Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#3196 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 July 2012 - 00:37

Και εμένα δεν μου άρεσε όταν έδινα ΑΟΔΕ και μάλιστα κατάλαβα με το που έκανα φιλοσοφία στο τει ότι ήταν μλκιες όλα αυτά. ΚΑτ αρχάς δεν είχε κιχ περι υπεραξίας.........

#3197 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 21 July 2012 - 22:42

Εγω χρειαζομαι διακοπες και εναν πιο ανοδινο τροπο να μαθαινω τη βιολογια. Ο τροπος που βρηκα, μπορει να ειναι αποτελεσματικος, αλλα ειναι χρονοβορος και ικανος να με στειλει στο τρελοκομιο. (χρειαζομαι καπου να πω τον πονο μου, και ενα μερος να ουρλιαξω).

#3198 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 July 2012 - 23:05

Εγω χρειαζομαι διακοπες και εναν πιο ανοδινο τροπο να μαθαινω τη βιολογια. Ο τροπος που βρηκα, μπορει να ειναι αποτελεσματικος, αλλα ειναι χρονοβορος και ικανος να με στειλει στο τρελοκομιο. (χρειαζομαι καπου να πω τον πονο μου, και ενα μερος να ουρλιαξω).

σου έχω πιο απλο τρόπο...πάνε διακοπές σε ένα έρημονήσι για φιλανθρωπικούς σκοπούς...κρυφά θα κάνεις αναζήτηση βοτάνων για το χαμένο ξόρκι μεταμόρφωσης σκαθαριών σε διαστιμικά σκαθαροκοριτσάκια με τεράστιες σκούπες όπου θα σου μεταδόσουν τη γνώση που αναζητείς με τηλεπάθεια xD

που τα σκέφτομαι ωρες ωρες ...XD
フカフカ

#3199 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 21 July 2012 - 23:12

@GhostPrince
Τις σκούπες τι θα τις κάνουν τα σκαθαροκοριτσάκια. Υπάρχει εξίσου αποτελεσματκός τρόπος:
:hypno:Υπνωτισμός :hypno:

#3200 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 21 July 2012 - 23:15

:cry5: :cry5: :cry5: :cry5: :cry5:
Καταστροφη,με βλεπω μετα τις Πανελληνιες, αντι να μπαινω Πανεπιστιμιο, να μπαινω σε κανα τρελοκομειο και να επαναλαμβανω με creepy βλεμα ολες τις σελιδες της βιολογιας μια προς μια, μεχρι να με βρει ο θανατος σε ηληκια 109 ετων. (τωρα που το σκεφτομαι, ειναι μια καλη μεθοδος για να γλιτωσει κανεις απο την οικονομικη κριση. Τσαμπα φαει και στεγη.)

Τι λεω??? :sigh2:

#3201 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 21 July 2012 - 23:17

@John Crabs
Πήγαινε φροντιστήριο...... και relax take it easy......

#3202 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 21 July 2012 - 23:21

Παω φροντιστηριο, δεν ειναι εκει το προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να αποστηθισω τη Βιολογια με απλο διαβασμα. 2 φορες που το προσπαθησα απετυχα και η Βιολογος κοντευει να με σφαξει. Και επειδη στην επομενη εξεταση δεν θελω να ειμαι παλι ο μονος απο τα τρια ατομα που ειμαστε στην αιθουσα, που δεν θα μπορει να απαντησει στην ερωτηση που θα μου κανει, ανακαλυψα την πιο παραπληγικα αποτελεσματικη μεθοδο.

Να φανταστεις καλησα στο ταβανι τις δυο παραγραφους που εμαθα, αφου τις διαβασα καμια 10 φορες και τις εγραψα χωρις να τις βλεπω καμια 20 φορες.

#3203 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 21 July 2012 - 23:50

Παω φροντιστηριο, δεν ειναι εκει το προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να αποστηθισω τη Βιολογια με απλο διαβασμα. 2 φορες που το προσπαθησα απετυχα και η Βιολογος κοντευει να με σφαξει. Και επειδη στην επομενη εξεταση δεν θελω να ειμαι παλι ο μονος απο τα τρια ατομα που ειμαστε στην αιθουσα, που δεν θα μπορει να απαντησει στην ερωτηση που θα μου κανει, ανακαλυψα την πιο παραπληγικα αποτελεσματικη μεθοδο.

Να φανταστεις καλησα στο ταβανι τις δυο παραγραφους που εμαθα, αφου τις διαβασα καμια 10 φορες και τις εγραψα χωρις να τις βλεπω καμια 20 φορες.

Μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις και αντίγραφα του βιβλίου με την ίδια μέθοδο.Θα πληρωθείς και από το κράτος(λέμε τώρα), boy άσε την αποστήθιση και προσπάθησε να καταλάβεις αυτό που διαβάζεις.Έτσι θα μπορείς να μάθεις και να βγάζεις με δικά σου λόγια την απάντηση.

Edited by zennith666, 21 July 2012 - 23:51.

Posted Image

#3204 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 21 July 2012 - 23:58

Αυτο προσπαθω να κανω και αποτυγχανω. Αλλα και να μην αποτυγχανα, η Βιολογος επιμενει στην αποστηθιση. Και εκει ειναι που το χανω το "παιχνιδι". Επισης και οι οροι της βιολογιας ειναι δυσκολοι, οχι τοσο στο να τους μαθει κανεις, οσο στο να τους ξεκαθαρισει.

