Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94059 replies to this topic

#93871 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2024 - 18:11

Έλα πέστε μου τώρα ότι θα παίξει και meet up με αφορμή τα κομιξάδικα να τρελαθώ..

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#93872 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2024 - 21:06

Α κάτσε εκείνο το κομιξαδικο στο φανάρι Σόλωνος και Θεμιστοκλέους; Θα είστε και στο comicdom;

Ναι, αυτοί είμαστε! Πέρνα καμιά βόλτα κάνα πρωί να σε δούμε  :8): Και ναι, θα είμαστε στο Comicdom ως κατάστημα, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι στον πάγκο και ποιες μέρες.

Έλα πέστε μου τώρα ότι θα παίξει και meet up με αφορμή τα κομιξάδικα να τρελαθώ..

Ε αύριο έχουμε και Free Comic Book Day, θα γίνει της μουρλής. 

Α κάτσε εκείνο το κομιξαδικο στο φανάρι Σόλωνος και Θεμιστοκλέους; Θα είστε και στο comicdom;

Ναι, αυτοί είμαστε! Πέρνα καμιά βόλτα κάνα πρωί να σε δούμε  :8): Και ναι, θα είμαστε στο Comicdom ως κατάστημα, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα είμαι στον πάγκο και ποιες μέρες.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93873 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2024 - 03:08

https://www.facebook.com/events/1176349506707079?active_tab=about

Βγήκε η προκήρυξη για το πρώτο πανελλήνιο τουρνουά σόγκι.

Μια ενημέρωση και στην μαύρη τρούπα, για όσους δεν εντόπισαν την εν λόγω δημοσίευση στην υποενότητα για σόγκι.

Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να αγωνιστούν!

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93874 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2024 - 22:09

Βρε παιδια μου εχει κολλησει στο κεφαλι ενα παναρχαιο ελληνικο τραγουδακι για το warcraft που ειχα ακουσει καποτε στο τοτε animexclusive (edit: ή ισως στο forum του PC Master τωρα που το σκεφτομαι) και κοντευει να με τρελανει που δεν το βρισκω!

Θυμαμαι ξεκιναγε

"Ειμαστε ολοι warcraftακια απο το (κατι που δεν θυμαμαι που τελειωνει σε -σι)

και ολο ασχολουμαστε με το γαμοπισι"

Και σε καποια φαση ελεγε

"Στην Κορεα θα παω με τον Μπεν

να τρωμε τα φουντουνια μας να μαστε κυριλε.

Και προστατη δεν θα παθουμε ποτε,

θα μαθουμε (κατι που δεν θυμαμαι) το ελληνικο φραπε."

Παιζει να το θυμαται κανεις;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 15 Μάιος 2024 - 10:50

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93875 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2024 - 18:09

Μιας που ξεκινησαμε να μιλαμε για δουλειες και εχω ξεκινησει τις συνεντευξεις για θεσεις στην Αθηνα ,  ποιες είναι οι αμοιβες για κάποιον Mid IT ? κοιταζω κυριως θεσεις sys admin και systems engineer

Εχω την εντυπωση οτι ειτε ζηταω πολλα ειτε πολυ λιγα στις συνεντευξεις

#93876 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2024 - 18:52

Εξαρτάται που απευθύνεσαι, θα έλεγα max 1500 καθαρά σε εταιρεία με κάτω από είκοσι άτομα, 1800 για μεγαλύτερες, ιδανικά πάνω από 200 άτομα προσωπικό.

Ρίξε μια ματιά εδώ

https://www.powergame.gr/wp-content/uploads/2023/04/Greece-HR-Trends-2023-_GR.pdf

Και εδώ, στο κανάλι τους έχουν αρκετά για μίσθιυς αν δεν σε καλύπτει αυτό. Το έβαλα σαν παράδειγμα.

