εχεις για διαβασμα και απο εκει και περα μπορεις να βγαλεις αξιοπρεπη βαθμο απλα διαβαζωντας(και δεν μιλαω για τρομερο διαβασμα).Αυτο φυσικα απαιτει να μην υπαρχουν κενα απο τις προηγουμενες ταξεις.Ενας καλος μαθητης δεν νομιζω να εχει προβλημα χωρις φροντιστηριο,προβλημα θα εχει αυτος που τα φορτωσε στον κοκορα μεχρι την 2α-3η Λυκειου και θυμηθηκε τωρα να διαβασει...Εγω παντως χωρις φροντιστηριο και εχωντας καποια κενα σε αρχαια παω πολυ καλα χωρις να λιωνω στο διαβασμα απλα διαβαζοντας και αναπληρωνοντας τα κενα που δεν χρειαζεται να μου τα επισημανουν στο φροντηστηριο γιατι ηδη ξερω που υπαρχει το προβλημα....
Posted Image