Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1036 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 21 May 2010 - 14:30

παιδια ποιο ευκολα στην διοικηση δεν θα υπαρξουν ποτε ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1037 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 21 May 2010 - 18:47

Ειρήνη υμίν παιδιά, μη σφάζεστε! Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που όντως έσκισαν στις Πανελλήνιες (κι αυτό κάτι θα σημαίνει, δε γίνεται) και άτομα που ασχολούνται με Μαθηματικά λίγο παραπάνω και ίσως να μπορούν να συγκρίνουν τα θέματα των ετών με σχετικά μεγαλύτερη ευκολία. Πάντως η αλήθεια είναι, πως αν δεν είσαι στο θρανίο (και να είχες μέχρι πριν 2 λεπτά άγχος) δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικότατα.

Σήμερα τα παλιόπαιδα τ'ατίθασα του ΑΟΔΕ σκώθκαν και φύγαν στη μιάμιση ώρα τσούρμο, και άφησαν εμάς τους Θετικούς και τους Θεωρητικούς να παλεύουν με την Οδύσσεια γραπτών σελίδων. Σήμερα η έκπληξη ήταν τόσο μεγάλη που πήγα καλά που ειλικρινά ούτε να κρίνω τα θέματα μπορώ ούτε τίποτε. Ευτυχώς...
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1038 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 21 May 2010 - 22:45

Δεν πάιζει σφάξιμο :P Αλλά πώς να το θέσω...Μου θυμίζει κάτι παιδιά που είχα εγώ το άγχος μου και βγαίνανε από την αίθουσα και λέγανε πανεύκολα, πανεύκολα και με κάνανε να νιώθω παντελώς χαζή...Γιατί και μένα πολλά θέματα μου φαίνονταν γελοία γιατί ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη αλλά δεν το κοπανούσα μέσα στη μούρη των άλλων που είχαν το άγχος τους :P Μάλλον επειδή ήμουν από τις πρώτες χρονιές που δίνανε πανελλήνιες με περισσότερα μαθήματα και πιο δύσκολα θέματα και πέρασα το λούκι σε όλο του το μεγαλείο συμπασχω απίστευτα με αυτούς που δίνουν και ας έχουν περάσει κάτι αιώνες :if:

xbJ3b2w.jpeg

#1039 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 May 2010 - 23:54

Εγώ πάλι ήμουν από αυτούς που έλεγαν «πανεύκολα» και το χτύπαγα στους άλλους.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1040 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 22 May 2010 - 01:09

εγώ πάλη είμαι ένας απο αυτούς που τους παρήγορη και τους λέει ανέκδοτά μπας και ηρεμήσουν από το ανχως μια παραλίγο να λιποθυμήσει σήμερα έλεος ρε παΐδια ανχος ξε ανχος το έχουμε παραχεσει ένταξή και εγω ανχονομαι καμία φορά ρε παΐδια άλλα όχι και έτσι είναι μερικοί που το έχουν παραστουμφεψη το ζήτημα!!

έχω βαρεθεί ποια και δεν βρίσκω και άλλα ανέκδοτά να τους λέω xD και ασε που το ανχως ειναι που σε κανει και γράφεις σκατά κάθε φορά άστα να πάνε............
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#1041 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 22 May 2010 - 01:40

Εγώ πάλι ήμουν από αυτούς που έλεγαν «πανεύκολα» και το χτύπαγα στους άλλους.

Κι εγώ μια από τα ίδια περίπου.

Επειδή ήμουν τελείως ήρεμος με ρωτούσαν αυτοί που κάθονταν γύρω μου "πως γίνεται να μην έχεις άγχος" και τους απαντούσα κάτι σε στυλ ε εύκολα θα ναι σιγά.

Βασικά είχα πάει με την νοοτροπία αν δεν ξέρω να τα γράψω εγώ δε θα ξέρει κανείς (αφού θα πρεπε να ήταν πάρα πολύ δύσκολα για να μη τα γράψω μιας και ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος) οπότε δεν είχα καθόλου σχεδόν άγχος.

Posted Image

#1042 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 22 May 2010 - 12:52

Επιτελους μπορεσα και μπηκα νετ..
Τα θεματα μαθηματικα γενικης δεν ηταν δυσκολα το θεμα ηταν οτι εγιναν πολλα λαθη απροσεξιας λογου χαρην πολλοι δεν προσεξαν το πεδιο ορισμου στο 4ο θεμα και δεν τους βγηκαν σωστα οι ριζες και εχασαν αρκετες μοναδες..
Για Μαθηματικα Κατευθυνσης περιμενα να πεσουν παλουκια θεματα και επεσαν γελοια αλλα εκανα καποιες μεγαλες βλακειες οπως απο το 2ο θεμα στο τελευταιο ερωτημα μετεφερα το σχημα μονο στο καθαρο και ξεχασα να αντιγραψω |z|min και max. επισης εχασα απο το ολοκληρωμα του τριτου θεματος ξεχασα το παρανομαστη μετα το εμβαδον. 4ο ηταν σχετικα ευκολο...
Βιολογια Κατευθυνσης γελοια θεματα αμα διαβαζα περισσοτερο θα γραφα τελεια :P

