Δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις εκτός τόπου κχι χρόνου και λάθος.Εκτός απο το οτι είναι η προσωπική μου άποψη,και κάποια άλλα παιδιά μπορεί να πιστεύουν το ίδιο.
Τι πάει να πει αυτό ;;; Δεν θέλω να πουλήσω μούρη , όμως τι λογική είναι αυτή ;
Μπορώ να την χαρακτηρίσω εκτός τόπου και χρόνου την φράση σου «Ναι και κάποια μαθήματα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και πολύ διάβασμα» όταν αναφέρεσαι στη 1η λυκείου και κατ επέκταση λάθος. Δέχομαι ότι αυτό το λέω τώρα , που έχω περάσει την τάξη , πως κάποιος που έρχεται από το Γυμνάσιο μπορεί να δυσκολευτεί ή να του φανεί εντελώς διαφορετικό το στυλ (; ) κτλ , αυτά θα μπορούσα να τα θεωρήσω ως αντεπιχειρήματα . Εγώ όσο θυμάμαι και από την αίσθηση που μου είχε αφήσει η τάξη αυτή δεν θεωρώ πως την εκφράζει αυτή η φράση . Αλλά οκ , μπορείς να έχεις και δίκιο , μιας και αναφέρεσαι σε μερικά μαθήματα . Όταν όμως μου λες πως θεωρείς πως στην κατηγορία αυτή μπαίνουν «Όλα τα θετικά μαθήματα,αρχαία,ιστορία και κείμενα(εισαγωγή)» , ε τότε μπορώ και γω να πω πως υπερβάλεις υπερβολικά (

Και εμένα αυτή είναι η προσωπική μου άποψη , και κάποιοι άλλοι που ξέρω πιστεύουν το ίδιο . Τι πάει να πει αυτό ; Τότε δεν κάνουνε καν κουβέντα , σου πει ο άλλος «είμαι φασίστας , είναι προσωπική μου άποψη , και κάποιοι άλλοι πιστεύουν το ίδιο » και η συζήτηση τελειώνει εκεί , προσωπική του άποψη είναι .