Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ
Posted 05 October 2011 - 12:20
Posted 05 October 2011 - 12:55
*waving intensifies*
Posted 05 October 2011 - 14:27
Εμείς τη Δευτέρα κάναμε, αλλά την επόμενη το ανοίξαμε. Είναι ίσως η μόνη χρονιά που υπάρχουν σοβαρά αιτήματα. Τα 3/4 του σχολείου ψήφισε ναι και μόλις τέλειωσε η ψηφοφορία ούτε το 1/4 δεν είχε μείνει στο σχολείο.
Ενταξει σε εμας δεν ειναι σε τετοια κατασταση...Καταρχας οι περισσοτεροι ειναι απο αλλα χωρια και ερχονται με λεωφορειο οπτοε δεν μπορουνε να φυγουνε οποτε θελουνε...Και παρα πολλοι καθονται για τον χαβαλε.Το περσιο δεκαπενταμελες μας ειπε να κατσουμε ως τις 12 τουλαχιστον και οταν εφυγα στις 1 εγω παλι ηταν περιπου οι μισοι μαθητες ή και περισσοτεροι.
Posted 05 October 2011 - 15:42
Ενταξει σε εμας δεν ειναι σε τετοια κατασταση...Καταρχας οι περισσοτεροι ειναι απο αλλα χωρια και ερχονται με λεωφορειο οπτοε δεν μπορουνε να φυγουνε οποτε θελουνε...Και παρα πολλοι καθονται για τον χαβαλε.Το περσιο δεκαπενταμελες μας ειπε να κατσουμε ως τις 12 τουλαχιστον και οταν εφυγα στις 1 εγω παλι ηταν περιπου οι μισοι μαθητες ή και περισσοτεροι.
Μακάρι αν ήταν και η δικιά μας κατάληψη έτσι! Εμείς μόλις είχαμε ψηφήσει, μετά από μισή ώρα είχαμε μείνει όλο κι όλο 20-30 μαθητές και τις επόμενες μέρες όλοι έρχονταν, έβλεπαν οτι έχουμε ακόμα κατάληψη και έφευγαν! Οπότε, άμα δεις οτι από αύριο ή μεθαύριο δεν έρχεται κανένας να ξέρεις οτι δε θα κρατήσει μέχρι το σαβ/κο, εμείς καταντήσαμε να στηριζόμαστε στους εξοσχολικούς για να φαίνεται οτι έχουμε έστω και 20 άτομα μες στο κτίριο!
Btw σήμερα πριν την έκτη και τελευταία ώρα περιμέναμε τον φυσικό να έρθει για μάθημα και μιας που περιμέναμε 10-15 λεπτά και δεν είχε έρθει σηκωθήκαμε και φύγαμε σχεδό όλοι εκτος από 3-4 άτομα (τον απουσιολόγο και την παρέα του). Με το που φτάνω σπίτι με παίρνει τηλ ένας φίλος μου και μου λέει οτι ο καθηγητής ήρθε τελικά και οτι όσοι φύγαμε (καμια εικοσαριά άτομα) πήραμε κανονικά την απουσία μας και αύριο πριν την προσευχή να πάμε όλοι στο γραφείο! Πάντως, δεν πιστεύω να μας δώσει ημερήσια γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που φύγαμε οπότε μπορεί και να τη γλιτώσουμε

