Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οδηγός για manga στην Αθήνα
Posted 30 July 2010 - 16:56
Αν είμαι τώρα Πανόρμου, προς τα που πρέπει να κατευθυνθώ;
Posted 30 July 2010 - 17:31
Code_Geass___CC_Wallpaper_by_0Vera.jpg 37.05KB
9 downloads
Posted 30 July 2010 - 19:17
Posted 04 August 2010 - 23:28
το Otaku no sekai έκλεισε.
έκλεισε??πότε?βέβαια είχα δυο μήνες να πάω..κρίμα πολύ κρίμα,μπορεί να είχε τσιμπημένες τιμές αλλά ήταν το καλύτερο,τώρα πιο μπορεί να είναι ανάλογο του?
Posted 28 October 2010 - 18:08
Ειμαι πειραιωτησα,και το επισκεφτομαι πολυ συχνα.
Δεν ειναι εντελως εξιδικευμενο στα Manga,αλλα εχει μεγαλη ποικιλια ασυνιθιστων βιβλιων που δεν βρισκεις συχνα.
Δεν πιστευω οτι εχει καθολου anime.
Αλλα εχει τεραστια ποικιλια αν και φενεται μικρο.
Ειναι υπογειο,αλλα εχει βιτρινα οποτε μπορειτε να το βρειτε με λιγη βοηθεια.
Posted 01 November 2010 - 22:22

Posted 01 November 2010 - 23:28
καλό είναι (έχει τα βασικά τουλάχιστον και πιο φτηνά απο το solaris )δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις παραγελλία.Για να πάς :Περναω απο Πειραια πανω κατω καθε βδομαδα τον τελευταιο καιρο, αυτο το Jemma λεει τιποτα? Και αν ναι που βρισκεται ακριβως?
Με το που βγείς από το σταθμό του πειραιά θα πασ στη παλαιά αγορα όλο ευθεία και σε μια εκκλησία θα στρίψεις δεξιά και πα΄λι ευθεία και θα το βρείς μετά από ένα πεζόδρομο σε ένα ημιυπόγειο.Γιε περισσότερες πληροφορίες στείλε μου message
ΥΓ:για μια πορσελάνινη μινιατούρα (μικρότερη από ένα ασύρματο τηλ) 120-200 ευρώ είναι καλά?
Posted 08 November 2010 - 20:31
Επίσης παιδια αμα πάτε στο dojo και δεν βρειτε ένα συγκεκριμένο μανγκα μην βγείτε αμέσως.... Πεστε τους να σας το παραγγειλουν και θα το φέρουν ^.^
Also φέρνει και SJ καθε μήνα για όσους ενδιαφερονται!
(Advertisment is over nao)
Posted 18 November 2010 - 08:38
Αυτό γίνεται σε όλα τα κομιξάδικα. Και δεν θέλω να κάνω δυσφήμιση στα παιδιά γιατί τους συμπαθώ και παλιότερα με είχαν βοηθήσει αλλά αργούνε πολύ περισσότερο από τα άλλα κομιξάδικα να σου φέρουν αυτά που έχεις παραγκείλει.Παιδια ας βαλει κάποιος στο Dojo το email να ξέρουν όσοι το θέλουν dojocomics@gmail.com
Επίσης παιδια αμα πάτε στο dojo και δεν βρειτε ένα συγκεκριμένο μανγκα μην βγείτε αμέσως.... Πεστε τους να σας το παραγγειλουν και θα το φέρουν ^.^
Also φέρνει και SJ καθε μήνα για όσους ενδιαφερονται!
(Advertisment is over nao)
But still dojo rocks (κομιξάδικο που το φτιάξανε με πρότυπο το θρυλικό Tilt πάντα αξίζει xD )
Posted 05 December 2010 - 14:21
τοτε δεν ειχα ιδεα ομως
τα αλλα ειναι πιο τεραστια? ποιο εχει μεγαλυτερη ποικιλια? ειλικρινα..
Posted 05 December 2010 - 16:53
Tουλάχιστον είναι κοντά
EDIT: μόλις ανακάλυψα πόσο περίεργη φαίνεται η λέξη τουλάχιστον όταν τη γράφεις

Don't look back...
Posted 25 May 2011 - 13:33
Posted 30 May 2011 - 23:02
Posted 31 May 2011 - 23:53
To solaris στην οδό μποτάση έχει τα κάτι τις του απ' ότι έχω δει, αλλά έχει και τσιμπημένες τιμές Τ^Τ.Παίδες, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο μαγαζί στην Αθήνα είναι πιο πιθανό να βρεις κανένα yaoi της προκοπής??? Δύο που έχω πάρει τα βρήκα εντελώς τυχαία στο Jemma στον Πειραιά, αλλά δεν είχε κανένα τρανταχτό τίτλο πχ. Junjou Romantica ή Tyrant... Αν όντως υπάρχει κάτι στην Αθήνα, παρακαλώ πείτε!!!
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.