Παντως μπορει η konata να εχει οντως δικιο,μαλλον φταιει το γεγονος οτι δεν ειμαι otaku.Ουτε το excel saga δεν το αντεξα.Γενικα για να καταλαβει καποιος μια σατιρα θα πρεπει να εχει βιωσει τα γεγονοτα που σατυριζει και εγω δεν εχω και την πιο τρελη επαφη με αυτα.Ειναι σαν να δει Λαζοπουλο ενας Ιαπωνας ασ πουμε,δεν θα καταλαβει και πολλα.
Περναω αρκετες ωρες βλεποντας anime αλλα δεν το κανω πολυ τακτικα.Αν ειναι να δω κατι θα το δω σε 2-3 μερες,αλλα δεν το κανουμε καθε μερα αυτο.
Αλλα το εχω παρει αποφαση,πια δεν με τσαντιζει που καποιος δεν συμμεριζεται την αποψη μου για κατι(παλια με τσαντιζε και εκανα τα ΠΑΝΤΑ για να του αποδειξω οτι εχω δικιο).Αλλα τωρα πια εχω συνειδητοποιησει οτι υπαρχουν μερικα πραγματα τα οποια αρεσουν σε εμενα και οι αλλοι τα κοροιδευουν και καποια που δεν μου αρεσουν αλλα αρεσουν στους αλλους.Μπορει να πιστευω οτι κατι ειναι το νοημα της υπαρξης και θα ενοχλουμουν αν καποιος το απερριπτε με απολυτο τροπο,υπονοώντας οτι ειμαι χαζη.Ετσι λοιπον εδω και λιγο καιρο σταματησα να το κανω και κυριως να το πιστευω και εγω.
Καθενας εχει τη γνωμη του(εξαιρουνται τα ελληνικα σκυλαδικα,που ειναι τα μονα που δεν μπορω να τα θεωρησω απλως "προσωπικη προτιμηση")
Καλα εφυγα πολυ εκτος και δεν εχουν σχεση και τοσο αυτα που γραφω με το θεμα,αλλα βρηκα μια ευκαιρια να αναφερω μια νεα φιλοσοφια που προσπαθω να εφαρμοσω στη ζωη μου. 
Πραγματικα αυτο το πραγμα αλλο να το λες και αλλο να το πιστευεις.Πραγματικα σε κανει να νιωθεις καλυτερα και δνε σκας τοσο ευκολα!(κακια μου παλια συνηθεια)
Konata πραγματικα δεν αναφερομαι σε εσενα,απλως βρηκα αφορμη για λογοδιαρροια.^^
edit:πωπω πολλα posts εγιναν μεχρι να κανω το δικο μου καθυστερημενα...
Φυσικά και είναι όμορφο να μην νευριάζεις με μια διαφωνία στις απόψεις. Από την άλλη όμως, δεν είναι και κακό να προσπαθείς να εξηγήσεις στον άλλον την άποψή σου πολιτισμένα.

Δεν πήρα κάτι προσωπικά, απλά κατάλαβα από τα λεγόμενα ότι δεν έδωσες στο Lucky την ευκαιρία που δεν έδωσα ΟΥΤΕ εγώ όπως δήλωσα εξ'άλλου στο Gurren. Οι Gainax έχουν αποδειχτεί πραγματικά "χαζούληδες" και κάπως ασόβαροι τελευταία και δεν είχα καμία όρεξη για ένα από τα ίδια.

Αναγνωρίζω ότι μπορέι να είναι καλό. Όταν το δω θα κρίνω καλύτερα. Αλλά το πρώτο ep. μου έδωσε δυστυχώς την ίδια αίσθηση
Θα ήθελα να πιστεύω πάντως ότι το Lucky Star είναι κάτι παραπάνω από ένα άνι για οτάκου. Είναι η εικόνα, η καρδιά ίσως του otakudom αυτή τη στιγμή

Και θα τολμούσα να πω ότι επιρρέασε και θα επιρρεάσει πάρα πολύ κόσμο, και θα γίνει σημείο αναφοράς - και έχει ήδη γίνει. Όταν το έβλεπα είχα λίγο την αίσθηση "history in the making", if you know what I mean

Πατώντας πάνω στο βάθρο του Haruhi πήγε ακόμα πιο ψηλά, και έφτιαξε κάτι πολύ όμορφο.
Όλα αυτά φυσικά είναι απλά η άποψή μου, και ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν ο τρόπος που την εκφράζω φαίνεται απόλυτος και ενοχλεί. Δεν ήταν ούτε είναι η πρόθεσή μου. Απλά τα άνιμε είναι κάτι που αγαπάω, και θέλω να πιστεύω ότι αγαπάμε όλοι εδώ, και μερικές φορές ίσως ακούγομαι λίγο περίεργος. Δεν ξέρω.

Τελικώς μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε
BTW, το Excel δεν το άντεξα ούτε εγώ

Δεν θεωρώ όμως σε καμία περίπτωση ότι είναι στην ίδια υποκατηγορία με το Lucky Star

Μάλλον τείνει πιο πολύ στο Pani Poni Dash και το Dokuro-chan...