βασικα εγω φετος τελιονω ετσι και ετσι απο του χρονου θα ασκει αλλα δεν ειχει ακουστη κατι τετιο απο τι βουλη ,...... ψεματα θα ειναι
Εχεις σκεφτει να βαλεις κανα addon στον firefox για τα ορθογραφικα κτλ?Λεω εγω τωρα.
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 21:11
βασικα εγω φετος τελιονω ετσι και ετσι απο του χρονου θα ασκει αλλα δεν ειχει ακουστη κατι τετιο απο τι βουλη ,...... ψεματα θα ειναι
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 23:17
Εχεις σκεφτει να βαλεις κανα addon στον firefox για τα ορθογραφικα κτλ?Λεω εγω τωρα.
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2008 - 08:14
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 21:22
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2008 - 22:09
Επειδή βλέπω ότι έχετε παρανοήσει λίγο το τι χρειάζεται στις πανελλήνιες ,θα σας πω εγώ την ιστορία μου στο μάθημα "αρχές οργάνωσης και διοίκησης" . Ητανε το ποιό εκνευριστικό μάθημα της Γ' λυκείου , επειδή δυστυχώς δεν είχα ποτέ το χάρισμα να μπορώ να αποστηθίσω αυτολεξεί κέιμενα.Μπορούσα να τα πω όπως ακριβώς τα καταλάβαινα και να αποδώσω περίπου το 70% αυτό που έλεγε το κείμενο ,πράγμα που στις πανελλήνιες ισοδυναμούσε με αποτυχία. Ως το τέλος της χρονιάς είχα καταφέρει να αποστηθίσω αυτολεξεί μόνο 15 σελίδες από τις 50 του βιβλίου και ΤΙΠΟΤΑ άλλο.Οπότε ,αποφάσισα ότι θα πάω στις πανελλήνιες διαβάζοντας μόνο αυτές τις 15 ,αλλά θα τις ήξερα τέλεια. Ε λοιπόν στις πανελλήνιες , τα θέματα που έπεσαν τη χρονιά που έδωσα ήταν μόνο από αυτές τις 15 σελίδες . Και οι δύο διορθωτές μου έβαλαν 100άρι καθαρό.
Τι θέλω να πω (πέραν του ότι είμαι υπέρκωλόφαρδος) ; Θέλω να πω ότι ,άμα είσαι μαθητής που δυσκολεύεται σε ένα μάθημα καλύτερα να σιγουρέψεις αυτά που ήδη γνωρίζεις ,παρά να ξέρεις "λίγο απ όλα" . Βέβαια άμα είσαι και κολώφαρδος...
Η φυσικη κατευθυνσης ειναι ο μεγαλυτερος ερωτας της ζωης μου so far.
Τα μαθηματικα κατευθυνσης ειναι απλα.
Η αλγεβρα γενικης θελει λιγο ζορι.
Η φυσικη γενικης ελαχιστο ζορι.
Η βιολογια και χημεια γενικης τον παιρνουν ασυστολα.
Παω 2α λυκειου.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 08:27
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 13:50
Λίγα τα λόγια σας για την Χημεία και την Βιολογία.Επειδή κάποιοι δεν τα καταλαβαίνουν δεν σημαίνει οτί "τον παιρνουν ασυστολα".
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><
><.
Γράφω μαθηματικά κατεύθυνσης σήμερα.Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!!!
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 13:53
Χα!Τα έγραψα όλα μόνο το τέταρτο θέμα ήταν ψιλοπαλούκι αλλά κατάφερα να το λύσω γεωμετρικά.Μακάρι να μην έχω κάνει αριθμητικό λάθοςΝα γραψεις 4!!! Για να μην ειμαι ο μονος που εγραψα χαλια....
Πλακα κανω, καλη επιτυχια
ουτε χαλια εγραψα, αλλα πανω απο 15 δεν ειναι
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 15:17
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 17:45
Καλή σου επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!Λατινικα σε λιγοτερο απο μια ωρα!!
Καλη μου επιτυχια!!
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 19:43
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 22:49
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 15:55
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2008 - 16:09
Φέτος πάω 1η Λυκείου και ενώ περίμενα Μαθηματικά και Φυσικοχημείες να είναι παλούκια, μέχρι στιγμής είναι απλώς τα ίδια πράγματα δοσμένα πιο επιστημονικά... Οπότε τι κάνω? Αναστενάζω από ανακούφιση ή περιμένω να δυσκολέψουν απότομα?