Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τα βάσανα του μαθητή... Τ___Τ

• Please log in to reply
3321 replies to this topic

#1606 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 18:21

ναι, αυτό δεν τους κάνει πετυχημένους όμως, πλουσιους τους κάνει. ένας βοθρατζής μπορεί να καταφέρει να βγάλει περισσότερα λεφτά από όσα θα βγάλει ένας συγγραφέας σε όλη του τη ζωή αν δεν είναι best seller, αυτό δεν αλλάζει το fact ότι ο βοθρατζής είναι αγράμματος συνήθως η γενικά δεν έχει ιδιαίτερη κουλτούρα.

Επιτυχημένο όμως τον κάνει στη δουλειά του, γιατί καταφέρνει να βγάζει το μισθό του αξιόλογα και να κάνει σωστά αυτό που πρέπει. Το ότι δεν ξέρει γράμματα, δεν σημαίνει ότι δεν έχει κουλτούρα. Παιδεία δεν σημαίνει να έχεις ένα πτυχίο αλλά να έχεις γνώσεις, το ότι δεν έχει πτυχίο δεν καθιστά κάποιον ανίκανο στο να εκφράσει γνώμη, να έχει κρίση και να γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω του. Μα πολλοί που δεν έχουν πτυχίο κιόλας παίρνουν θέσεις από άλλους που έχουν πτυχία πάνω στο αντικείμενο, όχι γιατί ζητάνε λιγότερα λεφτά αλλά γιατί έχουν μάθει μόνοι τους. Το ότι δεν έχουν βγάλει σχολείο, σχολή κτλ δεν τους κάνεις να μην είναι επιτυχημένοι.
Και που ξέρεις ότι ο βοθρατζής δεν έχει πέντε πτυχία, αλλά αυτά τα πτυχία δεν του έχουν δώσει δουλειά και κατέληξε σε αυτήν αν πάμε από αυτήν την άποψη; Ή ο βοθρατζής με τα πτυχία είναι περισσότερο επιτυχημένος από αυτόν που δεν έχει; Ο άλλος μπορεί να κάνει καλύτερα την δουλειά του, αν ακολουθήσουμε αυτό το παράδειγμα. Η επιτυχία έρχεται με την σκληρή δουλειά όχι με το πτυχίο σου, άσχετα που πια το έχουν πάρει οι γονείς ότι χρειάζεται πτυχίο.

Και το παράδειγμα του συγγραφέα άστοχο, γιατί το σπουδάζεις αυτό το πράγμα τουλάχιστον στην Ελλάδα; Η συγγραφή είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει. Η συγγραφή δεν κάνει κάποιον να έχει ιδιαίτερη κουλτούρα. Και να για πάρω αυτό το παράδειγμα, ένας που δεν έχει βγάλει σχολείο δεν μπορεί να είναι πιο επιτυχημένος ως συγγραφέας από ότι ένας ο οποίος έχει περάσει ξέρω γω από φιλολογική σχολή; Γιατί να μην πάρουμε ως παράδειγμα τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη; Ακόμη και αν γυρνάω σε παλαιότερες εποχές, ο άνθρωπος γράφει με τρόπο που οι σημερινοί συγγραφείς δεν μπορούν να φτάσουν για εμένα τουλάχιστον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 15 Δεκέμβριος 2010 - 18:32

#1607 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 18:24

Πάντως υπάρχουν και άτομα που δουλεύουν στην αποχέτευση και έχουν και διδακτορικό...

#1608 NickNaruto

NickNaruto

Starting...

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 18:25

AΡΧΑΙΑ....sucks

#1609 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 18:27

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι εννοούσε ότι η ουσία της ζωής είναι να βγάλεις χρήματα. Ή τουλάχιστον το λαμβάνω αλλιώς. Ένα "χαρτί", έτσι όπως είπες, δεν σου δίνει μια δουλειά που θα σε κάνει αξιόλογο, η οποία συνήθως δίνει και λεφτά. Προφανώς εννοεί ότι πολλοί αγράμματοι και χωρίς το χαρτί, κάνουν μία δουλειά από την οποία κατάφεραν ίσως να δώσουν μια καλύτερη ποιότητα στην ζωή τους, και δεν εννοώ ότι είναι το παν τα χρήματα φυσικά αλλά το ότι κατάφεραν να κάνουν κάτι και να φροντίσουν για το μέλλον τους χωρίς πτυχία και τα λοιπά.
Αν και αυτό σίγουρα γίνεται πια σε μεγαλύτερους οι οποίοι δεν είχα πτυχία, δεν το βλέπω να γίνεται πια τόσο.

