Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#631 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 18 May 2009 - 14:24

να υποθεσω μαθηματικα κατευθυνσης?????Εμας περσυ μας ειχαν βαλει παλουκακια (το μαμημενο το 4α μας εσκισε, και επιανε και 10 μοναδες).
Εγω πιστευω πως φυσικη θα σας βαλουν δυσκολα, περσυ και προπερσυ ειχαν πεσει σχετικα ευκολα.

Πράγματι , πέρσι ήταν σχετικά δύσκολα ( μπροστά σε αυτά που μας έβαζε ο καθηγητής μας βέβαια ήταν μέτρια προς το ελαφρώς εύκολα ) αλλά έβγαιναν τα τρία πρώτα σχετικά γρήγορα , οπότε είχες χρόνο για το 4ο .

Πάντως πιο εύκολα στη Φυσική δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν , τι ήταν αυτά πέρσι ??? Άμα βάλουν πιο εύκολα θα τις λύνει άνετα και κάποιος που δεν έχει ανοίξει ούτε μια φορά το βιβλίο ! :erk:
Posted Image

#632 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 19 May 2009 - 11:21

δεν νομίζω να βάλουν πολύ δύσκολα στην φυσική γιατί συνήθως βάζουν δύσκολα στα μαθηματικά και επειδη δεν θελουν να πατωσουν τα παιδια και να μεινουν αδειες οι σχολες βαζουν ευκολα στην φυσικη όποτε τα θέματα της φυσικής πιστευω πως θα εξαρτηθουν απο τα αυριανα των μαθηματικων.

εντομεταξυ η αδελφη μου εστειλε ενα δωρο για καλη τυχη στις πανελληνιες
Spoiler:
δεν ειναι τελεια θα την φοραω αυριο που θα δεινω!!:wooi2::kawaii::awww:

#633 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 19 May 2009 - 12:00

και ναι... αρχαια κατευθυνσης β λυκειου υπολογιζω γυρω στο 12
δεν πηγα φροντιστηριο σε τιποτα και διαβασα απο ολη τη χρονια σημερα το πρωι που γραφαμε :Ρ
no pain no gain αλλα και no pain no remorse :joyful:
περαν του κλωτσιδιου που σκεφτομαι πως θα φαω σε κανα μηνα, δε με ενοχλει καθολου. πιστευω πως αααανετα συμπληρωνω ο,τι κενα εχω του χρονου. για το 14 που στοχευω τουλαχιστον..
seishun jidai wa watashi no subete desu

#634 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 19 May 2009 - 13:17

δεν πηγα φροντιστηριο σε τιποτα και διαβασα απο ολη τη χρονια σημερα το πρωι που γραφαμε :Ρ
περαν του κλωτσιδιου που σκεφτομαι πως θα φαω σε κανα μηνα, δε με ενοχλει καθολου. πιστευω πως αααανετα συμπληρωνω ο,τι κενα εχω του χρονου. για το 14 που στοχευω
τουλαχιστον..

Εγώ πήγαινα για το 60αρι γνωστό και ότι πιάσω στην άλλη τη μ@λακία.Τελικά πρέπει να είμαι κοντά στο 60 γνωστό και γύρω στο 20 άγνωστο.Ωραιότατα.:joyful:
Μακάρι να γράψω έτσι και του χρόνου!:blingeye2:

#635 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 19 May 2009 - 13:23

περαν του κλωτσιδιου που σκεφτομαι πως θα φαω σε κανα μηνα, δε με ενοχλει καθολου. πιστευω πως αααανετα συμπληρωνω ο,τι κενα εχω του χρονου. για το 14 που στοχευω τουλαχιστον..

Και εγώ πέρσι δεν διάβαζα τίποτα όλυ την χρονιά δεν πήγενα και φροντηστίριο, και ευτηχός πέρασα, οι πρώτες τάξεις του λυκείου είναι τραγικά εύκολες να τις περάσεις. Αν και ένας φίλος μου ήταν σαν και εμένα έμεινε σε 8 μαθήματα στην δευτέρα λυκείο.