Posted 05 October 2011 - 16:02
Γενικά τα πράγματα στην πορεία πήγαν κατ'ευχήν και το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν μια μαθήτρια η οποία, ενώ ακούγονταν πίσω τα συνθήματα για δωρεαν και καλύτερη παιδεία αλλά και γενικά συνθήματα κατά της φτώχιας και της ανεργίας, αυτή τα είχε γραμμένα όλα και έπαιζε παιχνίδα στο iphone της...
Posted 05 October 2011 - 19:08
Σήμερα είχε πορεία. Μαζευτήκαμε παιδιά και καθηγητές από όλα τα γυμνάσια και λύκεια της περιοχής(αλλά και πολλοί γονεις και εργαζόμενοι μιας και την πορεία την οργάνωνε ο σύλλογος γονέων), συναντηθήκαμε στην πλατεία, φωνάξαμε συνθήματα, κάποιοι μίλησαν και εξέφρασαν τα αιτήματά μας και κατόπιν κάναμε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Επίσης το πρωι το 15αμελές μίλησε στην προσευχή (και γενικά μέχρι της 9:15 που φύγαμε για την πορεία) και ανακοίνωσε την αυριανή κατάληψη, διάβασε τα αιτήματα, τα είπε με τον διευθυντή κλπ.
Γενικά τα πράγματα στην πορεία πήγαν κατ'ευχήν και το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν μια μαθήτρια η οποία, ενώ ακούγονταν πίσω τα συνθήματα για δωρεαν και καλύτερη παιδεία αλλά και γενικά συνθήματα κατά της φτώχιας και της ανεργίας, αυτή τα είχε γραμμένα όλα και έπαιζε παιχνίδα στο iphone της...
Μια χαρά οργανωμένοι είστε εσείς και έχετε και στήριξη από γονείς και καθηγητές! Αυτά είναι!
Πάντως φαινόμενα σαν αυτό με τη μαθήτρια που έπαιζε μα το iphone βλέπεις συχνά σε μαθητικές πορείες μιας που μερικοί μαθητές βλέπουν την πορεία σαν ένα απλό περίπατο.
Posted 05 October 2011 - 20:17
Μια χαρά οργανωμένοι είστε εσείς και έχετε και στήριξη από γονείς και καθηγητές! Αυτά είναι!
Πάντως φαινόμενα σαν αυτό με τη μαθήτρια που έπαιζε μα το iphone βλέπεις συχνά σε μαθητικές πορείες μιας που μερικοί μαθητές βλέπουν την πορεία σαν ένα απλό περίπατο.
Σε εμας ακομα και η διευθυντρια ειναι με το μερος μας...Και μας ειχε επισημανει οτι αν περιμεναμε δυο τρεις μερες ακομα θα ειχαμε και την ολοκληρωτικη υποστηριξη του συλλογου γονεων...Φενεται πως τελικα ουτε οι καθηγητες ουτε οι γονεις θελουν να ειναι σε ενα σχολειο που πλημιριζει καθε φορα που βρεχει.
Posted 05 October 2011 - 21:17
καθ:Παιδια μου.Μην χρησιμοποιηται τη δυναμη σας(εμεις εχουμε μηνει).Εχετε τη δυναμη των πολλων αλλα μαζι της ερχεται η ευθυνη του να μην την εκεταλευεστε και να παρακολουθητε.Και εγω εχω τη δυναμη να σας πεταξω εξω αλλα εχω την ευθυνη να σας μαθω.Γιατι δυναμη χωρις ευθυνη ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ
Μην ενισχυεται το φασισμο.Ελατε να ενωσετε τις δυναμεις μας και να κανουμε ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ.
Ατελειωτα χειροκροτηματα και ζητωκραυγασματα απο μας.Υποκλινεται αυτη.Πιο μετα παλι αφηνιασαμε και αρχισε να φωναζει μηηηηη πολεμιστε το φασισμοοοοο.

Posted 05 October 2011 - 21:37
Η καθηγήτρια είναι κανονικά καθηγήτρια γαλλικών (τι προτώτυπο) και απ' ότι κατάλαβα δεν πολυέχει ιδέα απο ιστορία.Φανταστείτε στην τάξη να επικρατεί ένα τσίρκο, κάποια παιδιά να προσπαθούν να προσέξουν, εγώ με μια συμμαθήτρια να βομβαρδίζουμε την καθηγήτρια με ερωτήσεις, αυτή να μην ξέρει που παν' τα τέσσερα, εγώ να είμαι σε μια φάση wtf is going on γιατί κάναμε υποτίθεται χρονοδιάγραμα βυζντινής ιστορίας αλλά μπερδευόμουνα με τις ημερομηνίες επειδή το βιβλίο της δευτέρας γυμνασίου τις είχε ανακατεμένες...
Πραγματικά, αν υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει αν αλλάξει ριζικά και κατακόρον,(εκτός απο πολλά άλλα) είναι η ιστορία.
Δεν μπορεί να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια, κάθε χρονιά πιο μπερδεμένα, και να μας αρχίζουν το βιβλίο απο το θάνατο του Ιουνστινιανού...
Δηλαδή πόσα παιδιά έχουν καταλάβει τη μετάβαση απο την αρχαία στη νεότερη ιστορία και το τι γινόταν παράλληλα στην ευρώπη σε κάθε περίοδο?
Και ξαναλέω, άμα γινονταν καταλήψεις για τέτοια ουσιαστικά θέματα μπορεί να συμμετείχα και εγώ, αλλά ποιος νοιάζεται?
I forgot to mention οτι σήμερα ξαναέκλισαν το σχολείο.
Αυτοί οι ανάγωγοι νεανίες δεν έχουν ιερό και όσιο...
Posted 05 October 2011 - 22:09

(Καληνυχτίζει και πάει να ξεραθεί)
Posted 05 October 2011 - 23:57

Εγώ απλά θέλω να δω πότε θα τελειώσουμε την κατάληψη στη ΣΕΜΦΕ μπας και δω πως είναι τα πανεπιστήμια.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 06 October 2011 - 12:41
Posted 06 October 2011 - 14:08

Posted 10 October 2011 - 15:29
Gomenasai για το double post
Posted 10 October 2011 - 18:09
Εμεις θεμα με την "επισημη στολη" του σχολειου.Ολοκληρη η β και η γ την εχει γραμμενη και τα /6 της 1 θα τη βαλει.Εγω ομως και αποβολη να φαω δεν βαζω αυτην τη πιπ* για να πουλησι μουρη το σχολιο στον παπα