This.

Επισης σας βλεπω να λετε οτι μονο ενας σπουδαγμενος θα ειναι ενας σωστος,καλος (και αλλα χιλια 2 καλα) ανθρωπος. Ολοι οι αλλοι ειναι αγραμματοι. Δηλαδη σοβαρα τα εννοειται? Οι περισσοτεροι γονεις μας ειναι αγραμματοι. Τι να πουν και οι δικοι τους γονεις. Αυτοι δεν ειναι σωστοι ανθρωποι? Αυτοι που επιβιωσαν χιλια 2 σκατα. Που ζουσαν με ριζες? Που μπορεσαν και μεγαλωσαν σωστα τους γονεις σας και αυτοι εσας. Στην τελικη το οτι καποιος δεν εχει πτυχιο δεν σημαινει οτι δεν εχει μια α κουλτουρα και οτι δεν εχει σωστη, ορθη κριση, γνωμη κλπ κλπ.
Σημαντικοι και σωστοι ανθρωποι δεν ειναι μονο οι σπουδαγμενοι.

edit: Με προλαβε η Zura. Tottaly agree with you.

2bbd14fc.jpg

#1610 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 18:41

quoting that θρησκευτικά crap πιο πάνω..

Μα, ναι, θεωρητικά τα θρησκευτικά δεν θα έπρεπε να έχουν τόση σχέση με τον (εθνικό μας Ορθόδοξο) Χριστιανισμό, όπως και η εκκλησία/παπάρεςδες δεν έχουν καμία σχέση με τη θρησκεία και τη φιλοσοφία της.

Ειδικά στο σχολείο είναι απαράδεκτο. Δηλαδή φφς προπαγάνδα εδώ προπαγάνδα εκεί..

/οντόπικ Κάποτε (1η ή 2α γυμνασίου) είχα τον πιο γαμάτο καθηγητή θρησκευτικών.
Θυμάμαι ήταν ανοιχτόμιαλος, όχι όπως σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι καθηγητές όχι μόνο θρησκευτικών, μας έλεγε φυσικά για Χριστιανισμό αλλά δεν κόλλαγε εκεί (μία στο λύκειο μας είχε βάλει να μάθουμε τις τάξεις των αγγέλων απ' έξω, όταν μας εξέταζε νόμιζες ότι όλο το τμήμα μίλαγε μαζί για κάποιο ΜΜΟ).
Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια μέρα μας έλεγε για φτώχεια και αγαπάτε αλλήλους κλπ, τέτοια εποχή πρέπει να ήταν μέχρι που πετάει: "Αγαπάτε αγαπάτε αλλήλους λες αλλά εσύ στα @@ σου μας γράφεις!"

Long live Παπαδάτος (τον συμπαθούσα τόσο που θυμάμαι και το όνομά του till now :))

tl;dr: Το "μάθημα" "θρησκευτικά" είναι και αυτό φαφαριές, εκτός αν πέσεις σε ΚΑΛΟ καθηγητή.

#1611 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 19:30

Eγω δεν πιστευω πως ειναι τοσο θεμα πτυχειων οσο ειναι θεμα επιπεδου μορφωσης και κουλτουρας.Πτυχεια μπορει να παρει και ενα παπαγαλακι που διαβαζει επιφανειακα για να παιρνει βαθμους ασχετα με το αν μαθαινει κατι.Φυσικα,αν αυτος παει καποια φορα σε ενα μουσειο η εστω σινεμα,τον φανταζομαι να παιζει με το κινητο του(ξερω τετοια ατομα).

Απο αυτους,μεχρι και ενας αγραμματος βοθροκαθαριστης ειναι μακραν καλυτερος για μενα.
Τωρα,για το ποσο δυνατον ειναι ενας ανθρωπος με τετοιο επαγγελμα να εχει υψηλο επιπεδο κουλτουρας,δεν ξερω.Σημασια ομως εχει οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι η βαση καθε κοινωνιας.

Για να ειναι καποιος πετυχημενος δεν χρειαζεται απαραιτητα αποδηξεις(πτυχεια,χαρτια κλπ).
Ο ιδιος θα κρινει το ποσο πετυχημενος ειναι απο την ιδια του την ευτυχια και γνωριζοντας πως εχει εκπληρωσει τους στοχους του.Για μενα,ακομη και ενας ανεργος μπορει να ειναι επιτυχημενος,αρκει να εχει υψηλου επιπεδου ενδιαφεροντα και να ξερει να ζει ποιωτικα,χωρις να εχει αναγκη απο πολλα χρηματα για να ειναι χαρουμενος.
Απο'κει και περα φυσικα,υπαρχουν και οι καλλιτεχνες,επιστημονες και λοιποι masters του ειδους τους.Ακομα και αν εχουν υπαρξει τρελοι και δυστηχισμενοι,αυτον που χαραζει το ονομα του στην ιστορια οφειλουμε να τον σεβομαστε και τουλαχιστον εμεις να τον ανακυρησουμε πετυχημενο,παρολο που φυσικα δεν χρειαζεται ολοι να γινουμε σαν και αυτους.

Οσον αφορα τα θρησκευτικα,δεν καταλαβαινω που τη βρισκετε την προπαγανδα.
Εφοσον ο νομος σας επιτρεπει να μην κανετε αυτο το μαθημα, δεν ειστε υποχρεωμενοι ουτε να πιστεψετε,ουτε να ασχοληθειτε.
Εγω ευτηχως δεν επεσα ποτε σε δασκαλο(και ειδικα φιλολογο)που να το παιζει απολυτη αφεντια,εκτος απο τους δασκαλους του δημοτικου που δεν δεχοντουσαν ενα 10χρονο να πει την αποψη του πανω στις τραγικες αντιλυψεις τους.
Σε τετοιου ειδους καθηγητες η γνωμμη μου ειναι να σηκωσετε χερι και να πειτε με θαρρος αυτο που πιστευετε.Αμα πραγματικα δεν σαν ενδιαφερουν τα θρησκευτικα,υποτιθεται πως δεν θα σας ενδιαφερει και ο βαθμος,ετσι?:tensai:

O6rrvsU.jpg

#1612 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 22:45

Μιας και λέγατε για Θρησκευτικά... Η καλύτερη καθηγήτρια Θρησκευτικών που είχα ποτέ ήταν στην 1η Γυμνασίου. Τι κουκλάρα ήταν αυτή, παναΐα'μ... :if: Έλεγε τα δικά της κι εμείς παίρναμε homework χαζεύοντας το ζουμερό μπούστο της και τα καλλίγραμμα πόδια της (πάντα μα πάντα φορούσε mini φούστα και top με βαθύ ντεκολτέ). :nbleed:

Στο μάθημά της ζήσαμε σκηνικά που μόνο σε ecchi γίνονται... για παράδειγμα, μια φορά εκεί που παρέδιδε μάθημα ενώ περπατούσε ανάμεσα σε θρανία, της πέφτει το στυλό. Σταματάει, σκύβει να το πιάσει (λυγίζοντας μόνο τη μέση της, όχι τα πόδια) και ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ όλα τα αγόρια γυρνάμε να πάρουμε μάτι. Όσοι ήμασταν μπροστά της χαζεύαμε τα στήθια της, ενώ όσοι ήταν πίσω της χαζεύανε τον πισινό της. Ήταν τέτοιος ο συγχρονισμός που γύρισαμε όλοι να κοιτάξουμε, που αμέσως μας πήραν τα γέλια. Παίζει να είναι και η καλύτερή μου ανάμνηση απ' όλο το Γυμνάσιο. Είχα και την καλύτερη θέα, σχεδόν μπροστά μου έγινε το συγκεκριμένο. :hot:

Θα αναρωτιέμαι για μια ζωή αν όντως προσπαθούσε να μας μάθει Θρησκευτικά ή απλά ήθελε να μας κολάσει. :hahaha:

Εννοείται ότι εκείνη τη χρονιά κανένα αγόρι δεν έγραψε καλά στα Θρησκευτικά. Η προσοχή μας ήταν αλλού. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1613 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 23:18

εγω απο περυσι εχω εναν καθηγητη θρησκευτικων...οτι να ναι....θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα παιδι του ελεγε πως αυτος δεν πιστευει πως υπαρχει θεος (οκ ανεξηθρησκεια εχουμε ο καθενας οτι θελει πιστευει) και τον πεταξε εξω απο την ταξη.....ποσο κολλημενος πια;:canthelp:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1614 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2010 - 23:52