Και εγώ τα ίδια έλεγα ότι τα κενά μου θα τα συμπληρόσω στην τρίτη λυκείου αλλά ποτέ δεν τα συμπλήρωσα.
Posted Image

#636 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 19 May 2009 - 13:38

Και εγώ τα ίδια έλεγα ότι τα κενά μου θα τα συμπληρόσω στην τρίτη λυκείου αλλά ποτέ δεν τα συμπλήρωσα.

πόσα κενά πια να συμπληρώσεις στην τρίτη;;;;:tensai:

αρχίσαμε και εμείς με ιστορία σήμερα.....
90 σελίδες ύλη! τι να πρωτοδιαβάσεις;;;;
καλά τα πήγαμε όμως......

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#637 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 19 May 2009 - 13:56

positive thinking:frozen:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#638 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 19 May 2009 - 14:09

Είναι και ανάλογα με το μάθημα βέβαια , πχ αν έχεις κενά στην Φυσική Κατεύθυνσης Β Λυκείου δεν έχεις κανένα πρόβλημα , αν έχεις στα μαθηματικά κατεύθυνσης έχεις μικρό … Στα αρχαία και στα λατινικά όμως νομίζω ότι είναι κάπως πιο δύσκολο ( τουλάχιστον η αδερφή μου δυσκολεύτηκε )
Posted Image

#639 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 19 May 2009 - 14:24

Που και που ομως ανοιγουμε και κανενα λεξικο, γιατι κατι το αγχος για τις πανελληνιες, κατ τα ορθογραφικα εδω, δε θα μεινουν και πολλα μαλλια στο τελος :P

Posted Image

#640 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 May 2009 - 14:35

OMG my eyes , my EYEEEES. Παιδιά τα θέματα της γενικής ήταν ότι πιο εύκολο έχει πέσει ποτέ. Μιλάμε τα είδα και δεν το πίστευα. Και καθυστερημένος να ήσουν λίγο να είχες διαβάσει ένα 18 το έγραφες άνετα. Ελπίζω να πέσει τίποτα αρκετά δύσκολο στα κατεύθυνσης να φανούν οι καλοί μαθητές.

Αν το κατορθώσω και φέτος θα δώσω τις λύσεις για τα κατεύθυνσης με το που θα βγουν τα θέματα. Αλλά δεν είναι σίγουρο φέτος , αν θα μπορέσω . Εχω μάθημα στο πανεπιστήμιο εκείνη την ώρα. Αν δεν μπορεέσω τόσο νωρίς, μέχρι το απόγευμα θα έχει λύσεις σίγουρα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#641 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 19 May 2009 - 14:45

Αφου θα τα λυσουμε και μεις, σιγα
Spoiler:

Posted Image

#642 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 19 May 2009 - 16:57

Ελπίζω να πέσει τίποτα αρκετά δύσκολο στα κατεύθυνσης να φανούν οι καλοί μαθητές.
.

Εγώ πάλι ελπίζω να πέσουν εύκολα και στην κατεύθηνση για να σωθούν και οι κακοί μαθητές.
Posted Image

#643 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 19 May 2009 - 17:05

και γω σήμερα έγραφα αρχαία κατεύθυνσης β' λυκείου και είχα μόνο μισή ώρα για να κάνω τη μετάφραση στο άγνωστο.Σε 10 λεπτά την είχα τελειώσει γιατί δεν ήξερα τίποτα.Ευτυχώς που υπάρχει το γνωστό και ξέρω καλή γραμματική και μπορεί να σωθώ.Ανάθεμα σε αυτόν που σκέφτηκε να πρωτοβάλει το άγνωστο στις εξετάσεις!
Μας έδωσαν και βαθμούς σήμερα του 2ου τετραμήνου.18,4!Yeah!Μόνο Φυσική μου κατέβασε και τα υπόλοιπα ήταν τα ίδια εκτός απο κατεύθυνσης και γενικής φιλολογικά που αυξήθηκε ο βαθμός.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#644 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 19 May 2009 - 17:19