https://m.youtube.com/watch?v=PUFdX_H85Oo
rsrGbGx.gif

#93877 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2024 - 15:23

Ναι μαλλον ζηταω πολυ λιγα αχαχαχαχαχα , εχω συνηθισει απο γιαννενα

#93878 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2024 - 15:38

Τα λεφτά που λέει η έρευνα της Randstad είναι μικτά και για 14 μισθούς. Αν υπολογίσεις τα καθαρά κάπου εκεί βγαίνουν. Επίσης είναι λίγο biased γιατί είναι έρευνα που κάνει σε συνεργασία με πελάτες της που συνήθως είναι πολυεθνικές κλπ και όχι μια μικρομεσαία επιχείρηση που οι μισθοί είναι πιο κάτω. Εγώ θα έλεγα βάρα όσο παραπάνω μπορείς ή νομίζεις ότι σε παίρνει, ο μισθός που θα συμφωνήσεις στην αρχή θα είναι στην ουσία αυτός που θα έχεις άσχετα με την απόδοση σου. Αυξήσεις πάνω από 5% δεν υπάρχουν που ισοδυναμεί με τρίχες αν την πάρεις έτσι όπως έχουν πάει όλα στο θεό. Η μόνη λύση αλλαγή δουλειάς ανά κάποια χρόνια με αύξηση μίνιμουμ 200€ ώστε να καλύπτει το τι γίνεται στην οικονομία.
rsrGbGx.gif

#93879 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2024 - 12:03

παντως ψαχνωντας σπιτια τις τελευταιες μερες, νομιζω πως ειναι κατα πολυ δυσκολοτερο να βρεις σπιτι που να σε βολευει παρα δουλεια

#93880 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάιος 2024 - 14:11

Που ψάχνεις; Εδώ Ζωγράφου έχουν αρχίσει και φεύγουν όσοι πήραν πτυχίο οπότε έχουν ανοίξει πολλά σπίτια απλά το ενοίκιο μπορεί να είναι ελαφρώς τσιμπημενο λόγο των σχολών που είναι δίπλα.
rsrGbGx.gif

#93881 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2024 - 10:18

Σε γενικές γραμμές ψαχνω και κανα ισογειο με την προυποθεση να μπορω να βαζω μέσα την μηχανη και το ενα δωματιο να το κανω εργαστηριο ,εχω 2 συνεντευξεις Αθηνα την Παρασκευη και την δευτερα στην Καλιθέα αν βρω χρονο ισως να καταφερω να κοιταξω κανα σπιτι απο κοντα , οπτε σε πρωτη φάση εκανα μια προχειρη ψαχτικη εκει γύρω.

BTW επεσε η animeclipse? δε μπορω να μπω στο site

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikolai_Karapetsov: 30 Μάιος 2024 - 10:18

#93882 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2024 - 09:38

Δουλειά ηταν πολυ πιο εύκολο να βρω τελικά απ ότι σπίτι.

Σε 20 αγγελίες έκλεισα 2 ραντεβού ολα κι ολα.

Είναι λίγο απελπισία η κατάσταση με τα νοίκια στην Αθήνα και δεν είμαι με το μεσο μισθό, δε μπορώ να φανταστώ πόσο σκατα θα είναι με κάποιον χαμηλό μισθό.

#93883 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2024 - 11:22

Που βρήκες τελικά; Τι ψάχνεις για σπίτι και πόσα θες να δώσεις;
rsrGbGx.gif

#93884 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2024 - 21:03

sysadmin στην softone

Γενικα μιας και η δουλεια είναι Καλιθεα ψαχνω κτ σε ακτίνα 20-30 λεπτων μαξ απο την εταιρεια , ε μπατζετ εχω 400-550 (με 400 δεν υπαρχει τιποτε ανθρωπινο)

Κοιτα ιδανικα ψάχνω κτ σε ισόγειο που να μπορω να βάζω και τη μηχανη μέσα, εναλακτίκα μετα κτ πιο φτηνο απο το μεγιστο μπατζετ για να νοικιαζα και κανα γκαραζ παράληλα.

#93885 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.780 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2024 - 08:11

Μπορείς να ψάξεις Μοσχάτο, Ταύρο που είναι οι γειτονικές περιοχές. Αν η softone έχει γραφεία κοντά στο σταθμό της Καλλιθέας τότε όλοι οι σταθμοί μετά το Θησείο σε βολεύουν οπότε μπορείς να ψάξεις γύρω από αυτούς. Θα σου έλεγα και Πειραιά αλλά είναι λίγο λαβύρινθος εκεί κάτω και γενικά μεγάλη περιοχή οπότε αν νοικιάσεις κάπου στην άκρη προς Πέραμα τότε θα είσαι αρκετά μακριά.
rsrGbGx.gif