Πέρσι είχαμε έναν άθεο στην τάξη, που έκανε συνέχεια τον έξυπνο και κάθε φορά που είχαμε θρησκευτικά, όποιο και να ήταν το θέμα, κατέληγε να συζητά με την καθηγήτρια, όλα αυτά πέρι ύπαρξης Θεού.
Εντωμεταξύ, η καθηγήτρια ήταν πολύ καλή. Ούτε φώναζε ούτε τίποτα και παρόλο την σπαστικότητα που έβγαζε το συγκερκριμένπ παιδί, γινόταν μια ωραία συζήτηση μέσα στην τάξη (περιττό να πω ότι χάναμε όλο το μάθημα).
Φέτος (πριν αλλάξω τμήμα) που ήμουν πάλι με αυτό το παιδί, έκανε το ίδιο πράγμα, μόνο που η φετινή καθηγήτρια δεν είχε την υπομονή της περσινής και έτσι την έπιαναν τα νεύρα της κάθε φορά, που τον έβλεπε να παρατραβάει την συζήτηση.
Τελικά το παιδί πήρα απαλλαγή. :kakaka:

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1615 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2010 - 00:19

Μιας και λέγατε για Θρησκευτικά... Η καλύτερη καθηγήτρια Θρησκευτικών που είχα ποτέ ήταν στην 1η Γυμνασίου. Τι κουκλάρα ήταν αυτή, παναΐα'μ... :if: Έλεγε τα δικά της κι εμείς παίρναμε homework χαζεύοντας το ζουμερό μπούστο της και τα καλλίγραμμα πόδια της (πάντα μα πάντα φορούσε mini φούστα και top με βαθύ ντεκολτέ). :nbleed:

Στο μάθημά της ζήσαμε σκηνικά που μόνο σε ecchi γίνονται... για παράδειγμα, μια φορά εκεί που παρέδιδε μάθημα ενώ περπατούσε ανάμεσα σε θρανία, της πέφτει το στυλό. Σταματάει, σκύβει να το πιάσει (λυγίζοντας μόνο τη μέση της, όχι τα πόδια) και ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ όλα τα αγόρια γυρνάμε να πάρουμε μάτι. Όσοι ήμασταν μπροστά της χαζεύαμε τα στήθια της, ενώ όσοι ήταν πίσω της χαζεύανε τον πισινό της. Ήταν τέτοιος ο συγχρονισμός που γύρισαμε όλοι να κοιτάξουμε, που αμέσως μας πήραν τα γέλια. Παίζει να είναι και η καλύτερή μου ανάμνηση απ' όλο το Γυμνάσιο. Είχα και την καλύτερη θέα, σχεδόν μπροστά μου έγινε το συγκεκριμένο. :hot:

Θα αναρωτιέμαι για μια ζωή αν όντως προσπαθούσε να μας μάθει Θρησκευτικά ή απλά ήθελε να μας κολάσει.
Εννοείται ότι εκείνη τη χρονιά κανένα αγόρι δεν έγραψε καλά στα Θρησκευτικά. Η προσοχή μας ήταν αλλού. :hahaha:

Σα δε ντρεπεστε αναγωγοι...
Τετοια πραγματα την ωρα των θρησκευτικων...
Για τιμωρια, επρεπε να ειχατε θεολογο κανενα παπα με extra chesthair ή καμια καλογρια οπου να ευχεστε να ΜΗΝ γινει το downblouse...
Not so hot now eh?
Aπλα απορω:Τι δουλεια ειχε αυτη η τυπισσα με τη θεολογια?Οι χαμηλες βασεις?

εγω απο περυσι εχω εναν καθηγητη θρησκευτικων...οτι να ναι....θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα παιδι του ελεγε πως αυτος δεν πιστευει πως υπαρχει θεος (οκ ανεξηθρησκεια εχουμε ο καθενας οτι θελει πιστευει) και τον πεταξε εξω απο την ταξη.....ποσο κολλημενος πια;:canthelp:

Aπλα απαραδεκτος...
Το γεγονος οτι υπαρχουν ακομα τετοιοι καθηγητες ισως ακυρωνει και τα λεγομενα μου.
Εκτος και αν ο μαθητης ειχε καποιο συγκεκριμμενα ενοχλητικο υφακι που ισως φανηκε προσβλητικος.

