Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Τιμές μάνγκα στο εξωτερικό

• Please log in to reply
103 replies to this topic

#46 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 20 December 2007 - 00:35

whats your age again???
do you know how to appreciate a good comic when you see it??
quality my friend not quantity.

Η ηλικία μου είναι τέτοια που μου επιτρέπει αρκετά καλά να γνωρίζω τα 2 απλά πραγματάκια. 1ον δεν έχει σχέσει η ηλικία με το πως προτιμάς να διαβάζεις και αν σε ενδιαφέρει ή όχι η "καλή" ποιότητα χαρτιού ή όχι και
2ον. Δεν ξέρω για σένα, αλλά για μένα σημασία έχει το περιεχόμενο. Αυτό είναι η quality και αυτό θεωρώ κριτήριο για ένα καλό κόμικ και όχι απο την ποιότητα του χαρτιού του

Επίσης με 20 ευρώ καλύπτεις τα μηνιαία έξοδα μιας 1 Mbps ADSL γραμμής, με την οποία μέσα σ' έναν μήνα κατεβάζεις αρκετά manga scanlations για να διαβάζεις έναν χρόνο

Δεν μπορώ να διαβάζω μάνγκα στο pc , simply can't .... (by the way αυτά και αν θα σου μείνουν για πάντα)
αν και έχω πολλάαααααα χρόνια αστερίξ από την μάμουθ και τα είχα και σε υγρασία και μου είναι μία χαρά ακόμα....
υπογραφή εκτός κανονισμών

#47 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 December 2007 - 00:46

δεν νομίζω ότι αυτός ήταν λόγος να μου δώσεις bad reputation.
ευχαριστώ και ανταποδίδω.
και ναι η κακή ποιότητα χαρτιού είναι πολύ καλός λόγος για να μην αγοράσω comics. Τι να το κάνω το περιεχόμενο αν δεν μπορώ να το διατηρήσω, ή αν δεν μπορώ να δω τα σχέδια καθαρά
ή τα χρώματα είναι αλλοιωμένα λόγο της ποιότητας του χαρτιού;

πάντως να ξέρεις
έχεις μπει στην πρώτη θέση για βασανιστηρίων στο υπουργείο μου

#48 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 20 December 2007 - 00:49

Τι να το κάνω το περιεχόμενο αν δεν μπορώ να το διατηρήσω

τι να το κάνεις να τα διατηρήσεις αν δεν μπορείς να τα αγοράσεις???

ευχαριστώ και ανταποδίδω.

παρακαλώ

#49 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 December 2007 - 00:50

για να μη βγω off topic
Κοιτα τα Pm σου

#50 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 20 December 2007 - 00:56

whats your age again???

κι εγώ δε νομίζω οτί υπήρχε λόγος γι αυτήν την ειρωνία...anywayz το τελειώνουμε εδώ...off topikάρουμε...

πάντως να ξέρεις
έχεις μπει στην πρώτη θέση για βασανιστηρίων στο υπουργείο μου

και που το ξέρεις οτι δεν είμαι μαζοχιστής.... :P

#51 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 20 December 2007 - 01:45

Ηρεμία ppl.....Stay on topic....:knock-knock:

Επίσης με 20 ευρώ καλύπτεις τα μηνιαία έξοδα μιας 1 Mbps ADSL γραμμής, με την οποία μέσα σ' έναν μήνα κατεβάζεις αρκετά manga scanlations για να διαβάζεις έναν χρόνο. :nosey:

Που θέλω να το πάω: Από τη στιγμή που μπαίνεις στα έξοδα για να αγοράσεις ένα manga, καλύτερα να το πάρεις σε μια αξιοπρεπή έκδοση που θα την έχουν και τα εγγόνια σου, παρά κάτι που σε ποιότητα εκτύπωσης κτλ θυμίζει εφημερίδα. :terror2:

Εδώ είσαι λάθος λευτέρη.....
Τα στάνταρ με βάση τα οποία ο καθένας θεωρεί μια τιμή αποδεκτή,
είναι άκρως υποκειμενικό στοιχείο...ως εκ τούτου,εάν κάποιος
προτιμά "πιο πολλές μάπες" απο "λιγότερες ποιοτικές εκδόσεις" δικαίωμα του...και σε αυτή την περίπτωση είναι λογικό και επόμενο να θεωρεί υψηλή την τιμή...όπως αντίστοιχα εσύ έχεις το ίδιο αναφαίρετο δικαίωμα να
κατακρίνεις την κακή ποιότητα εκτύπωσης,χαρτιού,βιβλιοδεσίας ενός τεύχους.....

και ναι η κακή ποιότητα χαρτιού είναι πολύ καλός λόγος για να μην αγοράσω comics. Τι να το κάνω το περιεχόμενο αν δεν μπορώ να το διατηρήσω, ή αν δεν μπορώ να δω τα σχέδια καθαρά
ή τα χρώματα είναι αλλοιωμένα λόγο της ποιότητας του χαρτιού;

Λίζα....ξανά....ισχύει το ίδιο πράγμα και εδώ....
Για σένα ναί...για κάποιον άλλο όχι....
Εντάξει,νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο στο να μην μπορείς να δείς καθαρά τα σχέδια...και όσον αφορά τα αλλοιωμένα χρώματα...

