Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1996 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 09 May 2011 - 23:19

Συμβουλή:Μη κομπλάρετε και κολλήσετε σε κάποιο θέμα..συνεχίστε στα επόμενα:thatsit:

Ναι, εσένα περιμένανε να τους το πεις. :hihi2:
no offense, πλακίτσα κάνω

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1997 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 09 May 2011 - 23:22

Όσο για τα μαθηματικά απλώς μου αρέσουν και έχω πραγματικά καλό καθηγητή στο φροντηστήριο. Έγραψα τα περσινα και πήρα 97 χωρίς διάβασμα ηταν εύκολα βέβαια αλλά είμαι αρκετά confident για 95-100

λολ!! ωραιος!

#1998 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 09 May 2011 - 23:29

ποια ακριβως γνώση προσφέρη το ΑΟΔΕ??? Και εγώ θα το κάψω και θα το βγάλω βιντεο. Youtube κατευθείαν!

noobs....

εχω σχεδιασει ηδη πως θα καταστρεψω απο προσωπου γης καθε σελιδα του μολις ερθει εκεινη η μερα :hehehe:

#1999 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 May 2011 - 23:33

ποια ακριβως γνώση προσφέρη το ΑΟΔΕ??? Και εγώ θα το κάψω και θα το βγάλω βιντεο. Youtube κατευθείαν!
Όσο για τα μαθηματικά απλώς μου αρέσουν και έχω πραγματικά καλό καθηγητή στο φροντηστήριο. Έγραψα τα περσινα και πήρα 97 χωρίς διάβασμα ηταν εύκολα βέβαια αλλά είμαι αρκετά confident για 95-100

σε μαθαίνει(οπως σε μαθαίνει :S) πως λειτουργεί μια οικονομική μονάδα,εντάξει δεν κολλάει για την τεχνολογική αλλα ρε γαμώτο βιβλίο είναι ..

#2000 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 09 May 2011 - 23:35

σε μαθαίνει(οπως σε μαθαίνει :S) πως λειτουργεί μια οικονομική μονάδα,εντάξει δεν κολλάει για την τεχνολογική αλλα ρε γαμώτο βιβλίο είναι ..

@@ρια ειναι

ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :ballumad:

Spoiler:

#2001 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 May 2011 - 23:38

@@ρια ειναι

ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :ballumad:

Spoiler:

αφού διάολε έτσι λειτουργούν οι επιχειρήσεις(τα βασικά τουλάχιστον),τα λέει μονοκόμματα δε διαφωνώ αλλά αυτά είναι τι να κάνουμε....
ρώτε και το δάσκαλο(ξέρεις ποιον λέω) να σου πει την αποψή του :borednn9:

#2002 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 09 May 2011 - 23:40

θέλω να πω έτσι στο άκυρο καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες..
μλκ είναι,θα περάσει

Posted Image

#2003 monesias

monesias

• Members
  • 56 posts

Posted 09 May 2011 - 23:40

δε σου τα μαθαινει ομως.. αυτο ειναι το κακο!
ειναι ενα κωλ0βιβλιο τερμα κακογραμμενο που πρεπει να το μαθεις απ εξω μπας και γραψεις κατι..

#2004 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 09 May 2011 - 23:42

Δεν έχω κάτι εναντίον των βιβλίων. ίσα ίσα μάλλον τα άλλα θα τα πάω για ανακύκλωση. Αλλά το ΑΟΔΕ όμως. Το ΑΟΔΕ το μισώ τόσο πολύ που πρέπει να εξαφανιστεί από αυτή τη διάσταση να πεθάνει με το πιο βάναυσο τρόπο!!!:sadist:
matasso με ενδιαφέρουν πολύ εκείνα τα σχέδια που ανέφερες πιο πανω. Για εμβάθυνε το λίγο σε παρακαλώ

#2005 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 May 2011 - 23:43

δε σου τα μαθαινει ομως.. αυτο ειναι το κακο!
ειναι ενα κωλ0βιβλιο τερμα κακογραμμενο που πρεπει να το μαθεις απ εξω μπας και γραψεις κατι..

