Πάντως εντύπωση μου κάνει ότι όσοι τα έβαλαν με την έκθεση δεν έγραψαν καλά
Για την ακριβεια, αυτοι που ειπαν "ε σιγα μωρε, ευκολο ηταν και ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΣ" ειναι αυτοι που εχουν γραψει πιο σκατα κι απο τα σκατοτερα σκατα. Επισης, δεν μπορουν να σε προετοιμαζουν μια ολοκληρη χρονια για θεματα δημοκρατιας, βιας, μαρμαρων, δικαιου κλπ κλπ να λιωνεις στην προετοιμασια, εκθεσεις και φασαριες και στο τελος να σε αδειαζουν ετσι! Τουλαχιστον ας βαζανε κατι του οποιου τουλαχιστον την εννοια να την ξεραμε!
Ok,that was mean μην βαράτε
Και ναι, "βαραω", γιατι αν γραφαμε κι εμεις σ αυτα που γραψατε εσεις περυσι, προπερσι και αντιπροπερσι η οποτεδηποτε θα ημασταν ευτυχεις! Απλως μπειτε στο site του υπεπθ, δειτε τα παλαιοτερα θεματα και συγκρινετε! Ε, μην δουλευομαστε!
Το θεμα δεν το θεωρω αντισος, το θεμα δεν το ειχα ακουσει καν, ουτε στις 3 ωρες εκθεσης που εκανα στο φρο καθε βδομαδα, ουτε στις 4 που εκανα στο σχολειο (ετρωγε τις ωρες απο λογοτεχνια και ιστορια). Ουτε καν ηξερα τι ειναι η λεξη, με φυσικο επομενο η εκθεση μου να ειναι κατα 50% αντιγραφο του κειμενου! Αφου αυτο ηταν η μονη πηγη μου!
Για να μην αναφερθω στην περιληψη! Που το κειμενο ειχε τοσα κυρια σημεια που δεν ηξερες τι να πρωτοβαλεις μεσα!
Anyway, εγω ειμαι τεχνολογικη αλλα επειδη η σχολη που θελω ειναι στο Α πεδιο, αναγκαστηκα να παρω ιστορια γενικης.. Ναι, διαβασα 180 σελιδες μεσα σε 2 μερες, πως σας φανηκε!

Για αυτο λοιπον, παρτε αγκαλια τη βιολογια σας, δωστε της και ενα φιλακι, και να ευχαριστειτε το Θεο που δινετε αυτο το μαθημα, το ιδιο ισχυει και για ολα τα υπολοιπα, ειδικα για Φυσικη Γενικης που πραγματικα ειναι γελοια.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 17 Μάιος 2010 - 00:43