δεν λεω οτι δεν με λυπη, λεω τι γινετε ρεαλιστικα, και αφου δεν μπορω να το αλλαξω δεν βλεπω γιατι να μην επιλεξω φροντηστηριοΚαι δεν σε λυπη αυτο το θεμα?Και ναι ειναι "λαμόγια-ιδιοκτήτες φροντιστηρίων-συντηρητές της παραπαιδείας" οταν ο ετησιος τζιρος σε κατι που δεν θα επρεπε να υπαρχει ειναι ενα 1 δις ευρω.
Αν αυτα τα λεφτα διατιθεταν στην παιδεια καταλαβαινεις ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα στην παιδεια σημερα.
Οταν οι φροντηστηριαρχες διαρεουν με μεσα στους μαθητες τους τα θεματα των Πανελλαδικων δεν ειναι λαμογια?
Και ναι οσο και να το αρνησε η καταληψη ειναι παρανομη.
Και η ενγκυκλιος που αναφερεις αμα δεις την ημερομηνια ηταν ενα μετρο αντιμετωπησης των καταληψεων που γιναν επι Αρσενη το 98-99.Δεν αναιρει οτι η καταληψη ειναι παρανομη
καταρχας δεν μπορεις να λες λαμογια, δεν ειναι λιγα τα παιδια που οι γονεις τους δουλευουν σε φροντηστηρια, ουτε λιγοι οι καθηγητες που ξερω, και αν μη τι αλλο οι καθηγητες στα φροντηστηρια ειναι με την αξια τους και τεραστιο ποσοστο απο αυτους κανει καλο μαθημα
αντιθεταστο σχολειο εχει περασει ο καθε πικραμενος καθηγητης με μηδεν αξιολογα κριτιρια
δεν βλεπω πιο το προβλημα με την παραπαιδια οταν η ιδια η παιδια δεν προσφερει παιδια.
ο μονος τροπος για να πολεμησουν τα φροντηστηρια δεν ειναι να τα κλεισουν αλλα να καταφερουν επιτελους να διωρθωσουν την δημοσια παιδια απο παντου, γιατι μπαζει απο παντου..
οσο για τις διαρροες εχω ακουσει για τρελες διαρροες στα ιδιωτικα σχολεια, και στην τελικη οι διαρροες γινονται απο τα ατομα που γραψαν τα θεματα, δεν βλεπω παλι γιατι το υπουργιο δεν αναγκαζει αυτους που τα γραφουν να δουλευουν μονο στο δημοσιο και να επιβαλουν τρελες κυρωσεις σε τειχον διαροες
δεν μπορεις να βγαζεις εναν ολοκληρο κλαδο χαλασμενο για ενα 0,002 τις εκατο
υπονοεις οτι αυτα τα λεφτα επρεπε να τα δωσουμε στο δημοσιο, εχμμμμμμμμμμμ δημοσια δωρεαν παιδια σου λεει κατι??????
δεν ειναι ολοι οι καθηγητες υποχρεωμενοι να δουλευουν στο δημοσιο (που με το μισθο που εχει τωρα αμφιβαλω για τη λογικη οσων θελουν να περασουν) , ειναι δικαιωμα του καθενος να προσφερει ιδιωτικη παιδια, και φυσικα με σωστη φορολογιση περνει λεφτα και το κρατος..
επαναλαμβανω ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟ , νομιζεις εχουν αλλάξει πολα απο μια εγκυκλιο του 98? ο νομος ελαχιστες αλαγες εχει.. (επισιμανω για 1000στη φορα οτι βλεποντας το ρεαλιστικα και εγω ειμαι κατα των καταληψεων, εκτος και αν υπαρχουν πραγματικα καλοι λογοι)
συνεχιζετε να βλεπετε τα πραγματα οπως τα βλεπετε απεξω και επιφανειακα, παρτε τη θεση των μαθητων και των καθηγητων