Παντως,οσα εκατομμυρια κι αν ξοδεψει η κυβερνηση για την αναπτυξη της εκπαιδευσης,αν οι καθυγητες ΚΑΙ οι μαθητες δεν αλλαξουν νοοτροπια,το συστημα δεν προκειται ποτε να παει μπροστα.:uhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 16 Δεκέμβριος 2010 - 16:22

O6rrvsU.jpg

#1616 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2010 - 00:36

Νομιζω ενα μαθημα όπως τα θρησκευτικά ξοδεύεται τζάμπα. Σε όλο τον πλανητη υπήρχαν πάντα ανθρωποι που ανα ομαδες ειχαν αναγκη να πιστεψουν σε κατι. Από τον ήλιο μεχρι τον κθουλου. Αν γινοταν σωστά, θα μπορουσε να ειναι τρομερο εργαλειο για να καταλάβεις τους πολιτισμους, ιστορια και κοινωνιολογια μαζι. Και τελικά αναλωνεται επι 10 χρόνια σε προσυλητισμο και ενα-δυο χρονακια άλλες θρησκειες επιδερμικα.
Θεωρητικα οτι ειπε ο καμουι θα ταν πολυ σωστό. αν δε γουσταρεις μη μπαινεις. Δεν ειναι υποχρεωτικό. Στην πράξη, οι περισσοτερο ιειναι πολύ μικροι για τετοιες αποφασεις, και πολλοι δεν θελουν να ειναι δαχτυλοδειχτουμενοι η φοβουνται αντιμετωπιση άλλων καθηγητών κτλ. (τουλαχιστον στην εποχη μου, που δεν ηταν τοσο διαδεδομενη η αθεια αυτο επαιζε πολυ)
Εγώ για να μη βγαζω την ουρά μου απέξω, αν και ημουν συνηδειτοποιημενος αιρετικος και κανιβαλος απο τα 12, πηγαινα κανονικα για το χαβαλε και τον ευκολο βαθμο. ( η αδερφη μου με μισουσε που δεν ανοιγα βιβλιο και εγραφα παντα 20. μα εγω εφταιγα που 10 χρονια λεγαν τα ιδια; :hahaha:)
Μια φορα μαλιστα, ειχα μια παπακωνσταντινου η οποια μας ειχε πει οτι "αυριο θα μας εξετασει γραπτα το "πιστευω"" κι εγω και ο κολητος μου γραφαμε τραγουδια του παπακωνσταντινου μεχρι το τελευταιο λεπτο και τελευταια στιγμη βγαλαμε απο το θρανιο το πιστευω που το χαμ κανει απο το σπιτι μας βαλαμε ημερομηνια ονομα και το δωσαμε! η κακομοιρα ειχε φλιπαρει τελειως!

Επίσης ο Φίλιας ηταν απο τους καλυτερους ανθρωπους καθηγητες ατομα, και φιλους που γνωρισα και τον ειχα στο λυκειο, συνεβαλε κατα ενα μερος στη διαμορφωση του χαρακτηρα μου, και μονο που τον γνωρισα για μια χρονια, αξιζε τις χιλιαδες ωρες βαρεμαρας και προσυλητισμου τα υπολοιπα χρονια. Αυτός ηταν θρησκευτικός με @@! Και επαιζε και καλο ποδοσφαιρο!

stasou%2520mygdala.jpg

#1617 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2010 - 08:13

Πέρσι είχαμε έναν άθεο στην τάξη, που έκανε συνέχεια τον έξυπνο και κάθε φορά που είχαμε θρησκευτικά, όποιο και να ήταν το θέμα, κατέληγε να συζητά με την καθηγήτρια, όλα αυτά πέρι ύπαρξης Θεού.
Εντωμεταξύ, η καθηγήτρια ήταν πολύ καλή. Ούτε φώναζε ούτε τίποτα και παρόλο την σπαστικότητα που έβγαζε το συγκερκριμένπ παιδί, γινόταν μια ωραία συζήτηση μέσα στην τάξη (περιττό να πω ότι χάναμε όλο το μάθημα).

This. Τα ίδια και εδώ. Κάθε μέρα αυτό γίνεται, αλλά με την διαφορά ότι η καθηγήτρια δεν απαντά σε αυτό που την ρωτάει, λέει άσχετα πράγματα ώρες ώρες. Αλλά και το αντίθετο του απαντάει σωστά η καθηγήτρια, και αυτός της τα γυρίζει όπως θέλει (όχι που δεν θα γινόταν αυτό.) Και έχουμε και ένα αγόρι που φαίνεται ότι πιστεύει πραγματικά, και κάθε φορά γίνεται ένας χαμός μέσα στην τάξη. Αν προσέξεις εσύ τώρα, γράψε με.

