Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 04 July 2012 - 10:07
Posted 04 July 2012 - 10:09

Posted 04 July 2012 - 11:06
Posted 07 July 2012 - 20:33
-30 μόρια από την περσινή βάση των ναυτιλιακών στο πειραιά , αλλά ούτως ή αλλως το δήλωσα μετά το οικονομικών επιστημών Αθήνας...

Posted 17 July 2012 - 17:21
Θέλω να πάρψ τα ξυραφάκια του σχεδίου , να βγάλω τα μάτια μου και να τα κόψω σε εκκατοντάδες μικρά κομματάκια κάθε φορά που βλέπω μιγαδικούς....
Posted 17 July 2012 - 18:29
Μπορεί να μου πει κανεις τι παιζει και αρέσουν σε όλους οι μιγαδικοί?
Θέλω να πάρψ τα ξυραφάκια του σχεδίου , να βγάλω τα μάτια μου και να τα κόψω σε εκκατοντάδες μικρά κομματάκια κάθε φορά που βλέπω μιγαδικούς....
Μαζί σου ρε φίλε και εγώ όταν έδινα την ίδια απορία είχα και έπαιρνα συνέχεια την ίδια απάντηση '' είναι το πιο εύκολο κεφάλαιο στα μαθηματικά κατ.'' Βέβαια δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό
Posted 17 July 2012 - 19:42
Ακόμη οι μιγαδικοί χρησιμευουν σε εφαρμογές πχ ανάλυση σήματος, αυτόματος έλεγχος όπου πιθανόν να τις δείτε μετά το λύκειο κλπ κλπ.
Και καλό είναι να επιλέξετε σχολή όπου να είναι σε ένα αντικείμενο όπου σας αρέσει γιατί το παλούκι δεν είναιθ μόνο η πανελλήνιες αλλά και η ίδια η σχολή άμα πάτε σε μια σχολή απλά για ένα χαρτί άστο καλύτερα....
Πληροφορική στο τει Λαμίας άμα έχεις μεράκι το βγάζεις δεν είανι δύσκολή κια ούτε θέλει να ξημεροβραδιάζεσαι στο δίαβασμα για να την περάσεις. Αρκεί να έχεις το μεράκι να ασχολιθείς.
Edited by pc_magas, 17 July 2012 - 19:47.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 17 July 2012 - 19:59
Μπα, θα τους συνηθίσεις σιγά σιγά.
Ναι αληθινό μίσος θα πέσει όταν άρχισετε τα συνδυαστικά.
*waving intensifies*
Posted 17 July 2012 - 20:22
Όλα τα άλλα μαθήματα μέχρι τώρα αντιθέτως μια χαρα.... ΑΟΔΕ μια χαρά είναι δεν μπορώ να καταλάβω το hate που τρώει , η φυσική γενικής και κατ. είναι υπέροχη και το ΑΕΠ παλεύεται αν και είναι λίγο βαρετό.... Ε η έκθεση είναι έκθεση...
Posted 17 July 2012 - 20:41
Posted 17 July 2012 - 23:00
Εμενα μου φαινονται ευκολοι παντως. Βασικα δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι οι μιγαδικοι, αλλα τα κενα που φερουμε απο προηγουμενες ταξεις (Α Λυκειου). Ας πουμε την ταυτοτητα
α3+β3 αμφιβαλω αν τη θυμαται κανεις. Σημερα εγραφα στο φροντιστηριο τεστ και επεσε θεμα που λυνοταν με αυτη την ταυτοτητα και ουτε που μου πηγε ο νους να τη χρησιμοποιησω, γιατι δεν την ηξερα. Βασικα εγω πιστευω ειναι το ποιος σε διδασκει. Και οπως λεει και ο μαθηματικος μου τιποτα δεν ειναι ευκολο και τιποτα δεν ειναι δυσκολο, το αν ειναι ευκολα εξαρταται απο το αν τα καταλαβαινεις η οχι.
Εγω εχω προβλημα στο να μαθω τη Βιολογια, γιατι πρεπει να την μας βαζουν να μαθαινουμε κατα λεξη το κειμενο??? (αφου η λογικη λεει οτι μεσα σε ενα μηνα θα το εχουμε ξεχασει).
Posted 17 July 2012 - 23:04
Posted 17 July 2012 - 23:10
Αυτο που λεω ειναι το εξης α3+β3=(α+β)(α2-αβ+β2). Το προβλημα ειναι οτι αν το δει κανεις σε ασκηση, δεν νομιζω οτι θα του παει το μυαλο σε αυτο, ειδικα αμα το δει σε κατι τετοιο.
z3+2z2+2z+1=0 και η εκφωνηση ειναι να λυθει η εξισωση (εκει ειναι προβλημα και σε περιπτωση που κανεις παει με αντικατασταση, βρασε ρυζι, του χρονου θα την λυση)
Edited by John Crabs, 17 July 2012 - 23:10.
Posted 17 July 2012 - 23:15
Posted 17 July 2012 - 23:24
ΑΟΔΕ μια χαρά είναι δεν μπορώ να καταλάβω το hate που τρώει
Και αυτό θα το καταλάβεις προς το τέλος.
Όταν θα πρέπει να θυμάσαι κάπου στις 50 σελίδες γεμάτες μαλακίες. Από ένα σημείο θα βαριέσαι κιόλας να το διαβάζεις.
Οι περισσότεροι μαθητές ξεκινάνε γαμάτα στην αρχή, με όρεξη, και μετά βαριούνται και τα διαβάζουν με το ζόρι (ήμουν ένας από αυτούς εννοείται).
Ι'm here to ruin your dreams αν δε το έχεις καταλάβει ακόμα.
Και μη ξαναδώ ότι έχει να κάνει με ύλη τεχνολογικής 3ης λυκείου εδώ πέρα.
Μόλις τελείωσα, σεβαστεί το.
Edited by Jorg, 17 July 2012 - 23:25.
*waving intensifies*