Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#451 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 09 July 2008 - 19:18

Actually,η χημεία στο πρόγραμμα σπουδών του χημικού μηχανικού δεν έχει και πολύ μεγάλη βαρύτητα.Για την ακρίβεια τα υποχρεωτικά μαθήματα χημείας είναι όσα και τα υποχρεωτικά μαθηματικά,δηλαδή 4.Tελοσπάντων,έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου να αποφασίσεις:drink:

#452 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 10 July 2008 - 15:24

θα ξενερώσεις πολύ με τη φετινή χημεία

τι λες καλεεε??? Η χημεια της 3ης=loveeeee fav μαθημα προ πολλου........ η απιστευτη ξενερα ειναι τα μαθηματικα της 3ης /μπλιχχχχχ/
η υπερτατη πωρωση στη χημεια της 3ης ειναι οχι τοσο τα ευκολα θεματα οσο τα λιγο πιο δυσκολα....:wooi2: αν και θα κανουν ξανα πολλα χρονι μεχρι να βαλουν δυσκολη χημεια στις πανελληνιες...:knock-knock:
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#453 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 26 August 2008 - 12:08

Bγήκαν οι βάσεις των Παννεληνίων εξετάσεων για το έτος 2008.Ορίστε το link με τις βάσεις!
Posted Image

#454 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 August 2008 - 12:19

Για πείτε βρε μαθητούδια του forum, πώς τα πήγατε; Όχι τίποτε άλλο, να ξέρω τί κόσμος θα μαζευτεί στη Σαλόνικα! :)

Posted Image

#455 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 26 August 2008 - 12:21

Για πείτε βρε μαθητούδια του forum, πώς τα πήγατε; Όχι τίποτε άλλο, να ξέρω τί κόσμος θα μαζευτεί στη Σαλόνικα! :)

ganbatte ppl!!!!!!!!!!!!!!!! ναι κ γιατι δεν γραφετε τις σχολες σας... ισως να βρειτε μελη στην ιδια σχολη με εσας στο ιδιο η μεγαλυτερο ετος>o<
παντως ξανα καλη επιτυχια^^:kawaii:

Edited by moonheart, 26 August 2008 - 12:28.

Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#456 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 26 August 2008 - 12:22

Καλά μιλάμε η σχολή μου έπεσε 1600 μόρια.Αλλά γενικότεραυπήρχε μεγάλη πτώση σ'όλες σχεδόν τις σχολές Πληροφορικής!
Posted Image

#457 Rovena Dieverse

Rovena Dieverse

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 26 August 2008 - 12:24

Ε ρε χημικων μηχανικων ανέβηκε φέτος.Αυτό και αν δεν είναι πρόκληση!!!!!!!!

#458 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 26 August 2008 - 12:36

Πληροφορική Θεσσαλονίκης. Με καμάρι ανακοινώνω ότι κρατήσαμε χάσαμε μόλις 33 μόρια. Πάντως εξασφάλισα μέρος για διακοπές.Η αδερφή μου πάει Ρέθυμνο στο παιδαγωγικό. Πφφφ για 50 μόρια θα μπορούσε να πάει ή Αλεξανδρούπολη ή Φλώρινα...
Posted Image

#459 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 26 August 2008 - 12:49

Η δικιά μου έπεσε 117, όχι οτι με νοιάζει:canthelp:... ΑΣΟΕΕ τι λέει, πέρασε κανείς? Έχουν πλακώσει πολλοί πληροφορικάριοι εδώ μέσα, no offence...

#460 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 26 August 2008 - 12:49

congrats σε οσους περασαν.....

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#461 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 26 August 2008 - 12:54

Η δικια μου σταθερη,ανέβηκε και 6 μοριακια δλδ. Κανένας για Πάτρα?

Btw τελικά κανείς απο τους σε-λίγο-πρωτοετείς δεν μας έχει πει τα κατορθώματά του. Εμεις οι "παλιοι" μείναμε να σχολιάζουμε τις σχολές μας. :hahaha:

#462 tasostsatsos

tasostsatsos

ポート 7

• Members
  • 141 posts

Posted 26 August 2008 - 13:11

Btw τελικά κανείς απο τους σε-λίγο-πρωτοετείς δεν μας έχει πει τα κατορθώματά του. Εμεις οι "παλιοι" μείναμε να σχολιάζουμε τις σχολές μας. :hahaha:

Εσύ όταν έμαθες που πέρασες κάθησες σε ένα υπολογιστή μέτα κ έγραφες σε forum:huh:... Θα μάθουμε αργότερα

#463 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 26 August 2008 - 14:08

Απογοήτευση για άλλη μια χρονία . Τα μαθηματικό έπεσε γύρω στα 500 μόρια και τώρα βρίσκεται στο 15 . Ενώ έπρεπε να βρίσκεται τουλάχιστον στο 17 . Κρίμα .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#464 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 August 2008 - 14:22

Η δική μου σχολή (Αγγλικό) έχει χτυπήσει κορυφή!! 19000!!!!:oo:

Posted Image

#465 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 26 August 2008 - 22:22

αν και εχω αποφητισει (οι παλιες αγαπες δεν ξεχνιουνται) το ΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ εχει 15361 μορια.