Και εντάξει....χαλαρώστε...είναι comic,manga,whatever.....
όχι η ζωή σας....ένα χόμπυ....μια ευχάριστη απασχόληση...
δεν θα τα παντρευτείτε.....:wooi2:.../^..
Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς εδώ...matter of saying....
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#52 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 posts

Posted 20 December 2007 - 02:00

ναι βασικά και δεν νομίζω οτι είμαι ο μόνος. Πολλοί σκέφτονται σαν κι εμένα ειδικά αν γουστάρουν να αγοράζουν αρκετά και δεν παίρνουν μία στο τόσο....

#53 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 December 2007 - 02:01

Συζήτηση κάνουμε Ερμή.
και ναι παίζει ρόλο η οικονομική κατάσταση του καθενός.

#54 Speedgrapher

Speedgrapher

Hermetic Scholar

• Members
  • 394 posts

Posted 21 December 2007 - 21:44

Για μένα παιδιά, εκτός αν η Anubis Κάνει την Uber-εκτύπωση (χλωμό) ή ρίξει την τιμή αδιανόητα σε σχέση με τα εισαγόμενα, δεν αξίζει να τα πάρει κανείς, όταν ξέρει καλά Αγγλικά. Από την άλλη, δεν συμπαθώ την Anubis so do not mind me. Carry on...:wis:

Posted Image

--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com

http://www.easysubjugation.blogspot.com

#55 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 21 December 2007 - 22:33

Για μένα παιδιά, αεκτός αν η Anubis Κάνει την Uber-εκτύπωση (χλωμό) ή ρίξει την τιμή αδιανόητα σε σχέση με τα εισαγόμενα, δεν αξίζει να τα πάρει κανείς, όταν ξέρει καλά Αγγλικά.

x2....sounds fair....:wis:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#56 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 27 December 2007 - 13:20

Πιστέυω ότι ακόμα και αν η Anubis μεταφράσει γνωστούς τίτλους όπως naruto κλπ οι fan δεν πρόκειται να τα αγορασουν για τον λογο οτι είτε τα εχουν δει, ειτε γιατι τα εχουν αγορασει στα αγγλικα.

Το ότι τα manga ειναι εξαιρετικα φθηνα στο εξωτερικο νομίζω οτι οφείλεται και στο χαμηλής ποιότητας χαρτι. Σε αυτό είμαι σίγουρη γιατί έχω πάρει manga από αρκετες εταιρείες (tokyopop,del rey,viz media κλπ) και εχω παρατηρήσει οτι το χαρτί είναι τετοιο ώστε και τα σχεδια κλπ να φαίνονται κανονικά και να μην σκίζονται οταν τα διαβάζεις απλά δεν είναι ποιοτητας. :oo:

Αν πάρετε dramacon,princess ai που τα μετεφρασε η anubis το χαρτι είναι σαφώς ποιότητας!!
Αν λοιπον μειωθεί η ποιότητα στο χαρτι (κατι που δεν πιστευω ότι ειναι διατεθειμένη να κανει το ελεγε στο περιοδικο akasuki ) ίσως να μειωθεί και η τιμή.
Τέλος η Anubis δοκιμάζει την ελληνικη αγορα. Προσπαθεί να προσεγγίσει το ενδιαφερον με μικρες σειρες, συγκεκριμενα τριλογίες. Αν αυξηθεί το ενδιαφερον τότε ίσως να κάνει μεγαλυτερα βήματα στον τομεα manga.

Έχω ωστόσο μια ερωτηση. Γιατι δεν συνεργάστικε με κάποια ιαπωνική εταιρεία manga? Δεν θα ηταν σαφως πιο φθηνα? Το ότι δεν βρησκει μεταφραστές ιαπωνικών δεν το δεχομαι γιατι τα ιαπωνικα εχουν περαση. Άσε που η σχέση Ελλάδας-Ιαπωνίας είναι καλη. Ειλικρινά με εξεπληξε το γεγονος.

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#57 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 December 2007 - 14:47

μπορεί να έχει να κάνει και με τα δικαιώματα που έχει η αμερικανικη εταιρία στην ευρωπαϊκή αγορά. οποτε να είχε συμφωνήσει ότι στις αγορές εκτος ιαπωνίας εκείνη θα κάνει το distribution και τη διαφήμιση και τέτοια.

#58 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 05 January 2008 - 15:20

Γενικως η αποδοχη των ξενων κομικς στην Ελλαδα ειναι στα σπαργανα ακομη...εδω ειναι τα εγχωρια του εξωτερικου θα βρουν ανταποκριση?
Επιπλεον, εφοσον σε εμας ερχονται κατευθειαν εκ του εξωτερικου, οι φοροι ανεβαινουν κατακορυφα.....τα τελωνεια κανουν χρυσες δουλειες...και ας μην ξεχναμε οτι σαν Ελληνες χρεωνουμε τα παντα ακριβα....περισσοτερα απο οσα αντεχει η τσεπη μας..εχουμε πολλα να μαθουμε ακομα....και η εκμεταλλευση στο τελος θα μας χωσει μια σφαλιαρα που θα εχουμε να τη θυμομαστε...
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#59 Uchiha Madara

Uchiha Madara

uchiha mandara

• Members
  • 77 posts

Posted 21 June 2008 - 23:59

βασικα οπου και να πας ειναι πιο φτινα στις μεγαλες ευροπαικες χορες..

#60 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 22 June 2008 - 09:07

βασικα οπου και να πας ειναι πιο φτινα στις μεγαλες ευροπαικες χορες..

Mόνο εμείς οι μεγάλοι $#%#^%$# τα πληρώνουμε χρυσάφι...
Στην Αμερική πέρα από τη στάνταρ τιμή γίνονται και παχιές εκπτώσεις αν πάρεις πολλά μαζί.20% - 25% off...