Εμένα πάλι στην πρώτη και στην δευτέρα λυκείου οι βαθμοί ήταν τόσο καλοί που δέν πήγενα να τους πάρω. Αναρωτιέμαι τι έχουν απογίνει αυτοί οι βαθμοί. Με είχαν πάρει τηλέφονο και απο ένα φροντηστίριο στην αρχή της χρόνιας για να πάω να εγραφτώ, και με ρωτάνε τι γενικό βαθμό είχα στην δευτέρα λυκείου, ε και της λέω δεν έχω ιδέα. Μετά απο λίγο μου το έκλησε γιατί δεν έβγαζε άκρη μαζί μου.
Posted Image

#645 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 20 May 2009 - 11:22

Oh noes! Epic fail της κυβερνησούλας μας και της εξεταστικής επιτροπής στη Λογοτεχνία Κατεύθυνσης σήμερα. Υποτίθεται πλησιάζουν ευρωεκλογές, θέλουν (?) την ψήφο μας και όμως μετά την Έκθεση, έκαναν και άλλη λαλακία.
Μια ώρα αφού μας έδωσαν τα θέματα, έρχεται ειδοποίηση ότι στο πρώτο θέμα έπρεπε να κάνουμε απλή αναφορά σε κάτι εικόνες και όχι να τις αναλύσουμε και να τις σχολιάσουμε. Thank you very much, αλλά όλη η Ελλάδα το είχε τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα :uhh:. Το απόλυτο time wasting, xωρίς σχολιασμό η ερώτηση θα είχε βγει σε ένα 20λεπτο. Και περιμένουμε λοιπόν για 2η ειδοποίηση τι θα κάνουμε τελικά με τις άχρηστες πληροφορίες που έχουμε γράψει.
Έρχεται λοιπόν η δεύτερη ειδοποίηση και λέει ότι είτε έχουμε αφήσουμε το σχολιασμό είτε τον διαγράψουμε, δε θα ληφθεί υπόψη (τζάμπα κόπος & χρόνος). ΑΛΛΑ θυμήθηκαν να δώσουν και την πολυ διαφωτιστική (NOT) διευκρίνιση ότι στο θέμα Β2 όταν ζητάει να αναλύσουμε τον τίτλο ως προς τη γλωσσική μορφή, εννοεί τον τρόπο διατύπωσης. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ τίτλος του ποιήματος: "Ο Ελεγκτής". Το σχόλιο του βιβλίου για τον τίτλο: 3 γραμμές. Οι μονάδες που έπιανε το θέμα: 20!!! Επίσης, μας έδιναν 10 λεπτά παραπάνω (α ευχαριστούμε πολύ, να'στε καλά).
Εκτός από όλα τα άκρως εκνευριστικά πράγματα που ανέφερα παραπάνω, το ποίημα είναι πολύ μικρό (11 στίχοι), αλλά μπορούσαν να μπουν πολύ δύσκολες ερωτήσεις. Εντούτοις, επέλεξαν να βάλουν εύκολα θέματα και ορισμένες απαντήσεις έβγαιναν ανησυχητικά μικρές (βλ. Β2). Τέλος, στο θέμα Γ ζητούσε να σχολιάσουμε μια εικόνα, κάτι όμως που είχαμε κάνει ήδη στο θέμα Α γιατί δε μας είχαν δώσει τη διευκρίνιση, οπότε άντε πάλι τα ίδια.
Ήθελαν - δεν ήθελαν, κατάφεραν να μας σπάσουν τα νεύρα.
Και τώρα Ιστορία... @#$#%^