σε διαφωνώ όπως και άλλα βιβλία ειδικά της θεωρητικής , δε νομίζω όμως πως μπορούμε να το αναλύσουμε τώρα και με τις πανελλήνιες διαφωνώ αλλά μακάρι να παιδιά μας (τα ποια?!:OMG3:)
να μην πάνε σε φροντιστήριο και βέβαια όχι να καίμε βιβλία προφανώς.

#2006 bapctotax

bapctotax

Anime Amateur

• Members
  • 116 posts

Posted 09 May 2011 - 23:43

εγω θα γραφτω σε φροντιστηριο φετος το καλοκαιρι για αοθ αοδε και προγραμματισμο!!!εγω παντως μολις γραψω τεχνολογια επικοινωνιων το καιω κατευθειαν το κ***βιβλο!!!!!!!το πιο αχρηστο μαθημα που υπαρχει στη β λυκειου!!!!!!!!

Posted Image

TEAM BRING IT!!!

#2007 monesias

monesias

• Members
  • 56 posts

Posted 09 May 2011 - 23:47

δυστυχως η ευτυχως ομως οι πανελλαδικες ειναι απο τα λιγα εαν οχι το μονο πραγμα στην Ελλαδα που δεν μπορει να διαφθαρει. αν γινοταν θα ειχαμε καθε χρονο 10000 γιατρους και 15000 πολιτικους μηχανικους

#2008 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 09 May 2011 - 23:48

αφού διάολε έτσι λειτουργούν οι επιχειρήσεις(τα βασικά τουλάχιστον),τα λέει μονοκόμματα δε διαφωνώ αλλά αυτά είναι τι να κάνουμε....
ρώτε και το δάσκαλο(ξέρεις ποιον λέω) να σου πει την αποψή του :borednn9:

τον rsd? :hihi2: /jk ποιον λες δεν καταλαβα xD

δεν κολαμε σε λεπτομεριες, το βιβλιο θα καταστραφει-καει-ποτιστει-κοπει-τεμαχιστει-γινει φρισμπι :kawaii: (damn εχω γινει αλλος ανθρωπος με αυτες τις γ*μωεξετασεις xD)
και η βιολογια μπορει να με ταλαιπωρισε αλλα δεν ηταν τοσο γεματι @@ριες και αποστηθηση,
και λογικα αν η τυχη δεν ειναι με το μερος μου θα με ριξει και στη βαθμολογια... ειναι λογικο που αυτο το βιβλιο απλα το μισω :madtodeath:

#2009 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 May 2011 - 23:52

τον rsd? :hihi2: /jk ποιον λες δεν καταλαβα xD

δεν κολαμε σε λεπτομεριες, το βιβλιο θα καταστραφει-καει-ποτιστει-κοπει-τεμαχιστει-γινει φρισμπι :kawaii: (damn εχω γινει αλλος ανθρωπος με αυτες τις γ*μωεξετασεις xD)
και η βιολογια μπορει να με ταλαιπωρισε αλλα δεν ηταν τοσο γεματι @@ριες και αποστηθηση,
και λογικα αν η τυχη δεν ειναι με το μερος μου θα με ριξει και στη βαθμολογια... ειναι λογικο που αυτο το βιβλιο απλα το μισω :madtodeath:

βάνδαλε...σου εύχομαι τα πουα να σε επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο:gotit:

#2010 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 09 May 2011 - 23:55

βάνδαλε...σου εύχομαι τα πουα να σε επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο:gotit:

αν φερουν αποτελεσματα :hihi2:

παντος συμβουλη του καθηγητη μας αμα κολισουμε μολις δουμε τα θεματα ηταν να αδειασουμε το μυαλο μας και να αρχισουμε να σκευτομαστε γκομενακια, ετσι θα ξεκολησουμε και θα φυγει το στρες :hihi2: