Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13456 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 28 April 2008 - 22:01

επιστροφη στον πολιτισμο

#13457 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 April 2008 - 22:08

Aσχετο αλλα σημερα πηγα σε κατι βαφτισια και η σακουλα απο ενα δώρο είχε πανω gravitation! :hahaha:
Εμεινα οταν το ειδα! Μεχρι και φοτο τραβηξα,την οποια θα ανεβασω οποτε αξιωθω να μαθω να περναω φοτος απο το κινητο στον υπολογιστη, δλδ ποτε...

#13458 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 28 April 2008 - 22:11

χμμμ τι κινητο εχεις?

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13459 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 28 April 2008 - 22:12

Έτσ, απο μικροι προσυλιτίζονται οι shonen-ai fans του μέλλοντος
Posted Image

#13460 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 April 2008 - 22:22

Ενα χιλιοχτυπημενο nokia 7650 εχω(my sloppiness knows no limit) και υποθετω οτι χρειαζεται καποιο καλωδιο το οποιο μαλλον εχω χασει. Αλλα αμα δεν υπαρχει θεληση δεν μπορεις να μαθεις κατι.Εγω εχω το προβλημα οτι αν παρατησω κατι και δεν το κανω στην ωρα του, μετα δεν θα το κανω ποτε για αγνωστους λογους. Ετσι αφου οταν χρειαστηκα να περασω φοτο απο το κινητο το αφησα για αργοτερα,υπεγραψα συμβολαιο οτι δεν θα το μαθω ποτε. Ειναι ψυχολογικο και δεν μπορω να το εξηγησω(ετσι εκανα και με κατι αλυσιδες στο adn, που ετσι και τις αφηνα για 1 εβδομαδα μετα εκανα κανα μηνα για να τις στειλω...)

ασχετο nο2: Αυτη η φαση με την καμπανια εναντιον του Suzaku, με τις λεγομενες spinzakou fotos με μπερδεψε. Οταν ακουω τη λεξη spinzakou μαλλον σπανακοπιτα μου ερχεται στο μυαλο παρα ο Suzaku...Μονο σε εμενα θυμιζει σπανακοπιτα ή υπαρχουν και αλλοι κουλοι εδω?

#13461 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 April 2008 - 22:25

τι είναι το gravitation?

#13462 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 28 April 2008 - 22:31

νομιζω οτι εχει Ιπταμενα στιλετα στο STAR

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13463 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 28 April 2008 - 22:33

τι είναι το gravitation?

Shounen-ai. Γενικα ως ανιμε εμενα μου φανηκε χαζο,ασχετος με το ειδος στο οποιο ανηκε. Αλλα ειχε πλακα να το βλεπεις για το fanservice! Το ειδα με την doom_angel και ενα αλλο κοριτσι το καλοκαιρι. :hahaha:

Oσο για τα ιπταμενα τσιλετα, ναι ειχε. Ειχα δει τη διαφημιση. Αλλα δεν προσεξα αν ηταν για σημερα.

#13464 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 28 April 2008 - 23:09

μεσα σε 3 ημερες εχω φτιαξει 4 φορες orange pie!!!
μηπως να το παρω αποφαση και να παρατησω τη σχολη να παω να γινω chef instead??? Bambino!! :P
:fromabove:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#13465 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 28 April 2008 - 23:18

Όπως έχει πει και ο Spawn...τι διατροφική παρτούζα ήταν αυτή;!!!
Κρέας, σαλάτες, σάλτσες. κόκα κόλες και πάρα πολλά γλυκά και μέσα σε λίγες μέρες...3 κιλά ακόμα :zetsubou:
Άντε από αύριο ελπίζω να μπω σε ένα πιο συγκρατημένο πρόγραμμα διατροφής για να αρχίσω να καίω και κανένα κιλό.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#13466 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 28 April 2008 - 23:23

...(ετσι εκανα και με κατι αλυσιδες στο adn, που ετσι και τις αφηνα για 1 εβδομαδα μετα εκανα κανα μηνα για να τις στειλω...)...

Αυτά μάλλον δεν πρέπει να τα λες δημοσίως... :kakaka:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#13467 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 28 April 2008 - 23:28

έλα ρασοφορεμένε αιζου, παραδέξου το έχεις κάψει φλάντζες.

θα έρθεις στο party την παρασκευή;

Μπα θα είμαι αγουέη.

HnH5aB0.jpg

#13468 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 April 2008 - 01:22

Αν είναι μάπα η παλιά γιατί να μην πάρει καινούρια; Δεν είναι μόνο για γκέιμς οι κάρτες γραφικών.

HnH5aB0.jpg

#13469 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 April 2008 - 02:08

Eri μάλλον στη sig έχεις κάνει λάθος.Υποθέτω ήθελες να γράψεις ''ο κόσμος των otaku'' οπότε το σωστό θα ήταν ''otaku no sekai'':tensai:

Posted Image

#13470 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 April 2008 - 02:34

τι είναι το gravitation?

Ύβρις:oo:

Shounen-ai. Γενικα ως ανιμε εμενα μου φανηκε χαζο,ασχετος με το ειδος στο οποιο ανηκε. Αλλα ειχε πλακα να το βλεπεις για το fanservice! Το ειδα με την doom_angel και ενα αλλο κοριτσι το καλοκαιρι. :hahaha:

Another person in my black list:df13952b::stubborn:

In Gravitation we trust

I am off to bed
Posted Image