Δεν θα διαφωνήσω όμως και με την άποψη να αγνοηθούν οι ψήφοι όλων των ανθρώπων με 0 posts. Κάτι μου μυρίζει εδώ...Έστω και σε μελλοντικά polls.
Σε ισοπαλια τι γινεται?
Νικάνε τα anime.

Posted 21 December 2007 - 10:45
Σε ισοπαλια τι γινεται?
Posted 21 December 2007 - 10:46
Posted 21 December 2007 - 10:50
Αν ισχύσει ο περυσινός κανόνας (που μάλλον αυτός θα ισχύσει), περνάει το Lucky Star λόγω αλφαβητικής κατάταξης.
Posted 21 December 2007 - 11:04
Πόσο μεμπτό είναι όμως αυτό;
Μήπως επειδή αυτή η ψηφοφορία είναι -υποτίθεται- κλειστή, ανάμεσα στα ενεργά μέλη του .aNiMe//GR;
Τα πράγματα είναι απλά: Δεν σε ενδιαφέρει η .aNiMe//GR κοινότητα; Μην ψηφίζεις.
Let it be, προς το παρόν, αλλά note to ourselves, για τον επόμενο διαγωνισμό, να απαιτούνται minimum 50 posts - ναι, ΠΕΝΗΝΤΑ.
Posted 21 December 2007 - 11:25
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 21 December 2007 - 11:32
Είστε γραμμένοι τον Ιούλιο του 2007. Κάθε άλλο παρά καινούργιοι είστε.θελεις να μου πεις οτι επειδη ειμαστε καινουριοι δεν μας πεφτει και πολυ λογος?
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 21 December 2007 - 11:49
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 21 December 2007 - 13:07
Posted 21 December 2007 - 13:19
Posted 21 December 2007 - 13:49
IT'S ABSOLUTLY DEVASTATIGLY TRUE, EXCEPT FROM THE BITS THAT ARE LIES
Posted 21 December 2007 - 14:44
Posted 21 December 2007 - 16:17
Eίμαι 24 χρονών, έχω δει και τα τρια anime και μπορώ να πω αντικειμενικά ότι το Gurren Laggan είναι κατά πολύ ανώτερο του Code Geass (τ' οποίο αν και αξιέπαινη δουλεία δεν αποτελεί κάτι το φοβερό). Πολλά άτομα έχω ακούσει ότι στα πρώτα πέντε επεισόδια βαριόντουσταν με το Gurren Laggan αλλά από ένα σημείο και μετά (δεν σου λέω για να μην κάνω spoiler αλλά όταν το δεις θα το καταλάβεις) γίνεται το έλα να δεις. Ένα πράγμα σαν το One Piece: έχει τις χαζοχαρούμενες φάσεις του άλλα όταν το πάει στις σοβαρές φάσεις ξεπερνά κατα πολύ ακόμα και τις "δήθεν" σοβαρές σειρές. Οπότε θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις το Gurren Laggan και πίστεψέ με, δεν θα αποζημιωθείς.Λες να φταίει που το target group του TTGL είναι προφανώς έφηβοι 13-15 και εγώ έχω φτάσει τα 30 πλέον;
Θα στεναχωρηθώ αν καταλάβω ότι δεν μπορώ να "απολαύσω" το moe ecchi χιούμορ επειδή γέρασα
Αλλά το Code Geas μου άρεσε που να πάρει......
Ωραία, και το κακό που το βρίσκεις; Eκτός των άλλων, τον Konata τον έχω πετύχει και σε άλλα threads. Τσέκαρε μια και το profile του και μην βιάζεσαι να λες πράγματα που δεν ισχύουν. Κι ενώ λες ότι τα μοναδικά τους posts αφορούν μονάχα την ψηφοφορία υπέρ του Lucky Star βλέπω να λες αυτό σε μετέπειτα post:Επίσης, ο χρήστης Fuko υπάρχει μόλις από τις 20-12, συνδέθηκε μόνο εκείνη τη μέρα, και το μόνο πράγμα που έχει κάνει είναι να ψηφίσει το Lucky Star, όπως και ο χρήστης Konata.
Jadawin, stean_202 και zafman ελέγχθηκαν μόλις τώρα. Posts/avatar μπορεί να μην έχουν, μπορεί να γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του poll (Και τι μ' αυτό; Έχουν λιγότερο δικαίωμα από κάποιους που γράφτηκαν τον Νοέμβρη, δεν έχουν postάρει ΕΠΙΣΗΣ τίποτα και ψηφίζουν στα polls;), αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έχουν μοναδικές IP.
Ε, εμένα μου φαίνονται πιο έγκυροι.
Πρώτον, δεν έχω δει να έχετε βγάλει κανα κανόνα που να λέει ποιοι μπορούν να ψηφίζουν και ποιοι όχι. Και δεύτερον, η ψηφοφορία πιστεύω ότι γίνεται για να δούμε ποια anime γουστάρει η ελληνική anime κοινότητα κι ΟΧΙ μονάχα όσα μέλη ποστάρουν συχνά στο anime.gr ειδάλλως είναι σαν να γίνονται διακρίσεις μετάξυ των μελών (μεταξύ παλιών και νέων, ενεργών και μη). Και κάτι τέτοιο μου φαίνεται ακράτος ελιτισμός. Προς Θεού, δηλαδή, ένα απλό poll είναι, μην το κάνουμε Μεσανατολικό ζήτημα!Τα πράγματα είναι απλά: Δεν σε ενδιαφέρει η .aNiMe//GR κοινότητα; Μην ψηφίζεις.
Το 'χω δει ήδη και τα σπάει! Ειδικά αν λάβεις υπόψην ότι η Hirano Aya έχει κάνει και την Konata και την Misa.edit: Και ας κλείσουμε αυτό το θέμα με ένα βιντεάκι...
http://youtube.com/watch?v=u-_kPUSd2Ag
Posted 21 December 2007 - 16:21
Posted 21 December 2007 - 18:19
Let it be, προς το παρόν, αλλά note to ourselves, για τον επόμενο διαγωνισμό, να απαιτούνται minimum 50 posts - ναι, ΠΕΝΗΝΤΑ.
Κάτι ξέραμε που και εμείς που φέτος βάλαμε φανερή ψηφοφορίαΚάτι ήξερε ο Ash που δεν έβαλε polls πέρυσι.