Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#3076 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 02:02

απο'τι φαινεται η νεα γενια το anime.gr απαρτιζεται απο θεωριτικους......

#3077 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 08:55

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μια ανάλογη διαβάθμιση στη δυσκολία θεμάτων.....γιατί στο οικονομικό πεδίο π.χ. μπαίνει και η θεωρητική , εκτός από τεχν. και θετ. :cry5:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3078 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 14:10

Αν εστω και τα μισα απο οσα εχω ακουσει ειναι αληθεια πραγματικα οι επιτροπες των θεματω θα επρεπε να ντρεπονται.Καημενοι οσοι δινουν φετος και ενδεχομενως και εμεις οταν με το καλο ερθει η σειρα μας....

sc5bab.jpg

#3079 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 10:34

Kαλά μου παιδάκια, φέτος τα μαθηματικά κατεύθυνσης ήταν δυσκολότερα από κάθε άλλη χρονιά. Το λέω ως μαθηματικός και πραγματικά ελπίζω να μην σας απογοητεύσουν για τα επόμενα μαθήματα. Εάν αυτά τα θέματα τα έβαζαν σε πρωτοετείς φοιτητές μαθηματικού, σας βεβαιώνω ότι παραπάνω από 90% δεν θα πέρναγε ούτε το 12...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3080 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 12:13

totally agree with zade! και εκει που λες οτι καθε χρονο δεν μπορουν να βαλουν πιο δυσκολα τσακ παιρνεις τα @@ σου! Ισως πιο δυσκολα και απο τα περσινα δικα μας αλλα θελω να τα λυσω πρωτα για να εχω σωστη γνωμη!

#3081 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 12:55

το τεταρτο ηταν δυσκολο, τα αλλα ηταν κανονικα

#3082 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 13:47

Το πρώτο ,ντάξει κλασικό, το δεύτερο ήθελε να έχεις πολύ καλή γνώση γραφικά τι συνέβαινε για να το βγάλεις σε ορισμένα και το τέταρτο,ειδικά το πρώτο ήταν απίστευτα δύσκολο.
Αμφιβάλλω εάν θα υπάρχουν πολλοί μαθητές που θα πιάσουν το Δ1 ολόκληρο. Σχεδόν όλοι κάπου θα ΄χασουν κάτι. Το Δ2 ήταν οκ έβγαινε, αλλά και τα δύο επόμενα ήταν παλουκάκια.

Ποτέ δεν πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε «ξέρεις ήταν δύσκολα» ή κάτι τέτοιο αν δεν δούμε τα θέματα αντικειμενικά. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ούτε 100 άτομα σε όλη την Ελλάδα δεν έχουν γράψει καθαρό 20άρι. Μην σου πω ότι είμαι και υπεραισιόδοξος...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3083 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 17:08

zade σ'αγαπάω xD
Πραγματικά σήμερα έφαγα κοκομπλόκο....όπως πάντως μας λένε κι οι καθηγητές , τα μαθηματικά (εκτός αν θες τέταρτο πεδίο ) είναι μάθημα που δεν σε "καίει" το 10-
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3084 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 19:23

Ηθικά Νικομάχεια στα Αρχαία. Ευτυχώς έπεσε η αγαπημένη μου ενότητα(η 5), αν και από πολλούς ακούω ότι έκλαψαν μανούλες επειδή δεν περίμενα Ηθικά. Τα θέματα πάντως ήταν βατά. Και το άγνωστο.

Δύο μαθήματα, παιδιά. Υπομονή!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3085 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 19:30

Καλα οντως σημερα με το που μπαινω στην ταξη να ειναι ολοι '' Καλα ε η πολιτικα η Πρωταγορας θα πεσει !'' και με μια σιγουρια!!! ΤΙ σπαστικο με επιαξε οταν ειδα τα θεματα δν περιγραφεται! Μεχρι και το κεφαλι μου χτυπησα στο θρανιο!!!
Θα χασω απο το αγνωατο γιατι ειμαι σκραπας !
Ιστορια ,αγαπη μου, επιτελους εφτασε η στιγμη !!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 28 Μάιος 2012 - 19:31

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3086 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 19:40

Το αγνωστο φετος ηταν ευκολο. Σχεδον εβγαινε με την αναγνωση... Νομιζω ενας μαθητης που ειχε διαβασει γραφει ανετα πανω απο 16..

#3087 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 19:52

Relevant:
Spoiler:

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#3088 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2012 - 20:06

εντάξει όχι κι έτσι xD.Εγώ κυμαίνομαι γύρω στο 90 και αν δεν έτρωγα σκάλωμα στο Β2,το οποίο το ξεκίνησα σωστά,ένα βήμα ήμουν από τη λύση αλλά δεν το είχα καταλάβει,θα ήμουνα γύρω στο 95.
Στη φυσική ακυρώθηκε η ακύρωση(!) και το Γ4 εξετάζεται κανονικά..γύρω στο 85- υπολογίζω φυσική,και ένα 95 στη βιολογία γενικής..έκθεση πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκομαι,θέλω και πιστεύω κοντά στο 80.Άντε τώρα Βιολογία κατεύθυνσης και χημεία

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3089 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2012 - 07:35

Και εγώ μπήκα με έναν αέρα αυτοπεποίθησης ότι δεν θα γράψω Γραμματική/Συντακτικό, και θα πέσει Πρωταγόρας που έχει πέσει τόσα χρόνια μόνο σε επαναληπτικές. Ευτυχώς είχα κάνει επανάληψη τα ηθικά Νικομάχεια τη προηγούμενη μέρα και τα έγραψα. Δεν μπόρεσα όμως να κάνω τη μετατροπή σε πλάγιο λόγο. Εγώ πάντως υπολογίζω κάπου στο 17 και κάτι αν έχω χάσει κάτι από τα σχόλια, και τις δύο μεταφράσεις σχεδόν ολόσωστα τις έκανα, καταραμένο γνωστό!

#3090 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 13:16

Επιτέλους, έγραψα σε ένα μάθημα γαμάτα. Να γράψω και προγραμματισμό και θα είμαι ευτυχισμένος.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*