Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 15 May 2009 - 18:34

Posted 15 May 2009 - 18:50
Το πρόβλημα στα μαθηματικά γενικής είναι ότι το δίνουν και παιδιά της θεωρητικής . Έτσι αναγκάζονται να βάζουν όχι μόνο γελοία , αλλά και ηλίθια πράγματα . Οι αποδείξεις στις πιθανότητες είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου ! Μπορεί να το βλέπει κανείς σαν θετικό και σίγουρο βαθμό , εγώ το βλέπω εκνευριστικό .
ναι ειναι αρκετα εκνευριστικο η αληθεια ειναι αλλα τουλαχιστον σου δινεται η ευκαιρια να διαβασεις μεχρι και την τριτη για τα κατευθυνσης.εγω σημερα και αυριο θα κανω επαναληψη τα συναρτησεις ορια και παραγωγους την κυριακη να βγαλω στατιστικη πιθανοτητες με μετα χαλαρα της αλλες δυο μερες μιγαδικους και ολοκληρωματα.παντος την δευτερα τα παιδια τεχνολογικης και θετικη που εχουν παρει μαθηματικα θα παμε αρκετα χαλαρα.
Posted 15 May 2009 - 19:06
παντως ειμαι σιγουρη οτι φετος θα πεσει για θεωρια ο αξιωματικος ορισμος της πιθανοτητας γιατι δεν εχει πεσει ποτε ουτε στα κανονικα ουτε στα επαναληπτικα..
Κοιτα επειδη η σιγουρια παιζει να 'φαγε πολλους στην εκθεση (ηταν αντι-σως του κερατα ιμχο

Posted 15 May 2009 - 22:07
Ποιο είναι το αντώνυμο της «ευθύνης» ??? Οι πιο πολύ έβαλαν «ανευθυνότητα» , αυτό δεν είναι το αντώνυμο της «υπευθυνότητας» όμως ?
+1
Ακόμα κάτι που με εκνεύρισε αφάνταστα. Κι εγω μόλις το είδα αυτό σκέφτηκα, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντίθετο για την ευθύνη. Σύμφωνα με ερμηνεία λεξικού :
ευθύνη: υποχρέωση για λογοδοσία
ανευθυνότητα:ιδιότητα του ανεύθυνου, έλλειψη αισθήματος ευθύνης
H ανευθυνότητα θα ήταν αντίθετο της ευθύνης στην περίπτωση που σήμαινε ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, και όχι ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Η έλλειψη αισθήματος ευθύνης δεν καθιστά αναγκαία την απουσία ευθύνης, επομένως δεν μπορεί να θεωρηθεί αντίθετο.
Με την ερμηνεία που δίνει το λεξικό η σωστή λέξη περιέχει την σημασία "απουσία υποχρέωσης για λογοδοσία", την οποία όμως δεν μπορώ να βρώ και αμφιβάλλω ότι υπάρχει σαν λέξη, αν και μπορεί να θεωρηθεί ότι εμπεριέχεται σε έννοιες όπως η ελευθερία.

Posted 15 May 2009 - 22:21
Posted 15 May 2009 - 23:13
Μιλωντας τωρα αντικειμενικα πανω στην εκθεση το δευτερο ζητουμενο φετος ηταν λιγο flu και λιγο ασχετο με το πρωτο-σε συγκριση με τα περσινα που ηταν απλα αιτια-τροποι αντιμετωπισης του παραγκωνισμου της αξιας της παραδωσης.Αλλα κανεις δεν μπορει να εκφρασει αντικειμενικη αποψη πανω σ'ενα θεμα αν δεν το εχει δωσει ο ιδιος στις πανελληνιες-αρα ουσιαστικα αντικειμενικοι κριτες μπορουν να θεωρηθουν μονο οσοι ξαναδιναν το μαθημα.:/
Τωρα μου λετε αμα εχω δικιο;;;
Proud member of the ELS(hellenic fansubbing group)team.
http://eternallightsubs.niceboard.net/portal.htm
...για να πειτε κανενα γεια
Releases...
http://www.anirena.com/group/Eternal%20Light/.htm
Posted 16 May 2009 - 01:23

Posted 18 May 2009 - 10:01
Η γνωστή συνταγή με λίγο από όλα. Και θεωρητική "άσκηση" απ'το 10 κεφάλαιο που την περιμέναμε για φέτος (τζάμπα κόπος βέβαια το διάβασμα για τα διαγράμματα και τις ασκήσεις 2ου κεφαλαίου). Έπεσε ό,τι ακριβώς μας είχε πει ο καθηγητής μας στο φροντιστήριο και σκέφτομαι να του στήσω άγαλμα, γιατί μάλλον 100 έχω γράψει.

Posted 18 May 2009 - 10:04

Άντε να δούμε την Τετάρτη τι θα γίνει , γιατί άμα είναι και αυτά ΤΟΣΟ εύκολα θα πάει στράφι όλος ο κόπος , θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το ½ της προσπάθειας

Posted 18 May 2009 - 10:09
+1,οντως :/Τα θέματα στα μαθηματικά ήταν γελοία !
Πραγματικά , το πιο εύκολο και ρεαλιστικό ( υποτίθεται ) τεστ προσομοίωσης ήταν αρκετά πιο δύσκολο από αυτές τις γελοιότητες . Άμα ένα παιδί ήταν τεχνολογική ή θετική δεν χρειαζόταν σχεδόν καθόλου διάβασμα για να αριστεύσει , μόνο λίγο για το πρώτο θέμα και μόνο . Μέσα σε 1 ώρα τα είχα τελειώσει , όταν πέρασε η 1,5 και μπορούσαμε να φύγουμε άδειασε σχεδόν η τάξη . Μετά απ ο2 ώρες , και ενώ είχα σιχαθεί να τα κοιτάω ξανά και ξανά , έφυγα και γω .
Άντε να δούμε την Τετάρτη τι θα γίνει , γιατί άμα είναι και αυτά ΤΟΣΟ εύκολα θα πάει στράφι όλος ο κόπος , θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει και το ½ της προσπάθειας
Proud member of the ELS(hellenic fansubbing group)team.
http://eternallightsubs.niceboard.net/portal.htm
...για να πειτε κανενα γεια
Releases...
http://www.anirena.com/group/Eternal%20Light/.htm
Posted 18 May 2009 - 10:27

Posted 18 May 2009 - 13:32
+1,οντως :/
+2 μαζί με μένα :Ρ

Posted 18 May 2009 - 13:51
Άντε να δούμε την Τετάρτη τι θα γίνει , γιατί άμα είναι και αυτά ΤΟΣΟ εύκολα θα πάει στράφι όλος ο κόπος
να υποθεσω μαθηματικα κατευθυνσης?????Εμας περσυ μας ειχαν βαλει παλουκακια (το μαμημενο το 4α μας εσκισε, και επιανε και 10 μοναδες).
Εγω πιστευω πως φυσικη θα σας βαλουν δυσκολα, περσυ και προπερσυ ειχαν πεσει σχετικα ευκολα.
Posted 18 May 2009 - 14:17
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.