Θελω να κανω ενα σχολιο για τους επιτηρητες... οι ανθρωποι δεν υπαρχουν απλα μερικοι ειναι περιπτωσαρες ειχα εναν 2 φορες που εβγαζε τους πινακες απο το τοιχο τους εβαζε πανω στην εδρα και τους κοιτουσε για κανα μισαωρο :hot:
I put up my headphones and listen to the deftones

#1043 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 23 May 2010 - 03:12

Επιτελους μπορεσα και μπηκα νετ..
Τα θεματα μαθηματικα γενικης δεν ηταν δυσκολα το θεμα ηταν οτι εγιναν πολλα λαθη απροσεξιας λογου χαρην πολλοι δεν προσεξαν το πεδιο ορισμου στο 4ο θεμα και δεν τους βγηκαν σωστα οι ριζες και εχασαν αρκετες μοναδες..

Δεν εχω ιδεα απο μαθηματικα γενικης μιας και εδινα ιστορια γενικης, παρολα αυτα δεν μπορεις να λες οτι δεν ηταν δυσκολα οταν ολη η Ελλαδα εχει βουηξει οτι ηταν τα πιο παλουκια ever. Oλο το σχολειο, μετα την εξεταση βγηκε κλαιγοντας και βαρωντας κεφαλια στο τοιχο!

Κι οσο για την ΑΟΔΕ που ειπωθηκε οτι δεν εχουν ξαναμπει πιο ευκολα θεματα.. Συμφωνω, κι εγω γυρω στο 18 εγραψα, αλλα μην ξεχνας ποσος κοσμος την πατησε στην ασκηση, που δεν ειχανε ξαναβαλει ποτε. Επισης, ηταν πολυ κουλη η ερωτηση για τη Διευθυνση.. Μα αντι να βαλουν οργανωση, εστω προγραμματισμο... Τη διευθυνση? Τελος παντων, τελος καλο, ολα καλα. Για μενα δηλαδη γιατι πολλοι δυστυχως την πατησαν.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1044 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 23 May 2010 - 10:25

Δεν εχω ιδεα απο μαθηματικα γενικης μιας και εδινα ιστορια γενικης, παρολα αυτα δεν μπορεις να λες οτι δεν ηταν δυσκολα οταν ολη η Ελλαδα εχει βουηξει οτι ηταν τα πιο παλουκια ever. Oλο το σχολειο, μετα την εξεταση βγηκε κλαιγοντας και βαρωντας κεφαλια στο τοιχο!

Δεν νομίζω πως είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Και δεν εννοώ για το κατα πόσο έχει βουήξει όλη η Ελλάδα, που ποσώς με ενδιαφέρει όταν έχει αν κάνει με τις πανελλήνιες. Αν δεις τα προπέρσυνα θέματα, που έδινα εγώ, θα δεις ότι ήταν πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο (αν εξαιρέσεις το 3ο θέμα (?)). Όσοι χάσανε, χάσανε από απροσεξία και άγχος, κατα κύριο λόγο. Όποιος πήγε προετοιμασμένος και δεν ήταν απρόσεχτος, το έβγαζε πέρφεκτ.

#1045 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 May 2010 - 10:43

Αυτή η εισαγωγή στα αρχαία δεν παλεύετεαι με τίποτα !
Posted Image

#1046 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 23 May 2010 - 10:52

Moνο η εισαγωγη του πρωταγορα δεν παλευεται! Η αλλη ειναι ευκολη.

Posted Image

#1047 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 23 May 2010 - 23:46

παραμυθακια ειναι . απλα θελουν λιγη συγκεντρωση ... αλλα οχι τελευταια στιγμη .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1048 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 May 2010 - 10:50

Δεν ξέρω τι έγινε με τα μαθηματικά. Θέλουν να μας βλέπουν να μην πω τι. Σήμερα έγραψα και εγώ. Αν και Πρώτη Λυκείου ήταν τόσο δύσκολα. Και είχα προετοιμαστεί τόσο καλά. Είδα εκεί πέρα κάτι δευτεροβάθμιες με λ και νόμιζα ότι ήταν παραμετρικές εξισώσεις Τ_Τ. Θα μου πείτε φαίνεται, αλλά έπρεπε να τα βάλει σαν παράλληλες ευθείες σε σύστημα. Η όλη εξέταση είναι να μην ξέρεις τι θα γράψεις. Να γράφεις λίγο από εκεί λίγο απο εδώ, να πας να βγάλεις κάποιο αποτέλεσμα και να πρέπει να κάνεις και άλλα.

Και ήταν εκτός ύλης. Και να έχω ένα άγχος να μην ξέρω τι να γράψω. Και δεν το παθαίνω ποτέ αυτό. Τα πήγα χάλια Τ_Τ.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1049 Aposutorosu

Aposutorosu

Anime Amateur

• Members
  • 93 posts

Posted 25 May 2010 - 11:13

Night Wizard Seal για τα μαθηματικά κατεύθυνσης της δευτέρας μιλάς?

#1050 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 May 2010 - 11:47

Nope, Πρώτης Γενική.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.