#3205 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 22 July 2012 - 00:00

γτ καλε εμεις που αποστηθιζουμε δν καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε???
εγω ειμαι μαζοχα και θελω να τα γραφω οπως ακριβως ειναι στο βιβλιο ...... επισης αν θυμασε τη σελιδα του βιβλιου ετσι οπως ειναι σε βοηθαει αν κολλησεις ....θα θυμηθεις τη ροη !!
ειναι δυσκολο??(δηλαδη που ειναι η εικονα, τι λεει στην κατω παραγραφο ,σε ποιο σημειο της σελιδας ελεγε τι)
τοσες καινουριες λεξεις μαθαινεις.....

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3206 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 July 2012 - 00:01

Χμμμ τότε σου προτείνω να αλλάξεις καθηγητή(χωρίς παρεξήγηση). Άμα δεν μπορεί να σου εξηγήσει τον τομέα του και περιμένει να αποστηθίσεις,δεν ξέρω πως σου ακούγεται...Εμένα δεν μου αρέσει.

Posted Image

#3207 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 22 July 2012 - 00:13

Έτσι εξετάζεται το μάθημα

HnH5aB0.jpg

#3208 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 22 July 2012 - 00:13

Οτι τα εξηγει τα εξηγει, αλλα σου λεει οτι πρεπει στη Βιολογια για να πιασει κανεις το 20, πρεπει να αποστηθισει. Ειδικα στη Γ.Παιδεια (που τη διαλεξα ως μαθημα επιλογης για ευκολη), πρεπει να γνωριζω πως λεγεται το καθε παθογονο μικροβιο και τι προκαλει. Οσο για το αν θα βγαλω αντιτυπα, εχω δυο επιλογες. Η μια ειναι να ακολουθησω την παλια μεθοδο και να τα αντιγραφω στο Φροντηστηριο (συμφωνησαμε ως τιμωρια για οποιον ειναι αδιαβαστος να αντιγραφει το μαθημα ετσι ωστε να μην μενει το τμημα πισω), η να τα γραφω μονος μου στο σπιτι με κλειστο το βιβλιο ετσι ωστε να βλεπω τι γνωριζω. Προτιμω το δευτερο, με βοηθαει περα του να μαθω το μαθημα και στο να μαθω να γραφω γρηγορα.

Οσο για σας της Θεωρητικης redqueen, τα θελετε και τα τραβατε. Εγω ομως που ειμαι Θετικη, γιατι πρεπει να μαθαινω τι Βιολογια κατα αυτο τον τροπο??? Και τωρα που το σκεφτομαι και η τεχνολογικη εχει το Α.Ο.Θ. και το ΑΟΔΕ.
Δεν μπορουν να φτιαξουν λιγο το συστημα εξετασης σε αυτα τα μαθηματα???

#3209 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 22 July 2012 - 00:17

όποιος είναι τεχνολογική και δεν παίρνει μαθηματικά γενικής είναι ψυχοπαθής

#3210 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 22 July 2012 - 00:32

Οσο για σας της Θεωρητικης redqueen, τα θελετε και τα τραβατε. Εγω ομως που ειμαι Θετικη, γιατι πρεπει να μαθαινω τι Βιολογια κατα αυτο τον τροπο??? Και τωρα που το σκεφτομαι και η τεχνολογικη εχει το Α.Ο.Θ. και το ΑΟΔΕ.
Δεν μπορουν να φτιαξουν λιγο το συστημα εξετασης σε αυτα τα μαθηματα???

Ναι άλλη όρεξη δεν έχουμε, γι αυτό πήγαμε θεωρητική...
Για να είναι τάχα μου πιο αντικειμενική η αξιολόγηση και για να βοηθηθεί το παιδάκι που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι σημαντικό και τι όχι σε ένα κείμενο, οπότε το μαθαίνει φωτογραφικά και δεν αλλάζει ούτε τις διαρθωτικές λέξεις και τη σύνταξη, και επειδή βαριέται ο εξεταστής να μπει στη διαδικασία να κρίνει οτιδήποτε με βάση τη συνάφεια που μπορεί να βγάλει ένα κείμενο και πως τα νοήματα μπορούν να αποτυπωθούν χωρίς να είναι αντιγραμμένα ουσιαστικά απο το βιβλίο, πρέπει όλοι μας να επαναλαμβάνουμε τον ίδιο ξεφτιλισμό.

Δεν έχω συναντήσει τίποτα πιο εξωφρενικό απο μια ιστορία κατεύθυνσης που να ξεκινάει την ύλη απο την πιο κουλή χρονολογία, να ασχολείται με τα πιο ειδικά ζητήματα, ενώ κάνει συνεχείς αναφορές σε ιστορικά γεγονότα τα οποία δεν εξηγούνται πουθενά και δεν έχουν καμία ουσιαστική σύνδεση μεταξύ τους, και όταν ρωτάω μια απορία σχετικά με απαραίτητες ιστορικές γνώσεις που χρειάζομαι για να καταλάβω τα στοιχειώδη αντί μόνο να παπαγαλίζω τις ασυναρτησίες του βιβλίου, πρέπει να με κοιτάνε λες και είμαι εξωγήϊνος, το παιδί που δεν έχει καταλάβει πως δουλεύουν τα πράγματα και προσπαθεί ακόμα να διδαχθεί ιστορία...στο μάθημα της ιστορίας.

Move these to the students' suffering thread please.

O6rrvsU.jpg