Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1831 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 March 2011 - 22:06

Παντως απο τα λιγα που'χω δει απο αοδε ειναι λες και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να σε κανουν να το μισησεις λες και εχουν και ειδικους(με προυπηρεσια ως βασανιστες)να ψαχνουν λεξεις που να κανουν εναν ορισμο πιο ηλιθιο.Ειναι επαγγελματιες οχι πλακα.......

sc5bab.jpg

#1832 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 27 March 2011 - 22:11

Παντως απο τα λιγα που'χω δει απο αοδε ειναι λες και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να σε κανουν να το μισησεις λες και εχουν και ειδικους(με προυπηρεσια ως βασανιστες)να ψαχνουν λεξεις που να κανουν εναν ορισμο πιο ηλιθιο.Ειναι επαγγελματιες οχι πλακα.......

My thoughts exactly.
Επικοινωνία ειναι η διαδικασία με την οποία ένας πομπός Α (ανθρωπος, ομαδα) μεταβιβάζει πληροφορίες, σκέψεις, ιδέες, συναισθήματα και ενέργεια σε ένα δέκτη Β (ανθρωπος, ομαδα) με στόχο να ενεργήσει πάνω του με τρόπο, ώστε να προκαλέσει σ'αυτον την εμφάνιση ιδεών, πράξεων, συναισθημάτων, ενέργειας και σε τελική ανάλυση να επηρεάσει την κατάστασή του και τη συμπεριφορά του.

#1833 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 March 2011 - 22:13

My thoughts exactly.
Επικοινωνία ειναι η διαδικασία με την οποία ένας πομπός Α (ανθρωπος, ομαδα) μεταβιβάζει πληροφορίες, σκέψεις, ιδέες, συναισθήματα και ενέργεια σε ένα δέκτη Β (ανθρωπος, ομαδα) με στόχο να ενεργήσει πάνω του με τρόπο, ώστε να προκαλέσει σ'αυτον την εμφάνιση ιδεών, πράξεων, συναισθημάτων, ενέργειας και σε τελική ανάλυση να επηρεάσει την κατάστασή του και τη συμπεριφορά του.

Αυτο το γραψε ο joseph mengele :hehehe:.Πιο μεγαλη μ****** δεν εχω ξανακουσει.

sc5bab.jpg

#1834 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 27 March 2011 - 22:15

Δεν ξέρω ποιος είναι αυτος ο μακακας αλλά αν είναι ακόμα ζωντανός ευχαρίστος τον σκοτώνω. Τρέχω να πάρω το Death Note κάποιος να κάνει link μια εικόνα του

#1835 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 28 March 2011 - 16:18

Ένας Γερμανός γιατρός που στον πόλεμο είχε τεμαχίσει κάμποσο κοσμάκη για πειράματα. :P

Και να ταν αυτός ο μόνος απαίσιος ορισμός... αυτός της κουλτούρας θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη μου μέχρι να βγω στη σύνταξη... (aka για πάντα).

15fkk04.jpg

#1836 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 29 March 2011 - 16:22

Ένας Γερμανός γιατρός που στον πόλεμο είχε τεμαχίσει κάμποσο κοσμάκη για πειράματα. :P

Και να ταν αυτός ο μόνος απαίσιος ορισμός... αυτός της κουλτούρας θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη μου μέχρι να βγω στη σύνταξη... (aka για πάντα).

Όχι, όχι, ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!:zetsubou:

#1837 guiya_heartlock

guiya_heartlock

Saigo

• Members
  • 2 posts

Posted 04 April 2011 - 23:29

Τ ο δικο μου προβλημα ως μαθητης ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΡΙΑΑΑ!!!:madtodeath: Μηπως ξερει κανεις καμια κοπελα που να τραγουδαει (stil paramore, lostprophets).Υλικο υπαρχει , και διαθεση επισης... Οσο για τα μαθηματα, ολα κομπλε :) LOL :P

#1838 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 05 April 2011 - 19:50

http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies/176-panelladikes-programma-exetasewn-genikwn-lykeiwn-epal-b.html
http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies/180-programma-panelladikwn-exetasewn-eidikwn-mathhmatwn.html

:Crying2:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#1839 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 05 April 2011 - 21:05

Είναι ολίγον τι μπάχαλο τα θεωρητικά μαθήματα...

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1840 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 06 April 2011 - 14:42

12-5-11 ξεκινανε οι γα******* :Crying2: ακομη και σαββατο θα γραψουμε ελεος!!!!!!σημερα το μαθα και εμεινα :frozen: δεν εχει μεινει πολυ μεγαλο περιθωριο και θα πρεπει να γραψω τελεια βιολογια,αοδε και καλα στα υπολοιπα(με εξερεση την φυσικη οπου θα παρω τα 3)

#1841 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 April 2011 - 16:51

12-5-11 ξεκινανε οι γα******* :Crying2: ακομη και σαββατο θα γραψουμε ελεος!!!!!!σημερα το μαθα και εμεινα :frozen: δεν εχει μεινει πολυ μεγαλο περιθωριο και θα πρεπει να γραψω τελεια βιολογια,αοδε και καλα στα υπολοιπα(με εξερεση την φυσικη οπου θα παρω τα 3)

Κουραγιο!Ολοι εμεις απο το anime.gr(cliche mode)θα ενωσουμε τις δυναμεις μας και θα σου στειλουμε τηλεπαθητικα τις απαντησεις!:8):

sc5bab.jpg

#1842 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 April 2011 - 16:54

Για όλα τα άλλα δε με νοιάζει αλλά...

1 μέρα μόνο κενό για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης! 1 μέρα μόνο κενό για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης! 1 μέρα μόνο κενό για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης......

15fkk04.jpg

#1843 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 06 April 2011 - 17:21

Έχουν πάρει φαίνεται χαμπάρι ότι τα παιδιά δεν έχουν καμιά ελπίδα και είπαν να δώσουν τις παραπάνω μέρες στα άλλα μαθήματα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1844 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 06 April 2011 - 17:37

Έχουν πάρει φαίνεται χαμπάρι ότι τα παιδιά δεν έχουν καμιά ελπίδα και είπαν να δώσουν τις παραπάνω μέρες στα άλλα μαθήματα.

Το μόνο που πήρε παραπάνω μέρες ήταν το ΑΕΠ. :P

15fkk04.jpg

#1845 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 06 April 2011 - 17:39

εγω παλι εμαθα(μιας και ειμαι στα πειραματοζωα)οτι απο 2α λυκειου και μετα δε θα'χω αρχαια.....τελικα
Spoiler:
:drink: