Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1066 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 25 May 2010 - 19:19

Δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις εκτός τόπου κχι χρόνου και λάθος.Εκτός απο το οτι είναι η προσωπική μου άποψη,και κάποια άλλα παιδιά μπορεί να πιστεύουν το ίδιο.

Τι πάει να πει αυτό ;;; Δεν θέλω να πουλήσω μούρη , όμως τι λογική είναι αυτή ;

Μπορώ να την χαρακτηρίσω εκτός τόπου και χρόνου την φράση σου «Ναι και κάποια μαθήματα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και πολύ διάβασμα» όταν αναφέρεσαι στη 1η λυκείου και κατ επέκταση λάθος. Δέχομαι ότι αυτό το λέω τώρα , που έχω περάσει την τάξη , πως κάποιος που έρχεται από το Γυμνάσιο μπορεί να δυσκολευτεί ή να του φανεί εντελώς διαφορετικό το στυλ (; ) κτλ , αυτά θα μπορούσα να τα θεωρήσω ως αντεπιχειρήματα . Εγώ όσο θυμάμαι και από την αίσθηση που μου είχε αφήσει η τάξη αυτή δεν θεωρώ πως την εκφράζει αυτή η φράση . Αλλά οκ , μπορείς να έχεις και δίκιο , μιας και αναφέρεσαι σε μερικά μαθήματα . Όταν όμως μου λες πως θεωρείς πως στην κατηγορία αυτή μπαίνουν «Όλα τα θετικά μαθήματα,αρχαία,ιστορία και κείμενα(εισαγωγή)» , ε τότε μπορώ και γω να πω πως υπερβάλεις υπερβολικά ( :P ) .

Και εμένα αυτή είναι η προσωπική μου άποψη , και κάποιοι άλλοι που ξέρω πιστεύουν το ίδιο . Τι πάει να πει αυτό ; Τότε δεν κάνουνε καν κουβέντα , σου πει ο άλλος «είμαι φασίστας , είναι προσωπική μου άποψη , και κάποιοι άλλοι πιστεύουν το ίδιο » και η συζήτηση τελειώνει εκεί , προσωπική του άποψη είναι .
Posted Image

#1067 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 25 May 2010 - 19:23

οταν δεν δεχεσαι τη λογικη του αλλου, καπου κολλαει η κουβεντα, δεν νομιζεις...?

απο την 1η λυκειου, ειναι απαραιτητα η φυσικη και τα μαθηματικα, σε οτι αφορα την τεχνολογικη και την θετικη. η φυσικη βεβαια θα χρειαστει στην 3η λυκειου καθως στην 2α η υλη ειναι πραγματικα εκτος τοπου...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#1068 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 25 May 2010 - 19:34

Όχι , τουλάχιστον όχι στη δεύτερη απάντηση .

Συμφωνώ για την φυσική .
Posted Image

#1069 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 25 May 2010 - 19:39

Δέχομαι ότι αυτό το λέω τώρα , που έχω περάσει την τάξη , πως κάποιος που έρχεται από το Γυμνάσιο μπορεί να δυσκολευτεί ή να του φανεί εντελώς διαφορετικό το στυλ (; ) κτλ

Πολλοί όμως έχουν αυτή τη νοοτροπία.Αυτό όμως είναι σπαστικό για κάποιον που πάει σε αυτή την τάξη.

Εγώ διαβάζω απο τώρα διότι δεν θέλω ούτε να έχω κενά σε κάποιο μάθημα ούτε να προσπαθώ να καλύψω ότι μπορώ τελευταία στιγμή.Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περίεργο που διαβάζουν κάποιοι σε αυτή τη τάξη αλλά έτσι είναι.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#1070 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 May 2010 - 19:42

Εγώ διαβάζω απο τώρα διότι δεν θέλω ούτε να έχω κενά σε κάποιο μάθημα ούτε να προσπαθώ να καλύψω ότι μπορώ τελευταία στιγμή.Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περίεργο που διαβάζουν κάποιοι σε αυτή τη τάξη αλλά έτσι είναι.

Την ωριμοτητα σου να ειχα στα 15 μου και τι στον κοσμο.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1071 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 May 2010 - 19:52

Είναι και θέμα του καθενος ξεχωριστά, πόσο μπορρούν να τον βοηθήσουν οι πρώτες τάξεις.

Edited by D.Dragon, 25 May 2010 - 20:02.

Posted Image

#1072 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 25 May 2010 - 19:56

Btw η ολμε μπορει να απεργησει κ τα αποτελεσματα των πανελληνιων να βγουν λιγο καθυστερημενα !

Posted Image

#1073 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 25 May 2010 - 20:05

στην υλη της πρωτης λιγα πραματα ειναι καινουργια (ειδικα τωρα που αλλαξε η υλη ελαχιστα)
επισης στοχος ειναι να διαβαζες ολη τη χρονια οχι τωρα στις εξετασεις να καληψεις τα κενα ολου του χρονου.
παντως εγω στην πρωτη ημουν αραχτος (δεν ειχα κενα απο προηγουμενες ταξεις, τουλαχιστον στους τομεις που με ενδιαφερουν, θετικα μαθηματα) και με διαβασμα και καποιες ωρες φροντηστηριο στην περιοδο των εξετασεων εγραψα τελεια και δεν ειχα κανενα προβλημα φετος(που διαβαζα ολη τη χρονια:sadist:)
αντιθετα βλεπω ατομα που ενω ηταν αρκετα καλοι φετος δεν αγγιζουν βιβλιο, γενικως τα λυκεια ειναι καπως χημα κατασταση και εξαρτατε απο τον καθε μαθητη.
συμπερασμα: διαλεγεις κατευθυνση και κοιτας κυριως σε εκεινα τα μαθηματα να εισαι οσο πιο τελειος γινεται.
τελος μεγαλο ρολο που τα εξινα στην πρωτη παιξαν τα ανιμε , μετανιωσα που αργησα να τα ανακαλυψω...

#1074 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 May 2010 - 20:18

τελος μεγαλο ρολο που τα εξινα στην πρωτη παιξαν τα ανιμε , μετανιωσα που αργησα να τα ανακαλυψω...

Πλακα με κανεις; Εδινα μαθηματικα πανελληνιες και εβλεπα Gintama! Να μη σου πω τι πηρα!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1075 Kiron

Kiron

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 25 May 2010 - 20:29

Εγω δινω πανελληνιες και ειδα ολο το Hitman Reborn και βλεπω Narouto Bleach One Piece and Fairy Tale οποτε ....... αν και απο οτι πιστευω εχω γραψει γενικα καλα
[FONT="] I HAVE A [/FONT]DREAM[FONT="]…. AND [/FONT][FONT="]A[/FONT] FEAR …..

#1076 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 May 2010 - 21:06

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Θεό του Θανάτου94 (:P) και επεξηγώ.

Όταν τελείωσα την Τρίτη Γυμνασίου έλεγα θα πάω βιολογία και θετικά κατεύθυνση. Μόλις πάτησα πόδι στο λύκειο, άλλαξα γνώμη για όλα τα μαθήματα και ήρθαν τα πρώτα συμπτώματα που μου άρεσαν τα αρχαία.

Πρόσεχα όλη την χρονιά και την ένιωσα να φεύγει σφαίρα. Το μόνο που δεν κατάλαβα ηταν η Φυσική. Πριν δώσω έκανα λίγα ιδιαίτερα μαθήματα και στις εξετάσεις έπεσαν πολύ εύκολα θέματα και αν εξαιρέσετε μια χαζομάρα τα πήγα καλά. Στην άλγεβρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Την καταλάβαινα και είχα και 18. Ήρθαν τα θέματα στις εξετάσεις και μοου έφυγε ο πάτος. Πραγματικά δεν κατάλαβα από που μου ήρθε. Τα θέματα κατέληξαν να είναι πολύ δύσκολα, και στην τελική μην πω τι πήρα.

Ασχέτως με αυτό συμφωνώ πάρ'αυτα να διαβάζεις ειδικά στην πρώτη Λυκείου. Είναι πραγματικά μια τάξη που είναι φορτωμένη από όλα τα μαθήματα. Κάποια θα σου χρησιμέψουν στην κατεύθυνση και άλλα στο πτυχίο σου. Εγώ έμαθα αρκετά πράγματα πιστεύω από την χρονιά. Ψάχνεσαι λίγο ρε παιδί μου. Διαβάζεις και κανα εξωσχολικό (που από αυτά εγώ διάβασα πολλά :P)

Δηλαδή κακά υποτιμάτε κάποιοι την τάξη. Μπορεί το σχολείο να είναι σκατά αλλά με λίγη προσοχή γνώσεις παίρνεις και με το παραπάνω.

Το συμπέρασμα πιο είναι : κατέληξα να είμαι στην κυριολεξία πανέτοιμος για την θεωρητική που θα πάω του χρόνου (:)) και να θυμάμαι αυτά που έμαθα στην άλγεβρα(Τ_Τ) και στην φυσική. Ευτυχώς δεν έχω να χάσω τίποτα.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1077 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 25 May 2010 - 22:44

Ασχέτως με αυτό συμφωνώ πάρ'αυτα να διαβάζεις ειδικά στην πρώτη Λυκείου. Είναι πραγματικά μια τάξη που είναι φορτωμένη από όλα τα μαθήματα. Κάποια θα σου χρησιμέψουν στην κατεύθυνση και άλλα στο πτυχίο σου. Εγώ έμαθα αρκετά πράγματα πιστεύω από την χρονιά. Ψάχνεσαι λίγο ρε παιδί μου. Διαβάζεις και κανα εξωσχολικό (που από αυτά εγώ διάβασα πολλά :P)

Δηλαδή κακά υποτιμάτε κάποιοι την τάξη. Μπορεί το σχολείο να είναι σκατά αλλά με λίγη προσοχή γνώσεις παίρνεις και με το παραπάνω.

Το συμπέρασμα πιο είναι : κατέληξα να είμαι στην κυριολεξία πανέτοιμος για την θεωρητική που θα πάω του χρόνου (:)) και να θυμάμαι αυτά που έμαθα στην άλγεβρα(Τ_Τ) και στην φυσική. Ευτυχώς δεν έχω να χάσω τίποτα.

ε αν ειναι η πρωτη φορτομενη απο μαθηματα η 3η και η 2α τι ειναι τοτε?????????? μην τα παραλέμε.. περσυ σε αλλη πρωτη λυκειου ημουν?
οντος ειναι μια χρονια που πρεπει πιο πολυ να ψαχτεις (οχι πως στις επομενες δεν πρεπει), απλα ειναι η χρονια που περνεις μονος σου την πρωτη σου "σημαντικη" αποφαση (κατευθυνση).
και μιας και θα πας θεωρητικη θα ξεσκιστεις στο διαβασμα στα αρχαια κλπ αλλα μην ξεγραφεις τα μαθηματικα ή τη βιολογια. στην 3η θα πρεπει να διαλεξεις μαθημα γενικης και μεσω αυτου μπορεις να αλλαζεις πεδια (το 1ο μονο του δεν προσφερει και πολες επιλογες)

#1078 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 25 May 2010 - 23:29

Απλώς προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , δεν υποτιμώ την τάξη . :D

και μιας και θα πας θεωρητικη θα ξεσκιστεις στο διαβασμα στα αρχαια κλπ αλλα μην ξεγραφεις τα μαθηματικα ή τη βιολογια. στην 3η θα πρεπει να διαλεξεις μαθημα γενικης και μεσω αυτου μπορεις να αλλαζεις πεδια (το 1ο μονο του δεν προσφερει και πολες επιλογες)

Ειδικά τα μαθηματικά πρέπει να τα έχετε κάπως από κοντά , άμα θελήσεις να πας 5ο πεδίο είναι απαραίτητα !
Posted Image

#1079 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 26 May 2010 - 00:32

Πολλοί όμως έχουν αυτή τη νοοτροπία.Αυτό όμως είναι σπαστικό για κάποιον που πάει σε αυτή την τάξη.

Tην καλύτερη δουλειά κάνεις:riiight:....... Θα δεις ότι όλα θα σου έρθουν πολύ πιο βατά μετά (αρκεί να μην τα παρατήσεις βέβαια).

Ειδικά τα μαθηματικά πρέπει να τα έχετε κάπως από κοντά , άμα θελήσεις να πας 5ο πεδίο είναι απαραίτητα !

Και όχι μόνο...... Πάρτε το απόφαση από τώρα, όπου και να πάτε μαθηματικά θα κάνετε.......
Posted Image

#1080 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 26 May 2010 - 10:59

wow δεν την παλευουν αυτοι που βγαζουν τα θεματα λολ! 5χρονια εχουν βαλει αριστοτελη! Γτ εχουν βαλει τν αλλη την υλη?? Γ μοστρα xD....

Posted Image