Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 3 Ψήφοι

Καλύτερο-χειρότερο σκιτσο σε manga

• Please log in to reply
99 replies to this topic

#46 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 11:28

one piece can heal cancer, δεν το ηξερες Anelis? XD

καλυτερο σχεδιο : εργα της Kaori Yuki, ολα του Urasawa, D. Gray-man, Vagabond, Blade of Immortal, Lone Wolf & Cub.

χειροτερο σχεδιο : πολλα μα παρα πολλα, οπως το HunterXHunter, δεν το παω καθολου...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#47 Luna Tick

Luna Tick

Tic Tik

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 15:55

Μιας και μου'ρθε και μένα για OP,πρέπει να πω πως οι γραμμές ειναι κάπως ανακατεμένες και ο Oda προσπαθεί να χώσει πολλα/ους πραγματα/χαρακτήρες σε μια εικόνα μέσα και γίνονται λιγο μπάχαλο.
Αυτα για την ώρα.Όταν κατσω και το σκεφτώ καλύτερα θα απαντήσω και σ'αυτο το θέμα.

#48 avaton

avaton

Quantum Personality

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 19:12

Συμφωνώ με Serestrum τα έργα της Kaori έχουν καταπληκτικό σχέδιο,όπως και του Urasawa!
I'm coming to an end...Realize what i could've been! I can't sleep so i take a breath and hide behind my bravest mask...I mean,i've lost control....

#49 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 22:51

Καλύτερο:Όλα του Urasawa(ειναι απίστευτα τα έργα του),Death note,D-Gray Man και Hellsing.
Χειρότερο:Claymore:puke:

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#50 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 23:16

HxH χειρότερο αλλά το περιεχόμενο τα σπάει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 06:21

Για να πω την αληθεια τα καλυτερα σκιτσα σε ετημους χαρακτηρες βεβαια τα κανουν fans στο net ελπιζω να συμφωνουμε εχω δει κατι πανεμορφα σχεδια που με αφησαν λαλακα....

Τωρα το καλυτερο ειναι υποκοιμενικο....
Θα συμφωνισω με τον shinigami94 αλλα εμενα μου αρεσουν πολυ και του op γιατι κατ εμε δεν ακολουθησαν μια τοσο διαδεδομενη φορμα shonen εχουν αφησει πραγματικα την δικια τους υπογραφη στην ολη τεχνη να πουμε βεβαια οτι δεν ειναι κατι πολυ τρελο αλλα απλα ιδιετερο ετσι τα βλεπω εγω τουλαχιστον!!!
Χειροτερο Pokemon Special μα δλδ νταξ ξενερωμα....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Goggeta SSJ6: 20 Φεβρουάριος 2010 - 20:49

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#52 balu_kun

balu_kun

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 15:44

Αγαπημένο σχέδιο Berserk (Miura) από κοντά ο Takehiko Inoue (με τα Slam dunk, Vagabond και Real να 'ναι τα αγαπημένα μου) και στην τρίτη θέση ο Naoki Urasawa (με τα Monster, 20th Century boys και Pluto).
Για το χειρότερο δεν είμαι σίγουρος, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το σχέδιο του Elfen Lied (Το anime το λάτρεψα, αλλά στο manga ξενέρωσα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο) από τον Lynn Okamoto.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 baka desu

baka desu

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2010 - 15:46

καλύτερο : one piece
χειρότερο : debut kara hajimatta

debut kara hajimatta : http://www.mangafox.com/manga/debut_kara_hajimatta/v01/c002.1/2.html

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 23 Φεβρουάριος 2010 - 16:07
no greeklish please. Read the forum rules >_<

#54 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2010 - 19:02

Καλυτερο σχεδιο : OP, 7-ghost, DN, Gray-man.
Χειροτερο σχεδιο: angel sanctuary, doll, x-day(Πολυ Lame βρε παιδι μου:kakaka:).

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 01:03

Το δέχομαι ότι η τέχνη είναι λίγο πολύ υποκειμενικό ζήτημα και ότι "beauty is in the eye of the beholder" αλλά ότι θα ζούσα για να διαβάσω ότι o Oda ζωγραφίζει καλύτερα από την Kaori Yuki την Mitsukazu Mihara και την Setona Mizushiro δεν το περίμενα.:frozen:

Μore on topic:

Καλύτερο: Η συντριπτική πλειοψηφία των εργων της Kaori Yuki, 20th century boys, Dokuhime, Wolf guy, Bride of the water god, Uzumaki, Berserk, Homunculus, Until death do us part, oyasumi pun pun, D Gray-Man

Xειρότερο: Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι που να με ενοχλήσει ιδιαίτερα σχεδιαστικά. Δεν ξέρω αν έχω εγώ μεγάλες αντοχές ή αν έχω σταθεί εξαιρετικά τυχερή ως τώρα με αυτά που έχω διαβάσει.