Αυτά είναι Θρησκευτικά :P Τουλάχιστον χαιρόσασταν κιόλας όλα εκεί μέσα xD Καλά, τα κορίτσια τι κάνανε; xD

Σε αντίθεση εμείς στο γυμνάσιο είχαμε άνδρα καθηγητή. Όταν είχε μπει μέσα στην τάξη και μας είπε ότι θα μας κάνει θρησκευτικά κανένας δεν το πίστευε. Μακρύ μαλλί λίγο πιο κάτω από τους ώμους , με τη βάρκα το παπούτσι, dc παρακαλώ, το στενό παντελόνι που ανοίγει προς τα κάτω, το t-shirt πάλι μάρκας ανάλογης της dc, δεν θυμάμαι τι ήταν και μια ζακέτα με στάμπα τύπου splatter πάνω και μια τσάντα ώμου. Θα μου πεις εσείς έχετε συνδέσει το μάθημα με ανάλογη εμφάνιση, ο άνθρωπος έφταιγε; Αλλά ήταν πολύ κουλ. Λοιπόν, λάτρευα το μάθημα του, αν και βέβαια στην πρώτη δεν συμμετείχα σχεδόν καθόλου στο μάθημα, αυτό μεταφράζεται στο ότι βαριόμουν, αλλά του έγραφα 20 μουαχαχα. Στις επόμενες τάξεις, μ'άρεζε περισσότερο. Γιατί μας έλεγε αρκετά πράγματα για την θρησκεία και όχι μόνο αυτά που έλεγε το βιβλίο, και για τις άλλες θρησκείες και το τι πιστεύουν, πως έχει αλλάξει η πίστη των ανθρώπων πια. Και το τι γίνεται με την εκκλησία και αυτά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως κατέληγε ώρες ώρες να μας μιλάει για φυσικά φαινόμενα. Φυσικά κάναμε και από το βιβλίο, τι θα γράφαμε αλλιώς; Βέβαια κανένας δεν ενδιαφερόταν για το μάθημα του, εκτός από μερικούς, και ειδικά στην τρίτη από ένα σημείο και μετά βαρέθηκε και έκανε από το βιβλίο. Αν δεν έχεις να ανταλλάξεις απόψεις με τον άλλον γιατί να κάθεσαι να μιλάς; Γινόταν και μια συνομιλία λες και μιλούσε αυτός, ένας συμμαθητής μου και εγώ αλλά και αυτό το βαρέθηκε :P
Μια μέρα έμεινα γιατί ήρθε και με ρώτησε κάτι για τα anime. Άρχισε να βλέπει και αυτός.

Στην πρώτη λυκείου, η καθηγήτρια μας ήταν φανατισμένη με τον χριστιανισμό. Την άκουγες όταν σου έλεγε το μάθημα σαν παραμυθάκι, αλλά όταν φανατιζόταν δεν άντεχα, δεν μου άρεσε το μάθημά της. Οπότε βαρέθηκα να μιλάω και έσκασα, μιλούσα μόνο όταν μας ρωτούσε για το μάθημα της ημέρας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 16 Δεκέμβριος 2010 - 12:51

#1618 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2010 - 13:04

Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ μου θρησκευτικά με υπεύθυνη δήλωση των δικών μου ,ότι απαιτούν να εξαιρεθώ από τη διδασκαλία.

Beat that everybody

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1619 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2010 - 22:32

AΡΧΑΙΑ....sucks

Τα αρχαια αποτελουν μητρικη γλωσσα των ελληνικων, φυσικο ειναι να μην σου αρεσουν τα αρχαια αν δεν εχεις κληση στο συγκεκριμενο μαθημα. Αν οντως εισαι θεωρητικη κ δεν σου αρεσουν τα αρχαια, τοτε τι να σου πω? Διαλεξες αυτη την κατευθηνση επειδη θα ερχοσουν σε επαφη με την αρχαια/λατινικη γλωσσα. Κυριως τα ατομα που δεν ειναι καλα στα αρχαια ειναι ατομα που μαστιζονται απο λεξιπενια(κυριως οι νεοι).

Η δικια μου δασκαλα θρησκευτικων ηταν του κατηχητικου :huh: αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσε το μαθημα της. Εναντιθεση με ατομα του δικου της κλαδου, οφειλω να ομολογησω οτι ηταν πολυ καλη σε αυτο που εκανε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1620 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2010 - 02:45

εγώ ξέρω άτομα της θεωρητικής που δεν τους αρέσουν τα αρχαία..και?

Δημοσιευμένη  εικόνα