Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 3 votes

Καλύτερο-χειρότερο σκιτσο σε manga

• Please log in to reply
99 replies to this topic

#76 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 02 March 2010 - 20:29

Έχει σχέση γιατί μιλάμε για background. Άλλοι στο μεγαλύτερο μέρος του manga τους έχουν λευκό background και βάζουν δισέλιδες εκρήξεις...

Επαναλαμβάνω: Ο τίτλος του thread είναι καλύτερο/χειρότερο σκίτσο. Το πόσο πλούσιο είναι το καρέ, δεν έχει σχέση με το θέμα μας. Η αισθητική που αφήνει το σχέδιο μας ενδιαφέρει. Αρκετά, λοιπόν. Θεωρώ ότι ασχοληθήκαμε αρκετά με το one piece.

Όποιος θέλει να το συνεχίσει, ας επικοινωνήσει με vms μαζί μου ή με όποιον θεωρεί ότι του έθιξε το one piece ή οποιοδήποτε άλλο manga.

Posted Image

Posted Image

#77 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 March 2010 - 00:14

Καλυτερο μαλλον το Godchild.

Χειροτερο του Devilman, το οποιο συμπτωματικα ειναι και το αγαπημενο μου manga.

Οσο αφορα το One piece, ναι δεν εχει και το καλυτερο σχεδιο αλλα εμενα μου αρεσει αυτη η ιδιομορφια, πιστευω ταιριαζει αψογα στο κλιμα της σειρας.
Του Fma επισης θα μπορουσε να ηταν καλυτερο, ειδικα δε μπορω το τροπο που σχεδιαζει η arakawa τα κεφαλια ( το μονο ελατωμα της σειρας :))

Παντως για κατι που διαβασα πιο πανω, Προσωπικη αποψη παντα αλλα "δεν καταλαβαινω τι γινετε στις μαχες" =/= κακο σχεδιο.
Εγω δεν καταλαβαινα οσες φορες και να διαβαζα τι γινοταν στις μαχες του Angel sanctuary, αλλα δε νομιζω να εχει να πει κανεις τιποτα για το σχεδιο της Yuki-Sensei.

qzMHWHd.png

#78 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 March 2010 - 10:46

Παντως για κατι που διαβασα πιο πανω, Προσωπικη αποψη παντα αλλα "δεν καταλαβαινω τι γινετε στις μαχες" =/= κακο σχεδιο.

Eπειδή το είπα εγώ αυτό ανάμεσα σε άλλους...
Δεν το εννοούσα ακριβώς έτσι, εξάλλου ένα manga δεν είναι anime αλλά στατικές σκηνές. Συμφωνώ μ' αυτό που λες κατα βάση, αλλά καποιες φορές μπορεί να παίξει ρόλο και ο σχεδιασμός στο να καταλάβεις τι γίνεται (πχ εκφράσεις χαρακτήρων, το αν φαίνονται οι κινήσεις που κάνουν όταν χτυπιούνται κτλ).

Posted Image

Posted Image

#79 starseeker

starseeker

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 March 2010 - 00:53

Καλύτερο: CLAMP (όλα τους)
Kaori Yuuki (Επίσης όλα)
Pet shop of horrors

Δεν μπορώ να πώ ότι έχω κάποιο χειρότερο. Μερικά κομμάτια του Hellsing ίσως.

#80 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 24 March 2010 - 11:03

Καλύτερο: Tenjou Tenge, Air Gear.

#81 Favole

Favole

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 28 April 2010 - 21:13

:nanteee:καλυτερο:Yuki Kaori-ολα της (κλασικααααααα)
χειροτερο:Helter Skelter
καλη η ιστορια,αλλα το σχεδιο δε μου αρεσε καθολου:smokingg:
Posted Image
-Sad, isn't it? Not being able to trust anyone.
-It is not sad, Anjin-san. It is just one of life's most important rules.

#82 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 May 2010 - 03:26

Ειδική αναφορά για το καλύτερο σχέδιο αξίζει το Fist Of The North Star, το οποίο αδικήθηκε, μιας και όταν βγήκε η anime μεταφορά του, λόγω τεχνικών μέσων δεν μπορούσε να αποδοθεί πιστά το σχέδιό του όπως γίνεται με νεότερες σειρές.
Επιπλέον τα scans που κυκλοφορούν είναι γτπ εντελώς, ενώ η σειρά αν εξαιρέσουμε κάτι πετσοκομμένες εκδόσεις της VIZ, δεν έχει κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή στα αγγλικά. Μερικά σκαναρίσματα είναι καλύτερα από κάποια άλλα, όμως και πάλι τα περισσότερα δεν αποδίδουν το εξαιρετικά λεπτομερές σκίτσο του manga. Καθαρά scans κυκλοφορούν μόνο για τους πρώτους 3-4 τόμους, όπου όμως το σχέδιο του Tetsuo Hara ήταν ακόμα στα αρχικά του στάδια, επομένως βράσε όρυζα.

Edited by Phantom Duck, 08 May 2010 - 03:32.