#56 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGreece

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 16:41

Θα ελεγα απο τα καλυτερα ειναι Berserk και Vagabond αλλα ειναι και διαφορετικος τυπος Manga σε σχεση με π.χ Naruto, Bleach,One Piece.Δεν μαρεσει του One Piece ,γιατι δεν καταλαβαινω τι γινεται .Ειναι πολθ βερδεμα να ξεχωρισεις.:P ασχετα με την πλοκη που λεει πολλα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από anaktas: 26 Φεβρουάριος 2010 - 20:05

The Suraido Project

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 Thail

Thail

Newbie

• Members
  • 4 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 20:01

Χμ... σχεδιο ε? :orly:
Προσωπικα μαρεσει απιστευτα το dnangel αλλα κ bleach ειναι πολυ καλο... τωρα για τα χειροτερα, συμφωνω one piece(δεν εχω διαβασει πολυ ομως, οποτε I don't really know..) ειχα πεσει κ πανω σε ενα "god's left hand, devil's right hand"(κατι τετοιο).. θριλερ... απαισιο :smokingg:

ααα επισης, πολυυυ καλο το alive-final evolution (στα επομενα κεφαλαια γτ στην αρχη ειναι καπως.)
Spoiler:

#58 sirQuackly

sirQuackly

Ανεμιστήρας

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 11:16

καλύτερο:dn(και συνεπώς bakuman),psyren(toshiaki),dragonball z(toriyama)

χειρότερο:saint seiya(βέβαια έχει φτιαχθεί με τον κλασσικό τρόπο μάνγκα αλλά..)

Όσο για το οπ,ομολογώ ότι είναι το αγαπημένο μου manga και anime,αλλά κρίνοντας αντικειμενικά ,συμφωνώ σε όλα όσα είπε ο avaton.Φαίνεται αρκετά πρόχειρο και ειδικά σε πολέμους η γενικευμένες μάχες(alabasta,enies lobby με τους lietutants,whitebeard war) γίνεται μπάχαλο.Ένα συγκεκριμένο chap το διάβασα 3 φορές για να καταλάβω τι στο καλό γίνεται εκεί.Και φυσικά αμα το παρατηρήσεις αρκετά καλά βλέπεις οτι οι γραμμές δεν είναι πάντα τέλειες-πολλές φορές απο -ίσως-βιασύνη και πίεση χρόνου .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 17:55

Το καλύτερο σχέδιο από όσα έχω δει είναι το σχέδιο στο Goodnight Punpun και στο Solanin. Εντάξει, εκεί πέρα ήταν σαν καλλιτεχνική φωτογραφία. Το Eden ακολουθεί ακριβώς από πίσω. Επίσης πάρα πολύ καλό σχέδιο έχουν όλες οι δουλειές των Urasawa και Kaori Yuki, Blade of the Immortal, Vagabond, Berserk, Oldboy. FΜΑ και D.Gray-man επίσης γιατί έχουν ασυνήθιστα ωραίο στιλ για shonen.

Χειρότερο σχέδιο είναι πιο δύσκολο να πω. Άλλο το να μη μου αρέσει το στιλ και άλλο να μου φαίνεται κακό το σχέδιο. Το Elfen Lied ήταν σίγουρα κακοφτιαγμένο. Τα Record of a Fallen Vampire και 1/2 Prince επίσης, παρά τις καλές τους στιγμές δεν είχαν αρκετή λεπτομέρεια και σε κάποιες φάσεις δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι τα είχε φτιάξει επαγγελματίας. Και επίσης το Fruits Basket που από τη μέση και μετά το σχέδιο έκανε μια κοιλιά σαν του Οβελίξ. :deadga6:

15fkk04.jpg

#60 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 00:59

εχω βαρεθει το κλασικο σκιτσο μανγκα που διχνει μακρουλα τα προσωπα , μεγαλα ματια κτλ μου προκαλουν εμετο και με αποτρεπουν παρα πολυ να διαβαζω μανγκα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]