Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 27 April 2008 - 12:52
Posted 27 April 2008 - 15:34
Posted 27 April 2008 - 15:43
Posted 27 April 2008 - 16:48
Δεν μπορω να πω, υπεροχο Πασχα. Λιωσαμε στο brawl...
Posted 27 April 2008 - 18:39
Ας κάνουμε έναν απολογισμό...χμμμ
Spoiler: !!Όχι για χορτοφάγους!!
Γιατί το ένα στο βάθος μοιάζει με κομψόγναθο;

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Posted 27 April 2008 - 20:56
Eνα θα πω...Τωρα που δεν ειναι εδω ο Κenny Τρεχατε να ανοιξετε thread για Emo vs Trendy...Πωω παιδια σημερα και γενικα αυτες τις μερες οι Mods/Admins μπαινουν πολυ λιγο,το παρατηρησατε?..αφαντοι σημερα...
Πως σας φαινετε χωρις αυτους η μερα??
Σας λειπουν η ταξης και ηθικη τους?
ή...
...
...
Χαιρεστε?
(προσεξτε τα λογια σας..κυκλοφορουν και καταδωτες)

Posted 27 April 2008 - 23:16
Don't push your luck!!!Πωω παιδια σημερα και γενικα αυτες τις μερες οι Mods/Admins μπαινουν πολυ λιγο,το παρατηρησατε?..αφαντοι σημερα...
ή...
...
...
Χαιρεστε?
Άνθρωποι είμαστε κι εμείς και πρέπει να πάμε να φάμε τα αρνιά μας στον πραγματικό κόσμο γιατί download από internet δεν μπορούμε να τα κάνουμε!
Και ποιοι θα το συζητήσουν; Οι περισσότεροι λείπουν και όταν επιστρέψουν θα γυρίσουν και όσοι από την ομάδα των mods/admins έλειπαν και θα κλειδωθεί. Και παρεπιμπτώντως ο Kenny δεν είναι mod στο community bar πλέον όπου ανοίγουν τέτοιες συζητήσεις οπότε δεν τον απασχολεί και πολύ το θέμα...αν θέλετε να τον νευριάσετε πάτε στο anime-manga section να ανοίξετε εκεί κανένα κουλό thread!;162475']Eνα θα πω...Τωρα που δεν ειναι εδω ο Κenny Τρεχατε να ανοιξετε thread για Emo vs Trendy...
:hahaha:
Δεν σε πιάνω...τι εννοείς;Fingolfin πολύ σίγουρος είσαι...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 28 April 2008 - 00:32
Πωω παιδια σημερα και γενικα αυτες τις μερες οι Mods/Admins μπαινουν πολυ λιγο,το παρατηρησατε?..αφαντοι σημερα...
ή...
...
...
Χαιρεστε?
Εγώ έχω λιώσει στο GTA IV γι'αυτό δε μπαίνω αλλά και από τη Πέμπτη και μετά πάλι αν μπαίνω θα μπαίνω σπάνια γιατί θα λείπω σε ταξίδι.

Posted 28 April 2008 - 01:06
Οσο για αλληλο-βρισιμο, νομιζω μπορουν οι ενδιαφερομενες πλευρες να κανονισουν κανα meeting στο IRC και να μπινελικωθουν με την ησυχια τους.
Ωραια λεξη. Που, αν επιτρεπεται?[..] ταξίδι

Posted 28 April 2008 - 01:14
Ωραια λεξη. Που, αν επιτρεπεται?
Νέα Υόρκη από 1-19 Μαίου

Posted 28 April 2008 - 01:17
Goodnight, ppl

Posted 28 April 2008 - 01:54
ΩΩΩ Μεγαλε Jiraiya...η Νεα Υορκη ειναι ενα απο τα 2 μερη που ονειρευομαι να παω οταν αποφοιτησω(το αλλο μερος ειναι Τοκιο φυσικα!)...
αν επιτρεπεται πως και θα πας τωρα??πανεπιστημιακη εκδρομη(κανουν και τετοιες εκδρομες?)...ή αλλο?
Και 2ο το GTA IV που το παιζεις,εχεις xbox 360,ps3???(γιατι εχει βγει για pc?νομιζω οχι...)
Business trip.Βαρέθηκε ο Bill τη Microsoft και πάω να την αγοράσω
Θα πάω μαζί με 2 ξαδέρφες μου σε ένα θείο μας που μένει εκεί ταξίδι αναψυχής.Μας έλεγε καιρό να πάμε και είπαμε να του κάνουμε το χατήρι
Πάντως και το 5ο έτος της σχολής μας κάθε χρόνο πάει ταξίδι Αμερική(Νέα Υόρκη ή στη Silicon Valley συνήθως) ή Τόκιο.

Posted 28 April 2008 - 09:43
Χριστος Ανεστη, και του χρονου με υγεια!
ελπιζω οσοι δεν δινετε το παρον, να ειστε χαλαροι και η μονη σας εγνοια να ειναι που θα χωρεσετε το επομενο γευμα
η μαγειριτσα που εκανα σε συνεργασια με τη μανα μου βγηκε θεσπεσια
, τα σουτζουκακια που εψησα στα καρβουνα Σαββατο ΜΕΣΗΜΕΡΙ επισης θεσπεσια, και γενικοτερα απο φαγητο κανενα προβλημα.
επισης για διαφορους λογους , την εβγαλα κλεισμενος μεσα στο δωματιο μου, με το laptop της μανας μου διπλα και ειδα Darker than black, Vandread 1st & 2nd stage και τα OVA s του Hellsing. και τελειωσα και μια νουβελα Realms.
Posted 28 April 2008 - 10:42