E5VV38U.jpg

#83 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 June 2011 - 20:04

* Bump για να ξεαραχνιάσει λίγο το thread*

Kaoru Mori στο Otoyomegatari

Posted Image

Kouga Shourei στο Alichino (άλλη ψυχανώμαλη με τους φραμπαλάδες και τα κρόσια)

Posted Image

Kim Young Hee και Evyione

Posted Image

Akana Shuu και Yamikagishi

Posted Image

Koiki Keiichi και Ultra Heaven

Posted Image

Lee Sun Young και Song of the doll

Posted Image

#84 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 22 June 2011 - 21:07

Thread necromancing time
Καλύτερα :
δεν έχω ασχοληθεί με τα μάνγκα του Oh Great αλλά απο το λίγο που έχω δει το σχέδιο είναι φοβερό όπως και του Berserk που ειδικά στις μάχες είναι σαν να βλέπεις άνιμε. Απο shounen πάλι το D.Gray-Man της Katsura έχει πολύ ωραίο σχέδιο μόνο που τα scanlations είναι χάλια.

Iristella αυτά που έβαλες έχουν τρομερό σχέδιο κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με αυτά.

Χειρότερα : One Piece - αρκετά απάλευτο (διαβάζω 2 τσάπτερ και κουράζομαι)
Naruto - αρκετά χάλια (χαρακτήρες μοιάζουν χάρτινοι)

Προς το παρών αυτά.

#85 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 22 June 2011 - 21:44

Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής πολύ καλό (τουλάχιστον για μένα) σκίτσο έχει το Houkago no Charisma , πολύ ''καθαρό'' και αρκετά πιο ρεαλιστικό από άλλα .

#86 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 22 June 2011 - 23:25

πολυ καλο σχεδιο πιστευω οτι εχει και το Onime no Kyo

#87 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 23 June 2011 - 01:57

* Bump για να ξεαραχνιάσει λίγο το thread*

Kaoru Mori στο Otoyomegatari

Posted Image

+1 Εκπληκτικό σχέδιο,που αρμόζει σ'ενα εξίσου εκπληκτικό και ενδιαφέρον manga.

Επίσης,θεωρώ,πως τα σχέδια των Naoki Urosawa,Kohta Hirano,Akira Toriyama,Ra In-Soo και του Akamatsu είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν.
Από τα σχέδια που'χω συναντήσει και δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου,προκαλώντας μου,μια αποστροφή,είναι αυτό του Kubo στο Βleach και του Oda στο OP.

Posted Image

#88 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 18 August 2011 - 21:02

Κατ'εμε τα καλυτερα σχεδια ειναι των:
Kohta Hirano- Hellsing( αν και oι μαχες στο manga ειναι λιγο προβληματικες- δεν καταλαβαινεις μερικες φορες ποιος ειναι ποιος)
Kaori Yuki- Angel Sanctuary
Yoon Mi-kyung-The Bride of the Water God
Bisco Hatori- Ouran
Αi Yazawa- Paradiss Kiss( η συγκεκριμενη mangaka ειναι γεννημενη για να κανει fashion manga-respect:nod2:-)

Noμιζω το σχεδιο του GTO δεν ηταν τοσο καλο....

Επισης οφειλω να πω οτι απο αποψη σχεδιασμου παραδεχομαι τον δημιουργο του One piece, Eichiro Oda γιατι ενω υπαρχουν τοσοι χαρακτηρες καταφερνει να αποδιδει τον καθενα ξεχωριστα χωρις να τους μπερδευει ο αναγνωστης μεταξυ τους οπως συμβαινει συχνα σε κατι shojo της κακιας ωρας....

Edited by animestarling, 18 August 2011 - 21:19.

#89 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 18 August 2011 - 23:38

Απο τα χειροτερα θα ειναι σιγουρα κατα καιρους (μιας και δεν ειναι σταθερη η ποιοτητα σχεδιου ολ αυτα τα χρονια σε κανενα τους) τα τρια endless shonen. Ειδικα στις μαχες ειναι πολυ σπαστικη η οικονομια στο μελανι, και eπιασα αρκετες φορες τον εαυτο μου να διαβαζει απλως τα συνεφακια και να λεει "δε παει στον κορακα, σε κανα χρονο θα το δω στο ανιμε"

Το berserk ειναι πραγματικα χαρμα οφθαλμων, εχω φτασει στο αλλο ακρο. εχω τευχη ολοκληρα που δεν τα εχω διαβασει (κααααποια στιγμη μπορει να το κανω) αλλα απλως τα ξεφυλλιζα και χαζευα τις εικονες.

Καραγουσταρω επισης το sun-ken rock, που οντως φαινεται οτι το τυπάκι ειναι τελειομανης. Εχει πολύ γελιο μαλιστα που κάνει κατι σφηνες τον εαυτο του μεσα και καθεται και εξηγει π.χ. πως εκανε δοκιμες για να πετυχει σε φωτο το τελειο σπλατσαρισμα μπυρας απο ροπαλο μπεηζμπωλ για να το αποτυπωσει! XD

εδιτ: τα
Kaoru Mori στο Otoyomegatariκαι το Akana Shuu στο Yamikagishi που εβαλε παραπάνω η ιριστέλλα δεν τα χω διαβασει, αλλα οι εικόνες πραγματικά ηταν υπέροχες. Σαν πίνακες

Edited by Lord Leon, 18 August 2011 - 23:54.

stasou%2520mygdala.jpg

#90 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 18 August 2011 - 23:55

Του Lone Wolf and Cub δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ...
Posted Image